02.06.2012 | 20:28 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 12

Hun satte seg ned på huska. Forsiktig begynte jeg å dytte henne. Latteren hennes fylte stedet. Definitivt en latter jeg hadde savnet. Ideen jeg hadde fått i natt, kom tilbake i tankene mine. Det var på tide å spørre.

_______________________

 

 

*Ditt Navn's POV*

Liam sluttet å dytte, og du slakket på farta. Det tok ikke lang tid før huska stod helt stille. Han stilte seg foran deg og tok tak i den ene hånda di. "Vil du bli med meg ut i kveld?" Du merket at du måpte, men spørsmålet hadde kommet veldig overraskende. "Jeg vet at det er lenge siden vi så hverandre sist, men jeg liker deg veldig godt." Liam beit seg i leppa. Det var tydelig at han var nervøs for svaret. "Ja." Du klarte ikke få fram noe annet. Spørsmålet hadde nesten satt deg i sjokktilstand. "Mener du det?" Du nikket til svar. Han ga deg en skikkelig klem i det du reiste deg opp. "Men Liam, det du sa, er det også sant? At du liker meg?" Du rødmet av spørsmålet ditt. "Hvert eneste ord." Du måtte de brune øynene hans. Liam var så perfekt som det gikk ann å bli. "Jeg har noe å fortelle deg også." Blikkene dere låstes sammen. "Jeg liker deg også." Du var ikke lenger den eneste som rødmet. Ingen av dere var av den typen som elsket å prate om følelser. Det stoppet liksom litt opp. Han flettet fingrene deres sammen, og sånn gikk dere resten av veien hjem.

 

*Liam's POV*

Så fort vi kom hjem til henne, satte vi oss ned i sofaen og så på TV. Det var fortsatt helt utrolig at hun hadde sagt ja. Og at hun faktisk likte meg også! Lillebroren hennes, Josh, kom inn og satte seg i stua sammen med oss. *Ditt Navn* hadde satt på Fear Factor, yndlingsprogrammet hennes. Det var ikke mye som hadde forandret seg siden vi hang sammen. Like etter kom moren hennes, Kathrine, inn også. "Nei men, ser man det. Hei, Liam!" Hun smilte varmt til meg. "Hei Kathrine, lenge siden sist." Jeg reiste meg og ga henne en klem. *Ditt Navn* fulgte nøye med på oss, med et smil om munnen. "Mamma, jeg og Liam skal ut i kveld." Kathrine så fra henne til meg, og tilbake igjen. "På hvilken måte?" Hun hadde alltid vært personen som ventet på at vi skulle bli mer enn bare venner, selv om det aldri hadde skjedd. "På date." *Ditt Navn* kom bort og stilte seg ved siden av oss. Hun tok et tak i hånda mi. Vi ventet begge på hvordan moren hennes kom til å reagere.

 

Mer?

 


Postat av: Marte

mer!! <3

02.06.2012 @ 20:32
Postat av: <3

Mer!! <3

02.06.2012 @ 20:33
Postat av: tonje viken brenden

Så søtt <3 mer:-)

02.06.2012 @ 20:34
Postat av: Directionstorys

Mer! :)

02.06.2012 @ 20:35
URL: http://directionstorys.blogg.no
Postat av: Miriam

meeer

02.06.2012 @ 20:41
Postat av: julie

meer! søt historie:) tror du, du kan legge ut hver 15 eller 20 min?

02.06.2012 @ 20:45
Postat av: SweetDirection

Mere

02.06.2012 @ 20:59
URL: http://sweetdirection.blogg.no

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/36962466
hits