08.12.2012 | 21:35 | Kategori: The Love Game

The Love Game - Del 17

Ingen av de hadde lagt merke til meg, så jeg bare stakk. Louis hadde virkelig rett, jeg kjente henne ikke. Det var ikke noe vits i å prøve.

___________________

 

 

*Ditt Navn's POV*
Nate begynte å fortelle hva de hadde gjort før på dagen. De hadde skatet rundt i parken. "Jeg går og ser etter Harry, jeg." Du reiste deg og begynte å lete. Du  spurte til og emd moren din om hun hadde sett han, men det var ingen spor etter det krøllete udyret. "*Ditt Navn*?" Nate ropte på deg, og siden Harry ikke var å finne, gikk du tilbake. "Hvor er superstjernen?" Du trakk på skuldrene. "Han er sporløst forsvunnet." Jay lo litt. "Kanskje han ble kidnappet av de fangirls'a! Jeg har hørt at de er ganske så ville."

 

 

*Harry's POV*
Jeg trasket mot hotellet igjen. Ordene til Lou sank mer og mer inn i hodet mitt, og jeg visste at han hadde rett. Hadde jeg virkelig klart å småforelske meg i en jente jeg ikke kjenner? Det nydelige håret hennes, øynene, smilet. Jeg måtte ta meg sammen for å slutte å tenke på henne. Kanskje det ville bli bedre når Lilly kom. Jeg ristet på hodet. Det ville ikke bli det samme. Jeg hadde aldri fått et så sterkt inntrykk av en jente før, og jeg visste fra dette øyeblikket at jeg aldri kom til å kunne glemme *Ditt Navn*. Selv om jeg prøvde.


Postat av: Malin som elsker denna fanficen

Mere!!!!!!!!!

08.12.2012 @ 21:38
Postat av: felisefanfic1d

mermermer!!<3

08.12.2012 @ 23:17
URL: http://felisefanfic1d.blogg.no

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/40429591
hits