12.12.2012 | 20:28 | Kategori: The Love Game

The Love Game - Del 28

"Uhm.. Hei," sa jeg så fort Lilly hadde trekt seg unna. Hun kremtet. "Unnskyld for forstyrrelsen." Hun skatet videre, etterfulgt av Nate, Luke, Jay, Mike og Ashton. Så fort de var ute av syne, kastet Lilly seg over meg igjen.

_____________________

 

 

*Ditt Navn's POV*
"Jeg tror Harry holdt på å bli spist opp i stad." Du klarte ikke holde tilbake latteren. Til tross for at det gjerne skulle vært du som kysset han istedet for Lilly, var hele situasjonen litt komisk. "Hva er det du prater om?" Niall kom og ga deg en klem. Du merket at du fikk et litt surt blikk fra Hege. Louis kom også bort. "Lilly og Harry var i parken." Niall hevet øyebrynet sitt. "Jeg trodde de slo opp i stad jeg, siden Lilly gråt så følt." Han snudde seg mot de andre igjen. "Du er ikke den eneste," kom det fra Liam. Perrie begynte å le. "Hvis han prøvde på det, tror jeg ikke han klarte det i så fall. Hun har han skikkelig rundt lillefingeren." Danielle nikket. "Sorry, men jeg liker henne bare ikke. Hun er skikkelig falsk og fæl." Det virket som resten av gjengen var enig. "Han fortjener noe bedre."

 

 

*Eleanor's POV*
Alle i rommet studerte *Ditt Navn* der hun stod ved siden av en gjeng gutter. Var det virkelig sant at hun likte Harry, allerede på så kort tid? Jeg visste at det var fult mulig. Sånn hadde jeg følt det ovenfor Louis. *Ditt Navn* satte seg ned mellom Danielle og meg. Jeg studerte henne litt fra øyenkroken. Hun var virkelig pen! Om Harry bare kunne inse at han burde dumpe Lilly og prøve seg på *Ditt Navn* i stedet.
Guttene hadde jo fortalt at Harry var keen på *Ditt Navn*, så hvorfor tok han de valgene han gjorde? Jeg fikk kontakt med Danielle og det virket som hun tenkte på akkurat det samme.

 

Mer?


Postat av: Miri

meer! likte når du hadde El sitt pov! :D

12.12.2012 @ 20:32
Postat av: Tonje

Meeer! <3

12.12.2012 @ 20:39
Postat av: Malin :)

Mere!!!!

12.12.2012 @ 20:54

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/40491526
hits