02.06.2012 | 20:00 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 11

Forhåpentligvis kom ikke venninna hennes, hva det nå var hun het igjen. Vi gikk i retning av parken og lekeplassen igjen. Det var en ting jeg måtte huske på når vi kom dit. Hun måtte bare si ja til det!

______________________

 

 

*Ditt Navn's POV*

Du så opp på den blå himmelen. Hva var bedre enn sol og varme nå som du og Liam hadde møtt hverandre igjen? Han nynnet på en sang. "Hva heter den?" Han stoppet opp. "More than this" han rynket litt på nesa. Av grimasen hans å skjønne, var det nok en av sangene dems. Det slo deg med et hvor lite du visste om One Direction. "Jeg føler meg skikkelig fæl. Vi var jo beste venner, også kan jeg ikke en eneste ting om gruppa, har ikke hørt sangene eller noen ting." Deler av grunnen visste du innerst inne. På mange måter hadde Liam byttet deg ut med guttene. I starten hadde det vært alt for jævelig å bare tenke på det. Jo lengre det gikk, jo mer prøvde du å ignorere det. Liam var ikke lenger en del av livet ditt. Helt til nå. "Jeg forventer ikke at du skal gjøre det heller. Foretrekker at du fortsatt bare ser på meg som Liam." Han la armen rundt skuldrene dine når dere gikk inn i parken. Fuglene kvitret høyt. "Akkurat som i gamle dager" mumlet Liam. Du så opp på han. "Så gamle er vi ikke altså." Du slo han lekent i skulderen før du begynte å løpe fra han.

 

*Liam's POV*

Jeg tok henne igjen ved starten av lekeplassen. Ingen av oss hadde tatt i alt vi kunne. Hun så bort på huskene. Stedet hvor vi møttes første gangen. "*Ditt Navn*?" Hun snudde seg og så meg rett inn i øynene. "skal jeg dytte deg?" Det kom fram et smil i ansiktet hennes. "Akkurat som i gamle dager" Jeg gikk etter henne bort til huskene. Hun satte seg ned på huska. Forsiktig begynte jeg å dytte henne. Latteren hennes fylte stedet. Definitivt en latter jeg hadde savnet. Ideen jeg hadde fått i natt, kom tilbake i tankene mine. Det var på tide å spørre.

 

Mer?

 


Postat av:

meer!

02.06.2012 @ 20:10
Postat av: Marthe Aas

mer!

02.06.2012 @ 20:12
Postat av: Hedda

MEREEE!

02.06.2012 @ 20:13
URL: http://yoloh.blogg.no
Postat av: tonje viken brenden

Meeer! <3

02.06.2012 @ 20:28
Postat av: Marte

merrrr!

02.06.2012 @ 20:29

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/36959447
hits