12.12.2012 | 19:00 | Kategori: The Love Game

The Love Game - Del 25

Jeg dro henne inntil meg i en klem. Hun hulket lenge. I dette øyeblikket skjønte jeg at jeg virkelig burde holde meg unna *Ditt Navn*.

______________________

 

 

*Ditt Navn's POV*
Du ble med Nate, Luke, Jay, Mike og Ashton til skaterampene i parken. Nate hadde med et ekstra skateboard som du skulle få låne. Ingen av guttene visste at du hadde drevet med skating før, så nå fikk du muligheten til å overraske dem litt. Ashton hadde dratt med seg en boomblaster til parken og satte på musikk. Først stod du bare å se på dem. Ashton og Luke trikset på BMX'er, mens de tre andre brukte skateboard. Du satte den ene foten på skateboardet. Nate stoppet opp for å se hvordan det gikk. "Trenger du hjelp?" Du ristet på hodet. Dette var noe du kunne.

 

 

*Harry's POV*
Guttene kom inn på kjøkkenet. "Oi, går det bra?" Louis så litt sjokkert ut. Etter guttene kom Danielle, Eleanor, Perrie og Hege. De andre snudde i døra, og Louis gikk fort etter de. Lilly og jeg satt alene på kjøkkenet igjen. Hun trakk seg litt unna meg. "Harry.." Tårene fortsatte å trille nedover ansiktet hennes. "Kan du love meg at du ikke møter *Ditt Navn* igjen?" Jeg fikk en klump i halsen som gjorde det vanskelig å snakke. "Lilly.." Jeg tørket bort noen av tårene hennes. Dette var egentlig ikke noe jeg ville skulle skje. "Vær så snill.. Jeg klarer bare ikke å se dere to sammen." Det kom enda flere tårer. "Greit."

 

Mer?


Postat av: Tonje

Meeeer!!<3

12.12.2012 @ 19:07
Postat av:

Meeer

12.12.2012 @ 19:08
Postat av: Miri

MEERE!

12.12.2012 @ 19:16
Postat av:

mer!

12.12.2012 @ 19:24

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/40489804
hits