28.06.2012 | 21:31 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 50

Hun lo en trillende latter. "Eller, jeg har fortsatt lyst på Samoyed." Hun tok tak i hånda mi og smilte stort. Jeg så i speilet på bilen og kunne se at Louis også smilte.

_______________________

 

 

*Liam's POV*

Vi slapp av *Ditt Navn* utenfor huset før vi reiste hjem til meg. Harry og Zayn stod allerede klare med bagene sine. Niall var fortsatt på rommet og pakket. Louis og jeg fant bagene våre og lempet dem inn i bilen. "Hvem sitter på med hvem?" Niall kom ut i gangen. "Louis, Liam og *Ditt Navn* i en bil, og resten av oss i min," sa Harry. "Ok." Niall tok med bagen sin og la den i bagasjerommet på bilen til Harry. "Vet du om *Ditt Navn* er klar?" Zayn plasserte blikket sitt på meg. "Jeg kan ringe å sjekke.."

 

*Ditt Navn's POV*

Mobilen din vibrerte. Det tok ikke mange sekundene før du hørte stemmen til Liam. "Hei vennen, er du klar?" Moren din og Josh ventet i stua. "2 minutter," sa du fort før du la på. Du fortet deg å hente bagen din og satte den i gangen. Du gikk inn i stua og fortalte fort hvordan det hadde gått. Det banket på døra to ganger. Moren din ga deg et kjapt smil før du sprang ut i gangen. Du åpnet døra og begynte å ta på deg sko. "Du så veldig klar ut." Liam lettet hendene deres sammen og tok bagen din i den andre hånda. "Klar til en helg full av morro?" Du nikket ivrig. "Har aldri vært så klar i hele mitt lov." Han dultet deg lekent med skulderen. Dere satte dere inn i bilen, og Louis begynte å kjøre. Harry, Zayn og Niall kjørte etter dere. "Hvor lang tid tar det til hytta?" Liam sjekket klokka før han svarte. "Det tar en stund. Er egentlig ikke helt sikker på hvor lang tid det tar." Du lente hodet på skulderen hans mens du så ut av vinduet.

 

Mer?

 Postat av: storyss1d

Meeer! :D

28.06.2012 @ 21:47
URL: http://storyss1d.blogg.no
Postat av: directionerff

Meeer! <3

28.06.2012 @ 21:50
URL: http://directionerff.blogg.no
Postat av: Directionstorys

Mer <3

28.06.2012 @ 22:00
URL: http://directionstorys.blogg.no
Postat av: Marte

meerr!

28.06.2012 @ 22:05

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/37480342
hits