23.06.2012 | 17:46 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 32

Rastløsheten tok snart over. Etter å ha gått frem og tilbake på gulvet, sparket jeg hardt til pulten. Glasset som stod på kanten datt fort på gulvet og knuste. "Liam?" Det banket på døra.

___________________

 

 

*Liam's POV*

Harry åpnet døra litt. Han målte meg litt med blikket før han kom inn på rommet. "Hva er det som har skjedd?" Harry så fra glassbitene til meg. "Det er ikke så vanskelig å fortså at det er noe galt." Han satte seg ned på senga og ventet på svaret mitt. "Jeg vet ikke helt om jeg orker å prate om det akkurat nå." Harry nikket. "Si ifra når du vil det da." Hn klappet meg fort på skulderen før han gikk ut igjen. "Og forresten," sa han når han skulle lukke døra. "Du burde koste opp det der så du ikke får det i foten. Ikke spesielt digg."

 

*2 timer senere*

"Liam?" Jeg åpnet døra så vidt det var. "Ja?" Det var Louis som ropte. "Det er mat." Jeg gikk sakte nedover trappa. "Karen stakk ut en tur. Hun skulle besøke ei venninne."Jeg nikket til dem. De satt allerede klare ved bordet. Hjemmelaget pizza. Vanligvis ville jeg kastet meg over maten, men ikke i dag. Niall serverte meg pizza på en tallerken, men jeg klarte ikke gjøre annet enn å stirre på den. "Hva er det?" Niall, som satt ved siden av meg, dunket meg forsiktig i armen. "Ehm.. Det har med *Ditt Navn* å gjøre.." startet jeg, og ventet på reaksjonene dems.

 

Mer?

 


Postat av: Elisabeth

Mermermer!! <3

23.06.2012 @ 17:48
Postat av:

Mer!

23.06.2012 @ 18:12
Postat av: Vanja Nilsen

mere!!!!!

23.06.2012 @ 18:13
URL: http://www.lovein.blogg.no
Postat av: SweetDirection

Mere

23.06.2012 @ 19:24
URL: http://sweetdirection.blogg.no

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/37344700
hits