16.12.2012 | 18:30 | Kategori: The Love Game

The Love Game - Del 39

"Det går akkurat passe fort, Harry. Og selvfølgelig vil jeg være jenta di." Du kastet armene dine rundt han. Harry var din, du var hans. Fra dette øyeblikket virket det som om alt skulle falle på plass.

____________________

 

Sorry for at jeg ikke fikk blogget de siste dagene, har vært veldig opptatt. Kom ikke hjem før sent på fredag, og henta søstera mi på Gardermoen i går. Skal prøve å skrive så mye at det blir et lite maraton i dag, som plaster på såret (:

 

 

*Harry's POV*
Moren til *Ditt Navn* skulle jobbe hele natta, så hun ba meg bli med til henne hjem. Vi ble sittende i sofaen og prate mesteparten av tiden. Etter noen timer, ringte mobilen min. Niall. "Hei, vil dere komme over og se på film med oss?" Jeg så på *Ditt Navn* og svarte at jeg måtte snakke med henne først.
"Hvem var det?" *Ditt Navn*, som lå med hodet på fanget mitt, så opp på meg. "Niall og de lurer på om vi ville komme bort og se på film?" Hun satte seg opp. "Vil du?" Jeg trakk på skuldrene. "Jeg vil hvis du vil." Hun så stygt på meg. "Kom igjen da, du får bestemme." Hun la hodet ned på fanget mitt igjen. "Vi stikker bort dit hvis du er klar for de negative kommentarene vi sikkert får." Hun tenkte litt. "Negative kommentarer? For hva?" Jeg sukket. "Guttene synes vi gikk alt for fort frem, og at vi ikke burde være sammen." *Ditt Navn* nikket sakte. "La oss motbevise dem da."

 

 

*Danielle's POV*
Harry og *Ditt Navn* kom leiende inn i rommet. Jeg så på henne spørrende, og hun nikket nesten utydelig .Var de sammen? Jeg reiste meg fra sofaen og gikk bort til henne. Da jeg ga henne en klem hvisket jeg lavt. "Er dere sammen?" Når jeg slapp henne nikket hun. Jeg mimet et "Gratulerer " tilbake, i tilfellet de ikke ville at alle skulle vite det. De satte seg ved siden av meg og Liam. Det var litt merkelig, hvordan både Harry og Niall hadde funnet seg noen de likte her i LA. Niall og Hege var jo ikke sammen og ingen av oss var sikre på om de noen gang kom til å bli det.. Men likevel.

 

Mer?


Postat av: Anita

meeeeeeeeeeeer!!!

16.12.2012 @ 18:38

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/40509003
hits