12.12.2012 | 19:30 | Kategori: The Love Game

The Love Game - Del 26

Jeg fikk en klump i halsen som gjorde det vanskelig å snakke. "Lilly.." Jeg tørket bort noen av tårene hennes. Dette var egentlig ikke noe jeg ville skulle skje. "Vær så snill.. Jeg klarer bare ikke å se dere to sammen." Det kom enda flere tårer. "Greit."

_________________

 

 

*Ditt Navn's POV*

"WOW! Du kan virkelig skate du!" Nate kom bort til deg og la armen sin over skuldrene dine. Det nydelige brune håret hans lå helt perfekt, og han hadde på seg den gråe lua. Som alltid. Han var egentlig sinnsykt kjekk. Ikke akkurat Harry-kjekk, men likevel. De andre guttene kom bort. Luke ga deg en high-five. "Nate har rett! Trodde ikke du var typen som skatet." Du måtte smile av kommentaren hans.
Dere gikk mot en annen del av parken. Nate hadde fortsatt armen sin på skuldrene dine. Hvorfor ikke prøve å få det til å funke mellom dere to, når Harry tydeligvis var opptatt? Kanskje det tid, men det kunne bli verdt det.

 

 

*Harry's POV*
Lilly ville ut av leiligheten for å få litt frisk luft. Vi gikk hånd i hånd bortover mot parken. Paparazziene svermet rundt og tok bilder. Lilly fikset på håret sitt og gikk enda nærmere meg. Enda en ting som irriterte meg. Hvorfor var jeg ikke tøff nok til å si ifra? Jeg visste at jeg måtte prate med henne; om oss. Til nå hadde jeg bare ikke klart det. Enkelte ganger ble hun igjen den jenta jeg forelsket meg i. Jeg så bortover parken. Øynene mine stoppet på en gjeng ungdommer. På rundt min alder. Jeg gjenkjente Nate.. Men.. Hva? Han gikk nærmest hånd i hånd med *Ditt Navn*. Jeg slapp hånden til Lilly i ren overraskelse. "Hva er det, Harry?" Vi hadde klart å riste av oss paparazziene, så nå så hun hva jeg hadde sett. "Tuller du?" Hun bråstoppet. 
Nå var jeg i alle fall helt sikker. Jeg ville ikke gi slipp på Lilly. I alle fall ikke den delen av henne jeg fortsatt likte. Dessuten så det ut som om *Ditt navn* var opptatt.

 

Mer? 


Postat av: Miri

MEEEER! :O OMG!

12.12.2012 @ 19:32
Postat av: Miri

MEEEERRRRRR

12.12.2012 @ 19:33
Postat av: Tonje

Meeeer! <3

12.12.2012 @ 20:00
Postat av: Ingrid

hva heter gutten på bildet? haha

01.01.2013 @ 20:56
URL: http://ikv94.blogg.no/
Postat av: Fanfics 1D

Ingrid: Dessverre vet jeg ikke.. Skulle gjerne visst det :p Fant det tilfeldig! (;

01.01.2013 @ 20:57
URL: http://fanfics1d.blogg.no/

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/40490402
hits