19.05.2012 | 16:06 | Kategori: Goodbye Is Like Dying

Goodbye Is Like Dying - Del 70

Jeg la ned mobilen igjen. Tanken på de 6 meldingene og 28 tapte anropene jeg hadde fått den fredagen jeg reiste, var nok til at jeg fikk vondt i hele meg. Akkurat som om noen helte salt i sårene mine.

____________________

 

 

*Niall's POV*
Endelig tilbake i leiligheten! Jeg satte fra meg bagasjen i gangen og kastet meg ned i sofaen. Tre måneder siden jeg hadde vært her sist gang. Det var litt småkjølig, så jeg fikset med varmeovnene. I stedet for å sette meg på sofaen igjen, gikk jeg og pakket ut. Det tok ikke lang tid før alt var ferdig. I desperasjon etter å ha noe å gjøre, begynte jeg å støvsuge og tørke støv rundt om kring. Da jeg var ferdig begynte jeg å fikse med mat. Selv om jeg kun skulle lage til meg selv, ble det mer enn nok til to personer. Det slo meg først etter at jeg hadde tenkt det. Tårene vellet opp i øynene mine. Etter at jeg hadde kommet tilbake til USA hadde det skjedd noe hele tiden, jeg hadde ikke fått den tiden jeg burde hatt til å gjøre ikke noe. Å bare tenke. Hvorfor hadde jeg vært så dum? Hun burde aldri fått det brevet. Jeg rev meg i håret. Da kunne alt ha vært perfekt, men nå var det for sent. Hun har garantert kommet seg videre i livet. Da mangler det bare å gi slipp på det siste av håp jeg har.

 

*Ditt Navn's POV*
"Skal vi sette oss ned der?" Marte pekte på en benk. "Hvorfor ikke?" stemte Allison i. Dere hadde kjørt et lite stykke ut i fra byen. Du tok mobilen opp fra lomma og sjekket klokka. Bakgrunnsbildet lyste mot deg. Et bilde av deg og Niall. Du hadde ikke klart å endre det enda. I håp om at han fortsatt ville ha deg. "Danielle, kan du kjøre meg hjem? Jeg er så sliten." Hun nikket. Eleanor ble med dere. De andre ble værende igjen, så dere sa hade til dem der. Så fort dere nærmet dere byen ba Eleanor Danielle om å stoppe ved en liten kiosk. "Skal bare ha et av bladene." Hun fortet seg inn, og etter noen få minutter kom hun ut igjen. Eleanor kastet det bak til deg. "Bare les det hvis du vil." Hun sendte deg et kjapt smil. Siden du ikke hadde noe bedre å gjøre, bladde du om forsida og begynte å lese. Danielle og Eleanor startet fort opp en samtale igjen mens du leste. Side opp og side ned. Du nærmet deg slutten da det trakk oppmerksomheten din. *Niall Horan's nye jente?* Uten å ha lagt merke til det, må du ha gitt fra deg en eller annen lyd. Eleanor snur seg fort rundt og ser forskrekket på deg. "Er det noe galt?" Du ga henne bladet. Bildet av Niall og blondinen hadde brent seg fast i hodet på deg. Han hadde virkelig gått videre. Alt håp om ting fortsatt kunne endres, ble borte på under et sekund.

 

Mer?

 Postat av: Silje

MER !

19.05.2012 @ 16:09
Postat av: Mathilde :D

meeer!

19.05.2012 @ 16:10
Postat av: Anine <3

Mer! ♥

19.05.2012 @ 16:18

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/36717246
hits