16.12.2012 | 20:00 | Kategori: The Love Game

The Love Game - Del 42

 "Jeg er glad i deg." Han la den ene hånda på ryggen din, og den andre under sitt eget hode. "Jeg er glad i deg også, Harry." Du la hodet ned på sofaen, og kjente at han begravde ansiktet sitt i håret ditt.

____________________

 

 

*Ditt Navn's POV*
Harry kysset deg på haken, oppover kinnet og på panna. Du åpnet øynene og se rett på halsen hans. "Harry, hva driver du med?" Han trakk seg litt unna. "Vekker deg med kyss." Han tok hendene sine på hver sin side av ansiktet ditt, og kysset deg. Den ene døra ble åpnet og Danielle kom inn. "Sov dere virkelig her i natt?" Du nikket og satte deg opp. Harry satte seg også opp, og la armene sine rundt deg. Han hvilte hodet sitt på ryggen din. "Dere er skikkelig søte sammen da." Dani smilte stort. Liam kom inn på rommet og stoppet opp litt. "Har dere sovet her i natt?" Du måtte le. Dani og Liam var skikkelig like på mange måter. "Ja, som vi også svarte til Danielle." Liam nikket og gikk videre inn på kjøkkenet.

 

 

*Harry's POV*
Jeg fikk litt tid til å prate med guttene siden *Ditt Navn* skulle hjelpe moren sin i dag. Ville egentlig være med, men følte jeg ikke burde være med henne over alt, og da kunne jeg prate med de andre.
"Hvorfor har dere så mye imot at vi er sammen?" Hele settingen var egentlig komisk. Niall, som også var på min side, satt i samme sofaen som meg. De andre guttene satt i den andre. Det hele virket så iscenesatt. "Dere kjenner ikke hverander." Liam brukte det beste argumentet først. "Vi kjenner hverandre godt nok." Jeg hevet det ene øyenbrynet. "Allerede første dagen falt jeg for henne. Og i motsetning til hva dere tror, er det ikke bare et crush!" Det gjorde de andre litt usikre.

 

Mer? 


Postat av: Anita

meeeer!!

16.12.2012 @ 20:14
Postat av: Tonje

Begynner å lese nå, men vil ha mer uansett! :P <3

16.12.2012 @ 20:14
Postat av: Andrea

MEEER!!!

16.12.2012 @ 20:30

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/40545528
hits