12.12.2012 | 20:00 | Kategori: The Love Game

The Love Game - Del 27

Nå var jeg i alle fall helt sikker. Jeg ville ikke gi slipp på Lilly. I alle fall ikke den delen av henne jeg fortsatt likte. Dessuten så det ut som om *Ditt navn* var opptatt.

__________________

 

 

*Ditt Navn's POV*
Guttene satte seg ned på en ledig benk. Du stod ved siden av dem; overveide om du skulle bli eller stikke hjem igjen. Du trengte å snakke med noen. Hege hadde virkelig vært grei å ha nå, men hun var sikkert sammen med Niall og resten av gjengen. Du fant frem mobilen din og teksten henne. Like etter ringte hun deg ."Kan du ikke ta med guttene og komme til hotellet da? Guttene sier det er greit." Tenk om Harry var der? Du beit deg i leppa, det var ikke den beste ideen Hege hadde hatt. Men, hun visste jo ikke at du egentlig var keen på han. "Skal prøve å overtale de," svarte du før du la på. Så fort du forklarte situasjonen til guttene hoppet de opp fra benken.

 

 

*Harry's POV*
Vi hadde satt oss ned på en liten benk så langt unna *Ditt Navn* og gjengen til Nate som mulig. "Lilly, vi burde vel egentlig prate litt mer om.. Du vet.." Hun så på meg. "Harry, er det virkelig mer å prate om?" Hun blunket til meg. "Jeg føler det ja." Hun ristet på hodet. "Hvorfor ødelegge dette med å prate?" Hun bøyde seg nærmere deg og leppene deres møttes. Før *Ditt Navn* ville dette vært det "perfekte" kysset, men ikke nå lenger. Jeg prøvde å trekke meg unna, men da la hun hendene sine på nakken min. "Harry? Lilly?" *Ditt Navn* stod rett foran oss. "Uhm.. Hei," sa jeg så fort Lilly hadde trekt seg unna. Hun kremtet. "Unnskyld for forstyrrelsen." Hun skatet videre, etterfulgt av Nate, Luke, Jay, Mike og Ashton. Så fort de var ute av syne, kastet Lilly seg over meg igjen.

 

Mer? 


Postat av: Miri

ææææ! MEEER! Haz da, du oppfører deg som en pingle!

12.12.2012 @ 20:16
Postat av:

MEEREE :D

12.12.2012 @ 20:16
Postat av: Tonje

Meeeeeeer! <3

12.12.2012 @ 20:21
Postat av: Hege

MEEEER

12.12.2012 @ 20:55

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/40490689
hits