14.08.2012 | 15:25 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 71 (Siste del)

Valpen så bedende på meg med de brune øynene. Plutselig sprang den ut av rommet. Like etter kom den tilbake med et bånd i munnen.

__________________

 

 

*Liam's POV*

Å gå bortover gata brang fram mange minner. Jeg hadde ikke gått her siden før operasjonen til *Ditt Navn*. Minner fra da vi var små, når vi vokste opp sammen; at jeg alltid egentlig hadde vært litt forelsket i henne, og helt fram til de siste turene våre her. Tårene rant nedover kinnene mine. Synet mitt ble så tåkete at jeg satte meg ned på en benk. Valpen hoppet opp i fanget mitt, og jeg begravde ansiktet i pelsen dens.

 

"Liam!" Jeg tittet opp og så Louis komme mot meg. "Wow, går det bra?" Han satte seg ned på benken. Jeg ga ham et giftig blikk. "Så klart ingenting går bra! *Ditt Navn* er død!" Jeg klarte ikke så på han i det jeg sa ordene. Det hele var bare uvirkelig. "Unnskyld Liam, det var ikke sånn ment." Louis prøvde å møte blikket mitt. "Samtidig som jeg husker det; Katrine ringte. Hun lurte på om du ville komme bort dit en tur." Jeg trakk matt på skuldrene. Å komme inn i huset som *Ditt Navn* hadde bodd i var ikke fristende. Men Katrine og Josh som måtte bo der hadde det enda værre. De var tross alt familien hennes også. "Jeg tror jeg skal ta meg en tur. Blir du med?" Louis nikket, og snart var vi på veg bort dit alle tre.

"Hei gutter," Katrine åpnet døra for oss. Vi ble med inn i stua. Jeg klarte ikke la være å se meg omkring. Alt var som det pleide. Vel, nesten alt. Hun smilte stort til oss. "Ehm.. Hva er det?" Hodet mitt jobbet i høygir. Katrine, som akkurat hadde mistet datteren sin, smilte? Hun kremtet før hun begynte. "Det har skjedd en feil." Louis tittet bort på meg. "Vi fikk feilopplysninger i går. *Ditt Navn* lever." Hun fortsatte historien, men hodet mitt nektet å få med seg hva hun sa. Hun lever! Louis dunket meg i armen. "Følger du med?" Jeg ristet på hodet. "Unnskyld." Katrine bare feide det bort. Det viste seg at Amanda hadde klart å blande to av sakene. "Hun kommer faktisk hjem i dag. Legen sa det var greit så lenge hun får hjemmebesøk." Smilet i ansiktet mitt vokste seg større og større. Dette skjedde faktisk! Dette var virkelig! "Du kan godt vente oppe på rommet hennes, som en overraskelse. Hun vet selvfølgelig om uhellet, men hun vet ikke at du vet det enda." Hun blunket til meg.

 

Louis ble med opp på rommet hennes, og etter vel en halvtime hørte vi stemmen hennes i første etasje. Vi satt begge på senga hennes. Valpen hadde lagt seg til å sove på putene hennes. Skrittene ble tydeligere og tydeligere jo nærmere hun kom døra. Jeg reiste meg nervøst fra senga. Dørhåndtaket gikk ned, og hun kom inn på rommet. Hun stoppet når hun så oss. "Liam!" Hun satte fra seg veska hun hadde hatt i hånda, og kastet seg rundt nakken på meg. Jeg pustet inn lukten av henne. Louis listet seg ut av rommet og lot oss være igjen alene. Gledestårer rant ned ansiktet mitt. Nå kunne jeg i alle fall ikke være i tvil lenger. Hun trakk seg litt unna. "Unnskyld for at du ikke fikk vite noe før.." Jeg avbrøyt henne med å presse leppene mine mot hennes. "Ikke bry deg om det. Det viktigste er at du er her." Jeg trakk henne inn i enda en kos. Vi hadde klart oss gjennom dette, da kunne vi klare oss gjennom alt!

 

Btw, hvis dere kommenterer på dette innlegget, så skal dere få vite overraskelsen (; Den kommer mest antagelig senere i kveld!


14.08.2012 | 12:57 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 70

Jeg reiste meg fra bordet og gikk tilbake på rommet. Stereoen ble satt på full guffe, og ikke lenge etter kom tårene. Time etter time gikk, og da klokka nærmet seg ti, la jeg meg for å sove.

________________

 

 

*Liam's POV*

Da jeg våknet neste morgen, orket jeg ikke løfte hodet fra puta. Tanken på at jeg ikke fikk se henne igjen, gjorde så jeg bare hadde lyst til å bli liggende å dø. Det banket hardt på døra og guttene sprang inn. "Liam, kom deg opp!" Harry hørtes litt sint ut i det han dro meg ut av senga. Jeg landet på gulvet med ansiktet ned. "Hva driver dere med?" Jeg satte meg opp inntil senga mens jeg gned meg på kinnet. "Bare bli med, du kommer ikke til å angre!" Hva var det de drev med nå? Med hjelp fra Zayn kom jeg meg opp på to bein. Jeg fulgte etter dem ned på kjøkkenet. Maten stod allerede klar på bordet. "Var dette det store, liksom?" Guttene nikket og satte seg ned. Det fristet å bare gå igjen, men siden guttene tydeligvis hadde stelt i stand dette, følte jeg at jeg måtte bli. Uansett hvs slags humør jeg var i. Harry hadde fikset med omelett og hjemmelaget brød. De hadde i alle fall lagt en innsatts i dette. Jeg klistret på meg et skjevt smil og prøvde så godt jeg kunne å bli med i samtalen. Det stakk vær gang de sa ord som minnet meg om *Ditt Navn*. Jeg stirret ned på bordet. "Jeg stikker opp igjen" var det siste jeg sa før jeg forlot kjøkkenet og lot guttene sitte igjen alene.

Samoyedvalpen ble med inn på rommet mitt. Kanskje det kunne være koselig med litt selskap som ikke pratet. Jeg la meg ned på senga og valpen la hodet på brystkassa mi. Øynene mine søkte mot veggen. Der det hang et bilde av meg og *Ditt Navn* fra turen vi hadde hatt. Jeg sukket. I dette huset var alt som var igjen, og som minnet meg om henne; bildet, valpen og kjolen. Valpen så bedende på meg med de brune øynene. Plutselig sprang den ut av rommet. Like etter kom den tilbake med et bånd i munnen.

 

Mer?


12.08.2012 | 21:20 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 69

Å bli sittende her gjorde ikke saken bedre. Hun var borte, og jeg kom aldri til å se henne igjen. Jeg sparket til hjulkapselen på bilen. Ting ville aldri bli som det var.

___________________

 

 

*Liam's POV*

Jeg hørte at Louis lukket døra bak oss før jeg sprang opp på rommet mitt. Var det stygt av meg å tenke at akkurat nå ville jeg bare reise herfra? Bort fra alt som kunne assosieres med *Ditt Navn*? Jeg begravde hodet i puta, og sovnet av utmattelse.
"Liam?" Det banket på døra, og Niall stod i døra. "Det er mat." Samoyedvalpen, som egentlig skulle være den andre overraskelsen til *Ditt Navn*, kom løpende inn på rommet og hoppet opp i senga. Hun sleiket meg i ansiktet, men jeg dyttet henne bort. De mørke øynene så bedende på meg, men alt de fikk meg til å tenke på, var *Ditt Navn* og at jeg aldri kom til å se henne igjen.

 

Etter en del om og men hadde Niall klart å dra meg med ned. De andre var allerede halvferdige med å spise. Moren min klemte skulderen min forsiktig. Hun visste nøyaktig hva hun skulle gjøre når jeg var i dette humøret. Jeg prøvde å få fram et smil til henne, men det funket ikke særlig bra. Niall satte en tallerken med spaghetti foran meg, men jeg nektet å spise. Kanskje jeg bare skulle sulte meg til døde? Fristende, men de ville få meg innlagt før den tid. Mulighet etter mulighet dukket opp i hodet mitt, men jeg visste selv at jeg ikke kom til å klare noen av de. Familien, guttene, fansen.. Jeg kunne ikke klart å såre enda flere. Ikke etter.. Jeg burde sovet hos henne om natten, blitt hos henne hele tiden, vært eneste sekund betydde noe. Men nå, nå er alt over.
Jeg reiste meg fra bordet og gikk tilbake på rommet. Stereoen ble satt på full guffe, og ikke lenge etter kom tårene. Time etter time gikk, og da klokka nærmet seg ti, la jeg meg for å sove.

 

Mer?


09.08.2012 | 15:47 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 68

"Kanskje du burde spise før vi reiser?" foreslo Louis. "Nei, ikke på tale. Kan heller kjøpe noe der hvis jeg blir sulten." Han startet bilen uten å diskutere noe mer.

___________________

 

 

*Liam's POV*

Da vi kom fram til sykehuset, stod Katrine sammen med Josh og Amanda. Alle tre stod med ryggen til, og Amanda strøk Katrine over ryggen. Jeg sendte Louis et bekymret blikk, før vi fortet oss bort. "Hva har.." jeg avbrøyt meg selv når jeg så ansiktet til Katrine. Kinnene hennes var våte av tårer. "Liam.." hikstet hun. Louis la hånda på skulderen min. Amanda åpnet munnen i det hun skulle fullføre setningen til Katrine, men jeg stoppet henne. "Ikke si noe." I det jeg fullførte setningen klarte jeg ikke holde tårene tilbake. Sommeren som skulle være den beste til nå var ødelagt. Jeg snudde på hælene og gikk ut av det enorme bygget.

"Liam?" Jeg kunne høre at Louis kom løpende bort mot meg. Jeg løftet hodet fra hendene mine, de var klissvåte. Han satte seg på huk ved siden av meg, og la armen på skulderen min. "Kanskje vi skal reise hjem?" Tankene fór rundt i hodet på meg før jeg svarte et kort ja. Å bli sittende her gjorde ikke saken bedre. Hun var borte, og jeg kom aldri til å se henne igjen. Jeg sparket til hjulkapselen på bilen. Ting ville aldri bli som det var.

 

Mer? Tenkte jeg skulle prøve å få lagt ut noen deler i dag, så kommenter! :) Og når fanficen er slutt, så har jeg en little surprise til dere!(;

 


31.07.2012 | 22:31 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 67

Han grep tak i genseren min. "Du gjør det ikke bedre for noen ved å reagere sånn." I stedet for å kaste flere steiener, sparket jeg en av dem i stedet. "Dette skjer virkelig ikke, Louis. Dette er bare et mareritt."

___________________

 

 

*Liam's POV*

Øyelokkene spratt opp for sjuende gangen denne natten. Jeg klarte ikke lukke øynene uten å se henne for meg. De fleste ville ikke trodd hun var syk. Men jeg så det. Katrine så det. Josh så det. Kanskje hun selv ikke la merke til det, men det gjorde vi. Den glødende huden var byttet ut med en slags grålig tone. Øynene hadde mistet den dype fargen. Og mye av energien var borte. Egentlig burde jeg ha skjønt at hun var syk før hun sa noe. Ting hadde blitt forandret, men jeg overså det. Stolte på at det ikke var noe når hun sa det.

 

Når klokka nærmet seg åtte, etter å ha ligget våken i fire timer, banket det forsiktig på døra. "Liam, er du våken?" Zayn stakk hodet inn. "Moren din ble oppringt av Katrine, og hun lurte på om du skulle bli med på sykehuset nå." Du svarte ikke, men hoppet ut av senga og dro gårsdagens klær på. Louis satt allerede klar i bilen da jeg kom ned, så jeg sprang rett ut uten å tenke på noe annet. "Kanskje du burde spise før vi reiser?" foreslo Louis. "Nei, ikke på tale. Kan heller kjøpe noe der hvis jeg blir sulten." Han startet bilen uten å diskutere noe mer.

 

Mer?

 

Beklager nok en gang for dårlig blogging. Ahh, tror det er like greit at dette er den siste fanfic'en. Har skjedd en del i det siste + at jeg skal snart flytte.. Skal prøve å presse inn bloggen likevel:)


24.07.2012 | 23:02 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 66

Guttene stirret på meg. Louis hadde lagt armen på skulderen min, men jeg merket det først nå. Amanda hadde sagt at vi ikke skulle miste håpet, og det skulle jeg ikke heller.

__________________

 

 

*Liam's POV*

"Det er best om dere reiser hjem og får dere litt søvn." Amanda hadde kommet ut igjen med samme beskjed som i stad. At tilstanden var ustabil. Da alle bortsett fra meg reiste seg, ga hun meg et strengt blikk. "Du også, Liam." Harry dro meg delvis opp fra stolen og ut i bilen. Jeg hadde fortsatt ikke kommet over sjokket, men jeg var ikke alene. Katrine og Josh var som i transe. Ingen av oss pratet. Louis satte seg bak rattet på bilen til Katrine, mens Harry kjørte bilen sin.

 

"Kom deg hjem og sov nå Liam." Louis stoppet utenfor huset til Katrine. Alle hoppet ut. Katrine klemte meg på overarmen. "Dere også." Hun tok Josh i hånden og de gikk inn. Louis og jeg begynte å gå hjem. Hvert steg føltes tyngre og tyngre. Dette skjedde ikke. Fanget i delvis desperasjon kløp jeg meg hardt i armen. "Hva driver du med?" Louis dunket inn i siden på meg. Jeg så ned på armen min og merket at jeg hadde kløpet så hardt at jeg hadde begynt å blø. "Hva var det godt for?" Han stoppet meg og så meg rett inn i øynene. "Dette kan ikke være sant!" Jeg skrek det ut, uten å bry meg om naboene. "Liam, ro deg ned." Jeg bøyde meg ned, tok opp en stein og kastet den så langt og hardt jeg kunne. "Liam, ro deg ned!" Han grep tak i genseren min. "Du gjør det ikke bedre for noen ved å reagere sånn." I stedet for å kaste flere steiener, sparket jeg en av dem i stedet. "Dette skjer virkelig ikke, Louis. Dette er bare et mareritt."

 

Mer?


22.07.2012 | 16:00 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 65

Svar til Trude: Vet ikke helt om det blir maraton før Last Kiss er slutt, men regner med at det er igjen typ. 10-15 deler. Avhengig av hvor lange delene er^_^

 

"Men hva om det ikke gjør det?" Tårene presset på bare av tanken. "Ikke tenk sånn. Det kommer til å gå helt bra. Tenk positivt!" I stedet for å si han imot, prøvde jeg faktisk å tenke sånn.

______________________

 

 

*Liam's POV*

 Louis ga meg støtt og stadig et støttende blikk. Han prøvde å starte en samtale, men tok til slutt hintet om at jeg ikke ville prate. Ingenting han sa kunne få meg til å føle meg bedre på dette tidspunktet. "De er tilbake." Louis pekte mot inngangen, der hele gjengen kom gående mot oss. Katrine satte seg på andre siden av meg. Mens Josh satte seg på fanget til moren, ble resten av guttene stående. Ute av stand til å vite hva man skulle si, ble vi bare sittende i stillhet. Jeg stirret på klokka. Hver gang sekundviseren flyttet på seg, mistet jeg mer og mer håp.

 

"Liam?" Jeg klarte å vri blikket bort fra klokka og mot Katrine. Alle stirret på meg. Katrine nikket mot sykepleieren, Amanda. "Operasjonen er ferdig." Katrine reiste seg opp. "Tilstanden hennes er ustabil." Det kom et gisp fra Katrine før hun sank ned i stolen igjen. "Legene gjør alt de kan," Amanda satte seg på huk ved siden av Katrine og størk henne over ryggen. "Bare hold håpet oppe, ok?" Katrine nikket. Josh stod å stirret ut i lufta, akkurat som han ikke enset noen ting. Katrine dro han til seg, og strøk nedover armen hans. Guttene stirret på meg. Louis hadde lagt armen på skulderen min, men jeg merket det først nå. Amanda hadde sagt at vi ikke skulle miste håpet, og det skulle jeg ikke heller.

 

Mer?


19.07.2012 | 20:44 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 64

Operasjonen kom til å bli mye enklere enn forrige gang, siden kreften ikke hadde begynt å spre seg enda. Heldigvis hadde de oppdaget det i tidlig stadie. Liam kremtet. "Ser deg senere." Han la armene rundt deg og ga deg et siste kyss før han forlot rommet.

_____________________

 

 

*Liam's POV*

Jeg satte meg på en stol ved inngangen. Ikke på tale at jeg skulle reise tilbake før hun var ferdig. Jeg satt helt i mine egne tanker da jeg kjente en hånd på skulderen. "Går det bra eller?"Jeg møtte blikket til Zayn. De andre guttene stod litt lenger borte og pratet med Katrine og Josh. "Tenkte du kunne trenge litt selskap." Han ga meg et oppmuntrende smil, og satte seg ned ved siden av meg. Heldigvis slapp jeg å være helt alene. Hvert sekund føltes som en evighet.

 

"Kom nå Liam, du trenger å spise noe du også." Katrine kom bort til oss. Zayn stod allerede klar til å bli med. "Jeg går ikke noen steder før hun er ferdig. Og dessuten er jeg ikke sulten." Zayn mumlet noe til Katrine før de gikk. Etter få sekunder var jeg helt alene igjen. Jeg sukket og la hodet mot veggen. "Tenkte jeg skulle bli igjen så du får litt selskap." Lou satte seg der Zayn satt for to minutter siden. "Det kommer til å gå helt bra med henne, Liam." Han klappet meg støttende på skulderen. "Men hva om det ikke gjør det?" Tårene presset på bare av tanken. "Ikke tenk sånn. Det kommer til å gå helt bra. Tenk positivt!" I stedet for å si han imot, prøvde jeg faktisk å tenke sånn.

 

Mer?


16.07.2012 | 11:59 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 63

Det begynte å bli litt mørkere, og selv om det var sommer var gatelysene på. Lyset gjorde asfalten gulsvart. Du trakk for gardinene før du la deg i senga. I morgen var den store dagen. Du la hodet ned på puta, og prøvde desperat å få deg litt søvn.

_____________________

 

 

*Ditt Navn's POV* 

Liam kom inn på rommet ditt. En time til du skulle ta operasjonen. Du tappet nervøst med fingrene på låret ditt. "Hei vennen min!" Han dro deg inn i en kjempekos. "Leeyum?" Han trakk seg litt fra deg. "Det kommer til å gå helt fint." Han ignorerte smilet ditt. "Hvordan har du det?" Han satte seg ned på senga ved siden av deg. "Jo, det går bra." Du kunne tydelig se bekymringen i øynene hans. "Jeg vil bare at dette skal bli ferdig." Han kysset deg på panna. "Da er vi jo to da." Selv om Liam var aldri så seriøs, klarte du ikke la være å prøve å lette på stemningen. Han himlet med øynene av den lystige tonen din. Liam så deg dypt inn i øynene. "Jeg elsker deg, du vet det, ikke sant?" Han hadde aldri sagt det rett til deg, men du var klar over det. Du nikket. "Jeg elsker deg også." Liam reiste seg fra senga. "Hvor skal du?" Han begynte å gå mot døra. "Skal bare kjøpe noe å drikke. Tørst?" Du nikket. Selv om Amanda hadde sagt at du helst skulle være på rommet, fulgte du etter Liam ned til kiosken.

 

Amanda kom busende inn på rommet. "Alt er klart nå." Du nikket. For å gi Liam og deg litt tid ga hun deg "2 minutters-tegnet", og gikk ut igjen. "Så, ser deg når du våkner igjen." Han kysset deg før du rakk å reagere eller svare. Dere ble stående å se inn i øynene til hverandre. "Klar?" Amanda kom inn igjen på rommet, sammen med en annen sykepleier. Operasjonen kom til å bli mye enklere enn forrige gang, siden kreften ikke hadde begynt å spre seg enda. Heldigvis hadde de oppdaget det i tidlig stadie. Liam kremtet. "Ser deg senere." Han la armene rundt deg og ga deg et siste kyss før han forlot rommet.

 

Mer?


14.07.2012 | 23:37 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 62

"Det kommer til å gå bra, Liam." Du kysset han på kinnet. Så fort du trakk deg unna, trakk han deg nærmere igjen. "Lover du?" spurte han i en barnslig tone. "Ja." Du rakk så vidt å svare før han presset leppene sine mot dine.

___________________

 

 

*Ditt Navn's POV*

"Det er på tide at dere går. Besøkstiden er over." Amanda kom inn på rommet. "Ok, skal bare si ha det." Hun forsvant like fort som hun kom. Moren din ga deg en klem og et smil før hun gikk bort til døra. "Skal du sitte på hjem igjen, Liam?" Han nikket. Josh hev seg rundt halsen din i en siste kos for dagen. Så var det Liam sin tur. "Jeg kommer innom i morgen, før operasjonen." Han kysset deg forsiktig på munnen før alle tre forsvant fra rommet. Like etter at de hadde gått, kom Amanda inn igjen. "Sulten? Tørst?" Hun hadde med seg et brett med mat og drikke. Du nikket. Siste måltidet hadde vært rett før dere reiste, og det var en god stund siden. Vann og en skål med en type suppe. Du stappet det i deg uten å nøle. Amanda satt inne hos deg til du var ferdig. "Var det kjæresten din som var med deg? Eller er begge brødrene dine?" Du ristet på hodet til det siste spørsmålet. "Liam er kjæresten min." Det virket som det plutselig gikk opp for henne. "Liam Payne?" Du nikket. "Jeg trodde han bare lignet jeg, haha!" Latteren hennes smittet over på deg. Etter å ha pratet en stund, måtte hun gå. "Pliktene kaller," gliste hun før hun forsvant.

Fra vinduet kunne du se ned på parkeringsplassen. Det begynte å bli litt mørkere, og selv om det var sommer var gatelysene på. Lyset gjorde asfalten gulsvart. Du trakk for gardinene før du la deg i senga. I morgen var den store dagen. Du la hodet ned på puta, og prøvde desperat å få deg litt søvn.

 

Mer?


13.07.2012 | 22:38 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 61

Man tror alltid at det liksom ikke skjer innad sin egen familie. Helt til det skjer da." Jeg la hånda mot kinnet ditt. "Det kommer til å gå bra." Men da jeg sa ordene, kjente jeg et stikk av usikkerhet.

_____________________

 

 

*Ditt Navn's POV*

"Hei, du må være *Ditt For- og Etternavn*" En sykepleier, som tydeligvis het Amanda, viste deg til rommet du skulle sove på. Moren din, Liam og Josh fulgte etter dere. Det å gå i de samme korridorene som forrige gang, ga et enda sterkere innstrykk. Du kjente Liam ta tak i hånda di og flette fingrene deres sammen. "Jeg tok forresten med denne til deg." Han rakte deg yndlingsboka di; I Am Number Four. Helt siden første gang du leste den, hadde du blitt hekta. "Tusen takk, gutten min." Du gikk litt nærmere han sånn at skulderen din av og til var inntil overarmen hans. Sånn var det vel å a en ganske høy kjæreste.

Så fort dere kom inn på rommet, forlot Amanda det igjen. "Dere skal få litt tid alene," sa hun smilende når hun lukket døra. Rommet var nøyaktig likt det du hadde hatt forrige gang. De samme kjedelige, hvite veggene og det matte,grå gulvet. Det var som å skru tiden tilbake. Det eneste som var annerledes denne gangen var Liam. Heldigvis. Du satte deg ned på senga, og du måtte ikke be Liam om å gjøre det samme. Moren din plasserte seg i en av stolene, og Josh satte seg like greit på gulvet. Det var helt stille i det lille rommet. Det eneste dere hørte var hverandres pust. Ingen visste nøyaktig hva som skulle sies. Moren din reiste seg igjen. "Kom Josh, vi kan gå bort på butikken en tur." Josh hoppet opp og ga deg en kos før han ble med moren din ut av rommet. Positivt var det jo at butikken lå rett over "gata" for sykehuset, så det tok ikke lange tiden. Du la deg ned i senga med beina over fanget på Liam. Han holdt fortsatt tak i hånda di, som om han var redd for å slippe taket. "Liam?" Han fortsatte å stirre på døra. "Liam?" sa du igjen. Han reagerte ikke, så du satte deg halvveis opp og knipset foran øynene hans. "Går det bra med deg eller?" Han nikket svakt. "Med meg så." Liam kremtet før han fortsatte. "Jeg er bare redd.." Han møtte endelig blikket ditt. Du satte deg skikkelig opp igjen og lente hodet mot skulderen hans. "Det kommer til å gå bra, Liam." Du kysset han på kinnet. Så fort du trakk deg unna, trakk han deg nærmere igjen. "Lover du?" spurte han i en barnslig tone. "Ja." Du rakk så vidt å svare før han presset leppene sine mot dine.

 

Mer?

 

UNNSKYLDUNNSKYLDUNNSKYLD for 0 blogging! Skal prøve så godt jeg kan å få til et maraton noen av de neste dagene, med de siste delene av fanficen♥ If you want?


10.07.2012 | 00:55 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 60

Etter å ha småpratet litt, la hun merke til at klokka nærmet seg elleve. "Kanskje du burde dra? Det begynner å bli sent." Jeg protesterte. "Jeg kommer ikke til å forlate deg."

____________________

 

 

*Ditt Navn's POV*

Det å våkne i armene til Liam var ikke akkurat noe problem for deg. Du kjente pusten hans mot hodebunnen. Uten å vekke han listet du deg ut av rommet og inn på badet. Du tok en dusj før du fønet håret. Pysjen ble tatt på igjen, og du gikk ned i stua. Moren din var allerede våken. "Legen ringte i stad, de ville helst ha deg på sykehuset fra og med i dag." Du nikket, uten å la ordene synke inn. Det hele virket bare for utrolig til å være sant. Dere hørte fottrinn i trappa, og snart stod Liam ved siden av deg. Han så fra den ene til den andre, i et forsøk på å tyde uttrykkene deres. "Hva er det?" Han tok tak i hånda di. "Legen ringt i stad. Jeg skal legges inn på sykehuset i dag istedet." Det var noe i øynene til Liam som forandret seg, men du klarte ikke helt å forklare hva. Han sa et fort "ok" før han gikk inn på kjøkkenet.

*Liam's POV*

"Vennen?" *Ditt Navn* stod bak meg og la armene sine på skuldrene mine. Jeg snudde seg rundt og prøvde å gi henne et smil. "Unnskyld.. Det kom bare litt overraskende på." Jeg la armene sine rundt henne. "Det har ikke synket inn hos meg enda. Det virker bare for urealistisk. Man tror alltid at det liksom ikke skjer innad sin egen familie. Helt til det skjer da." Jeg la hånda mot kinnet ditt. "Det kommer til å gå bra." Men da jeg sa ordene, kjente jeg et stikk av usikkerhet.

 

Mer? Sorry for at jeg ikke har blogget før, har hatt besøk:)


08.07.2012 | 23:00 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 59

Du nikket. "Ja, kanskje det." Så fort hun gikk ut, skiftet du til pysj. Mobilen din vibrerte, og du sjekket meldinga. *Natta jenta mi<3* Du smilte av nattameldinga fra Liam. Du svarte han fort før du sovnet.

_____________________

 

 

*Liam's POV*

"Hey, Li!" Harry smårev meg i håret. "Du må stå opp!" Louis stod like bak han, dansende. Harry dro meg ut av senga så jeg datt ned på gulvet. "Tusen takk!" sa jeg sarkastisk før jeg rev med meg noen klær inn på badet. Jeg fortet meg å dusje siden guttene ventet på meg nede. De skulle bli med meg på shopping. Det banket hardt på døra. "Jeg kommer snart." Kjapt tørket jeg håret litt og fikk på meg klær, før jeg sprang ned til dem. Vi satte oss i bilen til Harry. "Vent litt, jeg må ringe noen først." Jeg tastet vilt på mobilen og fant nummeret. "Hei Andrea." Hun kremtet. "Hva vil du? Jeg og *Ditt Navn* har jo ikke pratet sammen på evigheter." Jeg beit meg hardt i leppa før jeg svarte. "Jeg trenger en liten tjeneste. Jeg skal kjøpe noe til *Ditt Navn*, men aner ikke hva. Vet du om noe?" Det tok nesten et halvt minutt før hun svarte. "Møt meg ved kjolebutikken."

 

Harry kjørte i full fart mot butikken. Da vi kom fram, stod Andrea allerede og ventet på oss. Jeg hoppet ut av bilen og gikk bort til henne. "Forhåpentligvis er kjolen er fortsatt." Jeg fulgte etter henne inn. Hun gikk bestemt bort til et stativ og letet. Etter litt trakk hun fram en nydelig lilla kjole. "Hun elsker den!" Andrea rakte meg kjolen. Jeg takket henne før jeg betalte den. Andrea stod fortsatt og ventet da jeg var ferdig. "Kunne du hilse henne og si at jeg er lei meg for det som skjedde? Det var aldri meningen at det skulle skje, det bare gjorde det på en måte." Jeg nikket. Andrea var kanskje ikke så ille likevel.
Jeg satte meg inn i bilen. "Hva kjøpte du?" Louis rev posen ut av hendene mine og tittet oppi. "Kjøpte du denne til henne?" Jeg bare nikket. "Fin farge." Han ga den tilbake til meg, med et smil om munnen. "Andrea sa at hun elsker den, så hvorfor ikke?" Vi kjørte videre til noen andre butikker og handlet.

 

"Stikker dere å fikser den siste overraskelsen til henne?" Niall nikket før han klappet igjen bildøra. Han og Harry kjørte avgårde. "Når har du tenkt til å gi det til henne?" Louis kom opp ved siden av meg. "Jeg vet ikke helt. Etter operasjonen tror jeg." Han nikket. Zayn ropte at det var mat, og vi gikk inn igjen. Zayn og foreldrene mine hadde fikset med taco. "Nam!" Louis satt seg ned ved bordet, klar til å gafle i seg. "Resten av guttene da?" Mamma så på meg. "De skulle fikse overraskelsen til *Ditt Navn*. Jeg skal over dit en liten tur etterpå, så jeg kunne ikke bli med." Hun nikket. "Og de skulle kjøpe seg mat på veien. Eller kanskje en matpause hver vei, på grunn av Niall."

"Jeg stikker nå, sees senere!" Jeg lukket døra bak meg, og jogget hele veien bort til *Ditt Navn*. Hun hadde tydeligvis sett meg i vinduet, for akkurat i det jeg skulle banke på, åpnet hun døra. "Hei kjæresten min." Hun kastet seg mot meg, og kysset meg på munnen. "Skulle nesten tro at du ikke hadde sett meg på flere år jo." Hun lo en trillende latter og jeg kysset henne forsiktig på nesa. "Du er verdens nydeligste, vet du det?" Hun rødmet. Hver gang blikkene våre møttes, var det som om det var siste gang jeg så henne. "Kanskje vi skal gå inn igjen?" Hun nikket. Josh lekte med en radiobil og Katrine satt fordypt i en bok. Vi gikk opp på rommet hennes. "Jeg gruer meg.." sa hun så fort vi hadde lagt oss ned på senga. Jeg la armen min over henne. "Det kommer til å gå helt fint. Jeg lover." Hun lente hodet inntil halsen min. "Sliten?" Hun trakk på skuldrene. "Litt, kanskje." Etter å ha småpratet litt, la hun merke til at klokka nærmet seg elleve. "Kanskje du burde dra? Det begynner å bli sent." Jeg protesterte. "Jeg kommer ikke til å forlate deg."

 

Mer? 20 kommentarer før neste del!

 

Pluss, jeg føler at det ikke er like mange som gidder å kommentere lenger.. Men folk spør meg hele tiden om nye deler. Vil dere ha nye deler, KOMMENTER! Punktum :) Folkenz, kommenter så mye der vil. Sitter ikke akkurat å dobbeltsjekker IP-adresser eller noe :)


07.07.2012 | 21:51 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 58

Jeg la armen min over skuldrene hennes. "Tre dager igjen," sa hun matt. Jeg kjente et stikk av bekymring. Hun klemte svakt på låret mitt, før hun lente hodet på skulderen min og lukket øynene.

______________________

 

 

*Ditt Navn's POV*

"Hallo!" Du gikk inn døra og slang fra deg bagen i gangen. "Hei, vennen" ropte moren din fra kjøkkenet. Det luktet kake i hele huset, så du regnet med at hun bakte. "Endelig hjemme igjen." Hun kom ut i gangen. Forklet hennes var blitt hvitt av mel. "Ja, det tok litt lenger tid enn forventet. Bilen gikk tom for bensin, så Harry måtte komme tilbake med bensin." Moren din nikket før hun gikk inn på kjøkkenet igjen. "Har du lyst på kake?" Du fulgte etter henne. "Hva slags kake da?" Hun holdt fram en stor tallerken med cupcakes. Du tok en og spiste litt. "Jeg går opp og pakker ut, jeg."

 

Du koblet iPoden din til høytalerene, og satte på det nye albumet til Maroon 5, Overexposed. Bagen plasserte du på sengekanten. Josh braste inn på rommet ditt. "Hei søss!" Han kastet seg om halsen på deg. "Hei, småen." Josh satte seg ned ved siden av bagen, og så på at du pakket ut. "Hva gjorde dere på turen?" Han endret stilling, så han heller lå i senga di istedet. "Vi badet, gikk tur og koste oss foran peisen." Du la klærne du ikke hadde brukt tilbake i skapet.

"Josh! Det er leggetid!" Moren din kom inn på rommet ditt, på leting etter Josh. "Så det er her du har gjemt deg, altså?" Han nikket. "Natta" Han ga deg en nattakos før han sprang ut av rommet. Du ble var på at albumet spiltes for tredje gang. "Hvor mye er klokka?" Moren din himlet med øynene og lo. "Den nærmer seg ti, kanskje du skulle prøve å få deg litt søvn?" Du nikket. "Ja, kanskje det." Så fort hun gikk ut, skiftet du til pysj. Mobilen din vibrerte, og du sjekket meldinga. *Natta jenta mi<3* Du smilte av nattameldinga fra Liam. Du svarte han fort før du sovnet.

 

Mer?


06.07.2012 | 19:39 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 57

"Skjønner du denne?" Hun rakte den til meg, og jeg stirret lenge på den. Hva det nå enn var som skulle løses, var ikke enkelt å forstå. Jeg ristet på hodet, og hun fortsatte å prøve.

_____________________

 

 

*Ditt Navn's POV*
Sola begynte å gå ned bak fjellene. "Kommer ikke Harry snart eller?" Louis kastet seg bakover i gresset. "Jeg begynner å bli lei av å vente." Du satt i armene til Liam, stedet der du følte deg tryggest. Han lente panna mot bakhodet ditt, og nå og da kysset han deg ved øret. Du startet å kneppe opp og igjen knappene som var på skjorteermene hans. Mobilen til Louis ringte, og etter få sekunder ble ringetonen avbrutt. "Kommer du snart eller, Hazza? Jeg dør snart av for mye frisk luft. No more Larry Stylinson!" Louis begynte å le. "Okey, sees snart da." Mobilen ble lagt tilbake i lomma. "Hva skjer?" Du kjente pusten til Liam mot huden din. "Carlito er rett rundt hørnet."

 

*Liam's POV*

Harry kom ut av bilen med bensinkanna i hånda. "Her." Han ga den til Louis, som fort helte bensinen på bilen. "Klare til å reise videre eller folkens?" Jeg hjalp *Ditt Navn* opp fra bakken, og vi fortet oss inn i bilen. Heldigvis tok det ikke mer enn rundt en time tilbake. *Ditt Navn* satte seg i armkroken min. Jeg la armen min over skuldrene hennes. "Tre dager igjen," sa hun matt. Jeg kjente et stikk av bekymring. Hun klemte svakt på låret mitt, før hun lente hodet på skulderen min og lukket øynene.

 

Mer?

 

Forresten, noen som skal på 1D Meet-up'et i Oslo 12. Juli? :)


06.07.2012 | 16:18 | Kategori: Last Kiss

Stuff

Hei!

Tusen takk til personen som meldte meg på Ukens blogg! Betyr mye hvis dere gjør det. Sjansen for å bli trekt ut er jo liten, men den er der:) Hvis flere av dere har lyst, kan dere gjøre det her!
Må også beklage for dårlig blogging, igjen. Skulle blogge i går, men endte med at jeg satt med isbiter i munnen i noen timer. Tusen takk til allergien min, liksom. Skal prøve å få skrevet en del de neste dagene, forhåpentligvis tar ikke allergien livet av meg.
Pluss, det mangler noen kommentarer på forrige del for at jeg skal legge ut en ny en:)

 

- Benni


03.07.2012 | 20:44 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 56

Liam dyttet seg forbi han, på akkurat samme måte som Harry selv hadde gjort. "Ser dere nede i hytta." Han dro deg med seg. Når dere kom et lite stykke unna dem, klarte verken du eller Liam å holde dere seriøse.

___________________

 

 

*Ditt Navn's POV*
"Er alt inne i bilen nå?" Louis lukket bagasjelokket og så på både deg og Liam. "Ganske sikker på det." Louis satte seg inn bak rattet. "Vi reiser ikke tilbake og henter det." For å være helt sikker, gikk Liam inn i hytta og dobbeltsjekket at alt var tatt med. "Vi kan reise nå." Harry kjørte av gårde, og Louis ventet ikke lenge før han kjørte etter. Da dere kom inn på hovedveien, begynte Harry å kjøre en del fortere. Louis holdt den samme farten. "Harold har litt hastverk" Louis så på dere via speilet, og gliste. Rundt den neste svingen, og han var borte vekk. "Wow, han kjørte virkelig fort," fortsatte Louis.
Liam åpnet en vannflaske og ga den til deg. "Du så litt tørst ut." Du tok et par slurker før du skrudde på korken igjen. "Hvor lenge er det igjen?" Liam sjekket klokka. "En time." Han skulle til å si noe mer, men ble avbrutt av Louis. "Faen?" Han dunket hardt i rattet. "Vi har et lite problem."

 

*Liam's POV*
Vi satt i grøfta, i skyggen av bilen. "Vi har gått tomme for bensin, så bilen vil ikke gå." Louis presset mobilen mot øret. *Ditt Navn* hadde lagt seg ned i gresset, hun hadde øynene lukket. "Kan du? Tusen takk!" Louis la fra seg telefonen om smilte. "Harry skulle komme tilbake med bensin, han skulle bare sette av resten av guttene først." Jeg nikket. "Så litt over en time altså?" Denne gangen var det Louis som nikket. Jeg la meg ved siden av *Ditt Navn*. Hun åpnet øynene og så på meg.
Minuttene gikk, og *Ditt Navn* fant fram iPoden sin. Hun begynte å spille 100 Floors, yndlingsspillet hennes. "Skjønner du denne?" Hun rakte den til meg, og jeg stirret lenge på den. Hva det nå enn var som skulle løses, var ikke enkelt å forstå. Jeg ristet på hodet, og hun fortsatte å prøve.

 

Mer?

 

Sorry for at jeg ikke har blogget de siste dagene. Har hatt tankene helt andre steder. Skal prøve å få det til bedre denne uka:) Btw, noen som vet om noen tips hvis man klør mye i munn/hals? Sliter veldig med allergi :/28.06.2012 | 23:55 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 55

"Har kun vært der en gang. Men ganske sikker på at det er stien som er rett utenfor." Snart var alle ferdige med maten, og var i full gang med å pakke sekker og ta på seg passende klær til turen.

____________________

 

 

*Liam's POV*

Harry hadde tatt ledelsen, og vi fulgte stien til punkt og prikke. Vi møtte på dyr her og der. Det var veldig normalt med sauer i området. "Vet du hvor langt det er eller?" *Ditt Navn* gikk ved siden av meg, hånd i hånd. "Nei, jeg er ikke helt sikker. Men hvis du blir sliten, kan jeg og du snu og gå tilbake." Hun nikket, men sa ingenting. Etter en stund stoppet vi. Å gå i bratt oppoverbakke var ikke så veldig digg. Det rant en bekk rett ved siden av stien, og vi fylte opp igjen drikkeflaskene våre der. "Skal vi gå videre?" Harry var fortsatt veldig ivrig etter å nå fossen.

 

*Ditt Navn's POV*

Etter tre timer med gåing, nådde vi endelig målet vårt. Harry tok av seg t-skjorta og hoppet rett ut i vannet. "Bli med da!" Du så på Liam. Han ristet på hodet. "Jeg blir ikke med." Han satte seg ned på en stein. "Da kan du jo holde meg med selvskap da." Du satte deg på fanget hans. Han la armene rundt deg og hvilte hodet mot ryggen din. Resten av guttene var i full gang med en stor vannkrig. Du visste at de var høylydte, men du hadde aldri hørt dem så bråkete som da. "AU!" Louis kom opp på land igjen. "Jeg tror det var noe som beit meg!" Han sjekket foten sin. "Det er fisker her." Louis nikket. "Det ser ut som et fiskebitt." Niall himmlet med øynene. "Som om du skulle vite hvordan fiskebitt ser ut!" Med den setningen hoppet Louis ut igjen og sprutet vann på Niall i samme slengen.

 


"Kanskje vi burde komme oss ned til hytta igjen? Det tar ganske lang tid." Du og Liam stod allerede klare til å gå. Guttene kom opp på land. Siden det fortsatt var nydelig vær, lot de sola tørke de våte klærne dems. Liam gikk litt fortere enn ellers, og snart hadde dere to klart å gå litt fra de andre. "Hastverk eller?" Liam stoppet. "Nei, egentlig ikke. Vil bare tilbake igjen." Han plantet kyss over hele ansiktet ditt. "Vent til dere kommer hjem igjen da!" Harry brøytet seg vei forbi dere. "Dere kan jo ta litt hensyn til oss andre." Liam brøyt ut i latter. "Ta hensyn til andre? Styles, du har deg nesten med jenter foran oss. Kanskje det heller er du som burde passe deg litt." Harry stoppet opp. Han snudde seg sakte rundt, og dere kunne alle se hvor flau han ble. Liam dyttet seg forbi han, på akkurat samme måte som Harry selv hadde gjort. "Ser dere nede i hytta." Han dro deg med seg. Når dere kom et lite stykke unna dem, klarte verken du eller Liam å holde dere seriøse.

 

Mer? 25 kommentarer til neste del!

 


28.06.2012 | 23:46 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 54

"Skal du ut til guttene igjen?" Jeg la meg ved siden av henne. "Nei, jeg hadde tenkt til å legge meg jeg også," sa jeg mens jeg tok av meg t-skjorta. "Ok." Hun la seg til rette og lukket øynene.

______________________

 

 

*Ditt Navn's POV*

"Frokost!" Niall banket hardt på døra. "Vi kommer." Liam så deg rett inn i øynene. "Du er utrolig søt med bustete hår." Du prøvde å gre noen av flokene ut med fingrene dine. Liam lo. "Kom igjen, kanskje det er igjen noe mat til oss også." Han tok på seg en pysjbukse og en t-skjorte. Selv hadde du fortsatt buksa og toppen på. "Hvor er genseren jeg hadde på i går?" Du rotet rundt i bagen din. "Sorry, jeg tok den av deg etter at du sovna. Tenkte at det var varmt nok uten." Han kastet den til deg. Du dro den på, og dere gikk ut til de andre.

 

Liam helte iste i glasset ditt. "Hva skal vi ha til middag i dag?" Niall gaflet i seg egg og bacon. Liam tilbydde deg også, men du ristet på hodet. "Vi tenkte at vi kunne grille, det ser ut som været skal holde." Liam la en brødskive på tallerkenen din. "Takk." Du ga han det søteste smilet ditt, før du tok pålegg på skiva og begynte å spise. "Hva skal vi finne på i dag?" Alle så bort på Liam siden han var den eneste som var kjent i området. "Vi kan gå opp til fossen, eller prøve å finne den i alle fall." Harry viste veldig stor interesse for det. "Hvor er den?" Liam trakk på skuldrene. "Har kun vært der en gang. Men ganske sikker på at det er stien som er rett utenfor." Snart var alle ferdige med maten, og var i full gang med å pakke sekker og ta på seg passende klær til turen.

 

Mer?

 


28.06.2012 | 23:33 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 53

Du tok opp toppen fra gulvet og tok den på deg. "Bedre at du har på deg den når vi skal være sammen med guttene." Han kysset deg på halsen før han gikk ut av badet igjen.

____________________

 

 

*Ditt Navn's POV*

Dere satte dere ned i sofaen. Det var allerede ganske varmt i hytta siden det var full fyr i peisen. Guttene spilte kortspill mens du så på. Du var så trøtt at du nesten ikke orket å holde øynene åpne. Liam tapte første runde, og du satte deg i armkroken hans. "Trøtt?" Du ristet på hodet, noe som fikk resten av gjengen til å le. "Vi ser det," kom det fra Niall, som satt på andre siden av deg. Du trakk på smilebåndet. "Jeg kommer ikke til å sovne igjen, lover," sa du i det øyelokkene dine datt ned. Du hørte latter og åpnet øynene igjen. "Kanskje du burde gå å legge deg?" Du ristet på hodet. "Neida, jeg er ikke trøtt." Liam kilte deg på halsen. "Liam!" Du hoppet opp og ble automatisk våken igjen.

 

*Liam's POV*

"Jeg vant!" Harry gned kortene inn i ansiktet på Louis. "Hazza!" Louis kløp han på låret. "Ey, Lou!" Louis geipet til han før han dro hendene gjennom krøllene til Harry. *Ditt Navn* hadde funnet fram DS'en sin, og spile Pokémon. Jeg la armen over skulderen hennes, og hun lente seg inntil meg. Hun gned seg voldsomt i øynene. "Kanskje det er best at du går å legger deg?" Jeg la merke til at hun lagret, og klikket på av/på knappen. "Liam! Hva var det vits med?" Jeg tok henne i armene mine og bar henne inn på soverommet. "På tide å sove, vennen. Ellers kommer du ikke til å våkne i morgen." Jeg la henne ned på senga og hun tok fort dyna rundt seg. "Skal du ut til guttene igjen?" Jeg la meg ved siden av henne. "Nei, jeg hadde tenkt til å legge meg jeg også," sa jeg mens jeg tok av meg t-skjorta. "Ok." Hun la seg til rette og lukket øynene.

 

Mer?

 


28.06.2012 | 23:05 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 52

"Du kan sikle så mye du vil, men hun er opptatt." Han gikk bort til deg, blunket og kysset deg følsomt på leppene. Du la merke til at Zayn hadde en dyp rødfarge i kinnene, og klarte ikke holde tilbake latteren.

_____________________

 

 

*Liam's POV*

Vi gikk nedover stien til vannet. *Ditt Navn* og jeg gikk hånd i hånd helt forrest. Guttene kom traskende etter. Vi kom ned til brygga, og *Ditt Navn* stirret på vannet. "Er det kaldt?" Ingen av oss svarte. Hun tok av seg shortsen og toppen. Resten av oss tok av oss t-skjortene. Louis gliste bredt i det han nærmet seg *Ditt Navn*. Da hun var i ferd med å snu seg, kastet Louis seg mot henne. I løpet av få sekunder var de begge i vannet. "Det er ikke så kaldt!" Harry dyttet Zayn ut i vannet. Før noen av oss andre rakk å reagere, tok han tak i hendene våre. Jeg svømte bort til *Ditt Navn* og kysset henne på panna. "Du overlever vel?" Hun nikket. "Tror det. Men håper du kan førstehjelp i tilfellet jeg ikke kan det."

 

*Ditt Navn's POV*

Etter en halvtimes svømming gikk vi opp til hytta igjen. Det begynte å bli mørkt ute, og så fort dere kom dere inn i hytta, tente Liam opp i peisen. Du gikk inn på badet for å skifte. Du dro buksa på deg. Liam åpnet døra til badet. "Oi, sorry. Visste ikke at du var her." Han målte deg fra topp til tå. Han lukket døra bak seg, og kom bort til deg. "Du har glemt noe." Han gliste. "Hva da?" Han strøk fingeren sin over kjevebeinet ditt. "En topp." Du så ned over kroppen din, toppen hadde du ikke fått på deg enda. Du tok opp toppen fra gulvet og tok den på deg. "Bedre at du har på deg den når vi skal være sammen med guttene." Han kysset deg på halsen før han gikk ut av badet igjen.

 

Mer?

 


28.06.2012 | 22:09 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 51

"Hvor lang tid tar det til hytta?" Liam sjekket klokka før han svarte. "Det tar en stund. Er egentlig ikke helt sikker på hvor lang tid det tar." Du lente hodet på skulderen hans mens du så ut av vinduet.

___________________

 

 

*Liam's POV*

Louis og Harry parkerte bilene utenfor hytta. Alle sammen nærmest spurtet ut av bilene for å få litt frisk luft. Det hadde tatt nærmere tre timer til hytta, men absolutt verdt det. Sola strålte og det var ikke en sky å se. "Kan vi stikke ned å bade etterpå?" Harry gliste. Alle istemte seg enige. "Men vi må få inn bagasjen først, og finne ut hvem som skal sove hvor." Vi gikk inn i hytta. "Fritt for å sove på hemsen!" Niall begynte å klatre opp trappa og Zayn like bak. "Vi skal ha dette rommet." Jeg dro med meg *Ditt Navn* inn på det største rommet, det eneste rommet med dobbeltseng. "Da får vel vi ta dette da." Harry og Louis gikk inn på det siste rommet og satte fra seg sakene sine.

 

*Ditt Navn's POV*

Du gikk inn på badet som tilhørte rommet du og Liam skulle sove på. Du fortet deg å skifte til bikini. Du hadde glemt  shortsen og toppen du skulle ha utenpå, så du gikk inn på rommet igjen. Du ble mildt sagt overrasket da du ikke bare Liam, men Zayn også. Du dekket til magen din med hendene og prøvde å finne shortsen og toppen så fort som mulig. Du kjente en brennende følelse av at noen så på deg. Du snudde deg rundt og så at Zayn stirret på deg. Du fikk på deg toppen. Liam merket stirringa til Zayn også, og dunket han i skulderen. "Du kan sikle så mye du vil, men hun er opptatt." Han gikk bort til deg, blunket og kysset deg følsomt på leppene. Du la merke til at Zayn hadde en dyp rødfarge i kinnene, og klarte ikke holde tilbake latteren.

 

Mer?

 


28.06.2012 | 21:31 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 50

Hun lo en trillende latter. "Eller, jeg har fortsatt lyst på Samoyed." Hun tok tak i hånda mi og smilte stort. Jeg så i speilet på bilen og kunne se at Louis også smilte.

_______________________

 

 

*Liam's POV*

Vi slapp av *Ditt Navn* utenfor huset før vi reiste hjem til meg. Harry og Zayn stod allerede klare med bagene sine. Niall var fortsatt på rommet og pakket. Louis og jeg fant bagene våre og lempet dem inn i bilen. "Hvem sitter på med hvem?" Niall kom ut i gangen. "Louis, Liam og *Ditt Navn* i en bil, og resten av oss i min," sa Harry. "Ok." Niall tok med bagen sin og la den i bagasjerommet på bilen til Harry. "Vet du om *Ditt Navn* er klar?" Zayn plasserte blikket sitt på meg. "Jeg kan ringe å sjekke.."

 

*Ditt Navn's POV*

Mobilen din vibrerte. Det tok ikke mange sekundene før du hørte stemmen til Liam. "Hei vennen, er du klar?" Moren din og Josh ventet i stua. "2 minutter," sa du fort før du la på. Du fortet deg å hente bagen din og satte den i gangen. Du gikk inn i stua og fortalte fort hvordan det hadde gått. Det banket på døra to ganger. Moren din ga deg et kjapt smil før du sprang ut i gangen. Du åpnet døra og begynte å ta på deg sko. "Du så veldig klar ut." Liam lettet hendene deres sammen og tok bagen din i den andre hånda. "Klar til en helg full av morro?" Du nikket ivrig. "Har aldri vært så klar i hele mitt lov." Han dultet deg lekent med skulderen. Dere satte dere inn i bilen, og Louis begynte å kjøre. Harry, Zayn og Niall kjørte etter dere. "Hvor lang tid tar det til hytta?" Liam sjekket klokka før han svarte. "Det tar en stund. Er egentlig ikke helt sikker på hvor lang tid det tar." Du lente hodet på skulderen hans mens du så ut av vinduet.

 

Mer?

 28.06.2012 | 21:03 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 49

Jeg la armen min støttende over skuldrene hennes. Vi fant tre ledige stoler på venterommet. Klokka på veggen tikket sakte framover. En halvtime til, og hun ville forhåpentligvis være inne til timen.

_____________________

 

 

*Ditt Navn's POV*

"*Ditt for- og etternavn*" Sykepleieren lot blikket gå over rommet før det stoppet ved deg. Du reiste deg og ble med henne inn på kontoret til Dr. Walsh. Han hamret løs på tastaturet til pc-en. "Hei *Ditt Navn*." Han rakte fram hånda for å hilse på deg. Noe du følte du hadde gjort alt for mange ganger til nå. "Du har jo vært gjennom denne oprasjonen før, men er det noe du lurer på?" Du ristet på hodet. "Husker alt ganske så klart." Han nikket som svar. "Vi har tid til operasjonen onsdag neste uke." Dr. Walsh fortsatte å forklare visse ting ved operasjonen. Etter vel tre kvarter var du på veg ut til venterommet igjen. Liam lyste opp så fort han så deg. "Hvordan gikk det?" Han spratt opp fra stolen og la armene rundt deg. "Siden jeg har vært gjennom dette før, går det litt fortere enn normalt. Skal til operasjon allerede på onsdag." Han fikk et litt bekymret uttrykk, før han presset leppene sine mot dine.

 

*Liam's POV*

Louis kjørte bortover veien. *Ditt Navn* stirret ut vinduet. "Se," hun pekte på en gjeng jenter som gikk tur med hundene sine. "Så søte de er!" Hun snudde seg mot meg og smilte. "Husker du da vi var små? De neste kosedyrene jeg hadde var hunder. Og som regel en hvit en, kun fordi jeg ønsket meg en Samoyed." Hun lo en trillende latter. "Eller, jeg har fortsatt lyst på Samoyed." Hun tok tak i hånda mi og smilte stort. Jeg så i speilet på bilen og kunne se at Louis også smilte.

 

Mer?

 


28.06.2012 | 20:29 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 48

"Trenger du virkelig alt det der?" Han hevet øyenbrynene og studerte deg nøye. "Man vet aldri hva man trenger." Du geipet lekent til han. "Se her," sa Liam i  det han tømte innholdet ut over senga di.

___________________

 

 

*Ditt Navn's POV*
Dere våknet av vekkeklokka di. Liam satte seg opp i senga og fikset litt på håret sitt. Du klarte ikke holde latteren tilbake da du tenkte på pakke-teknikken hans. Etter å ha helt alt innholdet i bagen din utover senga, hadde han stilt det samme spørsmål om igjen og om igjen. "Trenger du virkelig dette?" Til slutt hadde dere endt om med en mindre bag. Kun nødvendige klær, kortstokk og mobil. Guttene skulle tydeligvis fikse med mat og andre nødvendige ting. "Kanskje på tide å stå opp?" Liam lente seg mot deg og kysset deg fort på munnen. "Mhm," mumlet du til svar. "Kom igjen." Han hoppet ut av senga og løftet deg opp i armene sine.

 

*Liam's POV*

"Kan du stoppe her?" Louis fant en parkeringsplass og stoppet bilen. Katrine syntes det var greit at Louis og jeg ble med i stedet for henne. "Klar?" Jeg åpnet bildøra for henne. "Egentlig ikke," sa hun mens hun ga meg et halvsmil. "Det kommer til å gå bra." Jeg la armen min støttende over skuldrene hennes. Vi fant tre ledige stoler på venterommet. Klokka på veggen tikket sakte framover. En halvtime til, og hun ville forhåpentligvis være inne til timen.

 

Mer?

 


28.06.2012 | 19:59 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 47

"Jeg tror det funker." Jeg smilte stort til henne. "Hva da?" Hun virket ivrig etter å få vite hva det var. "Nei, du får vente å se." Jeg blunket, og vi begynte å gå mot huset hennes igjen. 

____________________

 

*Liam's POV*

Vi gikk inn i huset hjemme hos *Ditt Navn*. Katrine satt i stua sammen med Josh. "Liam har noe han gjerne vil spørre deg om." Hun ga meg et lite dytt i armen. "Jo, ehh.." begynte jeg, litt usikker på hvordan jeg skulle si det til henne. "Foreldrene mine eier en hytte ute på landet, og jeg tenkte det kunne være en god idé å ta en frihelg der. *Ditt Navn*, jeg, guttene." Katrine nikket. "Så lenge dere reiser etter legetimen i morgen så." *Ditt Navn* strålte av glede. "Så klart!" Hun kastet armene rundt halsen min, og ga meg et vått kyss på kinnet. "Hun ble i alle fall forøyd," kom det spøkefult fra Katrine. Men hun hadde absolutt ikke feil i det.

 

*Ditt Navn's POV*

Resten av dagen brukte du og Liam på å pakke. Han gikk hjem til seg, og du bodde på rommet ditt. Når det nærmet seg kvelden, begynte bagen din å se passe overfylt ut. En hel helg uten mas. Du pustet lette ut. Bare legetimen i morgen, og du ville være fri for en hel helg. Et par armen kom smygende rundt livet på deg. "Hei, Liam." Du snudde deg og rundt og kysset han lett på munnen. "Ferdig med pakkinga?" Du nikket. "Så og si i alle fall." Han så på den overfylte bagen, gikk bort og løftet opp noen av klærne dine. "Trenger du virkelig alt det der?" Han hevet øyenbrynene og studerte deg nøye. "Man vet aldri hva man trenger." Du geipet lekent til han. "Se her," sa Liam i  det han tømte innholdet ut over senga di.

 

Mer?


28.06.2012 | 19:28 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 46

Vinneren av konkurransen (Louis plakat) er Sigrid Martine! :)

 

"Det kommer til å gå bra!" Han kysset deg ved siden av øyet. Du rev deg løs fra grepet hans og sprang ut av huset uten sko. Du løp så fort du kunne nedover veien.

_____________________

 

 

*Ditt Navn's POV*
Du hadde løpt videre innover parken og forbi lekeplassen, da du kom til et lite område med skog. Du satte deg ned på gresset, og lente ryggen mot en av trestammene. Hodet ditt hvilte på knærne dine. Hvorfor skulle alt skje nå? Nå som alt var bra. Liam hadde blitt en del av livet ditt igjen, og dere var tross alt sammen. Da du endelig var lykkelig, skulle et eller annet komme og ødelegge for deg. Stemmen til Liam som ropte på deg, ble tydeligere og tydeligere. Hodet ditt ville gå tilbake, men beina nektet å adlyde. Du klarte ikke unngå tanken om at en ferie borte fra alt kjent og kjært, ville vært godt.

 

*Liam's POV*

*Ditt Navn* sat sammenkrøket inntil en trestamme. "Jenta mi, går det bra?" Hun så opp på meg med tunge øyne. "Hvor deilig ville det ikke vært med en ferie nå?" Jeg nikket. "Kom nå, så går vi hjem." Jeg hjalp henne på beina. "Jeg har kanskje en idé om hvordan vi kan komme oss ut for helga." Hun så på meg med et skeptisk blikk. "Jeg tror det funker." Jeg smilte stort til henne. "Hva da?" Hun virket ivrig etter å få vite hva det var. "Nei, du får vente å se." Jeg blunket, og vi begynte å gå mot huset hennes igjen. 

 

Mer? Sorry for skrivefeil, har litt dum pc... :)


25.06.2012 | 23:27 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 45

"Men, det hadde vært fint om dere ikke lagde så mye lyd. Josh hadde våknet, og lurte på hva i all verden som skjedde. Det var ikke langt fra at han gikk inn på rommet ditt." *Ditt Navn* rødmet sterkt, men hun var ikke alene.

_____________________

 

 

*Liam's POV*

"Ehm, ja, vi skal huske på det," svarte *Ditt Navn* fort. Jeg tok tak i hånden hennes, men jeg var like flau som henne. Katrine gliste enda mer. "Ingen skade skjedd da folkens." Hun lo en trillende latter som roet oss ned noen hakk. "Hvor er Josh forresten?" "Hos besteforeldrene dine. De lurte forresten på når dere to skulle komme en tur. Lenge siden de har møtt Liam." Hun begynte å skifte kanaler etter noe som gikk ann å se på. "Og forresten, *Ditt Navn*, de ringte fra sykehuset i dag." *Ditt Navn* klemte ekstra hardt i hånda mi.

 

*Ditt Navn's POV*

Liam la armen beskyttende rundt deg. "Hva sa de?" Nervøsiteten kom krypende oppover ryggraden din. "Du skal inn til møte med Dr.Walsh i morgen." Du nikket rolig. "Er det satt noen opperasjons dato?" Moren din ristet på hodet. "Det er det dere skal prate om i morgen." Du så opp på Liam. "Det kommer til å gå bra!" Han kysset deg ved siden av øyet. Du rev deg løs fra grepet hans og sprang ut av huset uten sko. Du løp så fort du kunne nedover veien.

 

Mer?

 25.06.2012 | 23:05 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 44

Fanfics.blogg.no-siden på facebook blir slettet nå, just sayin. Men gruppa er fortsatt i bruk:) Betyr mye hvis dere melder dere inn♥ 

 

strøyk hånda si forsiktig oppover låret ditt, og du visste nøyaktig hva som kom til å skje. "Kanskje vi heller skal gå inn på rommet?" Det tok ikke lang tid før Liam nærmest bar deg inn.

____________________

 

 

*Ditt Navn's POV*

Du våknet av følelsen av at noen så på deg. Liam strøk hånda si over håret ditt. Han smilte stort når han så du var våken. Hodet ditt lå på den bare brystkassa hans. Du kunne ligget sånn i evigheter, men du visste at dere til slutt måtte stå opp. Magen til Liam rumlet. "Sulten?" Du så opp i de nydelige, brune øynene hans. "Ganske." Du satte deg opp i senga, med følelsen over at håret ditt stod til alle kanter. Speilet som stod inne på badet ble fort tatt i bruk. Håret ditt hang rett ned, mest antagelig på grunn av Liam. "Kommer du?" Han hadde allerede fått på seg klær. Du dro på deg en av T-skjortene hans, som hadde blitt igjen etter sist gang han sov over, og et par pysjbukser. Josh var ikke å se noen steder, og moren din satt istua og så på tv.

 

*Liam's POV*

"God morgen, dere" Katrine smilte bredt til oss. "God morgen." *Ditt Navn* dro meg med inn på kjøkkenet for å finne noe å spise. "Kan dere komme ut hit litt etterpå?" Ropte Katrine, og begge svarte et fort "ja". Vi varmet noen av pizzabitene fra kvelden før, og tok de med inn i stua. "Det er ikke akkurat noe jeg har så veldig lyst til å snakke med dere om, det er tross alt deres sak," begynte hun. *Ditt Navn* sendte meg et skeptisk blikk. "Men, det hadde vært fint om dere ikke lagde så mye lyd. Josh hadde våknet, og lurte på hva i all verden som skjedde. Det var ikke langt fra at han gikk inn på rommet ditt." *Ditt Navn* rødmet sterkt, men hun var ikke alene.

 

Mer?

 


24.06.2012 | 23:56 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 43

Dette innlegget er til de supre folka som kommenterer♥ Takk folkens, dere fortjener den! ♥ :D

 

Harry, Niall og *Ditt Navn* ble med opp i bilen. Resten av guttene ble igjen for å bowle ferdig. Vi satte oss inn i bilen.

___________________

 

 

*Liam's POV*

Harry kjørte fort bortover veien. *Ditt Navn* hvilte hodet på skulderen min. Niall og Harry satt i en ivrig diskusjon om morgendagen. Hva vi skulle finne på. Når vi kom frem til huset, fulgte jeg *Ditt Navn* bort til døra. "Du kan jo sove her i natt" hvisket hun til meg. Jeg nikket. "Alt for deg." Jeg kysset henne på kinnet før jeg gikk tilbake til bilen. "Jeg sover her i natt." Niall ga meg tommelen opp før de kjørte av sted. *Ditt Navn* hadde allerede gått inn, og stod i gangen. "Mamma, Liam sover her i natt." Katrine kom til syne. "Hei Liam, så koselig." Hun gikk inn på kjøkkenet. "Er dere sultne? Pizzaen er snart ferdig." Så fort jeg gikk inn i huset, kjente jeg lukten av pizza.  

 

*Ditt Navn's POV*

Moren din satte fram et fat med pizza på. Verken Liam, Josh eller du måtte vente lenge før dere hev innpå. Moren din, som ikke var sulten, gikk for å legges seg. Helt siden dere hadde fått vite at kreften var tilbake, hadde hun vært ekstremt sliten. Det var ikke bare deg det påvirket. Josh ble fort ferdig, og gikk for å legge seg han også. Liam snudde seg bort fra deg. "Liam?" Før du visste ordet av det hadde han plantet et kyss rett ved siden av munnen din. Først trodde du det var vått, men fant fort ut at det var pizza. "Grisen!" Han hev seg over deg og begynte å kile deg. "Lille gris, gå av!" Du klarte å dytte han litt unna, kun fordi han ikke brukte all styrken sin. Du satte deg opp igjen, og han kysset deg forsiktig på leppene. Han strøyk hånda si forsiktig oppover låret ditt, og du visste nøyaktig hva som kom til å skje. "Kanskje vi heller skal gå inn på rommet?" Det tok ikke lang tid før Liam nærmest bar deg inn.

 

Mer?

 


24.06.2012 | 22:18 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 42

"Hvordan skulle jeg vite at dere var sammen?" Liam løftet hånden til et nytt slag. I det han skulle til å slå, tok Louis tak i armen hans. 

___________________

 

 

*Ditt Navn's POV*

Liam fikk seg løs fra Louis, ga Alex et advarende blikk og gikk ned igjen på bowlingen. Du fulgte fort etter han. Resten av guttene bare stod der, sammen med Alex og Anette. "Liam, vent da!" Du tok tak i genseren hans så fort du tok han igjen. "Sorry, det var ikke meningen at det skulle skje." Liam stoppet opp og ristet på hodet. "Det går bra." Du sneik armene dine rundt han og kysset han på halsen. "Dessuten, jeg burde ikke blitt med Alex ut." Liam snudde seg så dere stod ansikt til ansikt. "Du visste ikke at han skulle gjøre det der da." Han plantet et kyss midt i mellom øynene dine. "Du kastet deg rundt halsen hans, og ga han en skikkelig kos. "Takk Liam," sa du før du kysset han på haka.

 

*Liam's POV*

Resten av guttene kom tilbake fem minutter senere. "Skal vi fortsette der vi slapp?" Vi begynte å bowle igjen, mens *Ditt Navn* og Niall så på. De pratet i veg om alt mulig. Hun begynte å gni seg i panna igjen, et tegn på at hun hadde vondt i hodet. Tankene mine hoppet tilbake til sist gang hun hadde gjort det. Da hun hadde besvimt. Jeg gikk bestemt bort til henne. "Skal vi kjøre deg hjem?" Hun trakk på skuldrene. "Det er veldig tydelig at du har vondt i hodet." Hun nikket. "Ok, hvis det er greit for dere, så." Harry, Niall og *Ditt Navn* ble med opp i bilen. Resten av guttene ble igjen for å bowle ferdig. Vi satte oss inn i bilen.

 

Mer?

 


23.06.2012 | 23:54 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 41

"Jeg vet ikke helt, jeg.." Han dro deg i armen. "Kom igjen da. Det der tar sin tid uansett." Du prøvde å stritte imot, men det hjalp ikke, Alex var alt for sterk.

_______________________

 

 

*Liam's POV*

"Så, hvordan er det egentlig å være superkjendiser?" Anette så fra den ene til den andre. "Annerledes," jeg klarte ikke helt å plassere hvordan det var. "Litt irriterende at man aldri får gå i fred," begynte Harry. "men vi får jobbe med det vi vil, og det er det som betyr noe. Og fansen er jo helt utrolige!" Jeg så meg rundt, og oppdaget at *Ditt Navn* ikke var å se noen steder. "Dere, hvor er *Ditt Navn*?" De andre guttene så rundt i lokalet, men så henne ikke de heller. "Kanskje hun bare er på do." Anette sukket. "Hvor ble det av Alex da? Han er vel ute og røyker." Jeg tok et skritt bakover. "Hun er sikkert med han ut. Jeg går å ser etter dem jeg."

 

*Ditt Navn's POV*

"Du har sykt fine øyne" Alex bøyde seg nærmere deg. "Ehm, takk." Du tok et skritt til siden. Han fant frem en røyk og fyrte den opp. Etter et drag kastet han den fra seg på bakken. Han gikk enda nærmere deg, og la den ene armen din på ryggen din. "Jeg mener det, du har verdens fineste øyne." Han dyttet deg inn mot veggen og begynte å kysse deg på nakken. Hele vekten hans var lent mot deg. Du prøvde desperat å dytte han bort, men klarte det ikke. Han var alt for sterk. Plutselig ble all vekten borte. "Hva faen er det du driver med?!" Liam dro til Alex i ansiktet. "Ro deg ned 'a, kompis!" Alex kom seg på beina igjen. "Ro meg ned? Du prøver deg på kjæresten min!" Alex gikk to små skritt bakover. "Hvordan skulle jeg vite at dere var sammen?" Liam løftet hånden til et nytt slag. I det han skulle til å slå, tok Louis tak i armen hans. 

 

Mer?

Siste del av maratonet:) 20 kommentarer til del 42? :)

 23.06.2012 | 23:36 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 40

Tror ikke jeg har sagt noe om alderen til Josh, men har er rundt sånn 8-9 år :)♥

 

"Nehei, Ikke i min bil! Det kan dere bare drømme om!" kom det fort fra Louis. Jeg trakk meg ganske fort unna.

____________________

 

 

*Liam's POV*

"Se her," Harry viste *Ditt Navn* hvordan hun skulle gjøre det. Hun ristet på hodet. "Jeg tror jeg ser på først jeg." Hun satte seg ned ved siden av Niall, som heller ikke hadde lyst til å bli med. "Fire stykker da," kom det fra Zayn. "Start the party!" Harry begynte å danse vilt på gulvet. Vi andre stod bare å så på. "Ehm, Harold. Du burde kanskje slutte," kremtet Louis frem. En gjeng med ungdommer som var to baner bortenfor oss, stirret på han. "Er ikke dere One Direction?" Den ene gutten reiste seg og kom bort. "Venninna mi er Directioner." Han snudde seg og peket på jenta med det lange, brune håret. "Jo, vi er vel det." Harry fikset litt på håret sitt. Jenta satt og stirret på oss, som om hun ikke trodde det hun så. "Kan hun få ta bilder med dere?" Louis nikket .Gutten gikk bort til henne, og dro henne med seg tilbake.

 

*Ditt Navn's POV*

Mens guttene pratet i vei og tok bilder med jenta, som viste seg å hete Anette, kom gutten bort til deg. "Hei, Alex." Han strakte fram hånda. "*Ditt Navn*" Han smilte lurt til deg. "Så, du henger rundt med kjendiser?" Du nikket. "Ser visst sånn ut." Du la merke til at Alex hadde smilehull, akkurat som Harry. "Du vil ikke bli med ut en tur 'a?" Du så fra Alex til Liam og tilbake igjen. "Jeg vet ikke helt, jeg.." Han dro deg i armen. "Kom igjen da. Det der tar sin tid uansett." Du prøvde å stritte imot, men det hjalp ikke, Alex var alt for sterk.

 

Mer?


23.06.2012 | 23:14 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 39

 "Kan vi stikke hjem nå?" Josh smilte stort. "Ja, kom igjen da." Du reiste deg fra husken, og sammen med Josh og Zayn begynte dere på veien tilbake.

_____________________

 

 

*Ditt Navn's POV'

Dere sa ha det til Zayn og gikk resten av veien hjem. Du sjekket klokka. Du og Josh hadde vært på lekeplassen ganske lenge, så klokka nærmet seg snart halv to. Josh satte seg med Wii'en sin så fort han kom inn døra. Du stakk opp på badet og tok en lang dusj. Jo lenger vannet rant, jo mer avslappet ble du. Musklene dine ble mindre og mindre anspente. Du slo av vannet og fant frem et håndkle. Du fønet håret ditt så det ble nesten tørt, og startet med sminken.

Så fort du var ferdig med sminken, prøvde du desperat å finne noe å ha på deg. Det endte til slutt, etter en times tvil, men en olabukse og en blondetopp. Fem minutter senere ringte det på døra. "*Ditt Navn*, guttene venter!" Du tok med deg de hvite ballerinaskoene dine og sprang ned trappa. "Hei" Du kysset Liam fort på leppene før du tok på deg skoene.

 

*Liam's POV*

Jeg og *Ditt Navn* satte oss inn i bilen til Louis. Resten av guttene satt på med Harry. Vi kjørte bortover mot Bowlingen. *Ditt Navn* satt bare å stirret ut vinduet. Jeg strøk hånda mi over kinnet hennes. Hun snudde seg mot meg, og smilte. Jeg bøyde meg mot henne og kysset henne fra munnen og nedover halsen. "Nehei, Ikke i min bil! Det kan dere bare drømme om!" kom det fort fra Louis. Jeg trakk meg ganske fort unna.

 

Mer?


23.06.2012 | 22:06 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 38

Dere kom frem til døra, og guttene sa hade. De løpte mot huset til Liam igjen. Det siste du så, var Liam som snudde seg fort og vinket.

_____________________

 

 

*Ditt Navn's POV*

Mobilen din ringte, og du langet ut etter den. "Hallo?" sa du med trøtt stemme. "Hei jenta mi. Er du opptatt i dag?" Du tenkte deg om før du svarte. "Nei, tror ikke det." Du satte deg opp i senga for å våkne litt mer. "Vil du bli med ut på bowling i kveld?" Du gned to fingre over panna, prøvde å lindre hodepinen litt. "Ja, selvfølgelig!" Liam lo a entusiasmen din. "Vi henter deg ved 4-tida. Be ready." så la han på. Du så på klokka. Den var bare halv ti. Tid hadde du i alle fall mer enn nok av. Du stappet føttene dine inn i noen tøfler og labbet nedenunder for å se om moren din og Josh hadde stått opp.

Josh kom springene til deg med en gang du kom ned trappa. "Kan du bli med en tur på lekeplassen i dag?" Du nikket. "Må bare spise frokost først." Han gliste bredt og satte seg ned ved kjøkkenbordet sammen med deg. "Mamma?" Moren din kom til syne i døråpningen. "Kan jeg bli med Liam ut på bowling i dag?" Hun nikket rolig. "Hvis du orker det. Bare ikke slit deg helt ut." Hun blunket til deg før hun forsvant igjen.

 

"Kom igjen da, *Ditt Navn*!" Josh dro deg med mot lekeplassen. Sola skein og det var masse unger der. "Ro deg ned, Josh. Jeg kommer." Du satte deg ned på en ledig huske mens Josh lekte sisten med to av de andre barna. Plutselig kjente du et dytt på huska, og snudde deg rundt. Zayn stod bak deg og smilte. "Hei, hva gjør du her?" Du reiste deg fra huska og satte deg andre veien. "Går meg en tur. Hadde ikke noe annet å finne på." Du nikket til svaret hans. "Uten de andre?" Han fikset litt på håret sitt. "Ja, de andre satt bare å prata." Josh kom løpende bort til dere. "Hei Zayn!" Etter han kom det noen små jenter. De sprang hylende bort til Zayn og ville klemme han. Han satte seg ned på huk og ga dem en klem hver. Så fort de var ferdige, sprang de bort fra dere. "Kan vi stikke hjem nå?" Josh smilte stort. "Ja, kom igjen da." Du reiste deg fra husken, og sammen med Josh og Zayn begynte dere på veien tilbake.

 

Mer?


23.06.2012 | 21:43 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 37

Og han hadde rett. Filmen var absolutt bra! *Ditt Navn* satt i armkroken min og lo så hun begynte å gråte. Jeg tørket de bort for henne, og hun kysset meg på haka.

______________________

 

 

*Liam's POV*

Vi gikk nedover gangveien alle sammen. Guttene ble med på å følge *Ditt Navn* hjem. Josh kom løpende etter oss. "Vent på meg!" Han hoppet opp på ryggen min. Guttene så skeptiske på meg. "Lillebroren min," sa *Ditt Navn* før jeg rekk å reagere. "Løp, Liam! Løp!" Akkurat som Josh ville, begynte jeg å løpe så fort som mulig med han på ryggen. Latter hans hjallet i gatene. "Du kan stoppe nå, Liam," fikk han frem mellom latterhikstene. Jeg stoppet, og han hoppet av ryggen min. Han begynte å løpe tilbake mot *Ditt Navn* og guttene. Så fort han kom bort til dem, hoppet han inn i armene hennes. Selv om Josh ofte spilte veldig tøft, var han egentlig skikkelig klengete på *Ditt Navn*. Han forgudet henne, rett og slett.

 

*Ditt Navn's POV*

Josh tok tak i hånda di, og dere gikk i møte med Liam. Niall rufset litt til håret til Josh, som begynte å le. Når dere kom fram til Liam, la han den ene hånda rundt livet på deg. Han kysset deg på panna, før dere fortsatte å gå. du leiet Liam i den ene hånda, og Josh i den andre. En høylydt samtale ble snart tatt opp igjen. Guttene var absolutt fulle av energi. Dere kom frem til døra, og guttene sa hade. De løpte mot huset til Liam igjen. Det siste du så, var Liam som snudde seg fort og vinket.

 

Mer?


23.06.2012 | 21:09 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 36

Louis la seg under senga, før dere andre slukket lyset og listet dere ut igjen. Sekunder senere hørte dere en forferdelig lys, og det tok ikke lang tid før Zayn var utenfor døra.

______________________

 

 

*Ditt Navn's POV*

"Hva faen er det dere driver med?" Zayn virket ikke alt for blid. "Vi vekker deg." Zayn trasket forbi dere og inn på badet. Plutselig stoppet han, og begynte å le. "Selv om det var en kjip måte, var det litt morsomt." Han gliste stort før han lukket badedøra. Louis kom ut av rommet med boksen i hendene. Resten av dere gikk ned i stua. Niall klarte ikke slutte å le. I løpet av livet ditt, hadde du aldri hørt noen le så voldsomt. I tilegg var latteren hans veldig smittsom, så dere andre sleit med å holde dere seriøse. Etter noe som virket som en evighet, kom Zayn ned. "Du bruker lenger tid enn *Ditt Navn* på badet, Zayn. Og hun er jente," sa Liam. Noe som ga Niall enda mer latterkrampe.

 

*Liam's POV*

Niall var fast bestemt på å sette på en film for å løfte stemningen. Det hadde ikke vært helt det samme siden guttene fikk vite om *Ditt Navn*. Han fant fram "Horton redder en hvem", og puttet den i DVD-spilleren. "Er den bra?" *Ditt Navn* så bort på Niall. "Ja! Er det ingen av dere som har sett den?" Harry nikket. "Jo, har sett litt av starten, men ikke mer enn det."
Og han hadde rett. Filmen var absolutt bra! *Ditt Navn* satt i armkroken min og lo så hun begynte å gråte. Jeg tørket de bort for henne, og hun kysset meg på haka.

 

Mer?


23.06.2012 | 19:54 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 35

Så fort jeg kom opp på rommet mitt, la jeg henne forsiktig ned på senga og brettet dyna over henne. Jeg la meg ned ved siden av henne, kysset henne på kinnet og prøvde å sove.

_____________________

 

 

*Ditt Navn's POV*

En stripe med lys kom gjennom glippen mellom gardinene. Du sjekket klokka. Halv ni. Liam sov fortsatt. Selv hadde du ligget våken halve natta. Du klarte ikke sove etter at du hadde blitt bært opp på soverommet, og hadde med jevne mellomrom våknet. Du sukket høyt. Du trakk på deg noen av sokkene til Liam før du gikk nedenunder. Harry og Niall satt ved kjøkkenbordet og spiste. "Sulten?" Niall smilte stort til deg. Du nikket fort før du begynte å lage deg litt mat. Like etter satte du deg ned ved siden av han. Louis kom tassende inn på kjøkkenet, halvt i søvne. "Harreh, vet duh om Li har knekkis?" Han gned seg voldsomt i øynene og fikset fort på håret. "De har vel sikkert det. Let i skapet eller noe." Du måtte le litt av synet. Louis, med bustete hår og som knapt klarte å prate, og Harry, dønn våken. De var egentlig som et gammelt ektepar. I mens du tenkte på saken, gøyv Louis på leting etter knekkebrød.

 

Etter vel en time kom Liam traskende ned trappa. "Hei folkens." Han satte seg ved siden av deg, og plantet et litt vått kyss på kinnet ditt. Det var kun Zayn som sov fortsatt, og guttene planla en måte å vekke han på. "Vi har helt vann på han litt mange ganger, så det er bare kjedelig nå," sa Harry fort. "Jeg har en idé!" Louis hoppet opp fra stolen han satt på, og sprang inn på rommet han delte med Harry. "Vi kan bruke denne!" Han kom tilbake med en spray boks i hånda. Av den typen som lager forferdelig lyd. "Er ikke det litt slemt?" spurte du når Louis dro deg med til soverommet. "Nei da. Han elsker oss uansett hva vi gjør." Dere snek dere inn på rommet alle sammen, og slo på lyset. Zayn sov, og ante fred og ingen fare. Louis la seg under senga, før dere andre slukket lyset og listet dere ut igjen. Sekunder senere hørte dere en forferdelig lys, og det tok ikke lang tid før Zayn var utenfor døra.

 

Mer?

 


Passa liksom litt inn.. Haha, han er så søt :3


23.06.2012 | 19:12 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 34

"Er veldig sliten, men har i alle fall funnet ut hva slags kreft det er." Guttene, som hadde pratet litt, ble stille. "HÆ?!" Niall reiste seg fra sofaen. Hun stirret på meg.

____________________

 

 

*Ditt Navn's POV*

"Liam har tydeligvis ikke fortalt det til dere altså." De ristet på hodet alle sammen. "Vel," du satte deg ned ved siden av Niall, og fikk han til å sette seg også. "det startet rett etter at Liam reiste på X-Factor, og One Direction ble til. Jeg hadde hjernesvulst, og de oppererte den bort. Men det viser seg at den har kommet tilbake." Harry stirret på deg med åpen munn. Ingen av guttene sa noe. "De mistet tydeligvis evnen til å prate," sa du sarkastisk. Zayn tok først ordet igjen. "Og hvorfor har vi ikke fått vite noe før nå?" Du svelget hardt. "Jeg har liksom ikke funnet rette øyeblikket til å fortelle det til Liam. Ikke at det egentlig finnes et riktig øyeblikk til noe sånt, men ja." Zayn nikket. Liam tok tak i hånda di og klemte forsiktig. Sånn han alltid gjorde når han var på gråten. Du klemte svakt tilbake, ønsket at ingen ting av dette virkelig skjedde.

 

*Liam's POV*

*Ditt Navn* sovnet med hodet på fanget mitt. "Kanskje vi burde bære henne opp?" Harry hoppet litt ut av samtalen som hadde vært. "Det kan være smart." Harry reiste seg for å hjelpe, men jeg stoppet han. "Jeg klarer henne alene." Harry nikket før han satte seg ned igjen. Jeg løftet henne opp i armene mine og begynte å gå mot trappa. Jeg kunne føle at guttene så på meg. Så fort jeg kom opp på rommet mitt, la jeg henne forsiktig ned på senga og brettet dyna over henne. Jeg la meg ned ved siden av henne, kysset henne på kinnet og prøvde å sove.

 

Mer?

 


23.06.2012 | 18:14 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 33

"Hva er det?" Niall, som satt ved siden av meg, dunket meg forsiktig i armen. "Ehm.. Jeg orker ikke prate om det enda," svarte jeg fort.

___________________

 

 

*Ditt Navn's POV*

"Du burde kanskje sagt det til Liam litt før." Moren din ga deg et oppgitt blikk. "Det er ikke akkurat enkelt å si noe sånt. Ikke til han." Du stirret ut av vinduet. "Det kom aldri et øyeblikk det passet å si det. Skulle jeg bare si noe sånt; Hei Liam! Jeg har kreft." Det kom et snufs fra moren din, og du la merke til at hun gråt. "Unnskyld." Hun tørket dem bort og tok et dypt pust. "Jeg vet det ikke er lett." Han tok den ene hånda fra rattet og strøk den over skulderen din. "Men det kommer til å gå bra igjen." Hun smilte et varmt smil, et smil av typen som faktisk ga deg et lite håp.

 

*Liam's POV*

Det banket på døra, og samtalen tok brått slutt. "Hvem kan det være?" Zayn så på klokka. Den nærmet seg elleve. "Jeg stikker å åpner." Louis gikk ut i gangen. Vi kunne høre at Louis pratet med noen, men vi hørte ikke hvem. Like etter ble døra lukket, og Louis kom inn igjen i stua. "Hvem var det?" Han snudde seg mot gangen, der *Ditt Navn* kom inn. "Hei dere." Jeg hoppet opp fra sofaen og sprang bort til henne. Jeg kysset henne mykt på leppene. "Hvordan går det med deg, vennen?" Hun smilte matt. "Er veldig sliten, men har i alle fall funnet ut hva slags kreft det er." Guttene, som hadde pratet litt, ble stille. "HÆ?!" Niall reiste seg fra sofaen. Hun stirret på meg.

 

Mer?

 


23.06.2012 | 17:46 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 32

Rastløsheten tok snart over. Etter å ha gått frem og tilbake på gulvet, sparket jeg hardt til pulten. Glasset som stod på kanten datt fort på gulvet og knuste. "Liam?" Det banket på døra.

___________________

 

 

*Liam's POV*

Harry åpnet døra litt. Han målte meg litt med blikket før han kom inn på rommet. "Hva er det som har skjedd?" Harry så fra glassbitene til meg. "Det er ikke så vanskelig å fortså at det er noe galt." Han satte seg ned på senga og ventet på svaret mitt. "Jeg vet ikke helt om jeg orker å prate om det akkurat nå." Harry nikket. "Si ifra når du vil det da." Hn klappet meg fort på skulderen før han gikk ut igjen. "Og forresten," sa han når han skulle lukke døra. "Du burde koste opp det der så du ikke får det i foten. Ikke spesielt digg."

 

*2 timer senere*

"Liam?" Jeg åpnet døra så vidt det var. "Ja?" Det var Louis som ropte. "Det er mat." Jeg gikk sakte nedover trappa. "Karen stakk ut en tur. Hun skulle besøke ei venninne."Jeg nikket til dem. De satt allerede klare ved bordet. Hjemmelaget pizza. Vanligvis ville jeg kastet meg over maten, men ikke i dag. Niall serverte meg pizza på en tallerken, men jeg klarte ikke gjøre annet enn å stirre på den. "Hva er det?" Niall, som satt ved siden av meg, dunket meg forsiktig i armen. "Ehm.. Det har med *Ditt Navn* å gjøre.." startet jeg, og ventet på reaksjonene dems.

 

Mer?

 


21.06.2012 | 23:44 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 31

Det føltes som om hjertet mitt stoppet å slå. "For noen måneder siden fikk vi vite at den var helt borte." Hun gråt enda mer enn før. "Vi var hos doktoren igjen her om dagen, da du lurte på hvor vi var. Kreften er tilbake."

_____________________

 

 

*Ditt Navn's POV*

Liam satt bare der. Han stirret på deg, uten å si et ord. "Jeg skal på CT nå, så jeg må stikke." Du klemte hånda til Liam forsiktig før du gikk ut av rommet. Det var kanskje litt stygt å bare gå fra han, uten at han fikk reagere, men du måtte reise. Om han ville bli eller om han gikk hjem igjen var hans valg. Moren din satt allerede i bilen. "Skal ikke Josh være med?" Hun ristet på hodet. "Han gikk over til Michael." Du fikset met bilbeltet, og moren din begynte å kjøre. I det dere kjørte ut av oppkjørselen, kunne du se Liam stå i vinduet på rommet ditt.

 

*Liam's POV*

Jeg gikk fort bortover veien. På veg hjem. Guttene var sikkert der. Tårene rant nedover ansiktet mitt. Alt på grunn av henne. At hun ikke hadde sagt noe om det før nå. At hun hadde hatt det en gang før. Jeg sparket hardt til en liten stein. Jeg prøvde å tørke bort tårene så jeg slapp å forklare situasjonen til guttene, men det nyttet ikke. Jeg åpnet døra inn til huset. Louis stod i gangen, og stoppet med det han drev med. "Liam, hva har skjedd?" Jeg ristet på hodet og gikk opp på rommet mitt. Døra ble lukket i et voldsomt bråk, og snart lå jeg og stirret opp i taket.
Rastløsheten tok snart over. Etter å ha gått frem og tilbake på gulvet, sparket jeg hardt til pulten. Glasset som stod på kanten datt fort på gulvet og knuste. "Liam?" Det banket på døra.

 

Mer?

 


19.06.2012 | 22:38 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 30

Du flyttet blikket fra han. "Jeg hater å spørre, men har du vært utro eller noe?" Du ristet på hodet. "Da kan det vel ikke være så ille, lille venn." Han ventet på et svar. Du trakk pusten dypt, og hoppet i det.

____________________

 

 

*Ditt Navn's POV*

"Jo, det har seg sånn at.." Du fikk ikke sagt mer før mobilen til Liam ringte. "Unnskyld vennen, meg jeg må ta denne." Han gikk ut av rommet og lukket døra bak seg. Du sank sammen på senga og lot tårene trille. Motet du hadde klart å bygge opp, datt sammen. Liam kom inn igjen. "*Ditt Navn*?" Du tørket fort bort tårene. "Jenta mi da." Han satte seg ned ved siden av deg og kysset deg på kinnet. "Vil du si det nå?" Du trakk på skuldrene. "Jeg vet ikke helt om jeg klarer" fikk du hikstet frem. Du prøvde å roe deg ned ved å puste rolig inn og ut. Liam strøk hånda på ryggen din. "Jeg kan ikke tvinge deg til det, men kanskje det faktisk hjelper" sa han trøstende.

 

*Liam's POV*

*Ditt Navn* lente hodet sitt på skulderen min. "Liam, jeg vet liksom ikke helt hvordan jeg skal klare å si det." Jeg tok tak i hånda hennes. "På en fornuftig måte altså." Hun snufset. Det banket på døra. "*Ditt Navn*? Har du sagt det enda? Vi må reise snart." Hun sukket. "Jeg skal si det nå, eller prøve i alle fall. Så jeg kommer snart." Dere hørte at hun gikk ned trappa igjen. *Ditt Navn* la begge hendene sine oppå dine. "Liam, det har skjedd mye siden vi hang sammen før." Jeg nikket. "Og i den perioda, fikk vi vite at jeg hadde kreft." Det føltes som om hjertet mitt stoppet å slå. "For noen måneder siden fikk vi vite at den var helt borte." Hun gråt enda mer enn før. "Vi var hos doktoren igjen her om dagen, da du lurte på hvor vi var. Kreften er tilbake."

 

Mer?

 19.06.2012 | 21:24 | Kategori: Last Kiss

Directioner-treff

Heisann!

Sammen med to venninner, har jeg fått til et Directioner-treff i Opplandhttps://www.facebook.com/events/315298638554767/ (Hvis dere ikke får det opp, legg meg til på facebook!) Det tar sted 4. Juli, og vi håper jo at flest mulig kan komme:) De som bor utenfor er også velkommene, og det tar ca. 2,5 timer fra Oslo med buss - altså ikke lange tida.
Det blir mulighet for å sove over (i telt) hjemme hos meg, eheh! Og, hvis noen virkelig må, kan vi nok få det til så de kan komme dagen før og sove over sånn også. Blir mest antagelig flash mob, hvis folk vil det også. Synes flest mulig kan komme, da blir det absolutt verdt det! :D
Hvis dere lurer på noe, kan dere kommentere, eller ta kontakt med meg på facebook :) 

 

- Benni

Btw, mangler noen få kommentarer på del 29 :3 


18.06.2012 | 21:39 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 29

Liam satte seg ned på sengekanten din og strøk håret ditt bakover. "Jeg lover." Han kysset deg fort på munnen. Du lukket øynene, og med hjelp fra Liams nynnende stemme, sov du like etterpå.

____________________

 

 

*Ditt Navn's POV*

Du våknet opp av bråk i første etasje. Liam var enten nede, eller så hadde han reist hjem til seg selv igjen. Du gikk ned, og fant moren din, Josh og Liam sittende ved frokostbordet. "Hei dere." Du gredde fort gjennom håret ditt med fingrene før du satte deg ned ved siden av Liam. Du kjente et stikk av skyldfølelse i det du møtte blikket til Liam. Han tok deg i hånda. "Sulten?" Du trakk på skuldrene. "Ikke så veldig." Du reiste deg igjen og gikk opp på rommet ditt. Moren din forventet at du skulle si det til Liam, men du klarte ikke. For å få tankene over på noe annet, tok du en dusj.

Etter en lang dusj fønet du håret og sminket deg. Fort flettet du håret ditt også, da var det ikke like mye i veien. Det banket svakt på døra. "Ja?" Bankingen sluttet og personen sa et eller annet. "Hæ?" Du slo av springen. "Snart ferdig eller?" Det var Liam. Du lukket igjen toalettveska før du låste opp og gikk ut til han.

 

"Liam, vi må prate sammen." Liam satt på senga. Han smilte, men så fort han så ansiktet ditt endret det seg. Smilet ble til en strek. "Hva er galt?" Han kom bort og la den ene armen sin rundt deg. Den andre hånda brukte han på å tørke tårene dine. Du hadde ikke lagt merke til at du gråt før det. "Hva er det, vennen?" spurte han igjen, uten å ta blikket fra deg. "Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal di det." Han lot hånda si hvile mot kinnet ditt. Du flyttet blikket fra han. "Jeg hater å spørre, men har du vært utro eller noe?" Du ristet på hodet. "Da kan det vel ikke være så ille, lille venn." Han ventet på et svar. Du trakk pusten dypt, og hoppet i det.

 

Mer? Sorry for at det ikke har blitt lagt ut noe før, men har vært på Tusenfryd i dag:)

 


17.06.2012 | 17:58 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 28

For deg som lurte på delene med Last Kiss;  har gått over alle linkene, så de er riktig nå;)

 

Hun gned to fingre mot hodet, som om hun hadde vondt. Niall kunne litt swing, så han prøvde å lære henne. Det var egentlig et ganske morsomt syn. Niall snurret henne rundt i det det skjedde. Jeg reiste meg fort opp fra sofaen, og stirret på henne.

______________________

 

 

*Liam's POV*

Jeg klarte ikke røre meg. Harry slo av musikken. Niall satte seg ned på kne. "Hva skjedde?" kom det fra Louis. Blikket mitt klarte ikke feste seg noe sted. Det gikk mellom henne, og guttene. "Liam, du må våkne opp!" Zayn knipset foran øynene på meg. Jeg blunket for å prøve å klarne hodet. Jeg gikk bort til Niall og satte meg ned på kne. "Besvimte hun?" Niall nikket. "Det ser sånn ut." Harry satte seg ned han også, og ristet svakt i henne. Hun lagde en eller annen slags mumlende lyd, og åpnet øynene sakte. Hun så rett på meg. "Hva skjedde?" Vi hjalp henne opp fra gulvet, og bort til sofaen. Hun satt seg i armkroken min. "Du besvimte." Jeg kysset henne på hodet. "Hmm?" Hun så opp på meg med matte øyne. "Har du vondt i hodet?" Jeg tenkte på at hun hadde massert hodet sitt rett før det skjedde. Hun nikket. "Sikkert bare mye stress i det siste."

 

*Ditt Navn's POV*

"Ha det, gutter!" Harry vinket en siste gang før han gikk ut døra. Liam kom fort tilbake til deg. "Har du fortsatt vondt i hodet?" Du ristet på hodet. "Tablettene hjalp." Liam nikket. "Kanskje du burde sove litt?" Du nikket. "Følger du meg opp?" Han tok tak i hånda di, og snart stod dere inne på soverommet ditt. Klokka var ikke blitt så mye enda, men du merket at du var veldig sliten. Du la deg under den kjølige dyna. "Ikke gå før jeg har sovnet.." Liam satte seg ned på sengekanten din og strøk håret ditt bakover. "Jeg lover." Han kysset deg fort på munnen. Du lukket øynene, og med hjelp fra Liams nynnende stemme, sov du like etterpå.

 

Mer?

 


16.06.2012 | 21:50 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 27

"Hva ser du på?" Jeg smilte halvveis. "Deg." Jeg tok tak i hånda hennes. Det banket på døra, og hun reiste seg. Noen sekunder senere ble døra åpnet og masse bråk nådde inn til kjøkkenet.

_____________________

 

 

*Liam's POV*

"HEEY! Get this party started!" Louis og *Ditt Navn* kom inn på kjøkkenet. Like etter kom de andre gående. Seriøst? Jeg merket at jeg bl smålig irritert. Det var kanskje litt egoistisk, men jeg hadde gledet meg til å være alene med henne.  Guttene fulgte etter henne ut i stua, hvor musikken snart ble satt på. *Ditt navn* kom inn igjen på kjøkkenet. "Blir du ikke med ut til de andre?" Jeg trakk på skuldrene. "Er det noe eller?" Hun satte seg ned ved siden av meg. Jeg stirret ned på bordet. Skulle jeg si det rett til henne? Jeg trakk pusten, og sa det jeg tenkte. "Jeg håpet egentlig å få være alene med deg i dag. Bare oss to." Hun la hånda si på låret mitt. "Føler det på samme måte, men vi kan ikke bare kaste dem ut." *Ditt Navn* bøyde seg fram og kysset meg mykt på kinnet.

 

Louis og Harry danset på gulvet. Niall satt i enden av sofaen og pratet med *Ditt Navn*. Zayn var på do, mest antagelig for å sjekke seg i speilt. Og jeg satt her, i andre enden av sofaen enn de andre, og virket passe sur. Jeg kunne ikke noe for det. Det å se hun kose seg med de andre, selv om jeg ikke hadde noe imot det, mens jeg egentlig hadde planer om å være alene med henne, var helt jævelig. Harry kom og satte seg ved siden av meg. Zayn hadde kommet tilbake og danset nå med Louis.
"Hva skjer?" Harry la hånda på skulderen min. Jeg møtte blikket hans. "Ingenting." Uansett hvor mye jeg hadde lyst til å si det, kunne jeg det ikke. De var jo bestevennene mine. De fortjente ikke akkurat å bli kastet ut. Harry så skeptisk på meg, men nikket. Jeg la merke til at *Ditt Navn* så på oss. Heldigvis kunne hun ikke høre hva vi pratet om, siden musikken var så høy.
Harry gikk tilbake til Louis og Zayn, der de danset vilt. Niall virket litt ivrig etter å bli med. Han fokuserte delvis på *Ditt Navn* og delvis på guttene. Blikkene våre møttes. Han mimet ett eller annet, men jeg kan ikke skryte at jeg var så flink til å lese lepper.

Vi satt sånn en stund til, helt til Niall brøt kontakten. Han sa noe til *Ditt Navn*, som nikket til svar. Han tok hånda hennes og leide henne ut på gulvet. Hun gned to fingre mot hodet, som om hun hadde vondt. Niall kunne litt swing, så han prøvde å lære henne. Det var egentlig et ganske morsomt syn. Niall snurret henne rundt i det det skjedde. Jeg reiste meg fort opp fra sofaen, og stirret på henne.

 

Mer?

Btw, noen som tilfeldigvis skal til Tusenfryd på Mandag?:) Vil gjerne møte noen Directioners der ♥ 13.06.2012 | 21:57 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 26

Jeg svarte et fort "Ha det" før jeg hørte lyden av føttene hennes bli svakere og svakere. Noen minutter senere hørte jeg lyden av bilen som reiste av sted. Klokka var bare ni. Jeg så bort på *Ditt Navn* og lukket øynene igjen.

______________________

 

 

*Ditt Navn's POV*

Liam hadde armen sin rundt deg. Du dro fingrene gjennom håret ditt. Liam hade våknet han også. "Hei vennen." Du kysset han forsiktig på leppene. Han lot tommelen gli over panna di. "Sovet godt?" Du nikket. "Du også?" Han mumlet noe som hørtes ut som et "ja". "Forresten, Kathrine og Josh er hos besteforeldrene dine." Det overrasket deg ikke så veldig. Når det var mye stress, tok moren din seg ofte en tur til dem. "Men hvordan vet du det?" Liam tok en liten tjufs av håret ditt og svinnet det rundt fingeren. "Moren din banket på døra i stad og sa det. Du sov og jeg ville ikke vekke deg." Han kysset deg på panna. "Du er bare verdens søteste" sa du mens du la hånda di på brystet hans.

 

*Liam's POV*

 Vi satte oss ved kjøkkenbordet for å spise frokost. Det var fortsatt fint vær. "Hva skal vi gjøre i dag?" spurte jeg, mest for å få i gang en samtale. "Vet ikke. Hva vil du?" Det stod litt stille hos meg. "Vi kan jo bare sitte rundt her og ikke gjøre noe særlig." *Ditt Navn* nikket. "Det går jo ann." Hun fortsatte å spise maten sin. Jeg målte henne med blikket. De perfekte øynene, smilet, absolutt alt ved henne. Hun møtte blikket mitt og rødmet litt. "Hva ser du på?" Jeg smilte halvveis. "Deg." Jeg tok tak i hånda hennes. Det banket på døra, og hun reiste seg. Noen sekunder senere ble døra åpnet og masse bråk nådde inn til kjøkkenet.

 

Mer?


09.06.2012 | 23:40 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 25

Kan dere sjekke ut http://laidbackretards.blogg.no/ ? :)♥ Takk!

 

"HEY! Ikke mos meg her da!!" Vi trakk oss fort fra hverandre. Josh satte seg opp. "Prøvde dere å ta livet av meg mens dere kliner eller?" Han geipet til oss før han gikk ut av rommet.

_____________________

 

 

*Ditt Navn's POV*

"Sorry for det der Liam:" Du tok den ene hånda foran øynene dine. "Det var jo vår feil da." Dere så på hverandre og begge fikk totalt latterkrampe. "Måten han så på oss på!" Det var så vidt du klarte å presse fram ordene. Dere roet dere ned en del. Du switchet kanalene mens du satt i armkroken til Liam. Ingenting var bedre enn det! Du fant en film som startet, og lot den stå på. Ingen av dere konsentrerte dere så voldsomt om TV-en uansett. Du fiklet kanten på genseren hans. Liam bøyde seg ned og kysset deg på panna. Du la armene dine rundt nakken hans og så han dypt inn i øynene. "Jeg elsker deg", hvisket han. Leppene dine delte seg i et smil. "Jeg elsker deg også, Liam."

 

*Liam's POV*

Jeg så bort på henne. Hun sov. Fingrene mine gled over kinnet hennes. Hun hadde dratt dyna helt opp til nesa. Hun mumlet et eller annet. Det var litt morsomt, for hun pleide å snakke i søvne. Det hadde hun gjort hele livet. Jeg la armen min rundt henne. Det banket svakt på døra. "Er dere våkne?" Kathrine sa det veldig lavt. "Kun jeg." *Ditt Navn* vred litt på seg. "Jeg og Josh reiser til bestemor og bestefar. Dere greier vel å være alene. Ha det." Jeg svarte et fort "Ha det" før jeg hørte lyden av føttene hennes bli svakere og svakere. Noen minutter senere hørte jeg lyden av bilen som reiste av sted. Klokka var bare ni. Jeg så bort på *Ditt Navn* og lukket øynene igjen.

 

Mer?

 


*Imagine*


07.06.2012 | 21:55 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 24

Du klappet på sofaen ved siden av deg. Josh satte seg i armkroken din. Ingen bedre måte å se på film på. "Men du, *Ditt Navn*, hva gjorde dere hos Liam?" Tankene dine spant rundt i hodet ditt. Skulle du fortelle det?

___________________

 

 

*Ditt Navn's POV*

Moren din ventet på svar. "Vi så en film, også var de andre guttene der i dag også." Hun nikket. "Så koselig da." Hun gikk ut på kjøkkenet og ryddet litt. Josh var helt oppslukt i filmen. Du lente hodet bakover, og det tok ikke langt tid før du ikke var helt til stede. Liam stod foran deg. Han sa noe, men du kunne ikke høre hva. Du prøvde å strekke deg mot han, men han trakk seg unna. Han gråt. "*Ditt Navn*!" Liam trakk seg lenger og lenger unna, helt til han ble borte. Du ble revet ut av drømmen og så rett inn i øynene til Liam. "Går det bra?" Han satt på huk ved siden av deg. Josh hadde sovnet han også, han hadde ligget i armkroken din. "Ja." Du dyttet litt hår bak øret. Liam satte seg ned ved siden av deg og la hånda si på låret ditt.

 

*Liam's POV*

"Dette er kanskje ikke måten jeg egentlig ville gjøre det på, men jeg klarer bare ikke vente." Jeg gned hendene nervøst mot hverandre. *Ditt Navn* møtte blikket mitt. "Vil du bli jenta mi?" Et smil tok fort form på leppene hennes. "Ja!" Jeg kysset henne på munnen. Det gikk ganske fort over til klining. "HEY! Ikke mos meg her da!!" Vi trakk oss fort fra hverandre. Josh satte seg opp. "Prøvde dere å ta livet av meg mens dere kliner eller?" Han geipet til oss før han gikk ut av rommet.

 

Mer?


06.06.2012 | 18:59 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 23

Han dro deg nærme seg i en klem. "Jeg elsker deg også, Liam." så fort du hadde sagt ordene trakk han seg litt fra deg igjen, men ikke på den måten du først trodde. Han bøyde seg litt ned mot deg, og presset leppene sine mot dine.

_______________________

 

 

*Liam's POV*

Jeg gikk inn igjen til guttene. Det var som å gå på en sky. "Hvorfor gliser du så mye, Liam?" Zayn blunket. Han hadde vel en eller annen idé. "Det kan du lure på." De lo alle sammen. Det var garantert ikke så vanskelig å forstå hvorfor. Mamma ropte på oss, hun sa noe om at maten var klar. Vi sprang inn på kjøkkenet alle sammen. Heldigvis kom ikke Niall først!

 

*Ditt Navn's POV*

Du lot to fingre gli over leppene dine. De leppene som Liam hadde kysset. Det var som om du drømte. Du kløp deg selv i armen. Det eneste som skjedde, var at du fikk vondt. Dette var faktisk virkeligheten! Mobilen din vibrerte, og du tok den opp fra lomma. Andrea hadde sendt deg en melding. *Hei, finne på noe i morgen?:) xx* Du veide for og imot før du svarte ja. For alt du visste, kanskje hun skulle unnskylde seg. Du gikk den siste biten hjem. Moren din satt sammen med Josh i stua. "Vennen?" Hun pleide alltid å kalle deg det. "Ja." Du gikk ut i stua til dem og satte deg ned. "Hva ser dere på?" Josh smilte oppmuntrende til deg. Han visste alt sammen nå. Du smilte tilbake. "Vi ser på Biler 2" Yndlingsfilmen til Josh. "Kom hit da.." Du klappet på sofaen ved siden av deg. Josh satte seg i armkroken din. Ingen bedre måte å se på film på. "Men du, *Ditt Navn*, hva gjorde dere hos Liam?" Tankene dine spant rundt i hodet ditt. Skulle du fortelle det?

 

Mer?

 


04.06.2012 | 22:11 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 22

Nei, jeg kommer ikke til å blogge mindre på denne bloggen forde om:) Får nok tid til begge! ♥

 

Er det noe eller, Liam?" Han la vel merke til det bekymrede uttrykket jeg garantert hadde. "Nei da." Det virket ikke som han trodde på det, men han lot saken ligge. Vi tok med resten av sakene ut, og satte på en film.

_____________________

 

 

*Liam's POV*

*Ditt Navn* hadde klart å sovne i armene mine. Hun lå lydløst med øynene lukket. Filmen var for lengst slutt, og guttene pratet stille med hverandre. Jeg tok ikke stor del i samtalen, mest opptatt av å se på henne. Hva som kunne være galt sirklet i hodet på meg. Det kunne være hva som helst, men noe var det i alle fall. Jeg sukket, og merket at de andre så på meg. "Liam, vi merker at det er noe. Kan du ikke bare fortelle og bli ferdig med det?" sa Harry. "Det er ikke noe stort. Det er bare det at jeg tror det er noe som har skjedd med *Ditt Navn*. Hun virket så annerledes når hun kom hjem igjen. Josh hadde ikke fått vite hvor hun og moren var. Men *Ditt Navn* sa de var på gåtur." Det virket ikke som noen av de andre reagerte så på det. "*Ditt Navn* sa noe om det i stad, når du var på kjøkkenet. Og at Josh er veldig vimsete og ikke får med seg alt. Ikke ta sorgene på forskudd." Selv om de prøvde, klarte de ikke roe meg ned. Vi ble revet ut av samtalen igjen da *Ditt Navn* våknet.

 

*Ditt Navn's POV*

Du gned deg i øynene. Det første du gjorde, til tross for alle blikkene du fikk fra guttene, var å sjekke klokka. "Jeg må stikke nå. Lovte mamma å komme hjem igjen til fem." Du tenkte over det faktum at du sovnet før det var skikkelig kveld. Du sa ha det til guttene i stua. Liam fulgte deg ut i gangen. "Du vet du kan si alt til meg ikke sant?" Han holdt hodet ditt mellom de varme hendene sine. "Ja Liam, jeg gjør det." Du prøvde å smile litt, men smilted nådde ikke øynene dine. Han strøk tommelen over øveste del av kinnet ditt. "Det er sterke ord, men jeg mener det. Jeg elsker deg." Han dro deg nærme seg i en klem. "Jeg elsker deg også, Liam." så fort du hadde sagt ordene trakk han seg litt fra deg igjen, men ikke på den måten du først trodde. Han bøyde seg litt ned mot deg, og presset leppene sine mot dine.

 

Mer?


03.06.2012 | 20:32 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 21

"Hvor har du vært?" Hun satte seg litt lenger unna meg. "Vi bare gikk en tur og pratet." Jeg nikket. "Hvorfor fikk ikke Josh vite det?" Det var noe som ikke stemte her.

_______________________

 

 

*Ditt Navn's POV*

"Vi trengte å prate i fred. Josh fikk vite det, men han har vel sikkert glemt det." Liam virket fortsatt ganske skeptisk. "Tror du ikke på meg?" Jeg la til en litt såret tone. Uansett hva som skjedde, han kunne ikke få vite hva vi egentlig hadde gjort. Tårene presset på bak slitne øyelokk, det såret å lyve til han. "Jo da" sa han til slutt. Du reiste deg fra senga. "Hva skal du i dag?" Han kremtet litt. "Lurte egentlig på om du ville bli med meg på en salgs date i dag?" Du snudde deg og så på han. "Hva mener du med en slags date?" Han la armene sine rundt deg. "Hjemmekveld, popkorn og film. Hos meg." Det tok ikke mange minuttene før dere var på vei bort til Liam.

 

*Liam's POV*

Guttene satt i stua. "Hei dere!" De reiste seg og ga *Ditt Navn* en klem hver. Hun satte seg ned å pratet med de mens jeg fikset med popkorn, potetgull, sjokolade, brus og litt annet småtteri. Harry kom ut på kjøkkenet og hjalp meg litt. "Er det noe eller, Liam?" Han la vel merke til det bekymrede uttrykket jeg garantert hadde. "Nei da." Det virket ikke som han trodde på det, men han lot saken ligge. Vi tok med resten av sakene ut, og satte på en film.

 

Mer?

 


03.06.2012 | 00:15 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 20

Når de andre var opptatt i en samtale hadde han begynt å fortelle deg vitser. Og han mobbet deg en del for "Olga"-delen også. Bare tanken på det fikk deg til å le.
_____________________

 

 

*Liam's POV*

"Gutter, jeg stikker nå!" Jeg lukket døra bak meg og begynte å gå i retning av huset hennes. Jeg klarte ikke vente lenger. Til slutt begynte jeg å småjogge, selv om det kun tok fem minutter å gå. Ikke lenge etterpå stod jeg utenfor huset og banket på døra. Josh kom og åpnet. "Hei Liam." Han smilte til meg. "Hei Josh, er søstra di hjemme?" Han ristet på hodet. "Hun er ute en tur sammen med mamma." Jeg dro hånda gjennom håret. "Vet du når de kommer tilbake?" Han trakk på skuldrene. "De sa ikke hvor de skulle, men eg vet ingenting. Men du kan godt komme inn. Vi kan spille Xbox." Siden jeg ikke hadde stort annet å gjøre, ble jeg med han inn.

Vi hørte det knirket i trappa. "Josh?" Kathrine ropte. "Kan du komme ned litt? Vi må ta en prat." Josh så nervøst bort på meg. "Bli med du også, så hun vet at du er her. *Ditt Navn* er også med henne." Vi gikk ned trappa og ble møtt av begge to i gangen. "Liam!" *Ditt Navn* hørtes passe overrasket ut. Hun ga moren et skeptisk blikk. "FInn på noe dere, jeg skal prate med Josh." *Ditt Navn* dro meg med opp på rommet sitt. Så fort hun lukket døra og vi hadde satt oss ned på senga, klarte jeg ikke la være. "Hvor har du vært?" Hun satte seg litt lenger unna meg. "Vi bare gikk en tur og pratet." Jeg nikket. "Hvorfor fikk ikke Josh vite det?" Det var noe som ikke stemte her.

 

Mer?

 

Siste del av maratonet:) Kanskje blir det et lite et i morgen.. Vet ikke helt enda:) Også vil jeg takke dere for at dere leser/kommenterer osv.! Sinnsykt koselig at folk faktisk tar kontakt og prater med meg på facebook, dere har ikke peiling på hvor mye det faktisk betyr! :)♥ Ikke vær redd for å prate til meg (Benedikte Nordby på fb), elsker å chatte! ♥

 


03.06.2012 | 00:00 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 19

Det virket allerde som de var gode venner. Hun satt ved siden av meg, og vi holdt fortsatt hender. "Så, hva skjer egentlig mellom dere?" Harry nikket mot hendene våre. Jeg og hun så på hverandre. 

_____________________

 

 

*Liam's POV*

De andre ble stille og ventet på et svar fra oss. "Vi dater på en måte", sa jeg mumlende. De andre nikket. *Ditt Navn* nikket enig. "Vi dater, men ikke på en måte." Hun smilte lurt til meg før hun kysset meg på haka. Vi byttet samtale emne igjen. Det viste seg at guttene hadde kommet hit på sparken. De ville gjerne møte *Ditt Navn*, siden jeg hadde sagt at vi skulle møtes når jeg kom hjem igjen. "Hvor lenge har dere kjent hverandre?" Niall flyttet litt på seg i sofaen. *Ditt Navn* satt mellom oss to. "Siden hun ble født egentlig. Hun er like gammel som Harry. Mamma og Kathrine er jo gode venner, så vi har vokst opp sammen. Men den første gangen vi skikkelig møttes var på lekeplassen når vi var fem år. Jeg husker det fortsatt. Jeg dyttet henne på huska." Jeg kysset henne på bakhodet. Det var noen minner jeg aldri ville glemme.

 

*Ditt Navn's POV*

"Ha det da!" Liam kysset deg på kinnet. "Ser deg i morgen." Du gikk nedover mot huset ditt. Guttene hadde virkelig vært greie! Når dere først hadde kommet inn på rommet hadde du blitt veldig nervøs, men de viste seg å være kjempe hyggelige. Absolutt noen gutter du kunne bli bedre kjent med. Spesielt Louis, siden han var så sykt morsom. Når de andre var opptatt i en samtale hadde han begynt å fortelle deg vitser. Og han mobbet deg en del for "Olga"-delen også. Bare tanken på det fikk deg til å le. 

 

Mer?

 


02.06.2012 | 23:28 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 18

Siden vi hadde spist hjemme hos *Ditt Navn*, takket vi begge nei. "Forresten, Liam. Det er visst noen som venter på deg på rommet ditt." Hun blunket. Jeg tok tak i hånda til *Ditt Navn*, og tok henne med opp for å se hvem det var.

____________________

 

 

*Ditt Navn's POV*

Vi gikk inn på rommet til Liam. På senga satt en blond gutt og en brunhåret en. På den ene stolen satt en brunhøret gutt med krøller, og den siste gutten, med svart hår, stod ved vinduet. "Hei gutter." Du trodde egentlig at Liam skulle slippe hånda di så fort han så de, men han holdt like godt fast i deg, om ikke hardere. Du regnet med at det var resten av gruppa. "Hei Liam!" Den blonde gutten hoppet opp fra senga og kom bort til dere. Han ga Liam en klem, og flyttet så blikket til deg. Han holdt fram hånda. "Niall." Du håndhislte på han. "*Ditt Navn*." Han nikket. "Så det er du Liam har pratet så mye om." Resten av guttene kom å hilste på deg også. Han med svart hår het Zayn og han med krøllene het Harry. Den siste gutten kunne ikke være andre en Louis. "Louis, men det vet du vel allerede." Han blunket til deg. Han siktet garantert til samtalen dere hadde hatt da de var i Australia. "Olga." Svarte du med et stort smil om munnen. "Så det var deg! Jeg trodde virkelig at han hadde hatt seg en one-night stand nå, jeg!" Alle begynte å le.

 

*Liam's POV*

Vi satt nede i stua alle sammen. Det virket som guttene likte *Ditt Navn*, heldigvis. De lo og moret seg. *Ditt Navn* var veldig lett å bli glad i, og enkel å prate med. Det virket allerde som de var gode venner. Hun satt ved siden av meg, og vi holdt fortsatt hender. "Så, hva skjer egentlig mellom dere?" Harry nikket mot hendene våre. Jeg og hun så på hverandre. 

 

Mer?

 


02.06.2012 | 23:04 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 17

Du gliste. "At du burde være hjemme til klokka to eller noe." Liam begynte å stirre opp i taket. "Han sa det vel bare på tull." Han reiste seg fra senga. "Jeg stikker å fikser meg jeg." Han gikk inn på badet, og du ble liggende igjen alene i senga.

_______________________

 

 

*Ditt Navn's POV*

Ti minutter senere kom han ut igjen. Du forventet egentlig at han skulle ha på seg noe helt annet, og ble overrasket da han kom ut i OnePiece. "Blir du med bort etterpå eller, Olga? For å sjekke hva Louis mente." Du nikket. "Bare la meg fikse meg først." Du sprang inn på badet og sminket deg. Klærne hadde du helt glemt igjen. Da du var ferdig gikk du inn på rommet igjen. Liam lå på senga og spilte på mobilen sin. "Jeg skal bare stikke inn på badet å skifte igjen." Liam snudde seg halvveis. "Du kan skifte inne her. Jeg skal ikke titte." Du fniste. Du fant frem klærne du skulle ha på deg. En enkel olabukse og en t-skjorte. Liam hadde sett deg i undertøyet før, du du brydde deg egnetlig ikke så alt for mye om det. "Ferdig." Liam reiste seg, og dere gikk bort til han.

 

*Liam's POV*

Jeg låste opp døra. *Ditt Navn* stod bak meg. Jeg åpnet døra, og ble møtt av lukten av pannekaker. "Hallo?" Ingen svarte, men mamma kom ut i gangen. "Hei dere!" Hun kom bort og ga *Ditt Navn* en klem. "Så du sov er i natt? Lenge siden sist forresten." Vi ble med inn på kjøkkenet. "Er dere sultne?" Siden vi hadde spist hjemme hos *Ditt Navn*, takket vi begge nei. "Forresten, Liam. Det er visst noen som venter på deg på rommet ditt." Hun blunket. Jeg tok tak i hånda til *Ditt Navn*, og tok henne med opp for å se hvem det var.

 

Mer?

 


02.06.2012 | 22:28 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 16

 "Hvis du vil, kan du sove over her." Hun smilte oppmuntrende. "OK, hvis det er greit så. Koseligere enn å være alene. Men jeg må bare stikke å hente noen saker."

____________________

 

 

*Ditt Navn's POV*

Du gned meg i øynene. Akkurat som du pleide å gjøre hver morgen når du våknet. Liam lå på en madrass på gulvet. Du satte deg opp i senga. Dere hadde ligget å pratet til langt på natt. Liam stirret opp i taket. "Hei." Han snudde seg så han så på deg. "Hva skal vi finne på i dag?" spurte han. Mobilen hans ringte og avbrøt svaret ditt. "Bare vent litt." Han så på displayet. "Kan du ta den? Det er Louis." Han blunket til deg. "Og hør veldig trøtt ut. Klokka er ett." Han kom og satte seg på sengekanten din. Du tok i mot mobilen og la den til øret. "Hallo?" Du la til en russisk aksant. Det var stille i den andre enden. "Liam?" Louis hørtes veldig skeptisk ut. Du faket et gjesp. "Han sover fortsatt. Hvem er dette?" Når han svarte hørtes han veldig skeptisk ut. "Louis, kamerat av han. Og hvem er du?" Det var nesten så du begynte å smile. "One-night standen hans." Du så bort på Liam som hadde en lydløs latterkrampe. "Veldig morsomt. Hvem er du?" Du prøvde å få roet deg ned Liam i tilfellet han plutselig lo med lyd. "Olga. Vi møttes i byen i går." Liam begynte å le enda mer. "Kan du vekke han så jeg kan få prate med han? Han burde være hjemme hos seg selv til klokka to." Du rynket panna. "Han sover, så nei. Jeg kan ikke love at han skal være hjemme til to. Vi blir nok litt opptatt etterpå." Du fortet deg å legge på uten å vente på svar.
Liam lå sammenkrøka på senga di. Han lo så han gråt. Han prøvde å roe seg ned og satte seg opp. "Det er det morsomte som har skjedd på lenge!" Du la deg ned ved siden av han og tørket på tårene hans. Han strøk deg over håret. "Men hva sa Louis?" Du gliste. "At du burde være hjemme til klokka to eller noe." Liam begynte å stirre opp i taket. "Han sa det vel bare på tull." Han reiste seg fra senga. "Jeg stikker å fikser meg jeg." Han gikk inn på badet, og du ble liggende igjen alene i senga.

 

Mer?

 


02.06.2012 | 21:58 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 15

Liam var veldig bestemt på å betale regningen. Etter en del diskusjon ga du deg til slutt. Dere gikk i retning mot husene deres, men i følge Liam var det ikke dit dere hadde tenkt dere nå.

________________________

 

 

*Ditt Navn's POV*

Når vi begynte å nærme oss husene dro han deg med inn i parken. Det begynte å bli mørkere. Han styrte dere mot lekeplassen, der det ikke var gatelys midt på natta. Han la seg ned i gresset og klappet på plassen ved siden av seg. Du la deg ned ved siden av han. Han begynte å peke opp på himmelen der dere kunne se stjernene. De skinte svakt. Du la den ene armen over brystet hans og la hodet inntil skulderen hans. Han tok tak i den armen du hadde over han, og flettet fingrene sine mellom dine. Han vendte hodet mot deg, og kysset deg forsiktig på panna. Et perfekt øyeblikk var tre ord som beskrev sutasjonen. Dere lå der et par timer før Liam kommenterte at dere burde stikke. "Kanskje ikke så lurt å sovne ute her?" Han hjalp deg opp. "Ikke akkurat."

 

*Liam's POV*

Jeg fulgte henne til døra. "Så, hva skal du i morgen?" Hun så ned i bakken mens hun spørte. "Er opptatt hele dagen." Jeg så skuffelsen i ansiktet hennes. "Fordi jeg skal være med deg." Jeg løftet litt på haka hennes så hun møtte blikket mitt. Smilet hennes kom fram igjen. "Tulling." Hun dunket meg lekent på overarmen med neven sin. "Du slår fortsatt ikke så hardt som du tror." Jeg skulle til å gi henne en klem, og i det jeg la armene mine rundt henne begynte hun å kile meg. Jeg hoppet unna. "*Ditt Navn*, det der er ikke OK." Hun blunket til meg. "Ha det-kos da!" Jeg gikk bort til henne igjen. Denne gangen klarte hun i alle fall å la være å kile meg. Jeg trakk meg litt fra henne og fulgte med på ansiktet hennes. "Jeg burde stikke. De andre vent.." Jeg stoppet midt i setningen. "Glem det, jeg er alene så ingen venter på meg." Jeg ristet på hoset og smilte oppgitt. "Glemsom." Jeg begynte å gå da hun ropte på meg. "Vent litt, kommer snart tilbake." Hun gikk inn døra, og et halvt minutt senere kom hun ut igjen. "Hvis du vil, kan du sove over her." Hun smilte oppmuntrende. "OK, hvis det er greit så. Koseligere enn å være alene. Men jeg må bare stikke å hente noen saker."

 

Mer?

 


02.06.2012 | 21:29 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 14

Så sminket du deg litt penere. Du valgte en enkel, ganske kort kjole. Klokka begynte å nærme seg 18, da Liam skulle komme tilbake. Du tok på deg noen svarte ballerinasko før du gikk ned til moren din.

_______________________

 

 

*Liam's POV*

"Du vet den restauranten vi var på når vi var minde?" *Ditt Navn* nikket. "Dit skal vi." Resten av den lille turen bort til restauranten gikk vi i stillhet. Så fort vi kom inn ble vi vist bort til et bord i hjørnet, litt skjermet fra resten av lokalet. Vi bestilte mat og drikke før kelneren gikk sin veg, og vi var igjen så og si helt alene. "Du aner ikke hvor glad jeg ble for at du sa ja." Vi satt i en sofa, vendt mot hverandre. Jeg hadde hånda mi på låret hennes. Hun satte seg enda nærmere meg. "Du aner ikke hvor glad jeg ble for at du spurte." Jeg strøk henne over kinnet med tommelen. Tanken om å kysse henne streifet tankene mine, men ble avbrutt av at kelneren kom med maten. Vi trakk oss litt fra hverandre og begynte å spise.

 

*Ditt Navn's POV*

Liam var allerede ferdig med maten sin, så han satt og fulgte med på deg. Vanligvis synes du det var litt ubehagelig at folk så på at du spiste, men ikke med Liam. Selv etter at dere ikke hadde sett hverandre på en god stund, var han fortsatt den egentlig bestevennen din. Personen som hadde stått ved sida di helt fra start. Du gjorde deg ferdig med maten og tok en slurk drikke. Dere ble ganske fort ferdige på restauranten. Liam var veldig bestemt på å betale regningen. Etter en del diskusjon ga du deg til slutt. Dere gikk i retning mot husene deres, men i følge Liam var det ikke dit dere hadde tenkt dere nå.

 

Mer?

 


02.06.2012 | 20:57 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 13

Hun hadde alltid vært personen som ventet på at vi skulle bli mer enn bare venner, selv om det aldri hadde skjedd. "På date." *Ditt Navn* kom bort og stilte seg ved siden av oss. Hun tok et tak i hånda mi. Vi ventet begge på hvordan moren hennes kom til å reagere.

__________________________

 

 

*Liam's POV*

"Endelig!" Hun lo. "Gratulerer da. Dere har ikke peiling på hvor lenge jeg har ventet på den beskjeden." Hun blunket til oss. *Ditt Navn* så ned i bakken. Når moren hennes gikk, så hun opp på meg igjen. "Det der var litt falut." Vi satte oss ned i sofaen. Josh viste full konsentrasjon til TV-en. *Ditt Navn* la seg med hodet i fanget mitt. Jeg strøk håret hennes bort fra ansiktet med to fingre. Sånn satt vi en god stund. Hun glemte helt av Fear Factor, og det eneste vi gjorde var å se på hverandre. Som om ingen av oss kunne få nok. Hun brøyt øyeblikket med å titte opp på klokka. "Når er det vi skal ut? Og hvor skal vi?" Ingen av delene hadde jeg tenkt så mye over. "Hvis jeg stikker nå, så kan jeg komme tilbake om ca. to timer?" Hun nikket. På veg ut i gangen stoppet hun meg. "Men hvor skal vi, Liam?" Jeg ristet på hodet. "Bare noen timer til, så skal du få vite det." Jeg forlot huset uten å si noe mer.

 

*Ditt Navn's POV*

Det første du gjorde så fort han gikk var å springe opp på rommet ditt og fikse deg. Siden du ikke visste hvor dere skulle, var det litt vanskelig å finne noe å ha på seg. Du vasket gjennom håret og krøllet det fort. Så sminket du deg litt penere. Du valgte en enkel, ganske kort kjole. Klokka begynte å nærme seg 18, da Liam skulle komme tilbake. Du tok på deg noen svarte ballerinasko før du gikk ned til moren din.

 

Mer?

 


02.06.2012 | 20:28 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 12

Hun satte seg ned på huska. Forsiktig begynte jeg å dytte henne. Latteren hennes fylte stedet. Definitivt en latter jeg hadde savnet. Ideen jeg hadde fått i natt, kom tilbake i tankene mine. Det var på tide å spørre.

_______________________

 

 

*Ditt Navn's POV*

Liam sluttet å dytte, og du slakket på farta. Det tok ikke lang tid før huska stod helt stille. Han stilte seg foran deg og tok tak i den ene hånda di. "Vil du bli med meg ut i kveld?" Du merket at du måpte, men spørsmålet hadde kommet veldig overraskende. "Jeg vet at det er lenge siden vi så hverandre sist, men jeg liker deg veldig godt." Liam beit seg i leppa. Det var tydelig at han var nervøs for svaret. "Ja." Du klarte ikke få fram noe annet. Spørsmålet hadde nesten satt deg i sjokktilstand. "Mener du det?" Du nikket til svar. Han ga deg en skikkelig klem i det du reiste deg opp. "Men Liam, det du sa, er det også sant? At du liker meg?" Du rødmet av spørsmålet ditt. "Hvert eneste ord." Du måtte de brune øynene hans. Liam var så perfekt som det gikk ann å bli. "Jeg har noe å fortelle deg også." Blikkene dere låstes sammen. "Jeg liker deg også." Du var ikke lenger den eneste som rødmet. Ingen av dere var av den typen som elsket å prate om følelser. Det stoppet liksom litt opp. Han flettet fingrene deres sammen, og sånn gikk dere resten av veien hjem.

 

*Liam's POV*

Så fort vi kom hjem til henne, satte vi oss ned i sofaen og så på TV. Det var fortsatt helt utrolig at hun hadde sagt ja. Og at hun faktisk likte meg også! Lillebroren hennes, Josh, kom inn og satte seg i stua sammen med oss. *Ditt Navn* hadde satt på Fear Factor, yndlingsprogrammet hennes. Det var ikke mye som hadde forandret seg siden vi hang sammen. Like etter kom moren hennes, Kathrine, inn også. "Nei men, ser man det. Hei, Liam!" Hun smilte varmt til meg. "Hei Kathrine, lenge siden sist." Jeg reiste meg og ga henne en klem. *Ditt Navn* fulgte nøye med på oss, med et smil om munnen. "Mamma, jeg og Liam skal ut i kveld." Kathrine så fra henne til meg, og tilbake igjen. "På hvilken måte?" Hun hadde alltid vært personen som ventet på at vi skulle bli mer enn bare venner, selv om det aldri hadde skjedd. "På date." *Ditt Navn* kom bort og stilte seg ved siden av oss. Hun tok et tak i hånda mi. Vi ventet begge på hvordan moren hennes kom til å reagere.

 

Mer?

 


02.06.2012 | 20:00 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 11

Forhåpentligvis kom ikke venninna hennes, hva det nå var hun het igjen. Vi gikk i retning av parken og lekeplassen igjen. Det var en ting jeg måtte huske på når vi kom dit. Hun måtte bare si ja til det!

______________________

 

 

*Ditt Navn's POV*

Du så opp på den blå himmelen. Hva var bedre enn sol og varme nå som du og Liam hadde møtt hverandre igjen? Han nynnet på en sang. "Hva heter den?" Han stoppet opp. "More than this" han rynket litt på nesa. Av grimasen hans å skjønne, var det nok en av sangene dems. Det slo deg med et hvor lite du visste om One Direction. "Jeg føler meg skikkelig fæl. Vi var jo beste venner, også kan jeg ikke en eneste ting om gruppa, har ikke hørt sangene eller noen ting." Deler av grunnen visste du innerst inne. På mange måter hadde Liam byttet deg ut med guttene. I starten hadde det vært alt for jævelig å bare tenke på det. Jo lengre det gikk, jo mer prøvde du å ignorere det. Liam var ikke lenger en del av livet ditt. Helt til nå. "Jeg forventer ikke at du skal gjøre det heller. Foretrekker at du fortsatt bare ser på meg som Liam." Han la armen rundt skuldrene dine når dere gikk inn i parken. Fuglene kvitret høyt. "Akkurat som i gamle dager" mumlet Liam. Du så opp på han. "Så gamle er vi ikke altså." Du slo han lekent i skulderen før du begynte å løpe fra han.

 

*Liam's POV*

Jeg tok henne igjen ved starten av lekeplassen. Ingen av oss hadde tatt i alt vi kunne. Hun så bort på huskene. Stedet hvor vi møttes første gangen. "*Ditt Navn*?" Hun snudde seg og så meg rett inn i øynene. "skal jeg dytte deg?" Det kom fram et smil i ansiktet hennes. "Akkurat som i gamle dager" Jeg gikk etter henne bort til huskene. Hun satte seg ned på huska. Forsiktig begynte jeg å dytte henne. Latteren hennes fylte stedet. Definitivt en latter jeg hadde savnet. Ideen jeg hadde fått i natt, kom tilbake i tankene mine. Det var på tide å spørre.

 

Mer?

 


31.05.2012 | 21:47 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 10

Vinneren av konkurransen er ANE! Sender det derfor med neste brev:)♥

 

Jeg la meg under dyna. Hodet mitt nektet å roe seg ned. Alt jeg klarte å tenke på var henne. Jeg hadde faktisk kysset henne på kinnet! Det var fortsatt for utrolig til å være sant. Jeg smilte for meg selv. Endelig hadde jeg turt noe jeg hadde tenkt på siden 7. klasse.

______________________

 

 

*Ditt Navn's POV*

Enda en ny morgen. Du merket at det var digg å ha ferie, så man kunne sove lenge. Du strakk litt på armene før du sjekket mobilen. Tre uleste meldinger fra Andrea. Uten å åpne di, la du mobilen tilbake på nattbordet. Det banket hardt på døra di. "Ja?" Døra ble åpnet og lukket. "DU MÅ STÅ OPP!" Liam hoppet opp i senga di. "Hei til deg også" svarte du sarkastisk. Han røsket av deg dyna. I noen tilfeller kunne du innrømme at du var glad du sov i pysj. "Ok, jeg skal stå opp. Slutt å mas!" Du kastet en av kosebamsene rett i ansiktet på han. "Den skal du få igjen for!" Han hoppet ut av senga, og før du visste ordet av det hadde han løftet deg opp. "Liam, slipp meg ned igjen!" Du begynte å vri deg i armene hans. "Ok, ok. Men ro deg ned først!" Du slappet litt av, og han satte deg ned på gulvet igjen. "Vi skal gå bort i parken, så skift og smink deg, hvis du må." Han blunket til deg før han satte seg ned på senga. Du rasket med deg noen klær og sprang inn på badet. Det tok ikke lange tida før du var ferdig med alt. Du tittet inn i speilet. Håret var festst i en hestehale. Du hadde på en svart bukse og en hvit, enkel bluse. Enkelt og greit, for å si det greit. 

 


*Imagine*

 

*Liam's POV*

Hun kom inn på rommet igjen. "Wow!" *Ditt Navn* rødmet svakt. "Så fin du er" sa jeg mens jeg prøvde å smile oppmuntrende. Det så sikkert mer ut som en grimase. Hun smilte tilbake. Vi gikk ned i gangen og tok på oss ytterklær. Forhåpentligvis kom ikke venninna hennes, hva det nå var hun het igjen. Vi gikk i retning av parken og lekeplassen igjen. Det var en ting jeg måtte huske på når vi kom dit. Hun måtte bare si ja til det!

 

Mer?


31.05.2012 | 20:47 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 9

"Ha det bra!" Jeg snudde meg og gikk. Skoen min møtte en stein som føk bortover veien. Jeg dro mobilen opp av lomma og tastet inn nummeret hennes. Hun tok den, men svarte ikke. Hva skulle jeg si? "*Ditt Navn*?"

____________________

 

 

*Ditt Navn's POV*

Du sukket. "Ja?" Det banket på døra. "Bare vent litt, det var noen som banket på." Han kremtet. "Ok." Du åpnet og så rett inn i øynene til Liam. Du løftet mobilen til øret igjen. "Sorry Liam, jeg må stkke. Fikk besøk." Du la på. Han gliste stort. "Ja, sånn kan det vel også gå." Han kom inn i gangen. "Hvorfor gikk du?" Du nektet å møte blikket hans. "Jeg hadde glemt å slå av komfyren. Pleier aldri å glemme det." Du følte at han merket at du ikke pratet sant. Du pleide ikke å lyve, men orket ikke fortelle Liam sannheten. At du ikke orket at Andrea skulle være med. Den såkalte bestevenninna di. Han la armene rundt deg i en klem. "Du et du kan si alt til meg, ikke sant? Selv om det er en stund siden vi hang sammen." Du nikket. "Jeg vet det, Liam." Du la armene dine rundt han også. Hvis du hadde fått det sånn du ville, kunne dere stått sånn for alltid. Etter litt trakk han seg litt fra deg. "Jeg må stikke nå, de hjemme venter på meg. Jeg stakk rett hit." Han smite søtt til deg. "Husk at uansett hva, så vil jeg alltid være her for deg hvis du trenger å snakke." Han bøyde seg ned og kysset deg på kinnet. "Ha det!" Han gikk ut og lukket døra bak seg. Du la hånda over der han hadde kysset deg. Det var helt utrolig! Du hadde likt han siden sommeren dere startet i 8. klasse. Du var helt varm i ansiktet. Liam hadde faktisk kysset deg på kinnet!

 

*Liam's POV*

Jeg lukket soveromsdøra bak meg. Etter å ha snakket litt med de andre, bestemte jeg meg for sove. Jeg la meg under dyna. Hodet mitt nektet å roe seg ned. Alt jeg klarte å tenke på var henne. Jeg hadde faktisk kysset henne på kinnet! Det var fortsatt for utrolig til å være sant. Jeg smilte for meg selv. Endelig hadde jeg turt noe jeg hadde tenkt på siden 7. klasse.

 

Mer?

 31.05.2012 | 20:04 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 8

Konkurransen er stengt!! 

 

"Kan jeg være med?" Hun blunket overdrevet. Liam tittet på deg før han svarte. "Ja, det går sikkert bra." De begynte å gå. Var det derfor hun forlangte å vite alt sammen? Så hun kunne komme å ødelegge for deg? Andrea snudde seg. "Kommer du eller, *Ditt Navn*?"

_______________________

 

 

*Ditt Navn's POV*

Liam snudde seg også. "Jeg må stikke, unnskyld!" Før de rakk å svare deg, løp du i retning av huset ditt. Så fort du kom innafor døra gled du ned på gulvet. Av alt håp du hadde, håpet du at han ikke hadde tatt med seg Andrea til lekeplassen. Det var jo tross alt stadet "deres". Du dro hendene gjennom hårtuppene. Innsiden av deg kokte av sinne. Hvordan kunne Andrea gjøre noe sånnt? Var hun virkelig så sjalu? Du visste godt at det kun var en måte å finne ut det på, men du taklet aldri å konfrontere Andrea. Hun var alt for flink med ord, og fikk alltid viljen sin. Mobilen din vibrerte i hånda på deg. Du tittet bort på displayet og ble litt overrasket. Du klikket på den grønne knappen, og la mobilen inntil øret. Det var stille i den andre enden. "*Ditt Navn*?"

 

*Liam's POV*

Andrea dro meg med bortover gangveien. "Vi kan ikke stikke uten *Ditt Navn*." Andrea vrei på hodet og møtte blikket mitt. "Fordi hun måtte gå, betyr ikke det at vi ikke kan ha det morsomt." Hun blunket til meg. "Ikke vondt ment, men jeg kom hit for å være sammen med henne. Jeg kjenner deg ikke en gang!" Jeg fikk armen løs fra grepet hennes og tok to skritt bort. "Liam, kom igjen da. Kan vi ikke bare gå til lekeplassen?" Jeg ristet på hodet. "Ha det bra!" Jeg snudde meg og gikk. Skoen min møtte en stein som føk bortover veien. Jeg dro mobilen opp av lomma og tastet inn nummeret hennes. Hun tok den, men svarte ikke. Hva skulle jeg si? "*Ditt Navn*?"

 

Mer?

 29.05.2012 | 17:52 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 7

Du smilte for deg selv. Liam kunne da vel ikke ha forandret seg så mye, selv om han var verdenskjent. Du rakk ikke tenke mer på det. Ringeklokka ga gjenlyd i hele huset. Et signal på at Liam ventet ved døra.

______________________

 

 

*Liam's POV*
Jeg merket først da hvor nervøs jeg egentlig var. Hendene mine skalv svakt. Jeg skulle endelig få se jenta jeg hadde vært forelsket i igjen. Forhåpentligvis hadde hun ikke forandret seg så mye. Det kom et knep fra døra, og den ble åpnet. "Liam!" *Ditt Navn* stod i døråpningen med et stort smil om munnen. "Hei, *Ditt Navn*!" Jeg målte henne frå hodet og ned. Hun var enda penere enn jeg husket henne. Klesstilen hennes var også veldig annerledes. Mer jentete. "Er det noe galt?" Jeg møtte blikket hennes. "Nei, hvordan det?" Hun lo lavt. "Du måper." Jeg lukket munnen uten å si noe mer. "Så, hva skal vi finne på?" spurte hun.
Jeg ble med innenfor, noe som ikke var så overraskende. Vi endte opp på rommet hennes. "Har du fortsatt dette bildet?" Jeg så nærmere på det. "Ja, jeg har ikke hatt hjerte til å legge det bort." Bildet var av oss to. Hun sittende på en huske, og jeg som dyttet. Det var tatt da vi var ti. Snart ni år siden. Hun rotet i en av skuffene. "Her er enda flere!" Vi satte oss ned på senga hennes, og så gjennom alle bildene.

 

*Ditt Navn's POV*
Dere stod nede i gangen. "Skal vi gå en tur i parken eller?" Du nikket. Lekeplassen var der. Der du og Liam hadde tilbrakt nesten hver dag når dere var mindre. Dere gikk nedover gata. *Vi stikker til lekeplassen:)* Du synes fortsatt det var litt merkelig at Andrea ville vite hva dere dreiv med. Hun pleide aldri å være så overbeskyttende. "*Ditt Navn*!" Andrea kom gående mot dere. "Hei." Du ga henne en kjapp klem. "Liam, Andrea. Andrea, Liam." Han holdt frem hånden sin, men hun kastet seg bokstavelig talt over han. "Hvor har dere tenkt dere?" Andrea smilte søtt til Liam. "Til lekeplassen." Han smilte litt barnslig tilbake. "Kan jeg være med?" Hun blunket overdrevet. Liam tittet på deg før han svarte. "Ja, det går sikkert bra." De begynte å gå. Var det derfor hun forlangte å vite alt sammen? Så hun kunne komme å ødelegge for deg? Andrea snudde seg. "Kommer du eller, *Ditt Navn*?"

 

Mer?

 

Takk til Marte Sørlie for ideen om bildene:)♥


28.05.2012 | 23:09 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 6

"Hva skal dere gjøre da?" Så langt hadde du heller ikke tenkt. "Er ikke sikker enda. Han sa at han skulle ringe. Men det blir vel sikkert noe hos enten han, meg eller ute et sted." Dere gikk den siste biten bort til kinoen.

____________________

 

 

*Liam's POV*
"Endelig!" Jeg satte føttene ned på asfalten. Tilbake på engelsk jord. Hjemme. Jeg lukket bildøra bak meg. "Jeg stikker og pakker ut jeg!" skrek jeg før noen rakk å stille meg noen spørsmål. Jeg kastet fra meg bagasjen på senga og fant fram mobilen. Nummeret ble tastet inn automatisk. Ringelyden kom tre-fire ganger før hun tok telefonen. "Hallo?" Jeg smilte av lyden av stemmen hennes. "Hei" Hun svarte ikke, så jeg fortsatte der jeg slapp. "Jeg er hjemme igjen, kommer du over en tur eller skal jeg komme til deg?" Hun fniste litt. "Ehm, kan du komme hit? Jeg er litt opptatt. Det er fem minutter, så er nok ferdig til du kommer." Jeg svarte et fort "OK" før jeg la på. Endelig kom jeg til å få se henne igjen. Etter så lang tid.. Jeg byttet skjorta med en t-skjorte og tok på en jobbebukse. Hun forlot ikke hodet mitt et sekund.

 

*Ditt Navn's POV*
"OK" Liam la på. Du tok tak i børsten og børstet fort gjennom håret ditt. Det hadde akkurat tørket. Du flettet det så det ikke virket like langt. Fort, siden Liam skulle komme bort, fant du frem noen klær. Andrea hadde gått for en halvtime siden, og det første du hadde gjort var å hoppe i dusjen. Du dro fort på deg både bukse og genser. *Han kommer hit, gleder meg;)xx* sendte du til Andrea. Hun hadde forlangt å vite hva dere skulle gjøre, når og hvor. Hun var redd noe kom til å skje, selv om hun ikke hadde noe grunn til det. Hun kjente ikke Liam. Ikke på den måten du gjorde, eller hadde gjort. Du tenkte på tida da dere var barn. Da dere løp rundt i gatene og lekte sisten. Hans forkjærlighet for Toy Stroy. Og ikke minst bursdagen din, da Liam hadde kastet kake i ansiktet på deg. Du smilte for deg selv. Liam kunne da vel ikke ha forandret seg så mye, selv om han var verdenskjent. Du rakk ikke tenke mer på det. Ringeklokka ga gjenlyd i hele huset. Et signal på at Liam ventet ved døra.

 

Mer? 

 28.05.2012 | 00:07 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 5

"Jeg vil i dyrehagen.." kom det nølende fra Niall. "Da kan vi jo gå dit en tur alle sammen, så kan vi finne på noe annet etterpå." Og sånn ble det. Snart satt alle i bilen, klare for dyrehagen. Det tok ikke så lang tid før vi var framme.

_____________________

 

 

*Ditt Navn's POV*
"Andrea, vet du hvem som ringte meg i stad eller?" Etter at du var ferdig med å fikse deg, hadde dere havnet ute i hagen. Sola varmet og himmelen var skyfri. "Nei, hvem da?" Du rødmet litt. "Liam. Han lurte på om vi skulle finne på noe når han kom tilbake hit." Hun nikket. "Og du svarte ja?" Det var noe i stemmen hennes som gjorde deg usikker på om hun likte det eller ikke. "Ja, så klart! Han er jo tross alt den beste guttevennen jeg har hatt. Og den eneste vennen, i perioder." Andrea svarte ikke. Dere ble sittende i stillhet en stund. Hva skulle du si når hun oppførte seg sånn? "Går det bra?" Hun nikket igjen. "Ja da, men ikke glem meg når du møter han igjen da." Hun sa det sarkastisk, men du skjønte at det lå noe seriøst bak det. "Andrea, du er bestevennen min, jeg glemmer ikke deg." Du fylte oppi litt mer drikke til dere begge, iskald cola.


Ikke mange timene senere gikk dere mot kinoen. Selv om du ikke var noe stor fan av skrekkfilmer, hadde Andrea valgt filmen The Cabin in the Woods. "Har hørt at den er kjempebra!" Du nikket. Det å gjøre som Andrea ville hadde blitt en vane, selv om det ofte var at du ikke ville. "Så, Liam kommer tilbake i morgen." Hun hadde kommentert det en del siden du hadde sagt det. "Ja, jeg gleder meg så sykt! Håper bare det ikke blir så merkelig å møte han igjen." Hun viste ingen tegn til noe reaksjon. "Er det bare du og han som skal møtes, eller skal guttene være med?" Den tanken hadde ikke slått deg. "De andre skal vel hjem til seg og sine, så tror det bare er jeg og Liam." Hun nikket fort. "Hva skal dere gjøre da?" Så langt hadde du heller ikke tenkt. "Er ikke sikker enda. Han sa at han skulle ringe. Men det blir vel sikkert noe hos enten han, meg eller ute et sted." Dere gikk den siste biten bort til kinoen.


27.05.2012 | 00:24 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 4

Han smilte fortsatt like stort. "Si noe snart, da!" Jeg tok tak i pute og kastet den rett i ansiktet på han. "Hva skal jeg si? Og forresten, det var litt slemt. Ta opp kontakten med henne når du kommer tilbake til Wolverhampton. Verre er det ikke." Han reiste seg og gikk ut til de andre igjen. 

________________________

 

 

 

*Ditt Navn's POV*
Du våknet av at mobilen din ringte. "Hallo?" sa du med en trøtt stemme. "Hei, det er meg." Du sperret opp øynene. "Hei Liam." Han lo. "Så du husker den?" Du lo med han. "Hvordan kan jeg glemme at du banket på døra mi hver morgen og sa akkurat det? Selv om det er en stund siden." Han sukket. "Unnskyld for det! Du har ikke peiling på hvor mye jeg har savnet deg." Han klarte å få fram smilet på leppene dine. "Jeg har savna deg også, Liam." Det ble stille noen sekunder før han svarte. "Vi begynner på hjemreisen i morgen tidlig, og jeg lurte på om vi skulle finne på noe når jeg var tilbake i Wolverhampton?" Hjertet ditt hoppet over et slag. "Mener du det? Gjerne!" "Så bra! Jeg ringer deg når jeg er tilbake." Han la på uten å si noe mer. Du la mobilen tilbake på nattbordet. Øyelukkene dine gled nedover øynene.

"Eyy, *Ditt Navn*! Du må våkne!" Andrea hoppet opp i senga di. "Det er på tide å stå opp, klokka er halv tolv. Vi skal på kino senere i dag!" Du kjente noe vått i ansiktet ditt, og hoppet ut av senga som en ninja. "Hva er det du driver med?" Både du og senga var gjennomvåt. "Prøver å vekke deg." Hun gliser ondt. "Du er litt slem." Du gned deg i øynene mens du trasket inn på badet.

 


*Liam's POV*
"Siste fridagen i dag da, folkens.." Vi satt ved frokost bordet alle sammen. "Hva skal dere gjøre?" Paul og Harry satt i en samtale som de avsluttet ved spørsmålet. "Jeg vil i dyrehagen.." kom det nølende fra Niall. "Da kan vi jo gå dit en tur alle sammen, så kan vi finne på noe annet etterpå." Og sånn ble det. Snart satt alle i bilen, klare for dyrehagen. Det tok ikke så lang tid før vi var framme.

 

 

 

Mer? Sorry for kort del:/ Har ltit lite inspirasjon for øyeblikket..

 

 

 


 


22.05.2012 | 22:15 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 3

Tusen takk for alle kommentarer! Dere har nå klart å nå over 3000 deler. Herregud altså! Helt utrolig og tenke på:)
Har egentlig ikke så mange fanfics å anbefale, har ikke tid til å lese lenger, så har falt helt ut av det.

 

Jeg fikk fire nye bestevenner, og hun skaffet seg en helt annen omgangskrets. Før hadde det bare vært oss to. Nå var det som jeg ikke visste hvem hun var. Jeg ristet oppgitt på hodet. Å stå her resten av dagen var ikke aktuelt. Jeg åpnet døra igjen og gikk tilbake til de andre.

_____________________

 

 

*Ditt Navn's POV*
Andrea lo høyt. "Det der var litt merkelig." Du nikket enig. "Jeg kan ikke tro at Louis ringte meg, av alle personer meg. Liam har garantert ikke fortalt noe om meg en gang." Andrea smilte. "Du vet jo aldri." Du stoppet opp. "Jo, med Liam så gjør jeg det. Vi har ikke pratet på over et år, Andrea. Hvorfor skulle han prate om ex-bestevennen sin til de nye bestevennene sine uansett?" Hun sa ikke imot deg mer. Dere sprang inn på den neste og beste butikken dere fant, uinteressert i hva den het.
"Se her da, den hadde vært fin til deg!" Andrea holdt opp en lilla, ganske kort kjole. Du himlet med øynene. "Når skal jeg liksom få bruk for den?" Hun trakk på skuldrene. "Dessuten er ikke dette den billigste butikken," kommenterte du lavt. Andrea hang den fra seg igjen. Etter en halvtimes titting gikk dere innom en kafé og kjøpte mat og drikke. En typisk shopping dag.

 

*Liam's POV*
De andre hadde begynt å spise igjen. Louis blunket lekent til meg da jeg satte meg ned ved siden av han. Jeg hevet det ene øyenbrynet. "Du hadde ikke noe imot det, akkurat." Han gliste stort. "Jo. Det var litt unødvendig å ringe henne. Vi har ikke pratet sammen på over et år, Louis." Han skar en rar grimase. "Det er jo ikke min feil." Jeg ristet på hodet. "Neida, men det virker nok litt sært at du ringer henne etter så lenge. Spesielt når du, som er en av de fire nye bestevennene mine, ringer." Niall lo høyt. "Hadde det vært meg, så hadde i alle fall jeg reagert." Niall sleit med å prate ordentlig fordi han lo så fælt. "Er det i morgen vi skal hjem igjen?" Paul, som spiste sammen med oss, nikket. "Ja, eller i natt da. Også kommer dere hjem i over i morgen. Tidlig." Jeg nikket. "Deilig å komme seg hjem igjen." De andre guttene stemte i. Så fort vi var ferdige med maten, reiste jeg meg og gikk ut på soverommet. Jeg skiftet til pysj og la meg under dyna. Niall kom etter to minutter senere.
"Er det noe?" Han satte seg på sengekanten. "Nei da." Han ga seg ikke med det første. "Vi ser at det er noe. Det var liksom noe annerledes etter at du kom tilbake." Niall så meg inn i øynene. "Jeg har vært forelska i *Ditt Navn* siden 7. klasse." Niall smilte stort. "Noen år det, ja." Jeg nikket enig. "Vi har vært bestevenner siden barnehagen, før var det kun oss. Etter hvert fikk jeg liksom ikke tid til henne. Men glemme henne har jeg ikke klart. Jeg har bare ikke tørt å ta opp igjen kontakta." Han smilte fortsatt like stort. "Si noe snart, da!" Jeg tok tak i pute og kastet den rett i ansiktet på han. "Hva skal jeg si? Og forresten, det var litt slemt. Ta opp kontakten med henne når du kommer tilbake til Wolverhampton. Verre er det ikke." Han reiste seg og gikk ut til de andre igjen. 

 

Mer?

 


21.05.2012 | 21:24 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 2

"Hvem er *Ditt Navn*?" Fnisingen hans tok slutt. "En venn fra Wolverhampton." Jeg prøvde desperat å få åpnet døra, uten at det gikk. Etter over et år uten å prate med henne, så skulle plutselig Louis ringe? Akkurat i det jeg skulle be han gi seg, avbrøyt han meg. "Hei, er dette *Ditt Navn*?"

____________________

 


*Ditt Navn's POV*
"Ja, hvem er dette?" Du så skeptisk bort på Andrea. På displayet stod navnet til Liam, gutten du hadde vokst opp sammen med. Dere hadde ikke pratet sammen på over et år. Og det var ikke han du pratet med nå. Stemmen hans kunne ikke ha forandret seg så mye på kun et år. "Louis, kamerat av Liam." Det var jo sant. Han var jo på turné i Australia med bandet sitt. Louis var vel et av bandmedlemmene.  Andrea mimet et eller annet til deg, men du forstod ikke hva. "Ok. Hvorfor ringer du?" Louis lo litt. "Hvordan kjenner dere hverandre?" Han nektet tydeligvis å svare på spørsmålet ditt. "Vi har vært venner siden barnehagen." I bakgrunnen hørte du noen rope. "Hvem var det?" Louis lo enda mer. "Det er Liam. Han vil ha tilbake mobilen sin. Tror han vil at jeg skal hilse." Du satte på høyttaler så Andrea også kunne høre, til tross for at dere var og shoppet. "Hils tilbake da. Fra meg og Andrea." Når kameraten til Liam ringte, hvorfor ikke ta igjen og bevise at du også hadde nye venner? "Liam, jeg skal hilse fra *Ditt Navn* og Andrea!" hylte Louis. "Hvem i huleste er Andrea?" Det var så vidt dere klarte å høre hva Liam skrek tilbake. "Ja, hvem er Andrea?" Hun tok ordet selv. "Jeg er den nye bestevennen hennes." Hun himlet med øynene. "Hva er det egentlig som skjer her?" Andrea visste fortsatt ikke hvem som ringte, eller hvorfor. "Louis, kompisen til Liam, ringer fra Liam sin telefon. Liam og jeg er barndomsvenner." Hun nikket skeptisk. "Og han ringer fordi?" Det kom et kremt fra telefonen, eller rettere sagt fra Louis. "Nei, si det. Tilfeldig hvem jeg valgte, og du hadde fint navn." Du klarte ikke la være å le litt. "Jaha, har aldri hørt at noen har ringt meg på grunn av det før. En gang må være den første." Det kom et høyt knep før Louis hylte høyt. Samtalen ble brutt.

*Liam?s POV*
Jeg tok tak i mobilen min. Heldigvis hadde jeg klart å dirke opp låsen. "Tusen takk skal du ha, Louis." Han smilte fornøyd. "Bare hyggelig." Han smøg seg forbi meg og ut til de andre igjen. Jeg lukket døra og lente meg med ryggen mot veggen. Louis hadde jo selvfølgelig valgt jenta jeg hadde vært småforelsket i siden 7. klasse. Jenta jeg hadde mistet kontakten med for over et år siden. Etter at jeg ble med på X-Factor ble det mindre og mindre tid til henne. Jeg fikk fire nye bestevenner, og hun skaffet seg en helt annen omgangskrets. Før hadde det bare vært oss to. Nå var det som jeg ikke visste hvem hun var. Jeg ristet oppgitt på hodet. Å stå her resten av dagen var ikke aktuelt. Jeg åpnet døra igjen og gikk tilbake til de andre.

 

Mer? Sorry for dårlig blogging i dag, jobber med eksamensgreier;)

 20.05.2012 | 15:48 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 1

*Ditt Navn's POV*

Flashback
"Vi kan bekrefte at kreften er helt borte." Mr. Walsh, legen din, smilte stort. "Tuller du?" Du hoppet opp fra stolen du hadde sittet på. Moren din tok tak i hånda di og klemte forsiktig. Hun satt med tårer i øynene. "Det tar nok litt tid før du vil være helt tilbake til normalt, men bortsett fra det er alt helt fint!" Fortsatte han. Du kunne ikke tro dine egne ører. Du var frisk igjen. Frisk etter noe du ikke trodde du skulle overleve.

 

Nåtid
Du lå på ryggen i senga di, med armene under hodet. Det var utrolig å tenke tilbake. Her lå du, helt frisk og tilbake på skole. Du reiste deg og åpnet vinduet ditt. Det var glovarmt. Sommeren hadde i alle fall med seg godværet dette året. Det ringte på døra, så du sprang ned til første etasje og åpnet. "Hei!" Andrea stod i døråpningen. "Kom inn." Dere stakk opp på rommet ditt med en gang. Moren og lillebroren din satt i stua, så det var ikke så aktuelt å være nede der sammen med dem. "Vi skal ikke gå ut og shoppe litt da? Det er jo så fint vær!" Andrea var omtrent ute av rommet ditt igjen før du fikk svart. Hun visste nøyaktig hvor godt du elsket shopping. "Ok." Du gikk fort etter henne. På veien tok du med deg lommeboka. "Mamma, vi stikker på shopping." Hun ropte et kort ?greit? rett før dere slengte igjen døra. Wolverhampton på sommerstid var ikke noe du ville gå glipp av.

*Liam's POV*
Jeg tok et godt tak i surfebrettet. Endelig litt fritid i Australia. Louis var allerede i full fart mot vannet. Han hadde tydeligvis ikke tenkt til å vente på meg. "Førstemann ut i vannet, Liam." Louis stoppet opp og ventet på meg i noen sekunder. Da jeg var tre meter unna spurtet han i vei. Jeg sprang etter alt jeg hadde, og vi nådde vannkanten likt. "Jeg kom først!" Louis ga meg det sutretrynet. "Ok, greit, jeg bryr meg ikke." Han ga meg en high-five. "Da får vi vel bare starte da." Han trasket ut i vannet og smilte stort. Paul stod ved vannkanten og fulgte med på oss. En finere dag kunne det ikke blitt.

Niall satt allerede og spiste. Vi måtte ikke tenke lenge før vi satte oss ned sammen med han. "Hey! Få den tilbake!" Louis hadde klart å snike mobilen min ut av bukselomma. "Ikke søren om du får den tilbake med en gang." Før jeg rakk å gjøre noe mer, var han borte fra rommet. Akkurat som på stranda, sprang jeg etter han. "Louis, jeg mener det." Han fortet seg å lukke døra inn til badet og låste. "Hvem skal jeg ringe denne gangen?" Flirte han. "Ingen." Han fniste litt. "Hvem er *Ditt Navn*?" Fnisingen hans tok slutt. "En venn fra Wolverhampton." Jeg prøvde desperat å få åpnet døra, uten at det gikk. Etter over et år uten å prate med henne, så skulle plutselig Louis ringe? Akkurat i det jeg skulle be han gi seg, avbrøyt han meg. "Hei, er dette *Ditt Navn*?"

 

Mer? Hva synes dere om del 1

 


hits