02.06.2012 | 21:58 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 15

Liam var veldig bestemt på å betale regningen. Etter en del diskusjon ga du deg til slutt. Dere gikk i retning mot husene deres, men i følge Liam var det ikke dit dere hadde tenkt dere nå.

________________________

 

 

*Ditt Navn's POV*

Når vi begynte å nærme oss husene dro han deg med inn i parken. Det begynte å bli mørkere. Han styrte dere mot lekeplassen, der det ikke var gatelys midt på natta. Han la seg ned i gresset og klappet på plassen ved siden av seg. Du la deg ned ved siden av han. Han begynte å peke opp på himmelen der dere kunne se stjernene. De skinte svakt. Du la den ene armen over brystet hans og la hodet inntil skulderen hans. Han tok tak i den armen du hadde over han, og flettet fingrene sine mellom dine. Han vendte hodet mot deg, og kysset deg forsiktig på panna. Et perfekt øyeblikk var tre ord som beskrev sutasjonen. Dere lå der et par timer før Liam kommenterte at dere burde stikke. "Kanskje ikke så lurt å sovne ute her?" Han hjalp deg opp. "Ikke akkurat."

 

*Liam's POV*

Jeg fulgte henne til døra. "Så, hva skal du i morgen?" Hun så ned i bakken mens hun spørte. "Er opptatt hele dagen." Jeg så skuffelsen i ansiktet hennes. "Fordi jeg skal være med deg." Jeg løftet litt på haka hennes så hun møtte blikket mitt. Smilet hennes kom fram igjen. "Tulling." Hun dunket meg lekent på overarmen med neven sin. "Du slår fortsatt ikke så hardt som du tror." Jeg skulle til å gi henne en klem, og i det jeg la armene mine rundt henne begynte hun å kile meg. Jeg hoppet unna. "*Ditt Navn*, det der er ikke OK." Hun blunket til meg. "Ha det-kos da!" Jeg gikk bort til henne igjen. Denne gangen klarte hun i alle fall å la være å kile meg. Jeg trakk meg litt fra henne og fulgte med på ansiktet hennes. "Jeg burde stikke. De andre vent.." Jeg stoppet midt i setningen. "Glem det, jeg er alene så ingen venter på meg." Jeg ristet på hoset og smilte oppgitt. "Glemsom." Jeg begynte å gå da hun ropte på meg. "Vent litt, kommer snart tilbake." Hun gikk inn døra, og et halvt minutt senere kom hun ut igjen. "Hvis du vil, kan du sove over her." Hun smilte oppmuntrende. "OK, hvis det er greit så. Koseligere enn å være alene. Men jeg må bare stikke å hente noen saker."

 

Mer?

 


Postat av: tonje viken brenden

Meeer! <3

02.06.2012 @ 22:11
Postat av: Marte

merrrrrrrrrrr! <3

02.06.2012 @ 22:12
Postat av: Andrea

AHWW, MERR

02.06.2012 @ 22:15
Postat av: Directionstorys

mer :)

02.06.2012 @ 22:27
URL: http://directionstorys.blogg.no

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/36967321
hits