23.12.2012 | 20:23 | Kategori: The Love Game

The Love Game - Del 55 (Siste Del)

"HVA FAEN SKJER HER?" *Ditt Navn* spratt opp fra senga. Hun var fortsatt fullt påkledd. Kanskje de bare hadde sovnet. Jeg fikk bort tanken. "Jeg kan forklare."

__________________

 

 

*Ditt Navn's POV*
Du dro med deg Harry ut i stua, Justin lå fortsatt i senga. Det virket som Harry var i sjokk. Han satte seg ned litt unna deg. "Vel, egentlig er det vel du som burde forklare. Justin kom over på grunn av bildene," du stoppet og prøvde å holde tårene tilbake. Du svelget hardt. "Ehm.. Jo.. Også sovna jeg i senga. Jeg vet ikke hvorfor han fortsatt var der når jeg våkna, men det skjedde ingenting." Harry bare satt der. Hadde han ikke hørt deg? Justin kom inn i rommet. "Jeg stikker nå jeg.." Han forlot leiligheten uten å si noe mer.
"Managementet bestemte at jeg skulle gå med Lilly. Jeg valgte det ikke selv. Jeg burde ikke løyet, men jeg klarte bare ikke si det." Han la hånda si på låret ditt. "Kysset skjedde kun fordi hun kastet seg over meg. Det høres ut som en dårlig unnskyldning, men det er sant." Harry ventet på reaksjonen din, men du visste ikke helt hvordan du skulle reagere.

 

*Harry's POV*
*Ditt Navn* reagerte ikke i det hele tatt. "Hva er det?" Jeg satte meg litt nærmere henne. "Ingenting, jeg vet bare ikke helt hva jeg skal si.." Hun så rett på meg, men det virket ikke som hun var helt tilstede. "Sikker?" Hun nikket. "Eller nei, det er faktisk noe. Jeg orker ikke alt dette lenger!" Ordene hennes overrasket meg. "Det er bare drama hele tiden. Det er ikke et sånn forhold jeg vil ha, Harry." Øynene hennes fyltes av tårer. "Hva mener du?" Jeg klarte ikke helt å følge med. "Lilly, managementet, guttene, alt!" En tåre trillet nedover kinnet hennes, og jeg prøvde å tørke den bort. Hun vred seg litt unna. "Harry, jeg tror det er best du går. "Hva?" Hun reiste seg opp. "Slår du opp med meg?" Jeg reiste meg sakte. "Ja.." Hun klarte ikke se på meg en gang. Men hvis det var det hun ville så..

 

 

*En uke senere*


*Ditt Navn's POV*
Det banket på døra. Du hadde akkurat fått satt tallerkenen med frokosten din på bordet. Siden du hadde slått opp med Harry, hadde du ikke vært utenfor døren. Hege hadde kommet innom nå og da, men ingen andre. Du hadde på en måte håpet at Harry ville komme, prøve å få deg tilbake, men det var ikke noe som kom til å skje.
Du åpnet døra, og ble mødt av et dusin røde roser. "Hva ..?" Du plukket opp bukketen. Midt i mellom blomstene var det et kort. Du leste det høyt for deg selv. *Jeg ville aldri at det skulle bli som dette.. Elsker deg uansett hva! Reiser tilbake til UK i dag... Kommer til å savne deg. Harry xx* Var det Harry som hadde vært her? Bare få minutter siden? Du løp uten døren, både uten sko og uten å låse døra. Så fort du kom ut på gata så du deg omkring. Du skimtet krøllene til Harry i det han satte seg inn i en bil. "HARRY!" Du begynte å løpe mot han, men bilen var allerede borte. Du hadde mistet den eneste gutten du noensinne hadde elsket, og du hadde innsett det for sent.

 

Siste delen av story'en. Kommenter gjerne under hvem dere vil ha neste fanfic om. (NY om en av guttene, eller FORTSETTELSE av en av fanficene)... (: Tviler på at det blir ny eller fortsettelse av Harry, siden jeg nettopp skrev en (;
Valgte en litt annen slutt fordi de er lettere å skrive videre på. OG JA, jeg skal skrive videre på denne (vet ikke når), mye fordi jeg ikke hadde inspo til denne lenger. 


Postat av:

va an ferdig nå?? åååå.... :(:(

23.12.2012 @ 20:36
Postat av:

Blæææ teit slutt.!

23.12.2012 @ 20:46
Postat av: Malin:)

NEI!!! :( jeg vil ha mere!!!!!

23.12.2012 @ 20:52
Postat av: 1D

KAN IKKE SLUTTE HISTORIEN DIN SÅNN OMG GRINER SOM FAEN (er en rar person som griner når noe er trist uten at det er sant osv hehe) pliiiiiiis mer en del til der alt fikser seg plis! btw, elsker historien men vil ikke at den skal slutte sånn :c

23.12.2012 @ 20:52
URL: http://onedirection22.blogg.no/
Postat av: Tonje

Awwww!!! <3 Ny om Niall <3

23.12.2012 @ 21:00
Postat av: Mich♥

NAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJJ!

Kan du lage sesong 2?

Kan jo ikke lutte sånn!D;;

23.12.2012 @ 23:38
Postat av: 1D

skal det være en sånn "the love game 2 del 1" greie? altså fortsettelse på historien bare at vi må vente litt? hehehe

24.12.2012 @ 01:29
URL: http://onedirection22.blogg.no/
Postat av: Love 1D

En om niall?!?!

12.03.2013 @ 15:23
URL: http://Onedirectioninfecson.no
Postat av: Fanfics 1D

Love 1D: Mener du fanfic om Niall? I så fall er både Goodbye is like dying og Hurting om Niall (:

12.03.2013 @ 21:38
URL: http://fanfics1d.blogg.no/

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/40645811
hits