22.04.2012 | 14:38 | Kategori: Goodbye Is Like Dying

Goodbye Is Like Dying - Del 37

Jeg tok hånda under haka hennes og prøve å løfte ansiktet hennes sånn at hun skulle se på meg, men hun vred seg unna. "*Ditt Navn*" sa jeg bedende. "Jeg skjønner ikke hvorfor du skal oppføre deg sånn." Hun så såret opp på meg og åpnet munnen for å si noe.

________________

 

*Ditt Navn's POV*
"Når Niall først blir sammen med noen, så betyr personen ekstremt mye for han. Han leker ikke med følelsene dine." Danielle smilte oppmuntrende til deg. "Han er den søteste personen i hele verden. Ikke tro at han har noe på gang med Vilde, for det har han ikke. Da ville han ikke blitt sammen med deg." Hun fikk deg virkelig til å føle deg mye bedre! Dere kjøpte en is hver før dere begynte å gå mot leiligheten din. "Vi burde møtes en gang, uten guttene." Kom det fra henne. "Enig! Kan liksom prate om alt mulig da." Hun nikket enig. "Det er annerledes å prate med andre jenter enn med guttene, selv om jeg sier alt til Liam." Hun fikk nummeret ditt og lovte å sende deg en melding så fort hun hadde tid til å møte deg. Dere sa hade og du gikk opp til leiligheten din. Niall satt alene på sofaen. Vilde hadde tydeligvis reist.

 

"Hei." Han så opp på deg da du snakket til han. Før du visste ordet av det stod han foran deg. "Du betyr alt for meg, *Ditt Navn*. Vær så snill å tro på meg!" Blikket hans sa nok i seg selv. Du ga han et søtt smil før du kysset han på haka. Selv om Niall ikke var så ekstremt høy, var han så høy at du måtte stå litt på tå for å rekke opp til leppene hans. "Unnskyld Niall. Jeg skulle ikke overreagert på den måten. Dt blir jo på samme linje som med og Henrik." Han trakk deg nærmere seg. "Ingen skade skjedd." Han begynte å leke med leppene på halsen din. "Niall, slutt!" Det kilte og du lo litt. Forsøket ditt på å dytte han bort var ikke helt vellykket. "Si at du elsker meg" mumlet han mot huden din. "Aldri!" Du fikk et bedre tak, og klarte å trekke deg litt løs. Du la hendene dine på hver sin side av ansiktet hans og så han inn i øynene. "Niall, jeg elsker deg." Han smilte stort. "Jeg elsker deg også." Han skulle til å kysse deg, men hele situasjonen ble avbrutt av den ringende mobilen hans. "Faen! Det glemte jeg hlt.:" Datt det ut av han. Hva pratet han om?

 

Mer? Maratonet starter nå:)


Postat av: One Direction Storys!

meeeeeeeeer!

22.04.2012 @ 14:47
URL: http://onedirectionstoryss.blogg.no
Postat av: Hege

mer :D

22.04.2012 @ 14:51
Postat av: Marianne

mer!!

22.04.2012 @ 14:52
Postat av: sofie

MEEER! <33333

22.04.2012 @ 14:58
Postat av: Caro <3

Mer! <3

22.04.2012 @ 15:05
Postat av: -A

MEEEEEEEEEEEEEEEEER

22.04.2012 @ 15:11

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/36217805
hits