16.12.2012 | 19:30 | Kategori: The Love Game

The Love Game - Del 41

Det overrasket deg litt over at hun brukte ordet perfekte, men du klarte ikke skulle et smil når hun sa det. Akkurat nå føltes det i alle fall sånn.

__________________

 

 

*Harry's POV*
*Ditt Navn* vekte meg. "Hei vennen." Jeg bøyde meg forrover og ga henne et lite kyss. "Harry, jeg tror det er best at jeg stikker." Jeg satte meg skikkelig opp. "Hvor da?" Hele rommet spant rundt, så trøtt var jeg. "Hjem, det begynner å bli ganske sent skjønner du." Jeg nikket. Så forstod jeg hva hun mente. "Du kan ikke gå uten meg." Jeg begynte å reise meg. "Bare bli du. De andre har lagt seg allerede." Ordene hennes gikk halvveis hus forbi. "Ikke gå, *Ditt Navn*!" Jeg sa det høyere enn planlagt, og hun hysjet på meg. "Du burde få deg litt søvn." Hun strøk meg på kinnet. "Kan du bare bli her til jeg har sovnet?" Jeg begynte å trekke henne mot meg. "Ok." Hun ga etter da jeg så på henne med dådyrøyne.

 


*Ditt Navn's POV*
Du la deg ned ved siden av Harry på sofaen. Det var ikke noe vits i å få han til senga så  trøtt som han var. Innen fem sekunder kom han sikkert til å sovne. Så fort du la deg ned ved siden av han, begynte han å stryke deg på kinnet. "Du er perfekt, vet du det?" Han dro deg enda nærmere seg. "Harry, prøv å sove nå." Han ristet på hodet. "Det er sant, du er så perfekt som det går ann å bli." Harry så deg rett inn i øynene når han sa det. "Harry, vær så snill." Du merket at han så stygt på deg. Du kysset han på kinnet, og han myknet opp med en gang. "Jeg er glad i deg." Han la den ene hånda på ryggen din, og den andre under sitt eget hode. "Jeg er glad i deg også, Harry." Du la hodet ned på sofaen, og kjente at han begravde ansiktet sitt i håret ditt.

 

Mer?     Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/40544958
hits