13.12.2012 | 20:00 | Kategori: The Love Game

The Love Game - Del 35

Perrie så på deg. "Aner ikke, vi vet egentlig ikke helt hva vi gjør." Harry kom tilbake og ga maten til Niall. Han satte seg ved siden av deg, og la armen over skulderne dine. Et perfekt øyeblikk. 

___________________

Hopper litt fort over denne dagen, føler at det blir så mange deler på én dag.. Hehe ;3

 

*Harry's POV*
De andre gikk ut døra, og lot *Ditt Navn* og meg være igjen alene. Hun stod på kjøkkenet og lagde spaghetti. Jeg gikk inn til henne. I det blikket mitt møtte hennes føltes det som om hjertet mitt hoppet over et slag. Hun var virkelig perfeksjon! *Ditt Navn* snudde seg og så på meg. "Vil du smake?" Jeg gikk bort til henne og la armene mine rundt livet hennes. Hun snudde seg rundt med en sleiv i hånden. "Smak!" Jeg lot leppene berøre sleiva som var full av tomatsaus. "Hmmm..." Hun så med ett litt skeptisk ut. "Neida, det smakte godt!" Jeg ga henne en klem.

 

 

*Ditt Navn's POV*
Maten var ferdig og dere tok den med bort på kjøkkenbordet. Harry dro frem stolen til deg. Det var første gangen noen hadde gjort det fort deg, bortsett fra på såne fine restauranter. "Takk, Harry." Han satte seg ned på den andre siden.
Da dere var ferdieg med å spise plasserte dere tallerker og bestikk i oppvaskmaskinen. "Skal vi se på en film?" Harry nikket. "Vi kan jo se resten av filmen vi så i går." Han smilte så søtt at du ikke klarte å si nei. Han gikk for å sette på filmen mens du fikset popkorn. Du stilte inn klokka da du kjente noen armer rundt deg. Harry strakk frem hånda og klikket på startknappen. Du snudde deg rundt så dere stod ansikt til ansikt. Forsiktig la du armene rundt nakken hans. Harry tok hintet og bøyde seg ned mot deg. Leppene deres møttes. Det var som nyttårsaften inni hodet ditt. Du gikk enda nærmere han. Han løftet deg opp på bordet. Kyssingen gikk over til heftig klining. Han la hånda si på bakhodet ditt, og den andre på hofta di.
"HVA ER DET SOM SKJER?" Moren din kom løpende inn på kjøkkenet. "Er dere døve?" Hun åpnet opp microbølgeovnen. Verken du eller Harry hadde lagt merke til at popkornet hadde sluttet å poppe. Det var røyk i taket. "Åpne opp noen vinduer er dere snill." Du hoppet ned fra bordet og åpnet det nærmeste. Harry åpnet enda ett. Moren din hadde lagt popkornposen på kjøkkenbenken. Hun lo av dere. "Jeg tror ikke dere burde ta sjangsen på å poppe mer popkorn. Bare gå ut og start filmen, så skal jeg komme med det." Du rødmet kraftig, det samme gjorde Harry. Han tok tak i hånden din, og dere gikk ut i stua.

 

Mer?


Tusen takk for all rosen ♥ elsker dere! c: 


Postat av: Malin<3

Såå søtt! men jeg vil ha mere! <3

13.12.2012 @ 20:05
Postat av: Tonje

Flaaaaut!! Meeeeer ! <3

13.12.2012 @ 20:08
Postat av: 1D

haahaha søt men klein del hahaha! Ser det for meg hahahahahhah :D <3 MEEEEEEEEEER!!<3

13.12.2012 @ 20:09
URL: http://onedirection22.blogg.no/
Postat av: Sunniva <3

hahahahah! søtt<3 mere!:D

13.12.2012 @ 20:10

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/40504724
hits