31.12.2013 | 01:12 | Kategori: Don't Let Me Go

Don't Let Me Go - Kapittel 2

Jeg åpnet øynene. Sola skinner gjennom gardinene. Jeg gjespet og nærmest hoppet ut av senga. Hvis skolen ikke skulle gå så greit som jeg håpet, var i hvert fall ikke været så verst. Et svakt bank på døra brakte meg tilbake til virkeligheten. "Ja?" svarte jeg lavt. "Det er bare meg," moren min kikket rundt dørkanten. "Ville bare forsikre meg om at du er våken." Hun lukket døra bak seg og forlot meg til tankene. Jeg gikk bort til klesskapet og fant frem klærne jeg ville gå med; et par svarte jeans og en mørkeblå strikkagenser. Favorittklærne. Ett nytt dunk på dør. Jeg snudde meg og så faren min. "Frokost," sa han fort før han gikk ned. For en gangs skyld virket det ikke som han hadde drukket før frokost. "Kommer om et minutt," mumlet jeg.
"Så fint kledd du er i dag da, vennen!" var det første moren min sa når jeg gikk inn på kjøkkenet. "Takk, mamma," jeg ga henne en kort klem før jeg satte meg ned ved siden av henne. "Jeg kjører både deg og Amber til skolen i dag. Bilen til foreldrene hennes ble ødelagt forrige uke." Jeg nikket. "Så koselig. Da kan hun kanskje hjelpe meg litt med hvor jeg skal gå," svarte jeg lattermildt.

"Jeg plukker deg opp etter skolen," ropte mamma i det jeg lukket igjen bildøra. Jeg ga henne tommelen opp før jeg snudde meg mot Amber. "Så, endelig er vi her." Hun smilte av reaksjonen min. "Nervøs, Elle?" Jeg skar en grimase, noe hun tok som et ja. "Det kommer til å gå helt fint. Vi kan sitte sammen i timene også kan jeg introdusere deg til venninnene mine," sa hun oppmuntrende. "Hey, Amber!" En høy, mørkhåret gutt kom mot oss. "Shit," hvisket hun. "Hva er det?" spurte jeg nysgjerrig. "Det er Harry, skolens badboy," svarte hun. "En skikkelig player. Han vil sikkert sjekke ut det nye kjøttstykket." Hun hevet det ene øyenbrynet og ga meg det blikket. Jeg var det nye kjøttstykket.
"Hei jenter." Harry så på Amber et par sekunder før han satte øynene på meg. "Harry" sa Amber kaldt. Han himlet med øynene over tonen hun sa det i. "Hvorfor introduserer du meg ikke for din vakre venninne?" fortsatte han. "Harry, Noëlle. Noëlle, Harry." Amber ga ham et giftig blikk. "Noëlle. Fint navn. Nesten like fint som du." Jeg forstod hvorfor Amber ikke ville at han skulle komme bort. "Jo, takk" svarte jeg tørt. "Du er ny, ikke sant?" Han ville tydeligvis ikke ta hintet til Amber. "Ja, jeg flyttet nettopp hit fra London." Amber gjorde tegn til at hun kjedet seg. Hun tappet fingrene mot hverandre mens hun ventet at Harry skulle la oss være i fred. "Tøft de tda." Det var tydelig at Harry spilte kul. Han var ikke så vanskelig å lese. "Kanskje vi burde komme oss til timen." skjøt Amber inn fort så Harry ikke skulle få tid til å svare. "Hadet, Harry," svarte jeg høflig før jeg fulgte etter Amber.

"Jeg tror han liker det han så," ertet hun så fort Harry var utenfor hørevidde. "Veldig morsomt, du." svaret jeg fort. "Pass på ellers ender du opp som den nye leken hans," Amber dyttet lekent borti meg. "Men, i forhold til andre klarte du deg veldig bra første gangen du møtte ham." Nysgjerrigheten tok overhånd. "I forhold til hvem?" Uheldigvis fikk hun ikke sjansen til å svare. Så fort vi kom inn i klasserommet løp en jente, garantert en av Ambers venner, bort til oss. "Jeg har savnet deg så mye!" Jenta klemte henne så hardt at det ikke så ut som Amber fikk puste. "Savnet deg også, Léa," svarte Amber og smilte varmt. "Det er en ledig plass ved siden av meg," Léa virket overivrig over å se Amber. "Sorry, men jeg har lovet Noëlle å sitte sammen med henne." Amber snudde seg mot meg og pekte på en rad med ledige plasser. "Ikke så ille, huh?" spurte hun i det læreren kom inn i rommet. "Ikke enda," sa jeg og blunket.

"Hallo elever. Jeg er Mrs. Davis." Læreren skrev navnet sitt på tavla. "Jeg ser vi har en ny elev i år. Noëlle Smith, om jeg ikke tar feil?" Hun så rett på meg. "Det er korrekt, Mrs. David" svarte jeg. "Velkommen skal du være, Ms. Smith." Den gamle dama ga meg et nesten usynlig nikk. Hun skulle til å skrive noe mere på tavla i det hun ble avbrutt. En gutt stod i døråpningen. "Beklager for at jeg er sen, Mrs. Davis. Samtale med rektor Jones." Mrs. Davis svarte ikke men pekte på den eneste ledige plassen i rommet. Plassen ved siden av meg. I det gutten kom skikkelig inn i rommet, gjennkjente jeg ham. Harry. Denne gangen var det jeg som sa shit.
"Hey, kjære," hvisket han i det han satte seg ned. "Vær så snill," hvisket jeg tilbake. "Noe galt?" Jeg holdt på å gi ham et giftig svar, men holdt det for meg selv. "Ingenting. Ikke noe i det hele tatt." I det ordene var sagt, kjente jeg en hånd på låret. Harrys hånd. "Hva i huleste er det du driver med?" Han lot som han ikke hørte meg. Jeg kløyp ham så hardt at han fjernet hånden. Han ga meg et skikkelig flørteblikk. Amber hadde rett, han var en skikkelig player. Jeg så bort på henne. Hun hadde fulgt med hele tiden. Amber pekte mot notatarket sitt. Håndskriften hennes var pen og ryddig. Han er en skikkelig douche noen ganger. Jeg kunne ikke annet enn å si meg enig.

 

Mer?


Q: Kan du ikke skrive en Niall historie?
A: Jeg kan godt gjøre det etter denne historien? Følte mest for å skrive om Harry med handlingen jeg kom på (:

Q: Noëlle? Hvilket navn er det?
A: Siden handlingen foregår i England, ville jeg ha et engelsk navn. Synes det er enklere å ha et konret navn, enn å skrive DN/ditt navn hele tiden. Grunnen til tødlene over e'en (ë) er fordi jeg rett og slett synes det ser penere ut (slik det skrives på fransk).


Postat av: NC- NatalieChic

Meer <3 Elsker denne historien.

31.12.2013 @ 08:36
URL: http://nataliechic.blogg.no
Postat av: Bettina

Meeeer:) Sikkelig bra:) Takk for svar for navnet Noëlle, jeg var litt skeptisk i starten men nå ser jeg at det navnet er kjempe fint:) Men er hun brunette eller blond?

31.12.2013 @ 15:08
Postat av: Stine

Meeer <3

01.01.2014 @ 13:07
Postat av: Victoria !

Utrolig bra!! Meeeeeer <3

02.01.2014 @ 16:15
URL: http://victoriiiia.blogg.no
Postat av:

Meeer!!!😱😱😱😱😱 DØØØØR!! Meeeeer!!

06.01.2014 @ 19:19

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/44333772
hits