02.06.2012 | 22:28 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 16

 "Hvis du vil, kan du sove over her." Hun smilte oppmuntrende. "OK, hvis det er greit så. Koseligere enn å være alene. Men jeg må bare stikke å hente noen saker."

____________________

 

 

*Ditt Navn's POV*

Du gned meg i øynene. Akkurat som du pleide å gjøre hver morgen når du våknet. Liam lå på en madrass på gulvet. Du satte deg opp i senga. Dere hadde ligget å pratet til langt på natt. Liam stirret opp i taket. "Hei." Han snudde seg så han så på deg. "Hva skal vi finne på i dag?" spurte han. Mobilen hans ringte og avbrøt svaret ditt. "Bare vent litt." Han så på displayet. "Kan du ta den? Det er Louis." Han blunket til deg. "Og hør veldig trøtt ut. Klokka er ett." Han kom og satte seg på sengekanten din. Du tok i mot mobilen og la den til øret. "Hallo?" Du la til en russisk aksant. Det var stille i den andre enden. "Liam?" Louis hørtes veldig skeptisk ut. Du faket et gjesp. "Han sover fortsatt. Hvem er dette?" Når han svarte hørtes han veldig skeptisk ut. "Louis, kamerat av han. Og hvem er du?" Det var nesten så du begynte å smile. "One-night standen hans." Du så bort på Liam som hadde en lydløs latterkrampe. "Veldig morsomt. Hvem er du?" Du prøvde å få roet deg ned Liam i tilfellet han plutselig lo med lyd. "Olga. Vi møttes i byen i går." Liam begynte å le enda mer. "Kan du vekke han så jeg kan få prate med han? Han burde være hjemme hos seg selv til klokka to." Du rynket panna. "Han sover, så nei. Jeg kan ikke love at han skal være hjemme til to. Vi blir nok litt opptatt etterpå." Du fortet deg å legge på uten å vente på svar.
Liam lå sammenkrøka på senga di. Han lo så han gråt. Han prøvde å roe seg ned og satte seg opp. "Det er det morsomte som har skjedd på lenge!" Du la deg ned ved siden av han og tørket på tårene hans. Han strøk deg over håret. "Men hva sa Louis?" Du gliste. "At du burde være hjemme til klokka to eller noe." Liam begynte å stirre opp i taket. "Han sa det vel bare på tull." Han reiste seg fra senga. "Jeg stikker å fikser meg jeg." Han gikk inn på badet, og du ble liggende igjen alene i senga.

 

Mer?

 


Postat av: tonje viken brenden

Meeer! <3

02.06.2012 @ 22:39
Postat av: Eli ~

mer!!!!!!1

02.06.2012 @ 22:46
URL: http://s3ntrum.blogg.no
Postat av: <3

Meerr!

02.06.2012 @ 22:47
Postat av: nina <3

merr !!<3

02.06.2012 @ 22:48
Postat av: sigrid martine

mere

02.06.2012 @ 22:50
Postat av: SweetDirection

Mere

02.06.2012 @ 22:50
URL: http://sweetdirection.blogg.no

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/36968808
hits