22.04.2012 | 15:48 | Kategori: Goodbye Is Like Dying

Goodbye Is Like Dying - Del 39

Directioners og fans var virkelig søte! Han fortet seg å gi dem en autograf hver og tok noen bilder sammen med dem. "Hvem er hun?" De stilte han noen spørsmål. Han beit seg litt på leppa og så bort på deg. "*Ditt Navn* er kjæresten min." Han tok tak i hånda di igjen. Niall var, uansett hva folk sa, verdens herligste person.

___________________

 

*Niall's POV*
Det hadde absolutt vært en vellykket date. I mine øyne i alle fall. *Ditt Navn* lente hodet mot bildøra. Hun halvsov. På grunn av alt som hadde skjedd, var hun nok ganske så sliten. Louis hadde blitt mer pratesalig, så han bablet i vei om både det ene og det andre. Jeg fikk ikke med meg halvparten en gang. Selv når jeg var med henne, var *Ditt Navn* alt jeg klarte å tenke på. Alle andre ting gikk i glemmeboka. Det å vente på at hun skulle komme hjem fra skolen er et lite helvette. Om jeg kunne, ville jeg vært med henne 24/7. Hun endret stilling så hun heller lente seg på skulderen min. Jeg kunne fortsatt høre at Louis pratet, men jeg klarte ikke skille ordene fra hverandre. Det var som om jeg var i min egen lille boble.

 

Jeg hjalp henne inn døra. Hun var så sliten at hun sleit med å stå oppreist. "Niall, jeg er litt trøtt" fikk hun frem da jeg låste opp døra til leiligheten min. Det vark jappest, så da hadde jeg og Louis bestemt oss for at hun skulle sove hos meg. "Du skal få legge deg nå." Jeg hjalp henne med å bytte t-skjorte og pysjbukse. Siden hun ikke hadde noen klær her, lånte hun noen av mine. Jeg holdt armene rundt livet hennes. "Du er litt søt når du er trøtt." Hvisket jeg inn i håret hennes. Hun fniste. "Kan jeg legge meg nå?" Hun tittet opp på meg under tunge øyelokk. "Skal du fjerne sminka først?" Hun trakk på skuldrene. "Jeg vet ikke om jeg klarer." Hun sovnet nesten der hun stod i armne mine, så i stedet for å bruke enda lenger tid på å fjerne sminke, gikk vi bort til senga. Hun la seg ned, og det tok ikke lang tid før hun sovnet. Det å ha henne sovende i armene mine var den beste følelsen noen gang. Jeg tenkte allerede på å gå ut i offentligheten om forholdet vårt, selv om vi kun hadde vært sammen i 3 dager. Fra mandag og til i dag. Det var ufattelig hvor mye hun faktisk betydde for meg. Jeg la meg skikkelig til rette før jeg lukket øynene og prøvde å sove. 

 

Mer?

 Postat av: Hege

mer :)

22.04.2012 @ 15:50
Postat av: One Direction Storys!

myemyemyemyemyemer!

22.04.2012 @ 16:01
URL: http://onedirectionstoryss.blogg.no

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/36219140
hits