12.12.2012 | 21:00 | Kategori: The Love Game

The Love Game - Del 29

Guttene hadde jo fortalt at Harry var keen på *Ditt Navn*, så hvorfor tok han de valgene han gjorde? Jeg fikk kontakt med Danielle og det virket som hun tenkte på akkurat det samme.

___________________

 

 

*Danielle's POV*
"El, kan jeg få prate med deg et øyeblikk?" Vi gikk inn på et annet rom så ingen av de andre kunne høre oss. "Vi må gjøre noe! Vi kan ikke bare sitte å se på det." Eleanor ristet litt på hodet. "De burde få finne ut av ting selv, men vi kan jo kanskje hjelpe dem litt på veien. Kanskje." Hun smilte lurt. "Noe spesielt du tenker på?" Det var nesten ikke vits i å spørre om det. Selvfølgelig hadde hun tenkt ut noe allerede. "Hvis vi hinter til Harry om at *Ditt Navn* liker han, og hinter om det omvendte til *Ditt Navn*? Da må de jo snart ta hintet!"
Selv inne på rommet kunne vi høre at noen kom inn døra. Harry og Lilly, garantert. Vi gikk ut til de andre igjen og satte oss på hver vår side av *Ditt Navn*. Like etter kom Harry inn, leiende på Lilly. Jeg la merke til at *Ditt Navn* skar en liten grimase. Harry stoppet opp i døråpningen. "Så fullt det var her." Han hadde øynene festet på *Ditt Navn*, men hun så ikke på han. Hun var helt fokusert på Eleanor. El hadde klart å få igang en samtale med *Ditt Navn* allerede.

 

 

*Harry's POV*
Hva faen gjorde de her? Jeg stoppet opp i døråpningen. *Ditt Navn* så ikke en gang på oss. "Så fullt det var her." Louis så opp på meg, men fokuserte snart på TV-en igjen. Ingen andre reagerte. Hva hadde skjedd her? Var alle sure? Niall og Hege satt og småpratet. Nate og gjengen hans satt bare der. Hvorfor var de her? Hadde *Ditt Navn* bare tatt de med opp hit? "Skal vi stikke på rommet?" Jeg dro med meg Lilly inn på rommet jeg delte med Zayn uten å si noe mer. Det var flere enn de som kunne være sure. De hadde ingen grunn til å oppføre seg sånn uten å fortelle meg hvorfor.

 

Mer?
Hvordan tror dere det kommer til å gå? : o 


Postat av: Malin(:

Mere!!!!

12.12.2012 @ 21:03
Postat av: felisefanfic1d

mermermer!!<3

12.12.2012 @ 21:09
URL: http://Felisefanfic1d.blogg.no
Postat av: Tonje

Meeeer! <3

12.12.2012 @ 21:11
Postat av: 1D

Har ikke hatt tid til å lese delene som du har postet i dag før nå! og må bare si at alle er like bra og jeg bare elsker historien!! :D Mer, masse masse mer sier jeg bar!!!<3 Du skriver drit bra! :D

12.12.2012 @ 21:18
URL: http://onedirection22.blogg.no/
Postat av: Hege

MEEER

12.12.2012 @ 21:19

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/40492052
hits