19.05.2012 | 16:31 | Kategori: Goodbye Is Like Dying

Goodbye Is Like Dying - Del 71

https://twitter.com/#!/Norway_1DX Vær så snill og followe den ene twitteren min:) 1Dtwitter, der det kommer bilder, imagines etc. ♥

 

Eleanor snur seg fort rundt og ser forskrekket på deg. "Er det noe galt?" Du ga henne bladet. Bildet av Niall og blondinen hadde brent seg fast i hodet på deg. Han hadde virkelig gått videre. Alt håp om ting fortsatt kunne endres, ble borte på under et sekund.

____________________

 

 

*Ditt Navn's POV*
"Det kan ikke være sant! Da ville Liam sagt i fra." Danielle ristet på hodet av det Eleanor leste. "Eller så sa han det ikke fordi han vet jo at du ville sagt det til meg." Det virket som hun plutselig ble litt i tvil. "Det er jo ikke sagt noe om det da. Det er sikkert bare oppdiktet hele greiene. Det er jobben til journalistene." Eleanor lukket bladet og la det på dashbordet. "Du, *Ditt Navn*?" Danielle brøt stillheten som hadde lagt seg. "Ja?" Hun blunket til Eleanor. "Det er noe jeg gjerne vil vise deg, kan du bli med på det?" Du nikket etter litt. Hva kunne være galt med det? "Men du må ha bind for øynene så du ikke ser noe på forhånd." Danielle stoppet på en liten parkeringsplass. Hun gikk ut av bilen og sammen med Eleanor knøt de et bånd rundt hodet på deg. Alt ble fullstendig svart.


Dere kjørte et godt stykke til. Etter tid å dømme, var dere nødt til å være inne i London nå. "Er vi snart fremme?" Eleanor mumlet noe som hørtes ut som et "Vi er her nå." Og akkurat da du klarte å skille ordene fra hverandre, stoppet bilen. To bil dører på åpnet og lukket, og snart ble den tredje åpnet. Et par armer tok tak i deg og hjalp deg ut. "Går det bra?" Du nikket. "Men det blir bedre så fort jeg får vite hvor vi er." Dere gikk noen titalls meter før dere kom inn i en slags bygning. Det var ganske så varmt der. Du ble ført opp noen trapper. "Har jeg grunn til å være redd?" Eleanor lo. "Absolutt ikke." Du stolte fullt og helt på disse jentene, men klarte ikke la være å bli litt skeptisk likevel. Dere stoppet, og du hørte et hardt bank mot en vegg eller dør. "Vi er framme nå." Danielle fniste litt. Du hørte noen skritt lenger bort fra dere. Døra ble åpnet og det var noen som kremtet. "Danielle? Eleanor?" Du fikk ikke et eneste svar. Du prøvde så godt du kunne og løsne knuten på tørkleet du hadde rundt hodet, men fikk det ikke til. "Se her, jeg skal fikse det." Stemmen fikk deg til å stivne. Tørkleet ble tatt bort og endelig så du noe igjen. Du ble ikke så overrasket når du så hvor du var. Stemmen hadde avslørt det hele. Du snudde deg mot personen. "Hei."
 Du turte ikke å møte blikket hans. "*Ditt Navn*?" Han tok et steg nærmere deg. Du kastet deg inn i armene på han. "Du aner ikke hvor mye jeg har savnet deg, Niall." Han klemte deg tilbake. "Det samme her." Han la kinnet sitt mot hodet ditt, enda en fordel ved å være liten. "Men ikke for å være frekk eller noe, men hvorfor er du egentlig her?" Niall så på deg med de mest perfekte blå øynene i hele verden. Du hadde jo tross alt slått opp med han.

 

Mer?

 Postat av: Caroline 'ingenbryrseg'

Mer!

19.05.2012 @ 16:33
URL: http://voiceofcarro.blogg.no
Postat av: Sunniva

Omg!! Mere!!!:D<3

19.05.2012 @ 16:36
Postat av: Silje

Mer, slutter historien på del 73 ?

19.05.2012 @ 16:36
Postat av: tonje viken brenden

Meeer! <3

19.05.2012 @ 16:51
Postat av: Anine <3

Mer! ♥

19.05.2012 @ 17:04

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/36718290
hits