23.12.2012 | 19:34 | Kategori: The Love Game

The Love Game - Del 54

Mobilen min dirret. Like etter at Lilly hadde trekt seg litt unna, sjekket jeg den. *Hva faen er det som skjer? Bildene er på tv...* Hun visste det allerede... 

___________________

 

 

*Ditt Navn's POV*
Klokken slo syv. Du gikk å la deg i senga. Harry måtte du snakke med siden. Akkruat nå orket du ikke tenke mer på det. Det var tomt for tårer. Ikke rart når du hadde gråtet i flere timer. Den varme dyna var akkurat det du trengte. Det å kunne ligge under dyna i timesvis uten at noen kom for å forstyrre. Det var jo faktisk en positiv ting ved at du var mye hjemme.
Akkurat i det du fant en behagelig stilling, ringte det på. "Typisk," mumlet du da du gikk for å åpne. Døren gled opp, og du stirret inn i øynene til noen du ikke forventet å se. Ikke her, og ikke nå. "Justin!" Han  smilte søtt til deg. "Jeg trodde du skulle være med gutta på den festen jeg, men så bildene. Tenkte du var her da." Han gikk forbi deg. "Ehm.. ja.. Det ja." Justin snudde seg. "Sa jeg noe galt?" Du ristet på hodet. "Nei, men Harry gikk dit med Lilly i stedet." Det såret deg å si setningen høyt. Tårer du egentlig ikke hadde igjen presset seg frem. "*Ditt Navn*, jeg er virkelig lei for det!" Justin la armene sine rundt deg.

 

 

*Harry's POV*
Døra var åpen, så jeg gikk rett inn. *Ditt Navn* hadde ikke hatt noe problem med det før. Det var helt stille i leiligheten. Moren hennes var vel på jobb, og hun sov sikkert. Jeg bestemte meg for å sette meg ned i stua og vente litt. Etter bare tre minutter klarte jeg ikke mer.. Jeg måtte snakke med henne! Så stille jeg kunne, listet jeg meg inn på soverommet hennes. Så fort jeg så henne stoppet jeg. Jeg hadde rett i at hun sov, men hun var ikke alene. Det må ha vært ett eller annet som ga lyd fra seg, fordi personen som sov ved siden av henne satte seg opp. "JUSTIN?!!" Det var nesten så jeg så helt rødt. "HVA FAEN SKJER HER?" *Ditt Navn* spratt opp fra senga. Hun var fortsatt fullt påkledd. Kanskje de bare hadde sovnet. Jeg fikk bort tanken. "Jeg kan forklare."

 

Mer?


Postat av:

Mermermer

23.12.2012 @ 19:44
Postat av: Rebecca

trenge ein del teeeee

23.12.2012 @ 19:47
Postat av: Malin

Mer!!!!!!!

23.12.2012 @ 19:47

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/40642502
hits