08.12.2012 | 21:05 | Kategori: The Love Game

The Love Game - Del 16

Og fotograferte ikke moren til *Ditt Navn* for det meste kjendiser? Jeg fulgte motvillig etter resten av gruppa. Kjapt tok jeg mobilen opp av lomme og tastet inn nummeret til Louis. Han kunne nok hjelpe!

____________________

 

 

*Ditt Navn's POV*
 Du gikk en kjapp tur inn til moren din. "Hva er det som skjer? Nate og gjengen hans? Er ikke du litt vel dyr for dem?" Hun trakk først på skuldrene, før hun tittet opp fra arkene. "Det var ikke flere shooter for dagen, så du lurte på om det var greit at de lånte studioet litt, hvis du tok bilder. Han sa dere kjente hverandre." Du lukket døra uten å svare.
Guttene hadde slått seg ned i sofaen borterst i studioet, der moren din pleide å ha pause. Du lot blikket ditt gli over hele gjengen. "Hvor er Harry?" Nate trakk på skuldrene. "Kom hit 'a!" Du satte deg ned mellom han og Luke.

 

 

*Harry's POV*
"Seriøst Lou, hva skal jeg gjøre?" Louis lo litt av meg. "Harry, du kjenner henne ikke engang, og er allerede redd for at hun liker Nate." Jeg sukket. "Jeg vet, det er teit! Vi møtte henne jo i dag tidlig, men det føles som jeg har kjent henne i en evighet allerede!" Louis stønnet. "Seriøst Harold! Du driver jo på med Lilly, og det virker som Nate og *Ditt Navn* har noe på gang." Jeg sukket igjen. "Du har rett, Boo Bear." Han rakk ikke svare før jeg hadde lagt på. De andre satt i sofaen. Ingen av de hadde lagt merke til meg, så jeg bare stakk. Louis hadde virkelig rett, jeg kjente henne ikke. Det var ikke noe vits i å prøve.

 

Mer? Kom igjen og kommenter! Ellers blir det ikke maraton (; 


Postat av: Maliiiinnnn

Mere!!!

08.12.2012 @ 21:08
Postat av: 1D

awww, nei! :c meeeeeeeeer!<3

08.12.2012 @ 21:34
URL: http://onedirection22.blogg.no/

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/40428574
hits