31.05.2012 | 20:47 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 9

"Ha det bra!" Jeg snudde meg og gikk. Skoen min møtte en stein som føk bortover veien. Jeg dro mobilen opp av lomma og tastet inn nummeret hennes. Hun tok den, men svarte ikke. Hva skulle jeg si? "*Ditt Navn*?"

____________________

 

 

*Ditt Navn's POV*

Du sukket. "Ja?" Det banket på døra. "Bare vent litt, det var noen som banket på." Han kremtet. "Ok." Du åpnet og så rett inn i øynene til Liam. Du løftet mobilen til øret igjen. "Sorry Liam, jeg må stkke. Fikk besøk." Du la på. Han gliste stort. "Ja, sånn kan det vel også gå." Han kom inn i gangen. "Hvorfor gikk du?" Du nektet å møte blikket hans. "Jeg hadde glemt å slå av komfyren. Pleier aldri å glemme det." Du følte at han merket at du ikke pratet sant. Du pleide ikke å lyve, men orket ikke fortelle Liam sannheten. At du ikke orket at Andrea skulle være med. Den såkalte bestevenninna di. Han la armene rundt deg i en klem. "Du et du kan si alt til meg, ikke sant? Selv om det er en stund siden vi hang sammen." Du nikket. "Jeg vet det, Liam." Du la armene dine rundt han også. Hvis du hadde fått det sånn du ville, kunne dere stått sånn for alltid. Etter litt trakk han seg litt fra deg. "Jeg må stikke nå, de hjemme venter på meg. Jeg stakk rett hit." Han smite søtt til deg. "Husk at uansett hva, så vil jeg alltid være her for deg hvis du trenger å snakke." Han bøyde seg ned og kysset deg på kinnet. "Ha det!" Han gikk ut og lukket døra bak seg. Du la hånda over der han hadde kysset deg. Det var helt utrolig! Du hadde likt han siden sommeren dere startet i 8. klasse. Du var helt varm i ansiktet. Liam hadde faktisk kysset deg på kinnet!

 

*Liam's POV*

Jeg lukket soveromsdøra bak meg. Etter å ha snakket litt med de andre, bestemte jeg meg for sove. Jeg la meg under dyna. Hodet mitt nektet å roe seg ned. Alt jeg klarte å tenke på var henne. Jeg hadde faktisk kysset henne på kinnet! Det var fortsatt for utrolig til å være sant. Jeg smilte for meg selv. Endelig hadde jeg turt noe jeg hadde tenkt på siden 7. klasse.

 

Mer?

 Postat av: directionerff

Meeer! <3

31.05.2012 @ 20:53
URL: http://directionerff.blogg.no
Postat av: Directionstorys

Aww, så søtt! Mer :)

31.05.2012 @ 20:54
URL: http://directionstorys.blogg.no
Postat av: SweetDirection

Mere

31.05.2012 @ 20:58
URL: http://sweetdirection.blogg.no
Postat av: rebecca hjelmervik

meeer

31.05.2012 @ 21:42

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/36929279
hits