28.06.2012 | 22:09 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 51

"Hvor lang tid tar det til hytta?" Liam sjekket klokka før han svarte. "Det tar en stund. Er egentlig ikke helt sikker på hvor lang tid det tar." Du lente hodet på skulderen hans mens du så ut av vinduet.

___________________

 

 

*Liam's POV*

Louis og Harry parkerte bilene utenfor hytta. Alle sammen nærmest spurtet ut av bilene for å få litt frisk luft. Det hadde tatt nærmere tre timer til hytta, men absolutt verdt det. Sola strålte og det var ikke en sky å se. "Kan vi stikke ned å bade etterpå?" Harry gliste. Alle istemte seg enige. "Men vi må få inn bagasjen først, og finne ut hvem som skal sove hvor." Vi gikk inn i hytta. "Fritt for å sove på hemsen!" Niall begynte å klatre opp trappa og Zayn like bak. "Vi skal ha dette rommet." Jeg dro med meg *Ditt Navn* inn på det største rommet, det eneste rommet med dobbeltseng. "Da får vel vi ta dette da." Harry og Louis gikk inn på det siste rommet og satte fra seg sakene sine.

 

*Ditt Navn's POV*

Du gikk inn på badet som tilhørte rommet du og Liam skulle sove på. Du fortet deg å skifte til bikini. Du hadde glemt  shortsen og toppen du skulle ha utenpå, så du gikk inn på rommet igjen. Du ble mildt sagt overrasket da du ikke bare Liam, men Zayn også. Du dekket til magen din med hendene og prøvde å finne shortsen og toppen så fort som mulig. Du kjente en brennende følelse av at noen så på deg. Du snudde deg rundt og så at Zayn stirret på deg. Du fikk på deg toppen. Liam merket stirringa til Zayn også, og dunket han i skulderen. "Du kan sikle så mye du vil, men hun er opptatt." Han gikk bort til deg, blunket og kysset deg følsomt på leppene. Du la merke til at Zayn hadde en dyp rødfarge i kinnene, og klarte ikke holde tilbake latteren.

 

Mer?

 


Postat av: directionerff

Meeer! <3

28.06.2012 @ 22:27
URL: http://directionerff.blogg.no
Postat av: Directionstorys

Mere :)

28.06.2012 @ 22:59
URL: http://directionstorys.blogg.no
Postat av: Hedda Salbu

MEREEEE <3

28.06.2012 @ 23:03
URL: http://yoloh.blogg.no

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/37481830
hits