23.12.2012 | 19:34 | Kategori: The Love Game

The Love Game - Del 53

Tårene trillet nedover ansiktet ditt. "Faen!" Du dunket hodet i sofaen og la en pute over ansiktet. Det eneste som fristet akkurat nå, var å dø.

__________________

 

 

*Ditt Navn's POV*
En halvtime etter at du hadde fått meldingen fra Hege slo du på TV-en og byttet til kanal 6. Du ble sjokkert over det du så. det var en slags gossip-kanal. Bilder fra ankomsten til festen. Harry hadde et godt tak rundt Lilly, og kysset henne på enkelte av bildene. Var det virkelig sånn det skulle bli mellom dere? Tårene strømmet på igjen. Harry hadde ikke virket som den typen. Typen som kastet deg til sides så fort noe bedre kom hans vei. Du dro frem mobilen din og bladde nedover kontaktlisten. Da du kom til nummeret hans stoppet du. Hvor patetisk var ikke det? Skulle du liksom slette nummeret hans uten å ha pratet med han om saken? Du la mobilen ned på bordet, men tok den fort opp igjen. *Hva faen er det som skjer? Bildene er på tv...* Du klikket send før du fikk tenkt på det enda en gang.

 

 

*Harry's POV*
Jeg faket et smil i det vi nærmet oss festen. Nå var det på tide å ta på seg "masken". Resten av gjengen virket som var i strålende humør. Jeg trakk pusten dypt inn. Hvorfor måtte alt dette skje? Hvorfor nå? Lilly satt nesten oppå meg. Akkurat som før. Bilen stoppet, og vi gikk ut. Det var fullt av både kjendiser og paparazzier der. Fuck. Det var ihvertfall ikke tvil om at *Ditt Navn* kom til å få se dette. Eller, kanskje hun ikke kom til å se det. Hun pleide jo ikke følge med på gossip. Vi gikk mot inngangen til bygget. Jeg tok et godt tak rundt Lilly. Hun hadde tydligvis bestemt seg for å spille rollen helt ut. Hun stoppet opp og kysset meg. Jeg ville trekke meg unna, men visste at det kun ville få konsekvenser. Mobilen min dirret. Like etter at Lilly hadde trekt seg litt unna, sjekket jeg den.
*Hva faen er det som skjer? Bildene er på tv...* Hun visste det allerede... 

 

Mer?


Postat av:

MEEER

23.12.2012 @ 19:45
Postat av:

MEEEEEEEEEEEER!

23.12.2012 @ 19:48

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/40638357
hits