13.05.2012 | 15:45 | Kategori: Goodbye Is Like Dying

Goodbye Is Like Dying - Del 58 - Lang Del!

Husk konkurransen!!

 

Svar til Anonym: Skjønner godt at det ikke er så morsomt å vente for dere som leser bloggen, og at jeg skreiv mer før. Men se det fra min side; jeg går nå i 10. og på tirsdag får jeg vite hva jeg kommer opp i til skriftlig eksamen. Jeg bruker ganske mye tid på skole. I tillegg er jeg ikke helt frisk, så jeg får ganske fort vondt i hodet av å bruke pc. Alikevel prøver jeg å skrive så mye jeg kan til dere, men det blir ganske problematisk når alt skjer på en gang. Tid jeg skulle brukt på viktigere ting, brukes til skriving her på bloggen + at jeg har 2 andre blogger. Tror at dere heller vil at det skal være få deler enn at det ikke er en eneste del i en viss periode + at jeg venter til jeg har fått rundt 10-20 kommentarer (pga av høyt lesertall). Ble litt langt, men følte jeg burde forklare det:)

 

"Vi har prøvd å ringe han, men har tar ikke telefonen. Kan du spørre Eleanor om hun kan lete etter han?" Du svarte et fort "Ja", før dere la på. Du forklarte Eleanor hele situasjonen og hun fikk et veldig bekymret uttrykk i ansiktet.

____________________

 

 

*Ditt Navn's POV*
"Han var skikkelig lei seg i stad. Mest antagelig har han gått hjem." Hun virket litt fjern. "El, hva er det?" Du ristet henne forsiktig i skulderen. "Det var noe annerledes med han. Han pleier ikke oppføre seg sånn til vanlig. Han var skikkelig sint også, så han kan være hvor som helst." Du forstod at hun var redd for at det hadde skjedd han noe. "Kom da, så leter vi etter han." Allison ble igjen i leiligheten i tilfellet Niall kom tilbake. Selv om det måtte et mirakel til for at det skulle skje. Dere tok fort på dere jakker og sko, og gikk ut av bygget. Det blåste kjølig ute og det var allerede blitt ganske mørkt ute. "Hvor skal vi begynne? Han kan være hvor som helst!" Marina var rastløs. Hun, som resten av dere, var ganske bekymret. "Han gikk denne veien, så vi kan starte bortover her. Også ta veien til leilighetene dems." Eleanor gikk i tet bortover gata. "Hva om det har skjedd han noe?" Du klarte ikke la være å spørre. Selv om du hadde tatt avgjørelsen, elsket du han fortsatt. "Ikke tenkt sånn." Marina strøk deg over ryggen. "Vi kommer til å finne han." Dere hørte et gisp fra Eleanor som allerede hadde rundt hjørnet. "Dere, kom hit!" Hun skrek desperat. "Hva er det?" Dere stoppet da dere så synet.

Eleanor hadde fingrene sine mot halsen hans for å sjekke pulsen. "Lever han?" Det var så vidt du klarte å få frem ordene. "Ja, men han er ikke akkurat tilstedet her." Du satte deg ned på kne. "Niall, Niall?" Du strøk hånda di over kinnet hans. "Ring etter ambulanse." Du var helt i din egen verden, midt i et mareritt. Det var så vidt du hørte Eleanor smårope til Marina. "Ambulansen kommer snart, vennen." Eleanor hadde hånda si på skulderen din. "Han er kald." Du beit deg hardt i leppa for ikke å gråte. Uten å tenke mer på det, kastet du av deg jakka og la den over Niall. Hadde det ikke vært for omstendighetene, hadde det bare vært søtt. Niall var alltid så nydelig når han sov. Dere kunne høre sirener i det fjerne, ogde dro deg tilbake til virkeligheten. Det tok ikke mange minuttene før ambulansen stod foran dere. Den ene mannen satte seg ned ved siden av Niall og undersøkte han fort. Den andre begynte å prate med dere. "Jeg heter Hans. Kan dere forklare oss hva som har skjedd her?" Eleanor forklarte for alle sammen. Du var så fra deg at du ikke klarte å få fram et eneste ord.

 

Noen timer senere...

"Hvem av dere er *Ditt Navn*?" En mørkhåret dame, legen, stod foran dere. "Det er meg." Du reiste deg opp. "Niall spør etter deg." Du fulgte etter henne inn på det ene rommet. Hun lukket døra bak seg, og du var plutselig alene med Niall. "Niall" Du spratt bort til han. "Hvordan går det med deg?" Du la hendene dine over den ene hånda hans. "Kunne vært bedre." Hun smilte det søte halvsmilet sitt. "Hva skjedde?" Du trakk en stol bort til senga, men han ristet på hodet. "Sitt her." Han klappet på sengekanten. Du gjorde som han ville, og satte deg ned på senga. "Egentlig er jeg ikke helt sikker. I det ene øyeblikket var jeg knust, lei og sur og i det neste, så fort jeg kom rundt hjørnet, ble alt bare svart." Han tok tak å hånda di og flettet fingrene deres sammen. Du visste at du ikke burde la det skje, du hadde tatt en avgjørelse, men du klarte ikke si nei til han. "*Ditt Navn*, jeg vet vi allerede har hatt denne samtala." Du sukket, men det lot ikke til å stoppe Niall. "Men jeg vil ikke gi opp. Du betyr alt for meg. Jeg elsker deg." Han løftet den slappe armen opp til ansiktet ditt og la hånda inntil kinnet ditt. Han strøk deg over kinnet med tommelen. "Niall, jeg elsker deg også, men det er en grunn til at jeg tok den avgjørelsen. Guttene ringte meg og sa hva som skjedde med deg. At du ikke klarte å konsentrere seg, glemme deler av sangen og sånne ting. Jeg vil ikke ødelegge karrieren din." Du ville virkelig få ordnet opp hele saken. Niall åpnet munnen for å si noe, og du ventet i spenning.

 

Mer? 15 kommentarer for ny del?

 

Husk konkurransen!!

 


Postat av:

mer!

13.05.2012 @ 15:49
Postat av: Directionstorys

mer <3

13.05.2012 @ 15:52
URL: http://directionstorys.blogg.no
Postat av:

meeer :D

13.05.2012 @ 16:27
Postat av:

meer pleasee !

13.05.2012 @ 16:27
Postat av: Tonje Viken Brenden

Meer! <3

13.05.2012 @ 16:29
URL: http://directionerff.blogg.no
Postat av: ♥ anekjeileen

meer<3

13.05.2012 @ 16:36
URL: http://www.anekjeilen.blogg.no
Postat av: Anine <3

Mer! ♥

13.05.2012 @ 16:44
Postat av: Eli ~

mer. nå.

13.05.2012 @ 16:51
Postat av: marte

Merrr!!

13.05.2012 @ 17:07
Postat av: ulrikke :)

loove it!

13.05.2012 @ 17:17
Postat av: ulrikke :)

fint deisgn foresten ;p

13.05.2012 @ 17:18
Postat av: Hege

Mer :-D

13.05.2012 @ 17:51
Postat av: hannah

MEEEEER! ;) <3 <3 <3

13.05.2012 @ 17:56
Postat av: sofie

meeeeer!!:D

13.05.2012 @ 18:18
Postat av: Christine

mEEEEEEEEEEEEEEEER!

13.05.2012 @ 18:59
URL: http://onjb.blogg.no
Postat av: Kari

MEER! :))

13.05.2012 @ 19:03

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/36601728
hits