22.04.2012 | 17:04 | Kategori: Goodbye Is Like Dying

Goodbye Is Like Dying - Del 41

"Men hvis du vil, kan vi jo." Nå ertet han deg på pur faen. Han begynte å kysse deg lidenskapelig på leppene. Niall skulle være din første, og du visste at du var klar. Saken var ikke lenger et spørsmål. Han så spørrende på deg en gang til, og du nikket.

___________________

 

 

*Ditt Navn's POV*
Klokka var allerede halv ti. Forsoving igjen. "Niall, jeg er nødt til å gå." Han holdt deg enda hardere. "Du sa du nesten ikke hadde noe fravær. Please bli her i dag." Valpeblikket hans var ikke til å motstå. "Bra jeg er så glad i deg som jeg er." Du kysset han på kinnet. Han smilte så søtt at du trodde du nesten skulle dø. "Mobilen din ringer." Niall hadde tydeligvis ikke lagt merke til det selv. "Åja." Han satte seg opp og la den inntil øret. "Hei. Når da?" Han fikk et litt irritert uttrykk i ansiktet. "Når fikk du vite det?" Han tittet ned på deg. "Ok. Takk for at du sa ifra. Hade." Så la han på. "Hva er det?" Du strøk fingrene dine over underarmen hans. "Vi skal reise neste helg. Videre på touren." Han beit seg så hardt i leppa at du nesten trodde han skulle vite hull i den. "Vi får gjøre det beste av det før det skjer da." Du kysset han på haka. Han smilte litt skjevt. "Vi får vel det." Du sendte en melding til Allison og Marina om at du var "syk". Når du møtte de på mandag igjen, kom de garantert til å mobbe deg.

 

"Sulten?" Niall spurte deg, noe som antagelig betydde at han var det. "Litt kanskje." Han gikk ut på kjøkkenet, kun iført bukse. Du drog på deg en t-skjorte og shorts du fant i skapet hans og fulgte etter. Han hadde allerede starta å lage mat. "Hei søta." Han la fra seg det han hadde i hendene og la armene rundt deg i stedet. "Er du ikke enig om at dette er bedre enn å være på skole?" Du nikket. "Absolutt. Niall flyttet den ene hånda frå hofta di og opp til skulderen din, der begynte han å leke med hårtuppene dine. "Du har det gøy?" Han fikk et veldig uskyldig uttrykk i ansiktet. Han var seriøst verdens skjønneste.

 

*Niall's POV*
Vi satte oss ned ved bordet og spiste frokosten jeg hadde fikset. Det så heldigvis ut som hun likte det. Jeg var jo ikke akkurat verdens beste kokk. "Liker du utsikten?" Hun ertet meg. *Ditt Navn* hadde vel lagt merke til at jeg hadde stirret på henne. "Liker det? Elsker det!" Jeg bøyde meg over bordet for å kysse henne, men hun trakk seg litt unna. "Vi spiser." Enda mer erting. Jeg ga henne valpeblikket igjen. "Innskild schæsten min." Hun himlet med øynene. "Du får det alltid som du vil." Hun bøyde seg mot meg og leppene våre møttes.

 

Mer?

 Postat av: Siri

Mer! :)

22.04.2012 @ 17:08
Postat av: 1D FAN!!

Mer!

22.04.2012 @ 17:14
Postat av:

mer!

22.04.2012 @ 17:16
Postat av: Eli ~

mer

22.04.2012 @ 17:37
Postat av: tonje viken brenden

Meeer! <3

22.04.2012 @ 17:42
Postat av:

meeer :)

22.04.2012 @ 17:57

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/36221060
hits