23.06.2012 | 21:43 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 37

Og han hadde rett. Filmen var absolutt bra! *Ditt Navn* satt i armkroken min og lo så hun begynte å gråte. Jeg tørket de bort for henne, og hun kysset meg på haka.

______________________

 

 

*Liam's POV*

Vi gikk nedover gangveien alle sammen. Guttene ble med på å følge *Ditt Navn* hjem. Josh kom løpende etter oss. "Vent på meg!" Han hoppet opp på ryggen min. Guttene så skeptiske på meg. "Lillebroren min," sa *Ditt Navn* før jeg rekk å reagere. "Løp, Liam! Løp!" Akkurat som Josh ville, begynte jeg å løpe så fort som mulig med han på ryggen. Latter hans hjallet i gatene. "Du kan stoppe nå, Liam," fikk han frem mellom latterhikstene. Jeg stoppet, og han hoppet av ryggen min. Han begynte å løpe tilbake mot *Ditt Navn* og guttene. Så fort han kom bort til dem, hoppet han inn i armene hennes. Selv om Josh ofte spilte veldig tøft, var han egentlig skikkelig klengete på *Ditt Navn*. Han forgudet henne, rett og slett.

 

*Ditt Navn's POV*

Josh tok tak i hånda di, og dere gikk i møte med Liam. Niall rufset litt til håret til Josh, som begynte å le. Når dere kom fram til Liam, la han den ene hånda rundt livet på deg. Han kysset deg på panna, før dere fortsatte å gå. du leiet Liam i den ene hånda, og Josh i den andre. En høylydt samtale ble snart tatt opp igjen. Guttene var absolutt fulle av energi. Dere kom frem til døra, og guttene sa hade. De løpte mot huset til Liam igjen. Det siste du så, var Liam som snudde seg fort og vinket.

 

Mer?


Postat av: Tonje Viken Brenden

Meeer! <3

23.06.2012 @ 21:50
URL: http://directionerff.blogg.no
Postat av: Marte

meeerr!

23.06.2012 @ 21:50
Postat av: julie

mer!

23.06.2012 @ 21:58

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/37376034
hits