28.06.2012 | 23:33 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 53

Du tok opp toppen fra gulvet og tok den på deg. "Bedre at du har på deg den når vi skal være sammen med guttene." Han kysset deg på halsen før han gikk ut av badet igjen.

____________________

 

 

*Ditt Navn's POV*

Dere satte dere ned i sofaen. Det var allerede ganske varmt i hytta siden det var full fyr i peisen. Guttene spilte kortspill mens du så på. Du var så trøtt at du nesten ikke orket å holde øynene åpne. Liam tapte første runde, og du satte deg i armkroken hans. "Trøtt?" Du ristet på hodet, noe som fikk resten av gjengen til å le. "Vi ser det," kom det fra Niall, som satt på andre siden av deg. Du trakk på smilebåndet. "Jeg kommer ikke til å sovne igjen, lover," sa du i det øyelokkene dine datt ned. Du hørte latter og åpnet øynene igjen. "Kanskje du burde gå å legge deg?" Du ristet på hodet. "Neida, jeg er ikke trøtt." Liam kilte deg på halsen. "Liam!" Du hoppet opp og ble automatisk våken igjen.

 

*Liam's POV*

"Jeg vant!" Harry gned kortene inn i ansiktet på Louis. "Hazza!" Louis kløp han på låret. "Ey, Lou!" Louis geipet til han før han dro hendene gjennom krøllene til Harry. *Ditt Navn* hadde funnet fram DS'en sin, og spile Pokémon. Jeg la armen over skulderen hennes, og hun lente seg inntil meg. Hun gned seg voldsomt i øynene. "Kanskje det er best at du går å legger deg?" Jeg la merke til at hun lagret, og klikket på av/på knappen. "Liam! Hva var det vits med?" Jeg tok henne i armene mine og bar henne inn på soverommet. "På tide å sove, vennen. Ellers kommer du ikke til å våkne i morgen." Jeg la henne ned på senga og hun tok fort dyna rundt seg. "Skal du ut til guttene igjen?" Jeg la meg ved siden av henne. "Nei, jeg hadde tenkt til å legge meg jeg også," sa jeg mens jeg tok av meg t-skjorta. "Ok." Hun la seg til rette og lukket øynene.

 

Mer?

 


Postat av: Marte

meeerr!

28.06.2012 @ 23:37
Postat av: Marte

meeerrrr! xD

28.06.2012 @ 23:38
Postat av: Marte

Merr!

28.06.2012 @ 23:39
Postat av: Directionstorys

Mer :)

28.06.2012 @ 23:40
URL: http://directionstorys.blogg.no
Postat av: Directionstorys

Mer <3

28.06.2012 @ 23:40
URL: http://directionstorys.blogg.no
Postat av: Marte

meeerr!

28.06.2012 @ 23:41

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/37484581
hits