12.12.2012 | 17:55 | Kategori: The Love Game

The Love Game - Del 23

"Har du tekstet noen av guttene?" Jeg ristet på hodet. Hun gikk for å åpne. Like etter kom hun tilbake. "Det var visst til deg." Hun så litt blek ut. Jeg gikk bort til døra. "Lilly?!"

__________________

 

 

*Harry's POV*
"Jeg tror vi burde prate sammen." Jeg bare nikket. Jeg gikk ut på gangen og lukket døra bak meg. "Ehm.. Jeg tenkte mer på å gå tilbake til hotellet å prate jeg." Lilly så på meg med et lurt glimt i øyet. "VI driver å ser på en film, Lilly." Hun snudde rundt på hælene. "Kom tilbake når du er ferdig med å hore rundt da!" Jeg hørte stegene hennes der hun gikk nedover trappene. Hva var det som nettopp hadde skjedd? *Ditt Navn* åpnet døra. "Går det bra eller? Jeg hørte Lilly skrek." Jeg svarte ikke, men gikk forbi henne inn i stua igjen. "Sorry for det der. Lilly er visst ikke så fornøyd med at jeg prøverå få nye venner."

 

 

*Ditt Navn's POV*
Du kjente det stakk i brystet da han sa venner. Tre dager, og du var allerde på god vei til å falle for han. Hvorfor måtte han være så fuckings perfekt? "Hvorfor blir hun sur på grunn av det?" Han trakk på skuldrene, men ut i fra ansiktsuttrykket hans så det ut som om han ikke fortalte alt. "Selv om vi ikke kjenner hverandre så godt, kan du snakke med meg hvis du vil." Harry snudde seg i det du sa det. "Jeg tror jeg burde stikke, jeg." Han reiste seg og gikk mot døra. "Hade da." Du vinket kort til han. Han nølte litt i døråpningen. "Uhm.. Hade." mumlet han til slutt. Hva var det nettopp skjedde?

 

Mer? Maratonet starter NÅ! Kommenter, så kommer det deler (:


Postat av: Mich♥

Meeer!;D♥

12.12.2012 @ 18:08
Postat av: Tonje

Yeey! Meeeer! <3

12.12.2012 @ 18:12

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/40488591
hits