14.08.2012 | 15:25 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 71 (Siste del)

Valpen så bedende på meg med de brune øynene. Plutselig sprang den ut av rommet. Like etter kom den tilbake med et bånd i munnen.

__________________

 

 

*Liam's POV*

Å gå bortover gata brang fram mange minner. Jeg hadde ikke gått her siden før operasjonen til *Ditt Navn*. Minner fra da vi var små, når vi vokste opp sammen; at jeg alltid egentlig hadde vært litt forelsket i henne, og helt fram til de siste turene våre her. Tårene rant nedover kinnene mine. Synet mitt ble så tåkete at jeg satte meg ned på en benk. Valpen hoppet opp i fanget mitt, og jeg begravde ansiktet i pelsen dens.

 

"Liam!" Jeg tittet opp og så Louis komme mot meg. "Wow, går det bra?" Han satte seg ned på benken. Jeg ga ham et giftig blikk. "Så klart ingenting går bra! *Ditt Navn* er død!" Jeg klarte ikke så på han i det jeg sa ordene. Det hele var bare uvirkelig. "Unnskyld Liam, det var ikke sånn ment." Louis prøvde å møte blikket mitt. "Samtidig som jeg husker det; Katrine ringte. Hun lurte på om du ville komme bort dit en tur." Jeg trakk matt på skuldrene. Å komme inn i huset som *Ditt Navn* hadde bodd i var ikke fristende. Men Katrine og Josh som måtte bo der hadde det enda værre. De var tross alt familien hennes også. "Jeg tror jeg skal ta meg en tur. Blir du med?" Louis nikket, og snart var vi på veg bort dit alle tre.

"Hei gutter," Katrine åpnet døra for oss. Vi ble med inn i stua. Jeg klarte ikke la være å se meg omkring. Alt var som det pleide. Vel, nesten alt. Hun smilte stort til oss. "Ehm.. Hva er det?" Hodet mitt jobbet i høygir. Katrine, som akkurat hadde mistet datteren sin, smilte? Hun kremtet før hun begynte. "Det har skjedd en feil." Louis tittet bort på meg. "Vi fikk feilopplysninger i går. *Ditt Navn* lever." Hun fortsatte historien, men hodet mitt nektet å få med seg hva hun sa. Hun lever! Louis dunket meg i armen. "Følger du med?" Jeg ristet på hodet. "Unnskyld." Katrine bare feide det bort. Det viste seg at Amanda hadde klart å blande to av sakene. "Hun kommer faktisk hjem i dag. Legen sa det var greit så lenge hun får hjemmebesøk." Smilet i ansiktet mitt vokste seg større og større. Dette skjedde faktisk! Dette var virkelig! "Du kan godt vente oppe på rommet hennes, som en overraskelse. Hun vet selvfølgelig om uhellet, men hun vet ikke at du vet det enda." Hun blunket til meg.

 

Louis ble med opp på rommet hennes, og etter vel en halvtime hørte vi stemmen hennes i første etasje. Vi satt begge på senga hennes. Valpen hadde lagt seg til å sove på putene hennes. Skrittene ble tydeligere og tydeligere jo nærmere hun kom døra. Jeg reiste meg nervøst fra senga. Dørhåndtaket gikk ned, og hun kom inn på rommet. Hun stoppet når hun så oss. "Liam!" Hun satte fra seg veska hun hadde hatt i hånda, og kastet seg rundt nakken på meg. Jeg pustet inn lukten av henne. Louis listet seg ut av rommet og lot oss være igjen alene. Gledestårer rant ned ansiktet mitt. Nå kunne jeg i alle fall ikke være i tvil lenger. Hun trakk seg litt unna. "Unnskyld for at du ikke fikk vite noe før.." Jeg avbrøyt henne med å presse leppene mine mot hennes. "Ikke bry deg om det. Det viktigste er at du er her." Jeg trakk henne inn i enda en kos. Vi hadde klart oss gjennom dette, da kunne vi klare oss gjennom alt!

 

Btw, hvis dere kommenterer på dette innlegget, så skal dere få vite overraskelsen (; Den kommer mest antagelig senere i kveld!


Postat av: Celine<3

Ååååååååååååååååååå!!!!!!!!

14.08.2012 @ 16:46
Postat av: Tonje

Åååå, så søtt <3

14.08.2012 @ 17:03
URL: http://directionerff.blogg.no
Postat av: meg

ååååååååååå, vil ha mere !!!! :( du er utrolig flink !!!!!!!

det var en sykt bra fanfic!! :)))))

14.08.2012 @ 17:20
URL: http://odfanffics.blogg.no
Postat av: Kari

VIL HA MER!! :(( Du er kjempe flink!

14.08.2012 @ 17:25
Postat av:

Utrolig bra slutt!! Ble utrolig glad da jeg leste slutten! :')

Elsket historien her utrolig mye!! <3

14.08.2012 @ 22:12
Postat av: Stine

Elsker historien din ! <3

16.08.2012 @ 20:32
Postat av: Trude <3

Buhuuuuu, nå er den ferdig... Ikke noe mere å glede seg til... :'(( <3

17.08.2012 @ 16:48

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/38345356
hits