02.06.2012 | 21:29 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 14

Så sminket du deg litt penere. Du valgte en enkel, ganske kort kjole. Klokka begynte å nærme seg 18, da Liam skulle komme tilbake. Du tok på deg noen svarte ballerinasko før du gikk ned til moren din.

_______________________

 

 

*Liam's POV*

"Du vet den restauranten vi var på når vi var minde?" *Ditt Navn* nikket. "Dit skal vi." Resten av den lille turen bort til restauranten gikk vi i stillhet. Så fort vi kom inn ble vi vist bort til et bord i hjørnet, litt skjermet fra resten av lokalet. Vi bestilte mat og drikke før kelneren gikk sin veg, og vi var igjen så og si helt alene. "Du aner ikke hvor glad jeg ble for at du sa ja." Vi satt i en sofa, vendt mot hverandre. Jeg hadde hånda mi på låret hennes. Hun satte seg enda nærmere meg. "Du aner ikke hvor glad jeg ble for at du spurte." Jeg strøk henne over kinnet med tommelen. Tanken om å kysse henne streifet tankene mine, men ble avbrutt av at kelneren kom med maten. Vi trakk oss litt fra hverandre og begynte å spise.

 

*Ditt Navn's POV*

Liam var allerede ferdig med maten sin, så han satt og fulgte med på deg. Vanligvis synes du det var litt ubehagelig at folk så på at du spiste, men ikke med Liam. Selv etter at dere ikke hadde sett hverandre på en god stund, var han fortsatt den egentlig bestevennen din. Personen som hadde stått ved sida di helt fra start. Du gjorde deg ferdig med maten og tok en slurk drikke. Dere ble ganske fort ferdige på restauranten. Liam var veldig bestemt på å betale regningen. Etter en del diskusjon ga du deg til slutt. Dere gikk i retning mot husene deres, men i følge Liam var det ikke dit dere hadde tenkt dere nå.

 

Mer?

 


Postat av: Stine

Meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer <3

02.06.2012 @ 21:33
Postat av: Directionstorys

mer :)

02.06.2012 @ 21:34
URL: http://directionstorys.blogg.no
Postat av: tonje viken brenden

Meeer! <3

02.06.2012 @ 21:35
Postat av: <3

Meeer!

02.06.2012 @ 21:38
Postat av: SweetDirection

Mere

02.06.2012 @ 21:51
URL: http://sweetdirection.blogg.no

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/36966475
hits