08.05.2012 | 19:38 | Kategori: Goodbye Is Like Dying

Goodbye Is Like Dying - Del 53

Ta en titt innom hverdagsbloggen min? http://conclution.blogg.no/

Magler 6 medlemmer i denne gruppa for å nå 65 meldemmer (+ meg blir 66), hadde satt pris på om dere ble med!

 

*Niall's POV*
"Please, please, please..." mumlet jeg til meg selv. Ringelyden ble borte, og personen i den andre enden pratet. "Hei, vi må snakke.." 

_________________

 

 

*Niall's POV*

"Er jo derfor jeg ringte da, Eleanor." Jeg kremtet. "Du sendte meg jo melding." Hun mumlet ett eller annet til noen. "Det er bare Lou. Kommer snart tilbake." Først trodde jeg hun skulle legge på, men så pratet hun til meg igjen." Det var bare *Ditt Navn*, måtte komme meg unna." Jeg nikket, men kom fort på at Eleanor ikke kunne se det. "Så, hvorfor skulle jeg ringe?" Det føltes så meningsløst å ringte til Eleanor nå, i alle fall når hun var hos *Ditt Navn*. "Hun savner deg, vet du." Hun sukket i den andre enden. "Jeg savner henne også." En klump tok form i halsen min. "Så fort Marte og Danielle gikk, er du alt hun klarer å prate om." Jeg kremtet enda en gang, nå for å klare å prate. "Hvorfor gjorde hun det?" Det tok litt tid før Eleanor svarte. "Det får du spørre henne om. Det har ikke jeg noe med." Det gjorde ikke saken bedre. Vi satt sånn en stund, uten å si noe til hverandre. Det virket som Eleanor skjønte at det hjalp. Å ha noen der i til fellet jeg ville snakke, selv om jeg ikke kom til å gjøre det. "Hun roper på meg, så jeg må stikke. Sorry, Niall." Vi sa fort hade før hun la på. Jeg så meg rundt i det mørke hotellrommet. Skulle jeg tilbringe enda en og en halv måned her, kom det ikke til å bli så mye igjen av meg til slutt.

 

*Ditt Navn's POV*
Du gikk inn i stua der Eleanor satt. "Hvem er det?" Hun tittet opp på deg. "Det er bare Lou. Kommer snart tilbake." Hun gikk inn på soverommet ditt og lukket døra. Tydeligvis ville hun ikke at du skulle høre hva de pratet om. Du kastet deg i mellomtiden ned på sofaen og begynte å sjekke hva som var på tv-en.
"Eleanor?" Ropte du etter en havltimes tid. "Er du sulten?" Du hørte at hun mumlet noe ganske høyt og fort, før hun kom inn igjen i rommet. "Unnskyld, det tok litt lenger tid enn planlagt." Hun smilte søtt. "Du behøvde ikke legge på da, jeg skulle bare spørre om du var sulten." Hun ristet på hodet. "Det går bra. Men nei, er ikke sulten." Dere satte dere til foran tv-en igjen. Hun fant en musikkanal. "Den sangen er bra!" Hun danset til de siste ti sekundene. Før noen av dere rakk å reagere begynte Everything About You. Eleanor kastet seg fram mot fjernkontrollen og byttet kanal. "Regner med at du ikke vil høre på det?" Du nikket. "Kan ikke si at det frister." Du la hodet i hendene dine og lot tårene renne.

 

Mer? Unnskyld for at det har tatt langt tid:(

 


Postat av: Miriam

EN TIL I DAG!? PLEASE!?

08.05.2012 @ 19:47
URL: http://odff.blogg.no
Postat av: Directionstorys

Mer :)

08.05.2012 @ 19:48
URL: http://directionstorys.blogg.no
Postat av:

Meer!

08.05.2012 @ 20:05
Postat av: Sunniva

Mer!! <3 gjerne en til i dag :D <3

08.05.2012 @ 20:35
Postat av: Stine

Meeeeeeeer <3

08.05.2012 @ 20:45
Postat av: Andrea

meer

08.05.2012 @ 21:04
Postat av: One Direction - Kommenterer tilbake

MER! <3

08.05.2012 @ 21:40
URL: http://direction1story.blogg.no
Postat av:

mermermermermer!!

08.05.2012 @ 22:06
Postat av: directionerff

Meeer! <3

08.05.2012 @ 22:24
URL: http://directionerff.blogg.no

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/36514647
hits