22.04.2012 | 16:17 | Kategori: Goodbye Is Like Dying

Goodbye Is Like Dying - Del 40

Det å ha henne sovende i armene mine var den beste følelsen noen gang. Jeg tenkte allerede på å gå ut i offentligheten om forholdet vårt, selv om vi kun hadde vært sammen i 3 dager. Fra mandag og til i dag. Det var ufattelig hvor mye hun faktisk betydde for meg. Jeg la meg skikkelig til rette før jeg lukket øynene og prøvde å sove. 

________________

 

 

*Ditt Navn's POV*
Det blåste kaldt mot ansiktet mitt. Uheldigvis var det bare dårlig vær denne dagen. Regn og kald vind. Du gikk bortover fortauet på vei til leiligheten til Niall. Marte og du skulle ha en liten filmkveld sammen med Niall og Zayn. Kos for å si det mildt. Marte åpnet døra og ga deg en stor kos. Det luktet popkorn i hele leiligheten til Zayn. Guttene satt på sofaen og ventet. "Fint vær?" Niall geipet til deg før han kysset deg lett på munnen. "Mhm. Skikkelig varmt og godt. Tror faktisk jeg ble litt solbrent på veien." Han lo av kommentaren din. Zayn satte på en film de tre hadde valgt. I følge Niall hadde du ikke stemmerett, siden du ikke hadde fylt 18 enda. Pluss at du ikke var der når de bestemte. Du satte deg til rette i armkroken hans. Det samme gjorde Marte hos Zayn. De to var så nydelige sammen!

 

FIlmen var ferdig og vi satt bare å pratet sammen. "Hva er det egentlig som skjer resten av uka?" Marte og jeg var midt i en samtale om at vi skulle finne på noe sammen, uten guttene. "Ikke så mye egentlig. Skal ikke jobbe før neste uke." Du blunket til henne. "En shoppingtur i morgen da eller?" Marte smilte det søte smilet sitt til deg. "Ja, den joiner jeg!" Niall og Zayn satt i hovedsak og hørte på samtalen deres. Ingen av dem var tydeligvis i riktig humør til å prate stort. "Skal vi spille et spill?" Zayn fant frem diverse brettspill, og dere valgte Ludo. Det var ikke så spennende, men det ble i alle fall latter ut av det.

"Hade da folkens" Niall dro deg med ut i gangen. "Hade Marte." Du ga henne en kos før dere gikk over til leiligheten til Niall. Dere hadde vært der så og si hele dagen, og dere begynte begge å bli slitne. Det var tross alt fredag i morgen, siste dagen før helg igjen. Niall låste opp døra og dere gikk inn. Du stakk rett på badet og fjernet sminke og pusset tennene dine. Når du  var ferdig gikk Niall dit. Du la deg under dyna i mens. Du hadde nesten sovnet da han kom ut igjen. "*Ditt Navn*?" Du åpnet øynene og så opp på han. Niall la seg ned ved siden av deg. "Det er kanskje litt tilfeldig at jeg sier det nå, men jeg er utrolig glad i deg. De dagene vi har vært sammen har vært de beste i livet mitt så langt." Han kysset deg nedover halsen. Du lo litt. "Skal det der være et hint?" Han stoppet å kysse deg og så inn i øynene på deg. Han forstod visst ikke spørsmålet ditt med en gang. "Nei, det var ikke sånn ment!" Niall fikk nesten litt panikk. Du lo enda mer. "Så søt du er. Jeg er glad i deg også." Hånda til Niall gled over buksekanten din. "Men hvis du vil, kan vi jo." Nå ertet han deg på pur faen. Han begynte å kysse deg lidenskapelig på leppene. Niall skulle være din første, og du visste at du var klar. Saken var ikke lenger et spørsmål. Han så spørrende på deg en gang til, og du nikket.

 

Mer?

 Postat av: Erika

Meeeer!!

22.04.2012 @ 16:26
Postat av: One Direction Storys!

haha åe, meeer!

22.04.2012 @ 16:50
URL: http://onedirectionstoryss.blogg.no
Postat av: Helena

mer takk!

22.04.2012 @ 17:01
Postat av:

mer!

22.04.2012 @ 17:03
Postat av: Siri

Mer! :)

22.04.2012 @ 17:05
Postat av:

mer :D

22.04.2012 @ 17:06

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/36220116
hits