23.06.2012 | 18:14 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 33

"Hva er det?" Niall, som satt ved siden av meg, dunket meg forsiktig i armen. "Ehm.. Jeg orker ikke prate om det enda," svarte jeg fort.

___________________

 

 

*Ditt Navn's POV*

"Du burde kanskje sagt det til Liam litt før." Moren din ga deg et oppgitt blikk. "Det er ikke akkurat enkelt å si noe sånt. Ikke til han." Du stirret ut av vinduet. "Det kom aldri et øyeblikk det passet å si det. Skulle jeg bare si noe sånt; Hei Liam! Jeg har kreft." Det kom et snufs fra moren din, og du la merke til at hun gråt. "Unnskyld." Hun tørket dem bort og tok et dypt pust. "Jeg vet det ikke er lett." Han tok den ene hånda fra rattet og strøk den over skulderen din. "Men det kommer til å gå bra igjen." Hun smilte et varmt smil, et smil av typen som faktisk ga deg et lite håp.

 

*Liam's POV*

Det banket på døra, og samtalen tok brått slutt. "Hvem kan det være?" Zayn så på klokka. Den nærmet seg elleve. "Jeg stikker å åpner." Louis gikk ut i gangen. Vi kunne høre at Louis pratet med noen, men vi hørte ikke hvem. Like etter ble døra lukket, og Louis kom inn igjen i stua. "Hvem var det?" Han snudde seg mot gangen, der *Ditt Navn* kom inn. "Hei dere." Jeg hoppet opp fra sofaen og sprang bort til henne. Jeg kysset henne mykt på leppene. "Hvordan går det med deg, vennen?" Hun smilte matt. "Er veldig sliten, men har i alle fall funnet ut hva slags kreft det er." Guttene, som hadde pratet litt, ble stille. "HÆ?!" Niall reiste seg fra sofaen. Hun stirret på meg.

 

Mer?

 


Postat av:

Mer!

23.06.2012 @ 18:21
Postat av: Vanja Nilsen

mer. NÅ. :)

23.06.2012 @ 18:24
URL: http://www.lovein.blogg.no
Postat av: marte

meeeerrr!!

23.06.2012 @ 18:52

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/37361509
hits