12.12.2012 | 21:58 | Kategori: The Love Game

The Love Game - Del 31

"Liker du henne lenger Harry? For før i dag har det ikke virket sånn på en stund. og var det ikke du som var keen på *Ditt Navn*?" Døra ble åpnet bak han. "Jasså? Du er keen på den hora!" 

___________________

 

 

*Harry's POV*
 Lilly sprang forbi meg. "Takk for det, Zayn!" Jeg dunket borti han da jeg gikk forbi. "Lilly, vent da!" Hun stoppet i gangen. "Hva er det nå?" Jeg sukket. "Ja, jeg er keen på henne. Men det betyr ikke at jeg ikke bryr meg om deg." Hun nektet å se på meg. "Jeg har tenkt litt på det de siste dagene, og det er best om vi slår opp her og nå." Hun stirret ned på gulvet. "Du har kun kjent henne i tre dager, og du dumper meg på grunn av henne?" Jeg ristet på hodet. "Jeg har bare ikke de samme følelsene for deg lenger, Lilly." Hun nikket. "Greit, jeg skal ikke stå i veien for deg lengre." Hun hentet sakene sine og gikk.
Zayn kom bort til meg og la hånda på skulderen min. "Sorry, det var ikke meningen at det skulle skje." Jeg hadde blandede følelser om saken. Men nå hadde jeg i alle fall frie tøyler til *Ditt Navn*.

 

 

*Eleanor's POV*
Vi var på vei opp i leiligheten igjen da Lilly kom gående mot oss. "Nå er han kun din!" sa hun spydig til *Ditt Navn*. Hun stoppet opp og så spørrende på oss. "Hva skulle det bety?" Dani trakk på skuldrene. "Vi får spørre når vi kommer opp."
Harry var i stua sammen med resten av gjengen. Perrie satt i armkroken til Zayn, Liam og Louis spilte kort, Niall og Hege pratet og Harry stirret på TV-en. Han så opp på *Ditt Navn* når vi kom inn i rommet. Han smilte stort. Hun så usikkert på oss. Det virket ikke som hun helt trodde på situasjonen. "Hvorfor sprang Lilly sin vei?" Smilet til Harry ble borte. "Vi slo akkurat opp."
 

Mer?


Postat av: 1D

Så mye du blogger i dag, burde virkelig få supermange kommentarer du nå siden du fortjener det og historien din er super bra!!!!! :DD MEEEEEEEEER!<3<3

12.12.2012 @ 22:02
URL: http://onedirection22.blogg.no/
Postat av: Miri

meeer :DDDD love it!

12.12.2012 @ 22:03
Postat av: Tonje

Meeeeer!!! <3

12.12.2012 @ 22:05
Postat av: Malin(:

Mere mere!! Nå!

12.12.2012 @ 22:05

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/40493675
hits