16.12.2012 | 20:30 | Kategori: The Love Game

The Love Game - Del 43

 

Allerede første dagen falt jeg for henne. Og i motsetning til hva dere tror, er det ikke bare et crush!" Det gjorde de andre litt usikre.

_________________

 

 

 

*Ditt Navn's POV*
Moren din drev inne på kontoret igjen. Nok en gang måtte du ta over fotograferingen. Foran deg stod selveste Justin Bieber. En fyr du aldri trodde du kom til å møte. Dere pratet i vei om alt mulig, selve samtalen kom så naturlig. Han sa han akkurat hadde slått opp med Selena. "Går det bra eller?" Du stoppet å ta bilder. Han trakk på skuldrene. "Jeg bare føler at ingenting er verdt noe lenger." Du visste ikke hvordan han hadde det, så du klarte ikke helt å sette deg i den situasjonen. Men, det var vel sånn du kom til å føle det hvis du og Harry slo opp. "Kanskje dere blir sammen igjen. Hvis hun har like sterke følelser for deg, som du har får hun, så burde det skje! Never say never!" Han så på deg og smilte skjeft.

 

 

*Harry's POV*
"Jeg synes fortsatt ikke at det spiller noe rolle. Dere møtte hverandre for noen dager siden. Uansett hva du tror du føler, er det nok bare en forelskelse Harry." Zayn så på meg. "Så det er det dere tror, huh? Bare vent og se!" Jeg fortet meg ut av rommet, ut av hotellet, bort fra de andre. Jeg gikk bort til parken, der hvor jeg hadde spurt om *Ditt Navn* ville bli jenta mi. Jeg sukket. Hva om Zayn hadde rett? Jeg ristet på hodet. Jeg hadde sterkere følelser for henne enn en forelskelse. Han hadde feil. De hadde feil. Jeg kjente en hånd på skulderen og snudde meg. Jeg fikk så vidt et glimt av personen før alt ble svart.

 

Mer?


Postat av: Tonje

Meeeeeer! <3

16.12.2012 @ 20:49
Postat av: 1D

MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRR<3<3!!

16.12.2012 @ 21:00
URL: http://onedirection22.blogg.no/

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/40545685
hits