09.12.2012 | 22:18 | Kategori: The Love Game

The Love Game - Del 20

Hege og Liam var opptatt av en film, så Niall var den eneste som hørte hva du sa. "Vet ikke, jeg har ikke fått det med meg." Du pustet dypt inn og åpnet døra. Rett foran deg stod Harry. Med hånden rundt skuldrene til Lilly.

___________________

 

 

*Ditt Navn's POV*
Du tro til side for å slippe de inn. Du lekte litt med tanken på å kaste de ut, men følte at det ble litt for barnslig og teit. "Danielle!" Liam hoppet opp fra sofaen og løp bort den den tyne, pene brunetta. Hun med det litt krøllete håret. Zayn kom leiende på Perrie, hun lignet mest en blond gudinne. Foran Louis kom hun du regnet med var Eleanor. Hun kom rett bort til deg og hilste. "Eleanor, eller el." Hun smilte stort. "*Ditt Navn*" Du var klar over at du allerede kom til å like denne jenta. Harry og Lilly bare stod der.
Du fikk hilse på Perrie og Danielle også, utrolig koselige jenter. Alle jentene, bortsett fra Lilly, satte seg i den ene sofakroken. Lilly satt som limt inntil Harry sammen med resten av guttene. Hun stirret surt på dere. Harry la merke til det, og smilte unnskyldene til deg. Du snudde deg uten å gi tegn til at du så det. Det var enklere å ignorere Harry, enn å prate med han. Du klarte bare ikke la være å bli litt sjalu på Lilly. Hun hadde ingen idé om hvor heldig hun var, og det sa du etter kun to dager.

 

 

*Harry's POV*
Lilly stirret surt på jentene, og spesielt *Ditt Navn*. Jeg smilte unskyldene til henne, men hun bare så bort. Jeg dro hendene mine gjennom håret. Jeg ville ikke sitte her, ved siden av Lilly. Jeg ville sitte der, ved siden av *Ditt Navn*. Og dette var noe jeg var sikker på etter kun to dager. Lilly lyste falskhet lang vei. Hadde de andre guttene lagt merke til det? Eller var det bare meg? Jeg sukket. Hvis det var noe som het ekte kjærlighet, var det stor sjanse for at *Ditt Navn* var den ene.

 

Mer?

svar til anonym: Grunnen til at jeg satte antall kommentarer så høy på forrige innlegg, er fordi jeg har et mye høyere lesertall. Jeg vet at der er flere som bare leser, og ikke gidder å bruke tid på å kommentere. Ved å sette kommentarantallet så høyt, er det flere som kommenterer. (:


Postat av: Malin<3

Mere mere mere nå!

09.12.2012 @ 22:22
Postat av: Andrea

Meeeer!

09.12.2012 @ 22:22
Postat av: ODNORWAY

meeer

09.12.2012 @ 22:23
URL: http://odnorway.blogg.no
Postat av: Miriam

meeer

09.12.2012 @ 22:27
Postat av: Tonje

awww, meeeeer!! <3

09.12.2012 @ 23:20
Postat av: Kristianneeeeeee

MEEEEEEEEEEEER!!!<333

10.12.2012 @ 14:52
Postat av: Anita

meeeeeeer!!

10.12.2012 @ 18:05

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/40448209
hits