22.04.2012 | 15:15 | Kategori: Goodbye Is Like Dying

Goodbye Is Like Dying - Del 38

"Niall, jeg elsker deg." Han smilte stort. "Jeg elsker deg også." Han skulle til å kysse deg, men hele situasjonen ble avbrutt av den ringende mobilen hans. "Faen! Det glemte jeg hlt.:" Datt det ut av han. Hva pratet han om?

_________________

 

*Niall's POV*

*Ditt Navn* tittet nysgjerrig bort på meg. "Daten. Louis venter utenfor på oss nå." Jeg var tydeligvis ikke den eneste som hadde glemt den. "Fort deg å fikse deg da." Jeg kysset henne fort på kinnet før hun sprang inn på rommet sitt. I mellomtiden satte jeg meg ned og koste ltit med Alice. Maken til oppmerksomhetssjuk katt hadde jeg aldri møtt før.
Hun kom inn i stua igjen fem minutter senere. "Er dette greit?" Hun hadde på seg noen enkle jeans og en litt penere, grå topp. "Absolutt. Det er perfekt." Vi skulle gjøre noe begge forhåpentligvis kom til å like. Leiende gikk vi ned trappene og ut der Louis stod og ventet på oss. Denne daten kom til å bli den beste så langt.

 

*Ditt Navn's POV*
Dere satte dere inn i bilen til Louis, på vei til der daten skulle ta sted. "Hvor skal vi?" Niall smilte hemmelighetsfullt. "Du får vite det snart." Og sannelig pratet han sant. Noen sekunder senere kom et tivoli til syne. "Dit skal vi." Niall gliste stort og pekte i retningen av det. Han gledet seg tydeligvis allerede som en liten unge. Valget hans kom litt overraskende på deg. Niall la hånda på låret ditt. "Håper du ikke har høydeskrekk."
Louis slapp dere av rett bortenfor inngangen. Han hadde vært stille hele turen. "Er det noe galt som har skjedd?" Niall ristet på hodet. "Han bare savner Eleanor. Hun kommer igjen i morgen da." Sammen gikk dere inn inngangen og fant fort noe å gjøre. Det var litt komisk, for uansett hvor dere gikk stirret folk som gale. Flere tok bilder av dere også. Få tørte å komme bort og spørre Niall om autograf eller bilde. Niall hadde det litt morsomt og gikk bort til noen jenter som stod å pekte på dere. "Hei, skjer a?" Det så ut som om de skulle besvime. "Kan jeg få en autograf?" Hun ene jenta smilte så mye at det så ut som leppene hennes skulle sprekke. Directioners og fans var virkelig søte! Han fortet seg å gi dem en autograf hver og tok noen bilder sammen med dem. "Hvem er hun?" De stilte han noen spørsmål. Han beit seg litt på leppa og så bort på deg. "*Ditt Navn* er kjæresten min." Han tok tak i hånda di igjen. Niall var, uansett hva folk sa, verdens herligste person.

 

Mer?

 Postat av: Hege

mer :)))

22.04.2012 @ 15:18
Postat av: Marianne

mer!!!

22.04.2012 @ 15:20
Postat av: onjb

mer mer mer !!<3

22.04.2012 @ 15:31
URL: http://onjb.blogg.no
Postat av: One Direction Storys!

myemyemer!

22.04.2012 @ 15:31
URL: http://onedirectionstoryss.blogg.no

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/36218509
hits