23.06.2012 | 21:09 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 36

Louis la seg under senga, før dere andre slukket lyset og listet dere ut igjen. Sekunder senere hørte dere en forferdelig lys, og det tok ikke lang tid før Zayn var utenfor døra.

______________________

 

 

*Ditt Navn's POV*

"Hva faen er det dere driver med?" Zayn virket ikke alt for blid. "Vi vekker deg." Zayn trasket forbi dere og inn på badet. Plutselig stoppet han, og begynte å le. "Selv om det var en kjip måte, var det litt morsomt." Han gliste stort før han lukket badedøra. Louis kom ut av rommet med boksen i hendene. Resten av dere gikk ned i stua. Niall klarte ikke slutte å le. I løpet av livet ditt, hadde du aldri hørt noen le så voldsomt. I tilegg var latteren hans veldig smittsom, så dere andre sleit med å holde dere seriøse. Etter noe som virket som en evighet, kom Zayn ned. "Du bruker lenger tid enn *Ditt Navn* på badet, Zayn. Og hun er jente," sa Liam. Noe som ga Niall enda mer latterkrampe.

 

*Liam's POV*

Niall var fast bestemt på å sette på en film for å løfte stemningen. Det hadde ikke vært helt det samme siden guttene fikk vite om *Ditt Navn*. Han fant fram "Horton redder en hvem", og puttet den i DVD-spilleren. "Er den bra?" *Ditt Navn* så bort på Niall. "Ja! Er det ingen av dere som har sett den?" Harry nikket. "Jo, har sett litt av starten, men ikke mer enn det."
Og han hadde rett. Filmen var absolutt bra! *Ditt Navn* satt i armkroken min og lo så hun begynte å gråte. Jeg tørket de bort for henne, og hun kysset meg på haka.

 

Mer?


Postat av: Tonje Viken Brenden

Meeer! <3

23.06.2012 @ 21:17
URL: http://directionerff.blogg,no
Postat av: Elisabeth

Meer!! <3

23.06.2012 @ 21:24
Postat av: marte

Meeer!

23.06.2012 @ 21:38

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/37374363
hits