12.12.2012 | 18:29 | Kategori: The Love Game

The Love Game - Del 24

"Jeg tror jeg burde stikke, jeg." Han reiste seg og gikk mot døra. "Hade da." Du vinket kort til han. Han nølte litt i døråpningen. "Uhm.. Hade." mumlet han til slutt. Hva var det nettopp skjedde?

____________________

 

 

*Ditt Navn's POV*
Du ble sittende å se resten av filmen, til tross for at det føltes meningsløst. Hvorfor hadde han plutselig bare gått? Og hva var det Lilly hadde sagt til han? Mobilen din vibrerte på bordet. Du gadd ikke så hvem det var som ringte, men la mobilen direkte inntil øret. "Hallo?" Du hørte latter i den andre enden før noen svarte. "Hei, *Ditt Navn*." Du kjente igjen stemmen med en gang. "Er du opptatt?" Spørsmålet kom litt overraskende på deg. "Absolutt ikke." Den andre personen la på. Få sekunder senere poppet det inn en melding. *Kom utenfor bygget om 10!*. Du slo av TV-en før du sprang inn på rommet. Du sminket deg å to minutter. I tillegg skiftet du fra pysj til jeans og en stor t-skjorte.
Ti minutter senere var du på vei ut døra. Utenfor stod allerede gjengen og ventet. "Hei, Nate!"

 *Harry's POV*
"Lilly?" Hun satt alene i stua da jeg kom inn. Jeg satte med ned på stolen ved siden av. "Lilly, går det bra?" Hun så opp på meg. Øynene hennes var tårevåte, og sminken hadde rent nedover kinnene hennes. "Nei! Det går absolutt ikke bra!" Jeg ble overrasket over måten hun svarte på. "Tror du at du kan drive på med flere jenter samtidig, bare fordi du er kjent?!" Ordene såret. "Nei, jeg driver ikke på med *Ditt Navn*!" Jeg klarte ikke annet enn å synes synd på henne. Uansett hvor irritert jeg ble på henne, var jeg glad i henne. "Lilly.." Jeg dro henne inntil meg i en klem. Hun hulket lenge. I dette øyeblikket skjønte jeg at jeg virkelig burde holde meg unna *Ditt Navn*.

 

Mer?


Postat av: Tonje

Drama!! :D Meeeer! <3

12.12.2012 @ 18:33
Postat av: Hege

MER!!!!!!

12.12.2012 @ 19:10

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/40489223
hits