28.06.2012 | 23:05 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 52

"Du kan sikle så mye du vil, men hun er opptatt." Han gikk bort til deg, blunket og kysset deg følsomt på leppene. Du la merke til at Zayn hadde en dyp rødfarge i kinnene, og klarte ikke holde tilbake latteren.

_____________________

 

 

*Liam's POV*

Vi gikk nedover stien til vannet. *Ditt Navn* og jeg gikk hånd i hånd helt forrest. Guttene kom traskende etter. Vi kom ned til brygga, og *Ditt Navn* stirret på vannet. "Er det kaldt?" Ingen av oss svarte. Hun tok av seg shortsen og toppen. Resten av oss tok av oss t-skjortene. Louis gliste bredt i det han nærmet seg *Ditt Navn*. Da hun var i ferd med å snu seg, kastet Louis seg mot henne. I løpet av få sekunder var de begge i vannet. "Det er ikke så kaldt!" Harry dyttet Zayn ut i vannet. Før noen av oss andre rakk å reagere, tok han tak i hendene våre. Jeg svømte bort til *Ditt Navn* og kysset henne på panna. "Du overlever vel?" Hun nikket. "Tror det. Men håper du kan førstehjelp i tilfellet jeg ikke kan det."

 

*Ditt Navn's POV*

Etter en halvtimes svømming gikk vi opp til hytta igjen. Det begynte å bli mørkt ute, og så fort dere kom dere inn i hytta, tente Liam opp i peisen. Du gikk inn på badet for å skifte. Du dro buksa på deg. Liam åpnet døra til badet. "Oi, sorry. Visste ikke at du var her." Han målte deg fra topp til tå. Han lukket døra bak seg, og kom bort til deg. "Du har glemt noe." Han gliste. "Hva da?" Han strøk fingeren sin over kjevebeinet ditt. "En topp." Du så ned over kroppen din, toppen hadde du ikke fått på deg enda. Du tok opp toppen fra gulvet og tok den på deg. "Bedre at du har på deg den når vi skal være sammen med guttene." Han kysset deg på halsen før han gikk ut av badet igjen.

 

Mer?

 


Postat av: Directionstorys

Mer :)

28.06.2012 @ 23:16
URL: http://directionstorys.blogg.no
Postat av:

MOOOAR

28.06.2012 @ 23:24
Postat av: directionerff

Meeer! <3

28.06.2012 @ 23:24
URL: http://directionerff.blogg.no
Postat av: Kari

MEER!

28.06.2012 @ 23:28
Postat av: Marte

meeerr!

28.06.2012 @ 23:33

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/37483129
hits