16.12.2012 | 19:00 | Kategori: The Love Game

The Love Game - Del 40

Det var litt merkelig, hvordan både Harry og Niall hadde funnet seg noen de likte her i LA. Niall og Hege var jo ikke sammen og ingen av oss var sikre på om de noen gang kom til å bli det.. Men likevel.

__________________

 

 

*Ditt Navn's POV*
"Dere?" Harry klemte forsiktig på hånda mi. "*Ditt Navn* og jeg er sammen." Det ble helt stille i rommet. Eleanor hoppet opp og ga meg en klem, det samme med Hege og Niall. Perrie hadde jeg ikke pratet så mye med, så hun kom litt etter de andre. De andre guttene satt bare der, uten å reagere stort. "Gratulerer da!" Liam var den første som brøt stillheten blant dem. Zayn og Louis fulgte etter.
Etter at bomben ble sluppet, ble det litt kleint i leiligheten. Harry mente de burde få vite det, men verken Liam, Louis eller Zayn virket så ivrige over det. Du var litt usikker på Niall, om han synes det var bra eller om han følte han burde være glad for dere. Perrie visste du ikke så mye om, hun var sikkert bare hyggelig. Dani, El og Hege var noe helt annet. De virket faktisk veldig glade for at det hadde skjedd!

 

 

Filmen var ferdig. Hege og Niall hadde sovnet i sofaen. Selv satt du i armkroken til Harry, som også sov. Danielle og du pratet sammen, og resten spilte kort. "Kan jeg få prate litt med deg?" Hun hintet til at dere skulle gå ut av rommet. Du nikket, og fulgte etter henne inn på et av soverommene. "Sorry for det som skjedde i stad, på måten guttene reagerte. Jeg føler at jeg burde ha sagt i fra med en gang." Du forklarte henne at det hele var Harry's idé. "Han synes de andre burde vite det, uansett hvordan de kom til å reagere." Hun var enig i det du sa. "Det er ikke det at de ikke liker deg, de gjør det, men de synes det går alt for fort. At dere ikke kjenner hverandre så godt." Hun la til et lite smil på slutten. "De har jo aldri opplevd noe sånn selv, og tror at dere burde bruke mere tid på å finne ut om dere faktisk passer sammen. Både El og jeg mener dere er perfekte sammen, men de vil ikke høre på oss. Niall er også enig!" Det overrasket deg litt over at hun brukte ordet perfekte, men du klarte ikke skulle et smil når hun sa det. Akkurat nå føltes det i alle fall sånn.

 

Mer?
 


Postat av: Mich♥

MEEEEEEEEEEER!♥

16.12.2012 @ 19:29

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/40544797
hits