31.01.2012 | 21:35 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 78

På rommet ditt hadde dere spilt diverse Wii spill - noe som faktisk var veldig morsomt når man spilte mange. Du så på at de andre spiste, matlysten hadde du mistet. Du gikk fra bordet da mobilen din ringte. Ordet overrasket var en underdrivelse når du så hvem som ringte.
_____________________________

Du la den forsiktig inntil øret og pustet ut. "Hei *Ditt navn*" Du ble enda mer overrasket over å høre den hese stemmen. "Louis?" Tårene rant ned kinnet ditt når du hørte stemmen hans. "Er du opptatt? Jeg kan godt ringe tilbake senere." Du ga et tegn til moren din og guttene som satt å spise og sprang deretter opp på rommet ditt. "Neida, jeg har ikke noe å gjøre uansett." Hvorfor hadde han egentlig ringt? "Gråter du?" Han hørtes overrakset ut. Du nikket, men kom på at han ikke kunne se det. "Ja." Du trodde ikke at det ville være så tydelig over telefonen, men du hadde visst tatt feil. "Hør her *Ditt navn*, jeg angrer sikkelig på at jeg gikk min vei. Jeg trodde du stolte på meg." Stemmen hans døde ut på slutten. "Jeg kan ikke si at det er ok, for det er ikke det jeg føler. Men jeg stoler på deg. Jeg kunne ikke si det til deg, siden jeg hadde lovt Eva." Han sukket. "Jeg forstår. Jeg hadde gjort det samme for en av gu.." Han rakk ikke fullføre. "Lou." Det hørtes ut som om det var noen som sang. "Hvem var det?" Dte ble stille i den andre enden. "Ingen." Ingen? Du hadde hørt en stemme, hvordan kunne det være ingen? "Gutten min?" Du hørte stemmen enda en gang. Var det Daria? "Seriøst Louis, hvem er det?" Du var ikke i humør til at han skulle tulle med deg nå. "Det er ingen andre enn meg her, så jeg skjønner ikke hva du prater om." Han hørtes nesten redd ut. Du skulle til å spørre han en siste gang da en lyd avbrøyt deg. Det hørtes ut som Louis kysset noen. Var det derfor han hadde ringt? For å be deg komme over han? Du la på og kastet mobilen inn i veggen. Hvis det var sånn han ville ha det, var det sånn han skulle få det.

"*Ditt navn*" Niall banket forsiktig på døra. Han stoppet opp da han så det tårevåte ansiktet ditt. "HVa er det som skjer?" Du fortalte hva som hadde skjedd på telefonen. Niall så lett sagt overrakset ut. "Sikker på at han kysset noen?" Du nølte litt. "Nei, men hva ellers skulle det være?" Niall kom ikke på noe godt svar. Det at Louis hadde ringt deg gjorde bare alt mye værre følelsesmessig. Du la hodet på skulderen til Niall.

Mer? 7 kommentarer?


Like facebooksiden?31.01.2012 | 20:06 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 77

"Ehm.. Joda." Han nølte. "Er de sammen?" Han ristet kraftig på hodet. "Absolutt ikke. Det virker ikke som Louis liker henne på den måten, men hun prøver seg på han." Smerten i brystet ble enda værre. Trodde virkelig Daria at hun bare kunne ta Louis fra deg? Du ristet tanken ut av hodet - Louis var ikke din lenger..
_____________________________

Dere pratet ikke mer om det. Moren din sa at det var greit Niall bodde hos dere mens han var i Norge. To madrasser ble lagt oppå hverandre på golvet, så han kunne sove der. "Ikke luksus akkurat da, som du er vant med." Ertet du han. "Jeg overlever forhåpentligvis." Han stakk deg i sida, på akkurat samme måte som Louis pleide å gjøre. Du trakk deg litt tilbake og han tok hintet. "Sorry. Jeg regner med at jeg gjorde noe galt." Selv om Niall kom til å forstå, klarte du ikke å forklare det. Alt menneskene rundt deg gjorde, minnet deg om Louis. Du hadde aldri trodd at du kom til å ha så sterke følelser over en gutt, men så hadde du møtt den ene personen. Mobilen til Niall ringte. "Hei" Han svarte før han visste hvem det er. "Hvor jeg er? Jo nå skal du høre, Louis." Du fikk hakeslep, pratet han virkelig med Louis? "Jeg er i Norge, sammen med.. Jeg behøver vel ikke si navnet hennes." Niall smilte til deg. Du kunne høre at Louis pratet fort, uheldigvis kunne du ikke høre hva han sa. Samtalen ble kjapt avbrutt. "Han sa jeg skulle hilse, og si unnskyld." Han hadde reist seg da telefonen ringte og satte seg nå ned igjen. "Neste gang han ringer får du hilse tilbake da, og si unnskyld herfra også." Han smilte lurt til deg og dro opp mobilen. Han tekstet vilt på den, uten å la deg få vite hva det var. 

"Middag." Du, Niall og Alex gikk sammen ned. Alex hadde kommet inn igjen til dere etter en stund. På rommet ditt hadde dere spilt diverse Wii spill - noe som faktisk var veldig morsomt når man spilte mange. Du så på at de andre spiste, matlysten hadde du mistet. Du gikk fra bordet da mobilen din ringte. Ordet overrasket var en underdrivelse når du så hvem som ringte.

Mer? 7 kommentarer?


31.01.2012 | 16:00 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 76

Du gjorde det samme. Du fant frem en shorts og en t-skjorte og tok det på. Mens du ventet på at Alex skulle bli ferdig gikk du ned og satte deg i stua. Alex kom ned noen minutter etter deg. "Kommer du?" Dere trakk på dere skoene og i det du skulle åpne døra banket det på. Du så forvirret på Alex før du åpnet.
____________________________

"NIALL!" Du ble veldig overrasket av å se Niall utenfor huset. "Hva gjør du her?" Du ga han en god klem. !Hei *Ditt navn*." Han tok Alex i hånda. "Alex ringte meg i går og vi snakka sammen. Jeg hørte din versjon av alt." Han smilte stort. "Tusen takk." Du danset piruetter inn til stua. "Du aner ikke hvor mye jeg har savnet deg!" Niall var en av bestevennene dine. Eva hadde du gitt opp - hun hadde fortsatt ikke snakket til deg. "Hvordan tror du det var for meg da? Jeg savna deg og Louis går rundt og depper." Det var tydelig at han angret på det han sa. Han sendte det et unnskyldene blikk. Smerten i brystet brant opp igjen, nesten som noen hadde stikket en kniv inn i hjertet på deg. "Han savner deg han også." Alex skjønte hva Niall ville inn på og gikk ut av stua. Du kunne høre at det knirket svakt i trappa, han var tydeligvis på vei opp på rommet sitt. "Og jeg savner han." En tåre rant ned kinnet ditt og Niall satte seg ned ved siden av deg. "Han er veldig lei seg siden du ikke fortalte sannheten. Han har nesten slutta å spise, så fælt savner han deg!" Han la armen rundt deg. Du visste ikke hva du skulle svare. Han hadde det tydeligvis værre enn deg. Forsøket på å ha noe å gjøre hele tiden hadde jo funket litt i alle fall. "Er ikke Daria der til å trøste han?" Du kom på at du hadde gått på Daria på flyplassen, ikke lenge etter at Louis gikk. "Ehm.. Joda." Han nølte. "Er de sammen?" Han ristet kraftig på hodet. "Absolutt ikke. Det virker ikke som Louis liker henne på den måten, men hun prøver seg på han." Smerten i brystet ble enda værre. Trodde virkelig Daria at hun bare kunne ta Louis fra deg? Du ristet tanken ut av hodet - Louis var ikke din lenger..

Mer? 5 kommentarer?

Vet det ble kort del.. Men skal spise middag nå :) 31.01.2012 | 07:14 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 75

Tårene spratt frem fra øyekrokene. Det var tidlig å tenke på det allerede, men kom du noen gang til å komme over Louis? Han var jo det beste som noensinne hadde skjedd deg. Da la hodet i hendene dine og tenkte på smilet hans. Det litt skjeve smilet som han visste at du likte så godt. Du smilte svakt for deg selv.
___________________________

"*Ditt navn*!" Du tørket fort bort tårene før du snudde deg. Simen? Han kom gående mot deg. Han var en av de personene du ikke forventet å se akkurat nå. Han hadde jo flyttet fra stedet, rett etter at dere slo opp. "Hvorfor sitter du her?" Simen hjalp deg opp på beina igjen. "Ble bare litt for mye Alex hjemme." Du smilte skjevt og han nikket. "Lenge siden jeg har sett deg." Han ga deg en lang klem, noe som både var hyggelig og overraskende. Du trodde han var sur på deg, siden det var du som hadde slått opp med han. "Hørte du var i London. Hvordan var det?" Det kom noen gutter gående mot dere. Du kjente igjen han blonde, han var søskenbarnet til Simen. "Jeg vil helst ikke prate om det." Du gikk forbi han, på veg hjem igjen.  "Ok." Guttene stod bare å så på deg. "Men du, tror du vi kan møtes senere?" Han tok tak i hånda di og skulle til å kysse deg. Du vred deg ut av grepet hans. "Nei." Du bråsnudde og sprang opp til huset igjen.

"Alex, jeg er hjemme igjen." Skrek du lavt når du kom inn døra. Du sprang opp på rommet ditt og fant han i senga. "Fortsatt lekser?" Du hørte den overraskende tonen i stemma di. Han nikket uten å se opp fra boka. "Skal vi ta en pause og finne på noe?" Du prøvde så hardt du kunne å ha noe å gjøre hele tiden, da fikk ikke tankene dine mye fri. "Kan vi jo." Han kastet bøkene ned på senga og gikk bort til deg. "Som hva da?" Du måtte tenkte deg om litt før du svarte. "Vi kan jo bare gå en tur, siden det er så fint vær." Det var jo både sol og skyfritt. "Bare vent litt, jeg skal bare skifte." Han gikk bort på rommet sitt og slengte igjen døra. Du gjorde det samme. Du fant frem en shorts og en t-skjorte og tok det på. Mens du ventet på at Alex skulle bli ferdig gikk du ned og satte deg i stua. Alex kom ned noen minutter etter deg. "Kommer du?" Dere trakk på dere skoene og i det du skulle åpne døra banket det på. Du så forvirret på Alex før du åpnet.

Mer? 7 kommentarer? 30.01.2012 | 21:52 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 74

Han hjalp deg opp og du regnet med at du så ut som Bambi på glattisen. Du havnet på senga mens han ryddet bort kofferten din. "Natta." Han gikk ut av rommet og lukket døra forsiktig. Du la deg fort under dyna. Heldigvis sovnet du før du rakk å tenke noe særlig på Louis.
_____________________________

"God morgen, lillesøster!" Alex hoppet opp i senga di. "Det er på tide å stå opp." Sang han høt og starter å beatboxe. Du kastet en av putene på han og la hodet ned på puta igjen. Han gikk ut igjen uten mer tull, noe som overrasket deg. Du åpnet øynene brått og kom deg fort ut av senga. Alex lot deg aldri være i fred når han hadde planer. Du hadde rett, like etterpå kom han tilbake med en bøtte med kaldt vann. "Æsj. Jeg håpet på at du fortsatt lå i senga." Han satte fra seg vannbøtta. "Hva skal vi finne på i dag?" Det var søndag, så dere hadde ikke så mye å finne på. "Lekser, hvis det telles." Han tok opp sekken din fra golvet. "Hvis vi gjør noe hver, så går det dobbelt så fort." Du skjønte hvorfor han var så hjelpsom i dag. Du hadde ikke noe imot det, men det var veldig merkelig. Det var ikke likt han å være hjelpsom.. Dere satte dere til med leksene dine, du hadde ikke noe imot at han hjalp deg med de. Tankene dine vandret rastløst mellom diverse verdenskonflikter og Louis. En tåre traff boka og sida ble våt. "Det kommer til å gå bra *Ditt navn*" Alex prøvde å få øyenkontakt med deg.Du reiste deg så fort at stolen datt på golvet. Uten å helt vite hva du skulle, løp du ut av rommet ditt og ut foran huset. Du fortsatte ned til veien. Familien din bodde i et hus litt utenfor en liten by. Dere hadde både et stort hus og en stor hage. Det var nesten hundre meter ned til veien. Du sprang så fort du kunne bortover veikanten. Da du kom bort en liten bekk satte du deg ned i gresset. Tårene spratt frem fra øyekrokene. Det var tidlig å tenke på det allerede, men kom du noen gang til å komme over Louis? Han var jo det beste som noensinne hadde skjedd deg. Da la hodet i hendene dine og tenkte på smilet hans. Det litt skjeve smilet som han visste at du likte så godt. Du smilte svakt for deg selv.


Mer? Blir snart mer drama :) 7 kommentarer til i morgen?30.01.2012 | 20:57 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 73

"Men hva er det som skjedde mens du var i London?" Han tok opp noen av klærne dine på sengekanten. På ny forklarte du alt som hadde skjedd, fra du møtte Louis til han slo opp på bussplassen. Alex var en sånn person det var lett å prate med. Han sa alltid de rette tingene.
____________________________

"Skal vi se en film, så du får noe annet å tenke på?" Dere gikk ned igjen til stua. Han fant frem en film. "Se opp?" Han holdt frem animasjonsfilmen til deg. Du tok dvd-en ut av coveret og satte den inn i dvd-spilleren. I mens du gjorde det gikk Alex på kjøkkenet. "Popkorn eller potetgull?" Du tenkte deg om litt før du svarte. "Potetgull, definitvt." Popkorn var det dere alltid spiste hos Louis. Du hadde ikke lyst til å ha det i tankene når dere så på filmen. Han kom inn igjen med potetgull, dip og brus. "Kosekveld med veslesøster." Han dro frem noen tepper og puter også. Det var noe savnet når du var borte. Jenta som en gang blir sammen med broren din, kom til å være en av verdens heldigste. Rett etter jenta som blir sammen med Louis. Smerten skar gjennom brystet ditt. Alex så uttrykket i ansiktet ditt. "Sa jeg noe galt?" Du ristet på hodet. "Bare tankene mine." Du kunne dele alt med Alex, sånn hadde forholdet mellom dere alltid vært. Han satte seg ned i sofaen ved siden av deg. Du lurte på først på hvorfor Alex så så rart på deg. Du rakk ikke spørre før han kastet potetgull på deg.

"Skal jeg hjelpe deg opp eller?" Alex ristet svakt i armen din. Du var så trøtt at du ikke klarte å svare en gang. Han hjalp deg opp og du regnet med at du så ut som Bambi på glattisen. Du havnet på senga mens han ryddet bort kofferten din. "Natta." Han gikk ut av rommet og lukket døra forsiktig. Du la deg fort under dyna. Heldigvis sovnet du før du rakk å tenke noe særlig på Louis.

Mer? 5 kommentarer?
_________________________________

Veit det ble kjedelig del.. Men skulle kjappe meg litt :)

har også fått et nytt spørsmål om maraton, fra en anonym leser. Takk for spørsmålet! :D
Har tenkt litt på det nå, og kan hende jeg får tid til det i helga.. Lover ingenting, siden det kun er mandag, men skal prøve å få det til!30.01.2012 | 19:07 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 72

Du lot musikken spille men ble overrasket da du hørteOne Thing. Du så for sikkerthetsskyld ned på iPoden. Drømte du bare? Nei, det var faktisk sangen du hørte på. Du fortet deg å skifte sang. Du orket ikke tanken på guttene nå, spesielt ikke Louis.
______________________________

Da dere kom ut av den ene tunellen ble du oppmerksom på sola og den blå himmelen. Du lukket øynene og la hodet inntil bilvinduet. Volumet på iPoden din ble skrudd opp. Forsøket på å blokkere alt ute funket veldig bra. Nå var du så og si alene, men tankene dine plaget deg fortsatt. Tårene hadde stoppet opp litt, men følelsene dine ble bare værre og værre. Hvorfor hadde du ikke løpt etter Louis mens du fortsatt hadde sjansen? Uten å tenke over klasket du hånda rett i ansiktet. Moren din dro ut den ene pluggen fra øret ditt. Hun ga deg små skrekte blikk. "Hva er det, vennen?" Du skrudde ned lyden så du kunne høre hva hun sa. Det skulle ikke mer en et blikk bort på henne før hun skjønte tegninga. Du fikk på ny tårer i øynene.

"Vi er hjemme." Moren din åpnet døra for deg. Dere hadde satt av Eva hjemme hos henne, siden hun bodde fem minutter unna. Storebroren din, Alex, kom til syne i gangen. Du hadde savnet han kjempe mye og kastet fra deg alt du hadde i armene. Han åpnet armene og du hoppet villig inn i dem. "Ta det litt med ro da." Han lo. Nå rant tårene sikkelig. Du var hjemme i Norge og alt hadde startet å synke inn. Du hadde virkelig mistet Louis. "Hva.." Hørte du han starte igjen, men ble mest sannsynlig avbrutt av moren din.
"Skal jeg hjelpe deg med å pakke ut?" Alex tok tak i kofferten din og gikk før deg opp på rommet. Han snudde seg når det ikke kom noe svar. Du nikket kort og fulgte etter han. Rommet ditt var nøyaktig sånn du hadde forlatt det. Litt rotete, men likevel ikke så ryddig. Alex la kofferten på senga og åpnet den. "Jeg vil ikke være slem eller noe," Blikket hans minte deg om blikket Niall hadde sendt deg. Medfølende. "Men hva er det som skjedde mens du var i London?" Han tok opp noen av klærne dine på sengekanten. På ny forklarte du alt som hadde skjedd, fra du møtte Louis til han slo opp på bussplassen. Alex var en sånn person det var lett å prate med. Han sa alltid de rette tingene.

Mer? 7 kommentarer? 29.01.2012 | 21:58 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 71

Du nikket og trakk svakt på smilebåndet. "Jeg er glad i dere også. Savner dere gjør jeg allerede."
Du så på dem en siste gang før du fulgte etter Eva. Flyturen, som tok to timer, kom til å ta livet av deg. Hvorfor hadde du ikke sagt sannheten til Louis mens du fortsatt hadde sjansen.
______________________________

Dere satte dere i to av setene på flyet. To timer i fly og noen timer i bil så var du hjemme. Du satt i et setet ved siden av vinduet. Eva hadde fortsatt ikke sagt et ord til deg, noe som irriterte deg. Det var en behagelig følelse, selv hvor vondt det gjorde, da dere kom over skydekket. På veg hjem til kalde Norge. Følelsen du hadde i brystet, som et stort hull i hjertet, tok nesten livet av deg. Men du kunne ikke gjøre noe med det uansett.

  

"*Ditt navn*! Eva! Over her!" Dere gikk bort til moren din som stod å ropte på dere. "Mamma." Du ga henne en god klem. I det hun la armene rundt deg kom tårene tilbake. "Hva er det, vennen?" Hun så forvirret og bekymret ut. Du forkalrte alt til hver minste detalje, der du glemte noe kom Eva med utfyllinger. Moren din la en arm rundt hver av dere på vei ut mot bilen. Du tok opp iPoden og satte på en av spillelistene Eva hadde laget til deg før dere reiste. Du hadde ikke hørt på musikk fra annet enn mobil siden dere reiste fra Norge. Du lot musikken spille men ble overrasket da du hørte One Thing. Du så for sikkerthetsskyld ned på iPoden. Drømte du bare? Nei, det var faktisk sangen du hørte på. Du fortet deg å skifte sang. Du orket ikke tanken på guttene nå, spesielt ikke Louis.

Mer? 7 kommentarer til i morgen?


29.01.2012 | 20:14 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 70

Du stod som frosset på stedet. I det han ble borte i folkemengden sèg du sammen på golvet i gråt. Eva og Harry stod og så på hverandre, sjokkerte over hva som nettopp hadde skjedd. Niall, Liam og Zayn satte seg ned på golvet til deg og prøvde så godt de kunne å trøste. Det værste som kunne skje, hadde akkurat skjedd.
________________________________

"Kom igjen *Ditt navn*! Vi må komme oss på flyet. Du gjorde nesten som du fikk beskjed om, bortsett fra at du ikke klarte å forte deg. Du ville løpe etter Louis, forklare han alt. Kanskje det akkurat var siste gang du så ham. Du prøvde å få bildet av en såret Louis ut av hodet. Omgivelsene rundt deg var uklare av alle tårene. Niall gikk ved siden av deg og fulgte med på hva du gjorde. Zayn gikk bak dere. Hadde du ikke hatt noen av guttene her ville det vært enda værre. Eva hadde ikke sagt et eneste ord til deg etter at det skjedde. Hun hadde ikke en gang prøvd å trøste deg. Du gikk i bakken da du gikk inn i noen. "Pass på hvor du går hen a'!" Du tittet opp for å se hvem det var du hadde gått på. "Daria?" Du måpte. Hun nikket til svar. "Hvorfor er du her?" Niall hjalp deg opp og så stygt bort på henne. "Jeg har kommet for å finne Louis. Han sa han var på flyplassen. Hva er det som har skjedd?" Tårene vellet opp i øynene dine igjen og gjorde alt rundt deg uklart. Niall tok tak i kofferten din og hjalp deg forbi Daria. "Kjeften på deg, kjerring." Hørte du han si lavt i det han dyttet seg forbi henne med skulderen. Det overrasket deg at Niall oppførte seg slik. "Håper du ikke hadde noe imot det." Niall ga deg et skjeft smil. Du ristet kraftig på hodet. Var den en person du ikke hadde noe til overs for, var det Daria.

Det å si hade til de fire guttene var forferdelig. Tårene dine bare rant og rant. "Du må komme på besøk snart, ellers kommer vi å kidnapper deg altså *Ditt navn*!" Niall ga deg en sikkelig bamseklem. Du var ikke den eneste som gråt, både Niall og Zayn måtte tørke bort et par tårer. "Når er neste gang du har ferie?" Sa Zayn da han klemte deg. Sommerferien var neste ferie, en veldig lang ferie for en gangs skyld ."Til sommeren." Sa du, både blid og ikke. "Da må vi finne på noe morsomt sammen." Han slapp klemmen og smilte lurt til deg. "Vi kommer til å savne deg *Ditt navn*, og vi er utrolig glad i deg." Fortsatte Liam og han ga deg en klem. Du nikket og trakk svakt på smilebåndet. "Jeg er glad i dere også. Savner dere gjør jeg allerede."
Du så på dem en siste gang før du fulgte etter Eva. Flyturen, som tok to timer, kom til å ta livet av deg. Hvorfor hadde du ikke sagt sannheten til Louis mens du fortsatt hadde sjansen..

Mer? 8 kommentarer?


29.01.2012 | 19:12 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 69

Tankene dine fløy til familien hjemme i Norge. Du savnet dem virkelig, men du ville ikke hjem. Ikke enda. Du sukket lavt og slo av radioen. Det kom til å bli tøft å si ha det til de mest fantastiske guttene i verden, og den nydeligste kjæresten en jente kan få..
______________________________________

Louis parkerte bilen og dere gikk ut. Først bare stod du der. Lukket døra og klarte ikke bevege på beina. "*Ditt navn*, kommer du eller?" Niall tok tak i armen din og dro deg med. Det var nesten latterlig. Du ville ikke være til ekstra bry for guttene. Tankene dine tok seg litt sammen så du klarte å gå selv. Louis kom slentrende bak dere, som om han mest av alt hadde lyst til å løpe fra stedet. Du stoppet opp og ventet på han. Han tittet på deg før han tok et godt tak i hånda di. Den siste gangen dere ville holde hender. Dere fulgte etter Niall og Zayn inn på flyplassen. Du hadde aldri vært særlig begeistret for folkemengder, og du hadde ikke hatt noe imot å styre unna det akkurat nå. Harry, Zayn og Eva kom småløpende etter dere med bagasjen til Eva i hendene. Niall hadde vært så greit at han hadde tatt baggen din. Eva hadde mye mer enn deg, siden hun alltid shoppet så mye.

"Så, da er vi her da." Harry trakk på skuldrene og så trist ned på Eva. Du og Louis stod stumme og så på hverandre. Han hadde lagt armene rundt deg. Louis hadde, noe som overrakset deg, nektet å skrive autografer og ta bilder med fans som kom bort til dem. Han hadde vært opptatt av å se på deg. Dere sa ikke stort til hverandre, men det var ikke nødvendig heller."Jeg føler at dere burde vite dette, gutter." Startet Eva. Du regnet med at hun kom med en av de "Vi er glad i dere, men vi sees igjen" samtalene. Til din store overraskelse var det ikke det hun sa. "Jeg synes jeg burde forklare dere hvorfor jeg reiste og bare forsvant og slik." Hun slapp hånda til Harry og stilte seg slik at hun så alle sammen. "*Ditt navn* vet jo hvorfor, og jeg stoler på at dere andre klarer å holde kjeft om det." Du fikk et såret blikk fra Louis. Han slapp taket han hadde hatt rundt deg. "Altså, når jeg var mindre ble faren min arrestert for mishandling. Han fikk kun to år, og han er ute igjen nå. Grunnen til at jeg forsvant i første omgang var for å møte han. Andre gangen det samme." Hun tok en kort pause. "Men den andre gangen ville han ha penger, men jeg nektet å gi han det. Jeg sprang min veg, fordi jeg ble så redd. Og, som jeg sa til *Ditt navn*, så falt jeg på veien og slo hodet. Det er grunnen til at jeg havnet på sykehuset." Louis tok et steg bort fra deg. "Jeg trodde faktisk på at du ikke visste noe." Du skulle til å si noe da han fortsatte. "*Ditt navn*, jeg stolte på deg." Du kunne se tårene i øynene hans, noe som nesten tok livet av deg innvendig. "Vi er så over. Jeg stikker." Han snudde seg gikk. Du stod som frosset på stedet. I det han ble borte i folkemengden sèg du sammen på golvet i gråt. Eva og Harry stod og så på hverandre, sjokkerte over hva som nettopp hadde skjedd. Niall, Liam og Zayn satte seg ned på golvet til deg og prøvde så godt de kunne å trøste. Det værste som kunne skje, hadde akkurat skjedd.

Mer? 8 kommentarer?
__________________________________

Sorry for at jeg ikke har lagt ut noe før, men har hatt lekser.. 


28.01.2012 | 23:59 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 68

"Jeg elsker deg Louis, uansett hva som skjer, uansett hvor du er." Du lot tårene trille, det var ikke noe vits i å prøve å tørke dem bort. Han la ned fjernkontrollene og tok hendene sine på hver sin side av ansiktet ditt. "Jeg kan ikke forklare hvor høyt jeg elsker deg *Ditt navn*." Han la armene rundt deg.
___________________________________

De andre hadde tatt på seg sko allerede. "Kommer dere?" Harry slang på seg jakka mens han snakket. Da han hadde dradd igjen glidelåsen tok han tak i hånda til Eva. Selv om de ikke var sammen, skjønte du ikke hvorfor de var så glade. Du slapp taket rundt Louis og gikk bort og tok på deg sko. Det tok litt tid før Louis kom etter. Du la jakka over armen og kastet et siste blikk over leiligheten. Det å forlate stedet var ingenting i forhold til å måtte forlate Louis, men det var uansett veldig forferdelig. Dere gikk ut og Louis skulle låse igjen døra. Han skalv så fælt at han sleit med å få inn nøkkelen. Til slutt hjalp Harry han og dere gikk ned til bilene. Du og Louis satte dere inn i bilen, sammen med Zayn og Niall. Liam og Eva kjørte sammen med Harry.
Du satte på radioen for å få tankene på noe annet, men du angret fort. Den første sangen som kom på var Not Just You av Cody Simpson. Du prøvde å finne noe annet å høre på, uten mye hell. Det føltes liksom ikke riktig å sette på parymusikk heller, selv om det definitvt var bedre.

Det tok litt tid før dere var fremme ved flyplassen, mye på grunn av trafikken. Det gjorde deg både rastløs og rolig på samme tid. Mer rastløs fordi smerten vokste seg større jo lenger du måtte vente, og roligere fordi du fikk være med Louis noen ekstra sekunder. Du så ut av vinduet, på alle bilene som passerte. Tankene dine fløy til familien hjemme i Norge. Du savnet dem virkelig, men du ville ikke hjem. Ikke enda. Du sukket lavt og slo av radioen. Det kom til å bli tøft å si ha det til de mest fantastiske guttene i verden, og den nydeligste kjæresten en jente kan få..

Mer? 

 


28.01.2012 | 22:37 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 67

"Prøv å smil litt *Ditt navn*. Både for deg og Louis." Han kløyp deg i kinnet for å få deg til å le. Du bare trakk svakt på smilebåndet. "I alle fall litt bedre." Han ga deg en god klem. "Her kommer han." Hvisket han til deg og gikk. Du snudde deg og så Louis henge fra seg jakka.
_______________________________

Han kom og satte seg der Zayn hadde sittet. Han la hodet på skulderen din, akkurat som du hadde gjort utallige ganger på han før. Du hadde lyst til å stryke han over det perfekte kinnet og trøste han, men du klarte ikke. Det å trøste Louis ville ikke få bort de hjerteskjærende følelsene du hadde. Ikke følelsene hans heller. Eva og Harry flørtet med hverandre på kjøkkenet. De vasket opp det de hadde brukt til frokosten. 20 minutter til dere skulle reise. Du tappet fingertuppene mot låret. Det virket som Louis ble stresset av det. Han tok tak i hånden din og kysset den. Dere så ikke direkte på hverandre. Som om ingen av dere tålte smerten det medbringte. Niall ga deg et medfølende blikk i det han gikk forbi. Det var umulig å være i samme rom som de andre. Du beklaget deg til Louis, uten å se på ham, og gikk ut på badet. Det å være alene var nesten bedre enn å se på en knust Louis. Han var helt borte i tankene sine, noe som gjorde det litt ubehagelig å sitte ved siden av han. Du klarte ikke prate du heller, men du prøvde i alle fall å følge tipset til Zayn."Det er fortsatt 15 minutter til vi må dra, men kanskje vi skal starte å få all bagasjen ned i bilene og ta på oss sko og greier?" Du kunne høre stemmen til Zayn fra stua og gikk ut til de andre igjen. "*Ditt navn*, er du klart? Hvor er bagasjen din forresten?" Niall stillte seg rett foran deg. Da kastet deg rundt halsen hang og gråt. Du klarte ikke svare på spørsmålet hans. Louis kom bort til dere da han så at du gråt. "Bagasjen er allerede nede i bilen min." Du hadde lyst til å være i armene til Louis i stedet for Niall, selv om du var glad i Niall også, men du fikk deg ikke til å slippe. "Lou?" Du merket endringen i stemma til Niall og snudde deg for å se hva han dreiv med. Du slapp litt opp på det stramme grepet du hadde hatt om Niall. Louis gikk bort og satte på TV-en. Tårene trillet ned kinnet hans også. Du slapp taket rundt Niall helt og gikk bort til Louis. Du la armene rundt skuldrene hans og kysset han rett nedenfor øret. "Jeg elsker deg Louis, uansett hva som skjer, uansett hvor du er." Du lot tårene trille, det var ikke noe vits i å prøve å tørke dem bort. Han la ned fjernkontrollene og tok hendene sine på hver sin side av ansiktet ditt. "Jeg kan ikke forklare hvor høyt jeg elsker deg *Ditt navn*." Han la armene rundt deg.

Mer? 7 kommentarer?


28.01.2012 | 21:30 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 66

Hun reiste seg og gikk å hentet kofferten sin. "Du burde kanskje pakke din, *Ditt navn*?" Du reiste deg og gikk inn på soverommet. Pakkingen gikk automatisk, heldigvis. Tankene dine protesterte, men kroppen gjorde som den hadde fått beskjed om. Om bare tankene dine kunne tatt overhånd, bare nå.
___________________________________

Du la sminkepungen din på toppen og lukket kofferten. "Ferdig." Sa du misfornøyd til deg selv. Harry kom inn på rommet. "De andre har kommet, de skal bli med bort på flyplassen." Du orket ikke svare og tok opp mobilen din. Bakgrunnsbildet ditt var av Louis. Du måtte smile av han. Om ikke lenge ville du være på flyet, på veg vekk fra den du elsket. Vekk fra det du ville skulle være der når du åpnet øynene dine neste morgen. Harry tok hintet og gikk ut igjen. Du la deg ned på senga til Louis. Siste gang du kom til å ligge i den, siste gang du kom til å være på soverommet. I alle fall siste gang på veldig lenge. Du reiste deg opp igjen og lot blikket gli over rommet. Du pustet tungt ut og lukket døra sakte bak deg.
Louis kom bort til deg så fort du kom ut av rommet. Dere sa ingenting, begge var helt fra seg av å måtte forlate den andre. Du prøvde så godt du kunne å la være i se han inn i øynene, du var sikker på at det kom til å få deg til å gråte. 


Allerede en halvtime før dere skulle reise bar Louis ned kofferten din til bilen. Harry satte på litt Ed Sheeran musikk mens dere ventet. Small Bump ble spilt. Ed Sheeran sanger hadde alltid vært det du hadde satt på når du var i dårlig humør eller lei deg. Det passet jo perfekt nå. Du satte deg alene i hjørnet på sofaen. De andre gikk frem og tilbake. Zayn satte seg like etter ved siden av deg og la armen på ryggraden bak deg. "Prøv å smil litt *Ditt navn*. Både for deg og Louis." Han kløyp deg i kinnet for å få deg til å le. Du bare trakk svakt på smilebåndet. "I alle fall litt bedre." Han ga deg en god klem. "Her kommer han." Hvisket han til deg og gikk. Du snudde deg og så Louis henge fra seg jakka.

Mer?


28.01.2012 | 20:59 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 65

De satt oppe og ventet på dere. "Vi forklarer i morgen tidelig." Svarte du fort og gikk inn på rommet og la deg. Et halvt minutt senere kom også Louis inn, og du sovnet rett etter at han la hånden rundt deg.
_______________________________

"*Ditt navn*! Du må stå opp nå." Louis blåste deg i øret. Han visste at det var noe av det værste du visste, og en god måte å få deg til å stå opp. Du rullet rundt så du lå med ryggen mot Louis. Han tok tak under deg og løftet deg opp. "Louis, slipp meg ned!" Du sparket med beina og hylte. Louis klarte ikke annet enn å le av deg. Han satte deg etter litt ned på senga igjen. "Hvis du vil rekke flyet må du snart stå opp." Han fant frem noen klær og sminka di for deg. "Men jeg vil ikke rekke flyet, jeg vil være her med deg." Du beit deg i leppa når du kjente at tårene presset på. Han satte seg ved siden av deg. "Jeg vil ikke at du skal reise jeg heller, men vi møtes igjen vet du. Og du vil alltid være jenta mi." Du la hodet på skulderen hans og han kysset deg på hodet.
Harry og Eva satt å spiste da dere kom ut. Du var ikke sulten, så du takket nei til mat. Louis satt bare å pirket i maten sin, uinteressert og borte i tankene sine. "Unnskyld." Sa han og gikk fort fra bordet. Du snudde deg etter han. "Hva er det med han?" Du så bort på Harry. Det var jo størst sjanse for at han visste det. "Han er lei seg han også. Når dere ikke har vært sammen har han bare stirret ut i løse lufta. Du skulle sett han da du og Eva var på veg til sykehuset. Han gikk nesten på veggen!" Harry så ned på maten sin.

 

Du nikket til svar. Louis kom tilbake rett etterpå, rød rundt øynene. "Unnskyld *Ditt navn*. Det er bare så.." Han fullførte ikke setningen, men du visste hvordan han følte det. "Jeg har det på akkurat samme måte."  Du strøyk han nedover armen. "Jeg elsker deg." Fortsatte du. "Og jeg elsker deg." Han kysset deg på kinnet. "Men vi må snart komme oss til flyplassen." Du og Louis så på hverandre da Eva abrøyt dere. Hun reiste seg og gikk å hentet kofferten sin. "Du burde kanskje pakke din, *Ditt navn*?" Du reiste deg og gikk inn på soverommet. Pakkingen gikk automatisk, heldigvis. Tankene dine protesterte, men kroppen gjorde som den hadde fått beskjed om. Om bare tankene dine kunne tatt overhånd, bare nå.

Mer?


28.01.2012 | 20:30 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 64

"Har du egentlig sett deg i speilet, bortsett fra når du sminket deg?" Louis hvilte hodet på skulderen din. "Nei, ikke etter at jeg tok på meg kjolen. Hvordan det? Ser jeg så forferdelig ut?" Du snudde deg slik at du kunne se ansiktet hans. "Nei. Motsatt, du ser helt perfekt ut!" Han kysset nakken din i det du snudde deg tilbake.
_________________________________

Dere var ferdige med turen i London Eye og gikk bortover et av fortauene. "Hva vil du finne på nå da *Ditt navn*?" Han hadde lovt deg tidligere at dere skulle finne på noe du ville. "Kan vi reise ut fra byen?" Du så håpefullt på han. "Hvorfor?" Det hadde begynt å blåse kjørlig og du trakk opp glidelåsen på jakka. "Har lyst til å se på stjernene." Du tittet opp på himmelen, men på grunn av alle lysene i London var det umulig å se stjernene fra der dere stod. "Greit." Sa han og dere jogget tilbake til bilen.
Det tok ikke lange tiden å komme seg utenfor byen slik at dere kunne se stjernene klart. Dere endte opp liggende hånd i hånd på et av de store jordene. Månen viste seg bak noen skyer nå og da. Dette var bare ett av minnene du kom til å huske fra ferien din. Et av mange. Så så bort på Louis, som hadde lukket øynene. Du snudde deg så du lå på magen. Han åpnet øynene da du snudde deg, på grunn av lyden. "Vil du tilbake igjen?" Han trodde du var rastløs. Du ristet på hodet. Du ville at dette øyeblikket, akkurat som med de andre, skulle vare evig.

 

Dere hadde sovnet på jordet, og våknet ved tre tiden. "Louis, vi burde kanskje komme oss tilbake nå?" Du dyttet i han slik at han skulle våkne. "Hva er klokka?" Du kysset han på kinnet og fant frem mobilen din. "Ti over tre, på natta." Han hoppet opp og mumlet noe du trodde var banneord. "Vi burde vært tilbake for lenge siden." Mobilen hans datt ut av lomma. "23 ubesvarte anrop." Han så på deg med store øyne. "Alle fra guttene." Dere sprang så fort dere kunne ned jordet og til bilen.
En halvtime senere var dere tilbake i leiligheten. De satt oppe og ventet på dere. "Vi forklarer i morgen tidelig." Svarte du fort og gikk inn på rommet og la deg. Et halvt minutt senere kom også Louis inn, og du sovnet rett etter at han la hånden rundt deg.

Mer?


28.01.2012 | 20:04 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 63

Alle lysene gjorde opplevelsen helt utrolig. Du måtte være verdens heldigste. På toppen av London Eye sammen med Louis. Livet ditt kunne ikke bli bedre nå, bare værre. Det eneste som kunne gjøre livet ditt til et helvette var å måtte reise fra Louis. Noe du måtte gjøre i morgen tidlig..
_______________________________ 

Du fikk tårer i øynene bare av å tenke på det. Bare tanken tok nesten knekken på deg. Forlate den ene personen i livet ditt som betydde mest. Dere kom jo fortsatt til å være sammen, men det kunne ta måneder før dere fikk se hverandre. Du så bort på han, men angret med det samme. Tårene pipplet frem i øynene dine. Han var den nydeligste gutten du noensinne hadde sett. Han tittet bort på deg da han merket at du hadde tatt blikket bort fra utsikten. "Nyter du utsikten?" Spurte han ertende. Han la merke til tårene dine og trakk deg inntil seg. "*Ditt navn*" Han fortsatte ikke på setningen det hørtes ut som han skulle starte på. Han la armene rundt ryggen din og holdt deg godt fast. "Aner du hvor forferdelig det er å se deg gråte?" Stemmen hans bristet, og du la merke til at en tåre rant ned kinnet hans. At Louis gråt gjorde det bare enda værre for deg."Her." Han tok frem tørklet han hadde hatt i baklomma og tørket bort tårene dine med det. "Takk." Fikk du svakt frem. Du var usikker på om han hadde hørt det, men han hadde sannsynligvis sett at du beveget på leppene. Du merket ikke at du hadde sluttet å puste og trakk pusten dypt. Du satte deg ned på fanget til Louis. "Har du egentlig sett deg i speilet, bortsett fra når du sminket deg?" Louis hvilte hodet på skulderen din. "Nei, ikke etter at jeg tok på meg kjolen. Hvordan det? Ser jeg så forferdelig ut?" Du snudde deg slik at du kunne se ansiktet hans. "Nei. Motsatt, du ser helt perfekt ut!" Han kysset nakken din i det du snudde deg tilbake.

Mer? 


28.01.2012 | 19:30 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 62

Du la merke til at han så på deg og ikke på London Eye. "Jeg mente den." Du pekte. Han smilte av reaksjonen din. "Den blekner i forhold til deg." Du dunket han forsiktig på brystet. "Tulling." Sa du og kysset han.
________________________________

"Jeg er veldig seriøs." Sa han når du slapp kysset. Du kysset han en gang til. Louis trakk seg litt tilbake da dere ble tatt bilde av. "Du kan vel ta et mer seriøst bilde, vel? Hvis du først skal ta bilde." Louis smilte til paparazzien. "Hva?" Hun ble tydeligvis veldig overrasket over reaksjonen til Louis. "Ja, også kan du skrive at *Ditt for og etternanv* er kjæresten min." Dere stilte dere inntil hverandre og så hverandre dypt inn i øynene. "Smil." Hvisket Louis til deg, så lavt at du nesten ikke hørte det. Det kom et blendene lys et par ganger. "Takk, tror jeg." Sa paparazzien litt fortumlet og gikk videre. "Hva var det for noe?" Du så opp på han. "De er mye hyggeligere når du er hyggelige mot dem. Og ingen kan motstå sjarmen min." Han kysset deg et par ganger på halsen.Dere begynte å gå nærmere London Eye. I følge Louis skulle dere ta en tur i den også finne på noe du hadde lyst på. Han ville gjøre det godt igjen for den forrige daten deres, da det endte med at Eva hadde blitt borte. Du kjente klumpen i magen vokse seg større. Du hadde løyet til Louis for å holde en hemmelighet for Eva. Skulle du si det til ham eller satse på at alt gikk bra? Du kunne si det senere i så fall, du hadde ikke lyst til å spolere den siste kvelden deres sammen - før den allerede hadde startet. Du skøyv tanken så langt bak i hodet du klarte.
Dere nådde toppen og dere bare så på utsikten. Alle lysene gjorde opplevelsen helt utrolig. Du måtte være verdens heldigste. På toppen av London Eye sammen med Louis. Livet ditt kunne ikke bli bedre nå, bare værre. Det eneste som kunne gjøre livet ditt til et helvette var å måtte reise fra Louis. Noe du måtte gjøre i morgen tidlig..


Mer? 5 kommentarer? 


28.01.2012 | 19:02 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 61

"Kan du ta av tørklet nå?" Louis kysset deg forsiktig på nesa. "Du må vente litt til." Louis ledet deg frem hvor dere enn var, noe som gjorde deg litt skeptisk. Hvis han var i riktig humør, kunne han finne på å dytte deg i en forbipasserende på gata. 
______________________________________

Louis merket at du var litt umedgjørelig. "Hva er det?" Han hvisket deg inn i øret. Du bråstoppet og snudde deg dit stemmen hans kom fra. Du hørte at det var flere bilder som kjørte forbi. "Ikke finn på noe tull altså, nå som jeg ikke ser." Han lo den søte latteren sin. "Jeg skal være greit. Jeg hadde ikke planer om å finne på noe tull altså." Dere fortsatte å gå en liten stund, noe som gjorde deg mer og mer nysgjerrig. "Sa du ikke at vi var fremme?" Du la til en anklagende tone. "Jo, vi er det akkurat nå." Du kjente at han prøvde å knyte opp knuten på tørklet. "Den sitter litt godt fast. Jeg knøyt visst hardere enn det jeg trodde."

 

Han fikk den tilslutt opp og stappet tørklet i baklomma si. Du stod først bare å stirret, ute av stand til å si noe. "Wow." Fikk du til slutt frem. "Jeg vet at vi har vært her før, men det ble ikke så romantisk som jeg hadde håpet på." Han trakk deg inntil seg og så deg dypt inn i øynene. "Vi kan finne på noe annet altså, jeg har en back-up plan." Du ristet voldsomt på hodet. "No way!" Du la hodet ditt inntil halsen hans og så opp på London Eye. "Enda nydeligere nå enn på den første daten vår." Louis nikket enig. "Mhm." Du la merke til at han så på deg og ikke på London Eye. "Jeg mente den." Du pekte. Han smilte av reaksjonen din. "Den blekner i forhold til deg." Du dunket han forsiktig på brystet. "Tulling." Sa du og kysset han.

Mer? 5 kommentarer?
____________________________________

Sorry for at den kommer en time etter, men måtte ned å spise kake :) 


28.01.2012 | 18:00 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 60

Det var ikke alle som fikk oppleve å se deg i noe pyntete. Dere sa ha det til de andre og gikk til bilen. "Åh, jeg vil vite hva det er." Du så på han med valpeøyne. Det hadde tydeligvis ikke samme effekt på han som på deg, siden han bare ristet på hodet. "Du må vente!"
_____________________________________

Han tok frem et tørkle. "For min skyld? Jeg vil ikke at du skal vite hvor vi er på vei." Han bøyde seg håpefullt mot deg. "Ok." Louis knøyt tørklet rundt hodet på deg, så du ikke så noen ting. Du hørte lyden av bilen, pusten til Louis og biler som passerte dere. Det var merkelig å ikke kunne se noe, og du var veldig glad for at det kun var midlertidig. Du skulle ønske du kunne sett Louis, se ansiktet hans. Det irriterte deg litt at du ikke visste hvor dere skulle. Du var den typen person som likte å ha kontoll, noe du absolutt ikke hadde nå."Vi er snart fremme." Hørte du Louis si lavt. Du nikket, du gledet deg til å få av tørklet og se hvor dere skulle. "Det kan hende du ikke synes det er så spesielt altså." Du kunne høre den nølende tonen til Louis. "Så lenge vi to er sammen, så er alt spesielt." Du ville holde han i hånden, men sleit med å finne den. For å gjøre det enklere for deg strakk han ut sin og tok et godt tak i den. "Enig i den *Ditt navn*. Du er det beste som noen gang har hendt meg!" Den siste setningen fikk deg til å smile. Du følte det på akkurat samme måte for han. Louis var en av de få tingene som virkelig ga livet ditt mening. Det du en gang hadde følt for Simen, var bare småtteri i forhold til følelsene dine for Louis, til tross for at du bare hadde kjent Louis i en uke.
"Nå er vi der." Han slapp hånden din og du kunne høre at bildøra ble lukket. Like etterpå ble døra på din side åpnet og Louis tok på ny tak i hånden din. "Kan du ta av tørklet nå?" Louis kysset deg forsiktig på nesa. "Du må vente litt til." Louis ledet deg frem hvor dere enn var, noe som gjorde deg litt skeptisk. Hvis han var i riktig humør, kunne han finne på å dytte deg i en forbipasserende på gata. 

Mer? 5 kommentarer på ca. en halvtime?

______________________________________

Det blir sannsynlgivis lagt ut en del hver halvtime - altså maraton :)  Håper mange av dere søte lesere der ute kan følge med og kommentere. Kan hende det tar litt lenger mellom hver del, siden det er bursdagsfeiring... Just so you know!27.01.2012 | 17:51 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 59

Han ga deg ut lurt smil, som om han visste noe ikke du visste. Og det var jo tilfellet også. Du nikket. "Gå og finn det du skal ha på deg du." Du reiste deg og gikk på soverommet, usikker på hva du skulle velge. Det avhengte jo veldig av hva dere skulle gjøre..
_____________________________

Du prøvde å finne noe som passet midt i mellom. Du ville ikke være alt for pyntet. Sminka di lå øvert i baggen og du tok den opp. Louis banket på døra i det du tok på  litt ekstra mascara. "Wow!" Han kom bort til deg. "Har jeg sagt at du er nydelig?" Han kysset deg på nesa og du nikket. "Ja, et par ganger." Han slapp taket han hadde rundt deg og gikk bort til skapet. "Kan du i alle fall gi tips til hva jeg kan ha på meg?" Han snudde seg og så dumt på deg. "Nei, jeg vil ikke avsløre en eneste ting." Han snudde seg tilbake og lette gjennom skapet sitt. "Ok. Ikke bli sur hvis jeg ikke er pyntet nok da." Du fortsatte å sminke deg. Du fant frem den eneste kjolen du hadde tatt med til England.
"Klar?" Louis ble målløs når han så deg i kjolen. "Jeg sier det igjen, du er bare så nydelig!" Han kom mot deg. "Takk" Svarte du rødmende. Du pleide vanligvis ikke ha på deg kjole, siden du foretrakk bukser og hettegensere. Det var ikke alle som fikk oppleve å se deg i noe pyntete.
Dere sa ha det til de andre og gikk til bilen. "Åh, jeg vil vite hva det er." Du så på han med valpeøyne. Det hadde tydeligvis ikke samme effekt på han som på deg, siden han bare ristet på hodet. "Du må vente!"

Mer?
____________________________________

Skal feire venninne bursdag, så hvis det blir flere deler blir det først etter 23.00 ;) 
Skulle gjerne skrevet mye lenger, men må fikse i stand mat og slik nå! :)

 


26.01.2012 | 22:04 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 58

Hadde det vært mulig å være sammen med Louis hele tiden, hadde du gjort det. Louis gikk for å hente mer brus, du hadde lyst til å følge etter men tenkte at det sannsynligvis ble for mye av det gode. Han kom tilbake et halvt minutt senere.
______________________________

Guttene satte på litt musikk når filmen var ferdig, selv om ingen hadde fulgt med den siste timen. "Lunsj snart eller?" Niall reiste seg opp og gikk på kjøkkenet. "Jeg er sikkelig sulten." Liam himlet med øynene. "Når er du ikke det 'a Niall?" Niall snudde seg og så på Liam. "Godt spørsmål." Så trakk han på skuldrene og fortsatte med det han dreiv med. Han kom tilbake med et helt brett med påsmurte skiver. "Ja, dere skal få dere også." Sa han og lo av uttrykket til Eva. "Så mye spiser ikke engang jeg." Harry dultet forsiktig til Eva. Du begynte egentlig å lure på om de drev på litt, uten å si noe. "Hva er det mellom dere to?" Du tok øynene bort fra Louis og så på Eva. Hun rødmet og Harry kremtet lavt.  "Du vet når vi stakk i stad?" Eva ble endra rødere i ansiktet. "Det var vår første date." Harry avsluttet setningen for henne.Nå som dere visste det, satte Eva seg i armkroken til Harry. Du måtte innrømme at de faktisk var veldig søte sammen. Selv om Eva aldri hadde hatt problemer med å passe inn, hadde hun aldri vært forelsket før - eller likt noen. For hennes del håpet du at hun og Harry kom til å vare en stund. Pluss at det blir ekstra morro for både Eva, Harry, Louis og deg. Samtidig ble det enda værre å måtte forlate de i morgen.. Du tittet bort på Louis med jevne mellomrom når du pratet med de andre. Ute av stand til å klare å holde øynene unna han for lenge. Dagen i morgen kom til å bli den verste dagen i livet ditt, det var det eneste du var sikker på for øyeblikket. "*Ditt navn*?" Du ble røsket ut av tankene dine. Louis så rett på deg. "Klar for å stikke om en halv time? Vi skal gjøre noe spesielt." Han ga deg ut lurt smil, som om han visste noe ikke du visste. Og det var jo tilfellet også. Du nikket. "Gå og finn det du skal ha på deg du." Du reiste deg og gikk på soverommet, usikker på hva du skulle velge. Det avhengte jo veldig av hva dere skulle gjøre..

Mer? 7 kommentarer til i morgen?26.01.2012 | 20:24 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 57

"Ja, det vil jeg." Du brøy deg ikke om Harry og Eva. Louis fikk et bredt smil i ansiktet og kysset deg, noe som gikk over i klining ganske fort. "Seriøst, som Niall sa, finn dere et rom." Louis trakk seg unna og så bort på Harry. "Eller så kan dere finne dere et annet rom?" Harry mumlet noe og gikk til kjøkkenet.
________________________________

Eva så spent på deg. "Hva var det du sa ja til?" Øynene hennes lyste av nysgjerrighet. Hun hadde, så lenge du hadde kjent henne i alle fall, vært en av verdens mest nysgjerrige folk. Det var nytteløst å holde en hemmelighet for henne. Du skulle til å svare da Louis kom deg i forkjøpet. "Hun sa ja til å bli sammen med meg." Du hørte på han at han var stolt, noe som gjorde deg veldig glad. Eva kastet seg over dere begge. "Gratulerer." Skrek hun høyt. Hun ga en kos til begge. "Hva er det?" Harry kom ut med et eple i hånda. "De er sammen." Småsang Eva. Du måtte le av oppførselen hennes, det var sjeldent hun var så ivrig. Harry spyttet nesten ut eplebiten han hadde i munnen. "Også har du ikke sagt noe, Louis?!" Han hadde en anklagende tone. "Jeg som trodde du elsket meg." Harry så stygt på Louis. "Jeg spurte henne akkurat nå da." Han småbeit deg i øret.De andre guttene overdrev ikke like mye som Harry. Da de kom tilbake fikk dere klemmer og gratulasjoner. Noe som nesten gjorde alt sammen værre. Du klarte ikke ta øynene fra Louis et eneste sekund. Du var nesten redd for at han skulle forsvinne hvis du så bort. Det virket som han hadde akkurat samme tanker i hodet som deg. Dere satt bare å så på hverandre. Du la merke til at Liam prøvde å få kontakt med Louis, men ga opp da han ikke fikk noen reaksjoner. "De er lost i hverandre." Kom det lavt fra Eva. Du trakk på smilebåndet og det samme gjorde Louis. "Vi innrømmer det i alle fall da." Du satte seg enda nærmere Louis. "*Ditt navn*, du kommer ikke nærmere Louis enn du er nå, så du kan bare gi opp." Liam lo litt av deg. Du hadde sikkert gjort det ganske mange ganger, men du følte at du ikke satt nærme nok uansett. Hadde det vært mulig å være sammen med Louis hele tiden, hadde du gjort det. Louis gikk for å hente mer brus, du hadde lyst til å følge etter men tenkte at det sannsynligvis ble for mye av det gode. Han kom tilbake et halvt minutt senere.

Mer? 7 Kommentarer?26.01.2012 | 19:07 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 56

"Men du får ikke vite hva det er da. Jeg er litt sånn slem." Han minnet deg om en av de ungene som akkurat hadde startet på barneskolen eller noe. Det virket ikke som om han hadde noen bekymringer. Dere fant ut at dere bare skulle slappe av til dere skulle ut. Så en film, kose dere og spise popkorn. 
_____________________________

"Hva er yndlingsfilmen din?" Louis stod borte ved filmene. Du tenkte deg om litt før du svarte. "Jeg tror kanskje det er Harry Potter og Dødstalismanene del 2." Du gikk bort og så på hva slags filmer de hadde. "Hvordan det?" Han trakk fram akkurat den filmen. "Hva er det dere ikke har?" Du dyttet han tullete i armen. "Vel, det er kun jeg som har en så nydelig jente som deg." Han trakk deg nærmere.
Dere satte dere ned i sofaen med en dyne, popkorn og brus. Filmen startet og du satte deg i armkroken til Louis. Du fulgte med så godt du kunne, til tross for at Louis mistet interessen der det ble spennende. Han satt i stedet å kysset deg rett nedenfor øret - et av de stedene du var mest kilen.Dere hadde fått leiligheten helt for dere selv. Eva hadde blitt med Harry ut på en tur og de andre guttene var vel i leiligheten til Liam og spilte pokèmon. Du skvatt til da Louis fant ut at han skulle bite deg i øret. Du snudde på hodet og så på han. "Hva var det godt for?" Louis ga deg et barnslig smil og trakk på skuldrene. "Ville vel ha oppmerksomheten din." Du bøyde hodet bakover slik at du kunne kysse han på haka. "Men du? Jeg må spørre deg om noe." Du flyttet oppmerksomheten din fra filmen til Louis. "Vil du være.. Forstår hvis du ikke vil altså." Han avbrøyt seg selv. "Være hva?" Sommerfuglene gikk amok i magen din. "Kjæresten min?" Han så fort på deg før han så ned på hendene sine. Harry og Eva kom inn døra. "Should I, Should I? Maybe I'll get drunk again, I'll be drunk again. I'll be drunk again to feel a little love!" Du måtte le da du kjente igjen sangen, drunk av Ed Sheeran. Du så på Louis. "Ja, det vil jeg." Du brøy deg ikke om Harry og Eva. Louis fikk et bredt smil i ansiktet og kysset deg, noe som gikk over i klining ganske fort. "Seriøst, som Niall sa, finn dere et rom." Louis trakk seg unna og så bort på Harry. "Eller så kan dere finne dere et annet rom?" Harry mumlet noe og gikk til kjøkkenet.

Mer? 7 kommentarer?26.01.2012 | 16:34 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 55

"Vi er til.." Han bråstoppet. "Sorry." Fortsatte han fort og lukket døra. Uttrykket til Harry hadde vært til å dø for. Du lo så du fikk vondt i magen. "Hva er det?" Hørte du Niall og Eva si i kor. Latteren til Zayn var også tydelig. Du kysset Louis fort på kinnet før du reiste deg og tok på deg klær. Louis gjorde det samme. 
_______________________________

Alle så på dere da dere kom leiende ut av soverommet. "Sorry, jeg skulle ha banket på altså." Kom det fra en rødmende Harry. "Og jeg skulle kanskje låst døra." Louis rødmet han også. "Uansett," Liam tok ordet. "Dere er busted, ferdig med det." Han blunket til deg, noe som gjorde at du også ble litt rosa. Louis slapp armen din og satte seg ned ved siden av de andre. Du endte opp på fanget hans, noe du ikke hadde noe i mot. Eva gliste bredt til deg. "Går det bedre?" Du smilte tilbake. Hun nikket. "Ja, i alle fall så bra at jeg kan ta flyet i morgen." Hun nølte når hun sa setningen, usikker på hvordan du kom til å ta den. Liam la merke til nølingen hennes, og så fra deg, til eva og tilbake igjen. Han ga deg et lite smil. "Danseparty." Skrek Harry og satte på musikk. Harry hoppet opp i sofaen og danset. Niall datt nesten ned av latterkrampe. Dere andre visste ikke helt hva dere skulle gjøre. Harry tok tak i hånda di og dro deg med opp i sofaen. "Kom igjen å dans da, folkens!" Han tok tak i hånda til Eva også, som plutselig stod ved siden av deg. Harry gikk ned fra sofaen og du og Eva stod der uten å vite hva dere skulle gjøre. "Liam, du blir med å danse." Liam gikk bort til Harry. Du hadde aldri sett noen danse som de gjorde. Det var klart at de ikke danset seriøst. Både du og Eva lo så dere gråt.

 

Louis blunket til deg som et tegn på at du skulle bli med han. "Hva har du lyst til å gjøre i dag?" Han spurte deg så fort dere var inne på soverommet igjen. "Være med deg. Så lenge det går greit, er det samme for meg hva vi gjør." Du kastet deg inn i armene hans og kysset han. "Du kan bestemme du." Fortsatte du før Louis rakk å svare."Mhm.. Jeg tror jeg har en idè." Han så mystisk på deg. "Men du får ikke vite hva det er da. Jeg er litt sånn slem." Han minnet deg om en av de ungene som akkurat hadde startet på barneskolen eller noe. Det virket ikke som om han hadde noen bekymringer. Dere fant ut at dere bare skulle slappe av til dere skulle ut. Så en film, kose dere og spise popkorn. 

Mer? 5 kommentarer?
_______________________________ 

Litt kjedelig og kort del, men skal rydde rommet mitt siden jeg skal feire vennebursdag i morgen! Whoop Whoop, fyller 15 på lørdag :D 26.01.2012 | 14:17 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 54

"*Ditt navn* da, det er ikke før i morgen." Han strøk håret dit bakover og kysset deg på panna. "Jeg vet." Fikk du stotret frem. Tårene tok helt overhånd og du klarte ikke si mer. Du ville bare ligge ved siden av Louis for alltid. Trykke på en pauseknapp. 
_______________________________

Han tøker bort tårene dine. "Fortsatt 24 timer igjen, og vi kan finne på mye rart det siste døgnet." Han gikk ut av rommet før du fikk svart. Du vurderte å gå etter han, men siden det var stor sjanse for at de andre guttene var der ute, ble du igjen på rommet. Etter ti minutter kom han inn igjen med et brett fult av mat. "Kan jo starte med en spesiell frokost." Han satte det mellom dere på senga og ga deg en baguette. Dere spiste i stillhet. Han hadde kokt vann og laget te også. "Skal vi hente Eva i dag?" Louis tok en pause fra måltidet. "Mhm." Du nikket og smilte. "Jeg har forresten en plan for oss senere i dag." Han glsite til deg. Det så nesten ut som om han holdt på si det allerede, men beit det i seg. "Du kommer til å elske det." Du kunne sammenlignet han med et barn i en lekebutikk, det ville ikke vært store forskjellen. "Jeg gleder meg allerede." Svarte du og tak en slurk te."Turtelduer?" Harry kom inn på rommet. Dere så opp fra maten pg ventet på at Harry skulle si noe. "Jeg og Niall stikker bort og henter Eva. Skal dere være med eller?" Du visste ikke hvordan du skulle reagere. Det Harry akkurat hadde sagt overrasket deg litt. "Nei, vi kan vente her. Det tar jo ikke lang tid." Louis smilte til Harry og begynte å spise igjen. "Hvis ikke du vil være med da *Ditt navn*?" Du ristet på hodet. Det tok sikkert ikek lenger enn en time til de var tilbake, og en time mindre med Louis var alt for mye å tape. Eva og du kunne jo være sammen når dere kom hjem igjen. Harry gikk ut og du kunne høre at han lukket ytterdøra. Dere var ferdige med å spise og Louis tok brettet med til kjøkkenet. "Vi kan fikse det etterpå." Sa han og kom bort til deg. "Hva skal vi finne på nå?" Han la seg ned på senga, så og si oppå deg. Du trakk på skuldrene og kysset han forsiktig. "Vi er jo alene.." Hintet Louis mens han kysset deg på halsen. 

Du hadde hodet på den bare brystkassa til Louis. Han hadde lagt kinnet inntil hodet dit. Du skulle akkurat til å snu deg og kysse han da lyden av døra som ble åpnet nådde rommet. Dere så litt småskremt på hverandre. Du rakk ikke trekke pusten en gang til før Harry stormet inn døra til soverommet. "Vi er til.." Han bråstoppet. "Sorry." Fortsatte han fort og lukket døra. Uttrykket til Harry hadde vært til å dø for. Du lo så du fikk vondt i magen. "Hva er det?" Hørte du Niall og Eva si i kor. Latteren til Zayn var også tydelig. Du kysset Louis fort på kinnet før du reiste deg og tok på deg klær. Louis gjorde det samme. 

Mer? 8 kommentarer?
_______________________________

Dere må lese litt mellom linjene på denne delen. Valgte å ikke skrive detaljert, siden man aldri vet hvem som leser det - tross alt mange smårips der ute :) Hope you don't mind! 25.01.2012 | 21:44 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 53

Dere satte dere ned i sofaen alle sammen. Det ble ganske rolig siden alle var opptatt med å spise. Du var borte i dine egne tanker igjen når guttene tok opp samtalene igjen. Du merket at Louis dunket borti armen din et par ganger men klarte ikke å svare, redd for at stemmen skulle briste.
_________________________________

Du bare så han inn i øynene. Da du var ferdig satte du tallerkenen på bordet. Du begynte å bli trøtt. Dagene gikk veldig fort når du var sammen med Louis. Alt for fort. Du tok tallerkenen opp igjen gikk på kjøkkenet med den. "Jeg går og legger meg." Du ga guttene en klem og kysset Louis fort på munnen. "Natta." Sa de i kor. Du pusset tennene og skiftet til pysj. Rommet til Louis var kaldt som vanlig. Hjemme i Norge var du vant med et ganske så varmt rom, så det var en forandring. Like etter at du hadde lagt deg under dyna kom Louis inn. "Vil bruke mest mulig tid med deg de siste dagene." Han la seg inntil deg. Du skulle ønske det var mulig å fryse tida. Du snudde deg sånn at du kunne se han inn i øynene. "Jeg elsker deg." Hvisket du og kysset han på haka. "Jeg elsker deg også." Svarte han og kysset deg mykt på leppene. "God morning beautiful." Purret Louis inn i øret på deg. "Hei Kjekken." Du lukket øynene. Du følte ikke for å si god morgen, siden det egentlig ikke var en. En dag igjen. Du kunne kjenne leppene hans mot kjevebeinet ditt men klarte ikke å reagere. Samme tid i morgen kom du til å pakke, pakke for å reise hjem til Norge. Pakke for å forlate Louis i England. Denne gangen lot du tårene renne ned kinnene dine i stedet for å stoppe dem. "*Ditt navn* da, det er ikke før i morgen." Han strøk håret dit bakover og kysset deg på panna. "Jeg vet." Fikk du stotret frem. Tårene tok helt overhånd og du klarte ikke si mer. Du ville bare ligge ved siden av Louis for alltid. Trykke på en pauseknapp. 

Mer? Klarer dere 8 kommentarer til i morgen? 
_________________________________

Klarer seriøst ikke helt forstå at jeg har skrevet over 50 deler. Alt på grunn av dere! Over halvveis til 100.. :o Tror jeg snart besvimer..  <3


25.01.2012 | 20:52 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 52

Harry nikket entusiastisk til forslaget ditt. "Det er lenge vi har spist noe sånt." Han fant frem det som skulle være i salaten og begynte på den. Niall gikk ut til de andre guttene, mens du og Louis hjalp Harry på kjøkkenet.
______________________________

Tomater, agurk, salat, mais, ananas og skinke lå strødd utover kjøkkenbenken. "Vi får vel bare starte da." Harry tok tak i tomatene og kuttet de opp. Du hentet en boksåpner så du kunne åpne boksene med mais og ananas. Louis kuttet opp skinke. Harry hadde også satt inn baguetter i ovnen. Niall kom inn på kjøkkenet igjen da han kjente den gode lukte. "Hva skal vi ha for noe?" Han så bort på deg. "Salat." Du løftet opp bollen dere hadde blandet de fleste ingrediensene i. "Lukter godt." Han smilte. "Det er bra." Du tok tak i salaten og rev av noen blader. En kniv og noe å skjære på lå allerede på benken.
Du tok deg selv i å se på klokken mange ganger. Klokka gikk fortere enn du ville at den skulle gå. Etter en hel dag til måtte du reise fra Louis. To netter til sammen og en hel dag. Du og Eva skulle ta fly midt på dagen, så dere fikk også en morgen ekstra. Men du følte fortsatt at det var alt for lite tid. Louis hadde bevist for deg at man ikke trengte å kjenne en person lenge før man fikk følelser for de. Du tittet bort på han. Han så opp og møtte blikket ditt. Han smilte til deg og du måtte bite deg hardt i leppa for ikke å gråte. "Da er det mat!" Harry skrek til de andre guttene. Du ble revet ut av tankene dine og tilbake til nåtiden. Louis la armene rundt deg og kysset deg forsiktig på munnen. "Finn dere et rom'a." Kom det fra Niall, som ga skar en grimase til dere. "Jeg synes de er ganske søte jeg." Liam snakkes ganske lavt og smilte svakt til deg. Guttene var både utolig like og ulike oppførsels messig. Dere tok hver deres tallerken og fylte på med salat og beguetter. Det var lenge siden du hadde spist noe slikt, og du merket at du savnet kalde Norge. Dere satte dere ned i sofaen alle sammen. Det ble ganske rolig siden alle var opptatt med å spise. Du var borte i dine egne tanker igjen når guttene tok opp samtalene igjen. Du merket at Louis dunket borti armen din et par ganger men klarte ikke å svare, redd for at stemmen skulle briste.

Mer? 5 kommentarer?


25.01.2012 | 19:10 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 51

"Jeg advarte deg." Før Niall hadde klart å reagere, hadde Louis kommet seg på beina, Han ga deg et av de søteste smilene du noen gang hadde sett. Han dyttet Niall og Zayn ut døra og låste igjen. "Greit med lås på alle dørene." Han blunket til deg før han la seg bakover i senga.
________________________________

Du snudde deg slik at då så på han. "Det der var litt slemt gjort, Louis." Det var vanskelig å holde seg seriøst etter latteranfallet, men du prøvde så godt du kunne. "Vil du at jeg skal hente de igjen? Alt for deg vet du." Han var på veg til å sette seg opp da du tok tak i armen hans. "Nei da, de dør ikke." Louis la seg ned igjen og smilte til deg. Det ene smilet du ikke klarte å bli lei, smilet som gjorde at du fikk sommerfugler i magen. Han bøyde seg over deg og du la armene dine rundt halsen hans. "Hvor har du vært hele mitt liv?" Spørte du, mest på tull. "Seriøst, *Ditt navn*, du har ikke lyst til at jeg skal remse opp alle stedene jeg har vært før jeg møtte deg." Han kysset deg på nesa. Han satt seg på beina dine der du lå på senga. "Nå kommer du ikke løs." Sa han med en ertende tone. Han kysset deg på leppene denne gangen, noe som etter hvert gikk over til klining. Han trakk seg etter en stund unna, så dere kunne få igjen pusten. Du kunne ikke beskrive med ord hvor lykkelig du var. Tiden før Louis virket betydningsløs når du var sammen med han. Han la seg ned ved siden av deg igjen og la armen rundt deg. Han kysset deg på kinnet og halsen. Han trakk seg ikke unna da det banket på døra. "Ja." Svarte han før han fortsatte å småkysse på deg. "Er dere sultne eller? Harry og jeg har tenkt til i mikse sammen noe." Det var Niall som spurte. "Harry kommer til  mikse og du kommer til å spise, mener du?" Louis geipet til deg. "Ja, noe sånt. Men er dere?" Louis så bort på deg. Du nikket og han svarte at dere kom snart.
Zayn og Liam satt å spilte pokèmon. Du begynte nesten å lure på om de ikke gjorde stort annet enn å se på tv og spille på DS'ene sine. Harry stod på kjøkkenet og mikset sammen noe, sammen med Niall som prøvde å la være å spise noe. "Hva vil dere egentlig ha?" Harry henvendte seg til deg og Louis. "Vi har jo spist pizza og taco de siste dagene, så hva med noe annet?" Kom det fra Louis. De andre guttene var tomme for ideer. "Hva med å bare lage noe enkelt? En salat for eksempel?" Harry nikket entusiastisk til forslaget ditt. "Det er lenge vi har spist noe sånt." Han fant frem det som skulle være i salaten og begynte på den. Niall gikk ut til de andre guttene, mens du og Louis hjalp Harry på kjøkkenet.

Mer? 5 kommentarer?
________________________________

Fortsatt en stor takk til de som både leser og kommenterer. Har, i skrivende stund, 386 kommentarer og litt over 2450 sidevisninger på snart 2 uker! Blir like overraska hver gang.. :) 


25.01.2012 | 17:48 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 50

Du kysset han på kinnet. Han fortsatte å se på deg, som om du bare var luft. Det var nesten ekkelt at han bare stirret, uten en annen reaksjon. "Louis," Startet du. "Kan du være så snill og si hva det er? Jeg ser at det noe som plager deg." Han la seg i den samme stillingen som før, så han stirret opp i taket. 

__________________________________
 

Du satte deg opp igjen. "Hva er det Louis?" Desperat som du var etter oppmerksomheten hans, satte du deg oppå bena hans og bøyde deg over han. Han reagerte litt i alle fall, han blunket. Du kysset han forsiktig på leppene. "Vær så snill Louis. Ellers så stikker jeg." Du så han bedende inn i øynene. Akkurat som om noen skulle klappet til han, så han rett på deg. "Bare glem det. Det er ikke noe spesielt." Han tok et tak rundt livet på deg og kysset deg på halsen. Du gikk av fanget hans der han lå på senga. "Seriøst Louis, det var tydelig at det var noe." Du stod barbent på det kjørlige golvet. "Jeg bare tenkte på noe." Han trakk på skuldrene og reiste seg opp. Han tok et nytt tak rundt livet ditt, men du vred deg ut av det. "Jeg tok forresten med en kopp kakao til deg, hvis du ikke fikk med deg det." Du tok koppen og ga den til han. "Jeg vet ikke hvor varm den er nå da." Louis tok den og drakk litt. Han kysset deg på kinnet så du fikk et kakaomerke på kinnet. "Louis!" Hylte du i en leken tone. Han satte fort fra seg koppen og krabbet over senga. Du klarte ikke holde latteren tilbake da han trådte feil og datt ned på andre siden. Niall og Zayn kom inn like etter dunket. De så uttrykket til Louis og fikk latterkrampe de også. "Takk folkens." Louis krabbet bort til dere.
Louis tok tak rundt beinet ditt. "*Ditt navn*" Han la til en sutrende tone. "Niall og Zayn ler av meg." Tonen i stemmen hans fikk deg til å le enda mer. Det var nesten så du måtte sette seg ned på golvet. Louis grep sjangsen. Han hoppet opp og løftet deg opp. "Stikk." Sa han fort til guttene og kastet deg ned i senga. Niall og Zayn så på hverandre. "No way! Det var jo faktisk morsomt her." Louis så stygt bort på dem. Louis hoppet opp i senga, rett ved siden av deg. "Jeg fikk aldri tatt igjen for at du kilte meg." Han kilte enda værre en første gangen. "Kan vi få være med?" Niall stod å trippet borte ved døra. "Ehm.. Ok." Louis var for opptatt til å tenke på hva han egentlig svarte på. Niall satte seg på andre siden av deg og kilte deg han også. Det var i sånne stunder man ønsket at man ikke var kilen. Louis stoppet opp og så bort på Niall. "Jeg tar tilbake det jeg svarte." Han smilte til Niall, som fikk et merkelig ansiktsuttrykk. "Hvorfor det?" Han gispet på tull. "Fordi jeg ikke vil at du skal ta på henne." Han så ned på deg og smilte et skjeft smil. Du rødmet av svaret til Louis. "Det er forskjell på å ta på og å kile." Niall fortsatte å kile deg. Det kom et lite snerr fra Louis og han plutselig bøyde han seg over deg og dyttet Niall ned av senga. "Jeg advarte deg." Før Niall hadde klart å reagere, hadde Louis kommet seg på beina, Han ga deg et av de søteste smilene du noen gang hadde sett. Han dyttet Niall og Zayn ut døra og låste igjen. "Greit med lås på alle dørene." Han blunket til deg før han la seg bakover i senga.

Mer? 8 kommentarer


25.01.2012 | 09:48 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 49

Han kom ut igjen fem minutter senere. Niall så fra deg til Zayn og tilbake igjen. "Han svarer ikke engang. Har det skjedd noe?" Han fortsatte å se på deg. Du ristet på hodet. Helt ærlig så visste du jo faktisk ikke grunnen til at han var så stille. Du hadde bare anelser.
_______________________________

"Er du sikker på at det ikke har skjedd noe? Han virker ganske.. ja, opprørt eller noe." Niall så ned på deg og trakk på skuldrene. Du nikket denne gangen. "Jeg vet i alle fall ikke hva det er." Du så bort på TV-en som stod på i hjørnet. Fjernkontollen som hadde vært på bordet var snart i den ene hånda di i stedet. Du skrudde opp lyden så du hørte hva de sa. Zayn hadde satt på en av de sladdrekanalene, som du og Eva kalte det. Du drakk litt av den varme kakaoen og skulle til å svelge. Opp på skjermen kom et bilde av deg og Louis. Hadde du ikke vært like sjokkert som du var, hadde sannsynligvis all kakaoen du hadde i munnen vært over hele stua nå. Du klarte å holde den inni munnen din og svelgte den fort. "Hva?" Du kunne høre at du fikk en litt annen vri på stemmen din. Du fulgte ikke så veldig godt med på hva dama pratet om, men du fikk med deg deler nå og da. *Kjærlighet eller er hun kun sammen med han for statusen* Det var som å få et hardt slag i brystet. Bildet av deg og Simen kom etter en stund også opp på skjermen. Du satt målløs i sofaen.Det hadde begynt å mørkne ute, og Louis lå fortsatt inne på rommet. I et forsøk på å få opp humøret hans gikk du inn igjen med en kopp med kakao. Du hoppet opp i senga ved siden av ham. Du ble overrasket da han snudde på hodet og så på deg. "Hei." Du kysset han på kinnet. Han fortsatte å se på deg, som om du bare var luft. Det var nesten ekkelt at han bare stirret, uten en annen reaksjon. "Louis," Startet du. "Kan du være så snill og si hva det er? Jeg ser at det er noe som plager deg." Han la seg i den samme stillingen som før, så han stirret opp i taket igjen.

Mer? 7 kommentarer?
_______________________________


24.01.2012 | 21:05 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 48

Du hadde lovt å holde det hemmelig for Eva, og du kunne ikke bryte løftet nå. Hun var kommet tilbake og alt var bra med henne. Louis kom aldri til å få vite hva som egentlig hadde skjedd. Ja, det var jo galt av deg å lyve til ham, men det var også galt å si videre en hemmelighet. Hva ellers skulle du gjøre?
______________________________________

Han nikket, det var så vidt du la merke til det. Det var en merkelig stemning mellom dere. Du visste innerst inne at det var på grunn av svaret ditt. Du ville så gjerne fortelle ham alt sammen, til vær minste detalje, men du kunne ikke få deg til å bryte løftet til Eva. Mobilen vibrerte i lomma di, og dere kunne høre starten av den ene Demi Lovato sangen, Catch me. Du tok den fort ut av lomma og la den til øret. "Hallo." Du hadde ikke kjent igjen nummeret, du hadde ikke peiling på hvem det kunne være. "Hei *Ditt navn*" Du ble litt sjokkert da du hørte det var Eva. "Eva! Hvordan går det?" Du satte deg entusiastisk opp i sittende stilling. "Jeg begynner å føle meg litt bedre, men har mest av alt lyst til å reise herfra." Ut i fra stemmen hennes kunne du høre at hun mistrivdes. "Det er bare til i morgen da." Hun pustet tungt ut. Dere fortsatte å prate en stund. Hun fortalte deg om hva som hadde skjedd før på dagen, selv om det ikke var noe spesielt. Sykehuset var ingen spennende plass, i følge Eva. Etter rundt en time måtte hun legge på. Du la mobilen på senga og så bort på Louis. Han hadde bare ligget å stirret opp i taket i over en time. Du la armen rundt ham. Han reagerte ikke i det hele tatt. Du satte deg opp igjen Det var nesten skummelt å se at han bare lå der. Du reiste deg og gikk ut til de andre guttene. Liam og Harry hadde gått, så det var kun Zayn og Niall som var igjen. "Vil dere ha kakao?" Niall gikk bort til kjøkkenet og tok frem kakaopulver. "Ja takk." Svarer du fort og smiler til han. Han tok fram en pose med marsmallows fra den ene skapet. Han kom tilbake med tre fulle kopper og satte de på bordet. "Hvor er Louis?" Du pekte mot soverommet. Niall nikket til svar og gikk bort til døra. "Louis? Vil du ha en kopp kakao?" Han åpnet opp og gikk inn.
Han kom ut igjen fem minutter senere. Niall så fra deg til Zayn og tilbake igjen. "Han svarer ikke engang. Har det skjedd noe?" Han fortsatte å se på deg. Du ristet på hodet. Helt ærlig så visste du jo faktisk ikke grunnen til at han var så stille. Du hadde bare anelser. 

Mer? 5 kommentarer?24.01.2012 | 19:40 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 47

Hadde Eva fortalt hele sannheten til deg? Du måtte jo stole på henne, hun var jo tross alt bestevenninnnen din. Louis satte seg ned ved siden av deg. "Hva har skjedd?" Hva slags unnskyldning skulle du komme med nå? Hun ville ikke at noen andre skulle vite om faren hennes..
________________________________

"Vel, jeg er ikke helt sikker." Du trakk fort på skuldrene og så ned i golvet. Louis så mistenksomt på deg, akkurat som forrige gang dere hadde pratet om Eva. Du så opp på han. Innerst inne var du redd for at han ikke trodde på deg. Forhåpentligvis trodde han at Eva faktisk ikke hadde sagt noe om det. "Nei daså, vi får vel bare vente og høre med henne da." Han trakk på skuldrene og la armen rundt deg. Etter en stund kom Zayn inn. "Skal vi spille Yatzy?" Både du og Louis ble med på en runde.Niall, Liam og Harry satt klistret til hver sin DS og spilte pokèmon, igjen. Omgangen ble fort ferdig, så dere bare pratet litt om dagen. Louis var ganske stille av seg, noe som gjorde at du også ble roligere enn du vanligvis er. Du småpratet litt med Zayn, siden han lurte på hva du hadde gjort når de hadde vært borte.

 

"*Ditt navn*" Louis reiste seg opp fra sofaen og rakte deg hånda si. "Kan du bli med meg en liten tur?" Du tok tak i hånda hans og reiste deg. På veien ut av stua snudde du deg og så tilbake på guttene. Zayn blunket og ga deg tommelen opp. De andre var fortsatt like oppslukt av spillene sine. Hva var det du og Louis skulle? Han tok deg med til soverommet sitt. Han dro deg med bort til sengekanten og dere satte dere ned. "Hva er det?" Du la deg ned på senga, noe som var mye mer behagelig. Dere hørte et høyt hyl fra en av guttene og stemmen til Liam. "Haha, du tapte!" Du lo lavt. Det var utrolig mye liv hos guttene, hele tiden.
Louis la seg ned ved siden deg. "Var du helt ærlig da du svarte på spørsmålet i stad?" Han bare stirret opp i taket. Som om han nektet å se på deg. Du nikket først, men kom på at han sannsynligvis ikke så det. "Ja." Sa du. Du hadde lovt å holde det hemmelig for Eva, og du kunne ikke bryte løftet nå. Hun var kommet tilbake og alt var bra med henne. Louis kom aldri til å få vite hva som egentlig hadde skjedd. Ja, det var jo galt av deg å lyve til ham, men det var også galt å si videre en hemmelighet. Hva ellers skulle du gjøre?

Mer? 7 kommentarer?


24.01.2012 | 15:29 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 46

Du ble like overrasket hver gang over hvor mye fem gutter kunne spise. Da smørte deg en brødskive med ost og gikk tilbake til stua. Du rakk akkurat svelge den første biten i det det banket på døra. Hadde det vært guttene ville de jo ikke banket på..
______________________________________

Du reiste deg og gikk bort til døra. Guttene hadde låst når de gikk, så du måtte låse opp døra før du fikk åpnet den. Først klarte du ikke å reagere. "Hei." Eva holdt hånden over det ene øyet. "EVA!" Du tok et godt tak rundt henne. "Jeg trodde det hadde skjedd deg noe. Du har ikke svart på noen av meldingene mine." Du trakk deg unna igjen og så henne alvorlig inn i øynene. "Jeg har ikke mobil lenger." Hun trakk på skuldrene. Dere gikk inn i stua. "Går det bra eller?" Hun ristet svakt på hodet og tok hånda bort fra ansiktet. "Ikke egentlig." Du så tydelig kuttet over øyet. Eva prøvde å smile svakt, men det var åpenbart at det gjorde vondt. "Hva har skjedd?" Eva gikk bort til sofaen og satte seg ned. Du fulgte etter og satte deg ved siden av henne. "Pappa sa han ville møte meg igjen. Han spurte om han kunne låne penger, siden han ikke har noe selv. Eneste problemet er at jeg ikke har mer enn det jeg trenger for å være her og komme meg hjem igjen. Så jeg sa nei." Du la armen beskyttende rundt henne. Hun måtte sannsynligvis til legen, men hun tregte å komme seg litt fra det som hadde skjedd. "Jeg er så og si alt jeg husker. Minnet rett før jeg datt er ganske tydelig det også. Men jeg husker ikke så mye, bare deler. Jeg løp nedover en gate, og datt i noe jeg tror var en murstein." Hun så på deg med de brune øynene sine. 

 

Du nikket svakt. "Men vi må få deg til legen. Det kuttet ser ikke så bra ut." Du fant frem en klut og lot den ligge i lunket vant i to minutter. Eva tok den og la den på kuttet. Dere gikk ned på gata og stoppet en taxi. "Til det nærmeste sjukehuset." Sa du fort. Sjåføren kjørte lydig avsted.
Dere kom fort frem og gikk inn. En sykepleier kom fort bort til dere og hjalp Eva. Siden Eva ville gå inn alene, ble du igjen utenfor rommet. Det tok litt tid før Eva kom ut igjen sammen med samme sykepleieren. "Jeg har fått beskjed om å bli her i natt, jeg har tydeligvis fått hjernerystelse." Hun trakk litt på smilebåndet. "Mhm." Siden hun ikke fikk ha noen hos seg den natten måtte du reise tilbake til leiligheten. Heldigvis visste du nå hvor hun var.

"Hvor har du vært?!" Louis nærmest ropte til deg. "Du har ikke svart når noen av oss har ringt eller tekstet deg. Aner du hvor bekymret jeg har vært?" Han prøvde å roe seg ned. "Sorry, men Eva kom tilbake. Hun hadde skadet seg, så jeg måtte få henne til sjukehuset." Du satt deg stille ned i sofaen. Hadde Eva fortalt hele sannheten til deg? Du måtte jo stole på henne, hun var jo tross alt bestevenninnnen din. Louis satte seg ned ved siden av deg. "Hva har skjedd?" Hva slags unnskyldning skulle du komme med nå? Hun ville ikke at noen andre skulle vite om faren hennes..

Mer? 5 kommentarer!

Jeg har fått spørsmål om lengre deler, og lurte på om denne lengden var greit nok? :) 23.01.2012 | 20:44 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 45

Han dyttet deg ut av senga. "Louis!" Han satte seg ned på golvet ved siden av deg. "Hva er det?" Louis ga deg nok en gang valpeblikket. "Bare glem det." Du reiste deg opp. Louis bare satt der. Du tok med deg klærne og sminka di på badet.
____________________________________ 

Du fikset deg fort, slik at Louis også kunne bli ferdig i tide. Han hadde sovnet igjen når du kom inn på rommet, så du måtte vekke han på nytt. Du kysset han på kinnet. Han tok tak rundt livet på deg og dro deg ned i senga. "Nå kommer du ikke løs!" Hylte han så høyt at guttene, som var i stua, hørte det. De ble stille et lite øyeblikk før de forstsatte i en høylydt samtale. Louis satte seg oppå deg og kysset deg forsiktig på leppene, noe som senere gikk over til klining. "Seriøst Louis! Er du ikke ferdig enda?!" Zayn åpnet døra og kom inn på rommet. Akkurat innenfor, bråstoppet han. "Det kan dere gjøre senere, kom igjen." Han tok tak i armen til Louis og dro han med ut i stua. I et forsøk på å være morsom, nektet Louis å prate. Han satt og så stygt bort på Zayn, som prøvde å få igang samtalen igjen."Vi reiser nå, Louis!" Guttene gikk fort bort til døra. "Louis! Vi er allerede sent ute." Han kom tuslende etter dem, med deg på slep. Han kysset deg fort og gikk etter de andre, i et litt kjappere tempo. "Ser deg senere *Ditt navn*" Han vinket til deg før han rundet et hjørne.
Du gikk inn igjen og satte deg foran TV-en. Ingen av kanalene viste noe du hadde lyst til å se, så du slo den av fem minutter senere. Du koblet iphonen din til stereoen som stod i det ene hjørnet, og satte på en av spillelistene dine. Noe du hadde tatt med til England, men ikke hadde hatt tid til å drive med enda, var en av yndlingsbøkene dine. Du hentet den og la deg på sofaen for å lese.

Du var ikke sikker på hvor mye klokka var da du la fra deg boka. Magen din rumlet, så du bestemte deg for å finne litt mat, hvis det var igjen noe. Du ble like overrasket hver gang over hvor mye fem gutter kunne spise. Da smørte deg en brødskive med ost og gikk tilbake til stua. Du rakk akkurat svelge den første biten i det det banket på døra. Hadde det vært guttene ville de jo ikke banket på..

Mer? Hvem tror du det kan være? 7 Kommentarer? 23.01.2012 | 18:33 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 44

Det var feil å lyve for guttene, men du ville ikke gjøre ting værre for Eva.
"Jeg går og legger meg." Du reiste deg opp og gikk inn på rommet Eva skulle ha brukt. Du følte ikke for å sove i senga til Louis, siden han var så fraværende. Da var det bedre å være helt alene.
____________________________________

Du skiftet til pysj og la deg under dyna. Guttene satt fortsatt ute i stua og pratet sammen, hva de pratet om kunne du ikke høre. Du la den hodet sidelengs på puta og tok den andre puta over det andre øret. Nesten som å være i sin egen verden. Du sovnet fort.

Klokka var to og du klarte ikke sove mer. Du tok opp mobilen din og ringte til Eva. Det fikk heller være at du vekte henne. Du synes hun i alle fall kunne ha sendt deg en melding i stedet for å legge igjen et brev til dere. *Hei. Eva her, jeg kan ikke ta telefonen akkurat nå* Du la igjen en kjapp beskjed om at hun måtte ringe deg tilbake og la på. Stjernene lyste sterkt ned fra himmelen, men månen var ikke å se noen steder. Det svaket lyset som trengte seg gjennom gardinene gjorde så du ikke fikk sove. Det var kaldt, og du dro dyna lenger opp. Du kvakk til da Louis la armen sin over deg. I sjokk kastet du deg ut av senga og havnet på golvet. Louis, som våknet, satte seg opp og så ned på deg. "Hva driver du med?" Han skakket på hodet. Du visste ikke om du skulle le eller ikke. "Du skremte meg!" Du snakket ganske høyt. Han lo av uttrykket ditt, noe som gjorde at du sleit med å holde deg seriøs. Han tok tak i hånda di og hjalp deg opp fra golvet. "Går det bra? Fikk du vondt?" Då både nikket og ristet på hodet. "Ja og nei." Du la deg under dyna igjen, og det samme gjorde Louis. Oppførselen før på dagen var tydeligvis borte.
Du hadde tydeligvis klart å sovne igjen. Du våknet morgenen etter av at noen banket på soveromsdøra. "*Ditt navn*?" Du satte deg opp og dro hånda gjennom håret. "Ja?" Det var Zayn som stod på andre sida av døra. "Er Louis inne der?" Du kom med et nytt ja. Du vekte Louis. "Hva er det nå da, Zayn?" Zayn lo av den oppgitte tonen til Louis. "Vi har et intervju om tre timer. Tenkte kanskje du ville stå opp i god tid." Dere hørte skrittene til Zayn. Louis så bort på deg og kastet seg bakover i senga igjen. "Vekk meg fem minutter før, ok?" Du stakk en finger i siden på han, noe som gjorde at han tok igjen med samme mynt. Han dyttet deg ut av senga. "Louis!" Han satte seg ned på golvet ved siden av deg. "Hva er det?" Louis ga deg nok en gang valpeblikket. "Bare glem det." Du reiste deg opp. Louis bare satt der. Du tok med deg klærne og sminka di på badet.

Mer? Klarer dere 7 kommentarer?


23.01.2012 | 15:55 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 43

"Ok, jeg skal fortelle det." Louis la på og puttet mobilen tilbake i lomma. "*Ditt navn* nå må du ikke freake ut altså." Han tok et hardere tak i hånda di og så deg inn i øynene. Det var tydelig at han helst ikke ville si det han skulle til å si, øynene hans fikk en trist vri.
_______________________________________

"Guttene fant et brev i leiligheten. Eva hadde gått tilbake igjen til vår. Harry og Niall gikk etter en stund dit de også, for å se etter henne. Da fant de et brev på bordet, og Eva hadde reist. Det stod noe om at du ville forstå.." Han gransket deg. "Hva skal det bety?" Du var usikker selv, men det kunne ha noe med faren hennes å gjøre. Du hadde uansett lovet Eva å ikke si noe om det til noen. "Jeg har ikke peiling, seriøst." Du slo blikket ned. Bare tanken på å se Louis inn i øynene når du ikke var ærlig, var helt forferdelig. "Ok." Dere snakket ikke mer på veien ned, men da dere kom ut sprang dere bort til bilen.


Når dere kom frem til leiligheten begynte det å bli vanskelig å puste. Hva om det skjedde noe med Eva? Du beit deg selv i leppa, tankene dine tok en negativ vending. Du sprang foran Louis opp til leiligheten. Han kom sakte, men sikkert, bak deg. Det var noe merkelig med han også. Siden døra var låst, hamret du løs på den for å få guttene til å åpne. Harry låste opp og så på deg. "Går det bra?" Han så medfølende på deg. Du ristet sakte på hodet. Eva var borte for deg igjen. Du hadde mest av alt lyst til å kaste opp. Følelsen av at du burde si i fra, selv om du hadde lovt å holde kjeft om det. Skulle du bryte løftet til Eva, eller skulle du lyve for Louis? Du pustet tungt ut. Louis stod bare i døråpningen og stirret ut i lufta. Siden Louis ikk reagerte, kom Zayn bort og la armen rundt deg. Han tok deg med bort til sofaen. "*Ditt navn*, er du sikker på at Eva ikke har sagt noe om dette? Bare hintet til det?" Du så opp på han et lite øyeblikk før du slo blikket ned. "Ja, jeg er sikker." Sa du dødt. Det var feil å lyve for guttene, men du ville ikke gjøre ting værre for Eva.
"Jeg går og legger meg." Du reiste deg opp og gikk inn på rommet Eva skulle ha brukt. Du følte ikke for å sove i senga til Louis, siden han var så fraværende. Da var det bedre å være helt alene.

Mer? 7 kommentarer?23.01.2012 | 15:16 | Kategori: Blogg

Alle Delene - Want U back

Første fanficen på bloggen, hovedpersonen er Louis:) Lik facebooksiden til bloggen her!
*Avsluttet* http://fanfics1d.blogg.no/1326573471_want_u_back__del_1.html 

http://fanfics1d.blogg.no/1326630964_want_u_back__del_2.html 

http://fanfics1d.blogg.no/1326643109_want_u_back__del_3.html

http://fanfics1d.blogg.no/1326656618_want_u_back__del_4.html 

http://fanfics1d.blogg.no/1326724708_want_u_back__del_5.html 

http://fanfics1d.blogg.no/1326739919_want_u_back__del_6.html 

http://fanfics1d.blogg.no/1326811715_want_u_back__del_7.html 

http://fanfics1d.blogg.no/1326820020_want_u_back__del_8.html 

http://fanfics1d.blogg.no/1326826274_want_u_back__del_9.html 

http://fanfics1d.blogg.no/1326830192_want_u_back__del_10.html 

http://fanfics1d.blogg.no/1326897623_want_u_back__del_11.html 

http://fanfics1d.blogg.no/1326901997_want_u_back__del_12.html 

http://fanfics1d.blogg.no/1326911402_want_u_back__del_13.html 

http://fanfics1d.blogg.no/1326914546_want_u_back__del_14.html 

http://fanfics1d.blogg.no/1326918771_want_u_back__del_15.html 

http://fanfics1d.blogg.no/1326979639_want_u_back__del_16.html 

http://fanfics1d.blogg.no/1326981561_want_u_back__del_17.html 

http://fanfics1d.blogg.no/1326997535_want_u_back__del_18.html 

http://fanfics1d.blogg.no/1327001325_want_u_back__del_19.html 

http://fanfics1d.blogg.no/1327005665_want_u_back__del_20.html 

http://fanfics1d.blogg.no/1327073187_want_u_back__del_21.html 

http://fanfics1d.blogg.no/1327077638_want_u_back__del_22.html 

http://fanfics1d.blogg.no/1327086717_want_u_back__del_23.html 

http://fanfics1d.blogg.no/1327090197_want_u_back__del_24.html 

http://fanfics1d.blogg.no/1327094019_20jan2012.html <-- Del 25

http://fanfics1d.blogg.no/1327142389_want_u_back__del_26.html 

http://fanfics1d.blogg.no/1327143007_want_u_back__del_27.html 

http://fanfics1d.blogg.no/1327144538_want_u_back__del_28.html 

http://fanfics1d.blogg.no/1327145216_want_u_back__del_29.html 

http://fanfics1d.blogg.no/1327146088_want_u_back__del_30.html 

http://fanfics1d.blogg.no/1327156976_want_u_back__del_31.html 

http://fanfics1d.blogg.no/1327158759_want_u_back__del_32.html 

http://fanfics1d.blogg.no/1327159359_21jan2012.html <-- Del 33

http://fanfics1d.blogg.no/1327161203_want_u_back__del_34.html 

http://fanfics1d.blogg.no/1327161638_want_u_back__del_35.html 

http://fanfics1d.blogg.no/1327189432_want_u_back__del_36.html 

http://fanfics1d.blogg.no/1327226517_want_u_back__del_37.html 

http://fanfics1d.blogg.no/1327243931_want_u_back__del_38.html 

http://fanfics1d.blogg.no/1327248551_want_u_back__del_39.html 

http://fanfics1d.blogg.no/1327254382_want_u_back__del_40.html 

http://fanfics1d.blogg.no/1327259936_want_u_back__del_41.html 

http://fanfics1d.blogg.no/1327265374_want_u_back__del_42.html 

http://fanfics1d.blogg.no/1327327689_want_u_back__del_43.html 

http://fanfics1d.blogg.no/1327334539_want_u_back__del_44.html 

http://fanfics1d.blogg.no/1327347635_want_u_back__del_45.html 

http://fanfics1d.blogg.no/1327351025_want_u_back__del_46.html 

http://fanfics1d.blogg.no/1327417186_want_u_back__del_47.html 

http://fanfics1d.blogg.no/1327435503_want_u_back__del_48.html 

http://fanfics1d.blogg.no/1327437130_want_u_back__del_49.html 

http://fanfics1d.blogg.no/1327506662_want_u_back__del_50.html 

http://fanfics1d.blogg.no/1327510958_want_u_back__del_51.html 

http://fanfics1d.blogg.no/1327515903_want_u_back__del_52.html 

http://fanfics1d.blogg.no/1327523734_want_u_back__del_53.html 

http://fanfics1d.blogg.no/1327578413_want_u_back__del_54.html 

http://fanfics1d.blogg.no/1327583140_want_u_back__del_55.html 

http://fanfics1d.blogg.no/1327600187_want_u_back__del_56.html 

http://fanfics1d.blogg.no/1327605192_want_u_back__del_57.html 

http://fanfics1d.blogg.no/1327609191_want_u_back__del_58.html 

http://fanfics1d.blogg.no/1327681420_want_u_back__del_59.html 

http://fanfics1d.blogg.no/1327765471_want_u_back__del_60.html 

http://fanfics1d.blogg.no/1327770831_want_u_back__del_61.html 

http://fanfics1d.blogg.no/1327775436_want_u_back__del_62.html 

http://fanfics1d.blogg.no/1327777493_want_u_back__del_63.html 

http://fanfics1d.blogg.no/1327779050_want_u_back__del_64.html 

http://fanfics1d.blogg.no/1327779396_want_u_back__del_65.html 

http://fanfics1d.blogg.no/1327782645_want_u_back__del_66.html 

http://fanfics1d.blogg.no/1327786419_want_u_back__del_67.html 

http://fanfics1d.blogg.no/1327789994_want_u_back__del_68.html 

http://fanfics1d.blogg.no/1327860748_want_u_back__del_69.html 

http://fanfics1d.blogg.no/1327861579_want_u_back__del_70.html 

http://fanfics1d.blogg.no/1327866128_want_u_back__del_71.html 

http://fanfics1d.blogg.no/1327946844_want_u_back__del_72.html 

http://fanfics1d.blogg.no/1327947762_want_u_back__del_73.html 

http://fanfics1d.blogg.no/1327956720_want_u_back__del_74.html 

http://fanfics1d.blogg.no/1327990477_want_u_back__del_75.html 

http://fanfics1d.blogg.no/1328022054_want_u_back__del_76.html 

http://fanfics1d.blogg.no/1328036773_want_u_back__del_77.html 

http://fanfics1d.blogg.no/1328042117_want_u_back__del_78.html 

http://fanfics1d.blogg.no/1328042968_want_u_back__del_79.html 

http://fanfics1d.blogg.no/1328105851_want_u_back__del_80.html 

http://fanfics1d.blogg.no/1328118415_want_u_back__del_81.html 

http://fanfics1d.blogg.no/1328127667_want_u_back__del_82.html 

http://fanfics1d.blogg.no/1328129788_want_u_back__del_83.html 

http://fanfics1d.blogg.no/1328197916_want_u_back__del_84.html 

http://fanfics1d.blogg.no/1328199432_want_u_back__del_85.html

http://fanfics1d.blogg.no/1328200223_want_u_back__del_86.html

http://fanfics1d.blogg.no/1328200962_want_u_back__del_87.html

http://fanfics1d.blogg.no/1328279142_want_u_back__del_88.html

http://fanfics1d.blogg.no/1328282736_want_u_back__del_89.html

http://fanfics1d.blogg.no/1328282957_want_u_back__del_90.html

http://fanfics1d.blogg.no/1328285645_want_u_back__del_91.html


http://fanfics1d.blogg.no/1328291035_want_u_back__del_92.html
 


http://fanfics1d.blogg.no/1328293081_want_u_back__del_93.html 

http://fanfics1d.blogg.no/1328294584_want_u_back__del_94.html

http://fanfics1d.blogg.no/1328297189_want_u_back__del_95.html

http://fanfics1d.blogg.no/1328299277_want_u_back__del_96.html

http://fanfics1d.blogg.no/1328301283_want_u_back__del_97.html

http://fanfics1d.blogg.no/1328303279_want_u_back__del_98.html 

http://fanfics1d.blogg.no/1328305193_want_u_back__del_99.html

http://fanfics1d.blogg.no/1328307183_want_u_back__del_100.html


http://fanfics1d.blogg.no/1328355989_want_u_back__del_101.html

http://fanfics1d.blogg.no/1328358863_want_u_back__del_102.html

http://fanfics1d.blogg.no/1328391370_want_u_back__del_103.html 

http://fanfics1d.blogg.no/1328391406_want_u_back__del_104.html 

http://fanfics1d.blogg.no/1328449148_want_u_back__del_105.html 

http://fanfics1d.blogg.no/1328461741_want_u_back__del_106.html 

http://fanfics1d.blogg.no/1328551000_want_u_back__del_107.html 

http://fanfics1d.blogg.no/1328554009_want_u_back__del_108.html 

http://fanfics1d.blogg.no/1328629684_want_u_back__del_109.html 

http://fanfics1d.blogg.no/1328636445_want_u_back__del_110.html 

http://fanfics1d.blogg.no/1328645368_want_u_back__del_111.html 

http://fanfics1d.blogg.no/1328649002_want_u_back__del_112.html 

http://fanfics1d.blogg.no/1328723603_want_u_back__del_113.html 

http://fanfics1d.blogg.no/1328726861_want_u_back__del_114.html 

http://fanfics1d.blogg.no/1328727061_want_u_back__del_115.html 

http://fanfics1d.blogg.no/1328797945_want_u_back__del_116.html 

http://fanfics1d.blogg.no/1328808714_want_u_back__del_117.html 

http://fanfics1d.blogg.no/1328816753_want_u_back__del_118.html 

http://fanfics1d.blogg.no/1328818818_want_u_back__del_119.html 

http://fanfics1d.blogg.no/1328888188_want_u_back__del_120.html 

http://fanfics1d.blogg.no/1328891181_want_u_back__del_121.html 

http://fanfics1d.blogg.no/1328896731_want_u_back__del_122.html 

http://fanfics1d.blogg.no/1328898125_want_u_back__del_123.html 

http://fanfics1d.blogg.no/1328898559_want_u_back__del_124.html 

http://fanfics1d.blogg.no/1328902218_want_u_back__del_125.html 

http://fanfics1d.blogg.no/1328902660_want_u_back__del_126.html 

http://fanfics1d.blogg.no/1328905572_want_u_back__del_127.html 

http://fanfics1d.blogg.no/1328906452_want_u_back__del_128.html 

http://fanfics1d.blogg.no/1328908369_want_u_back__del_129.html 

http://fanfics1d.blogg.no/1328912643_want_u_back__del_130.html

http://fanfics1d.blogg.no/1328975909_want_u_back__del_131.html

http://fanfics1d.blogg.no/1328998636_want_u_back__del_132.html


http://fanfics1d.blogg.no/1329046132_want_u_back__del_133.html

http://fanfics1d.blogg.no/1329055372_want_u_back__del_134.html

http://fanfics1d.blogg.no/1329068700_want_u_back__del_135.html 

http://fanfics1d.blogg.no/1329071245_want_u_back__del_136.html

http://fanfics1d.blogg.no/1329071367_want_u_back__del_137.html 

http://fanfics1d.blogg.no/1329075039_want_u_back__del_138.html

http://fanfics1d.blogg.no/1329076804_want_u_back__del_139.html

http://fanfics1d.blogg.no/1329077418_want_u_back__del_140.html

http://fanfics1d.blogg.no/1329166690_want_u_back__del_141.html

h
ttp://fanfics1d.blogg.no/1329166938_want_u_back__del_142.html

http://fanfics1d.blogg.no/1329253854_want_u_back__del_143.html

http://fanfics1d.blogg.no/1329308672_want_u_back__del_144.html


http://fanfics1d.blogg.no/1329316459_want_u_back__del_145.html

http://fanfics1d.blogg.no/1329392473_want_u_back__del_146.html

 

http://fanfics1d.blogg.no/1329479464_want_u_back__del_147.html

 

http://fanfics1d.blogg.no/1329567104_want_u_back__del_148.html

 

http://fanfics1d.blogg.no/1329595248_want_u_back__del_149.html

 

http://fanfics1d.blogg.no/1329605057_want_u_back__del_150.html

 

http://fanfics1d.blogg.no/1329607891_want_u_back__del_151.html

 

http://fanfics1d.blogg.no/1329671330_want_u_back__del_152.html

 

http://fanfics1d.blogg.no/1329763925_want_u_back__del_153.html

 

http://fanfics1d.blogg.no/1329769775_want_u_back__del_154.html

 

http://fanfics1d.blogg.no/1329771326_want_u_back__del_155.html

 

http://fanfics1d.blogg.no/1329849053_want_u_back__del_156.html

 

http://fanfics1d.blogg.no/1329933122_want_u_back__del_157.html

 

http://fanfics1d.blogg.no/1330095524_want_u_back__del_158.html

 

http://fanfics1d.blogg.no/1330135061_want_u_back__del_159.html

 

http://fanfics1d.blogg.no/1330190278_25feb2012.html <-- Del 160

 


Håper det hjelper de som ikke har lest starten :) Også, for de som vil ha en ny fanfic å lese, kan dere lese What You Didn't Know, innlegget med linker finner dere her!


22.01.2012 | 21:49 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 42

Det begynte å bli kaldt, så du dro opp glidelåsen på jakka di. Han stoppet opp og pekte på noe høyt over dere. "Hvis du vil da, vi er jo ikke nødt." Han kysset deg mykt på leppene. "Seriøst, jeg ville aldri latt en slik sjanse gå fra meg, Louis!"
_____________________________________

London Eye på kveldstid var bare helt nydelig! Du hadde aldri vært i London før, og bare sett bilder av den før. Den var mye større en du trodde. "Er du sikker? Jeg skal ikke tvinge deg altså." Han trakk deg nærmere. "Ja, jeg er sikker. Jeg skal opp dit sammen med deg uansett hva." Det blåste kaldt. Du kysset han på haka siden han var en del høyere enn deg. "Fryser du?" Han tittet ned på deg og du nikket nesten utydelig. "Her." Han tok av seg jakka si og ga deg den. "Men fryser ikke du?" Louis ristet på hodet og hjalp deg med å få den på. Der sto du sammen med Louis Tomlinson, i London med jakka hans uten på din egen. Når du tenkte på det, så må det ha sett veldig rart ut. 


 

Dere var på vei mot toppen. Louis holdt deg i hånda. Du tittet ut over London, og kunne ikke tro at Eva, som elsker alt som har med høyder å gjøre, ikke hadde dratt deg med hit. Mobilen til Louis avbrøt stillheten. Han tok den opp og la den inntil øret. Han rakk ikke si noe før personen i den andre enden begynte. "Men hun er her med meg." Louis rynket på øyenbrynene sine. Han så bort på deg et lite sekund. "Vi er snart på toppen av London Eye, så vi kan liksom ikke være borte igjen om noen få minutter da." Louis ristet på hodet. Det var tydelig at ikke alt var som det skulle. "Hva var det som var skrevet?" Det hørtes ut som om det Harry som ringte. Han pratet så fort at du ikke fikk med deg noen ting, selv om du gjerne skulle ha gjort det. "Mhm.." Det ble stille i den andre enden. "Men er det hun som har skrevet det da? Er du helt sikker? Og hvordan skal jeg forklare det da?" Louis klødde seg i hodet. Du hatet å ikke vite hva som skjedde. Harry fortsatte å prate som en foss. "Så det er kun det som står? Ikke noe mer?" Han nikket av svaret han fikk. "Ok, jeg skal fortelle det." Louis la på og puttet mobilen tilbake i lomma. "*Ditt navn* nå må du ikke freake ut altså." Han tok et hardere tak i hånda di og så deg inn i øynene. Det var tydelig at han helst ikke ville si det han skulle til å si, øynene hans fikk en trist vri.

Mer? 7 kommentarer til i morgen? 


22.01.2012 | 20:50 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 41

"De bryr seg ikke så mye om hva jeg har på meg da." Han startet bilen og begynte å kjøre. "Hvor er det vi skal?" Du var med ett nysgjerrig. Han hadde ikke fortalt noe om hver dere skulle. "Du får vente å se." Var det eneste svaret du fikk.
____________________________________

Der kjørte inn i mere sentrale strøk i London. "Jeg håper du ikke har høydeskrekk altså." Han smilte lurt til deg. Hva var det han pønsket på nå? Han skrudde radioen på. Kiss N Tell av Kesha kunne høres lavt i bilen. Du satt å stirret på Louis så og si hele bilturen. Du kunne ikke skjønne hva du hadde gjort for å fortjene han. Han parkerte bilen. Louis tittet opp på deg. Du slo blikket ned så han ikke skulle forstå at du hadde stirret på ham hele tiden. Dere gikk bortover fortauet. Du hadde fortsatt ikke fått vite hvor dere skulle. Etter fem minutter kom dere frem. En liten restaurant. Du klarte ikke annet enn å stirre. Bortsett fra leiligheten til Louis og Harry, hadde du aldri sett noe så fint. Det var helt etter din smak.


 

Det var så og si tomt der inne og dere fikk et av bordene i hjørnet. En kelner tok imot bestillingene deres. Louis så deg dypt inn i øynene. Du la merke til at han bevegde på leppene, men du klarte ikke konsentrere deg om hva han sa. "Hallo! *Ditt navn*, hører du på hva jeg sier eller?" Setningen dro deg ut av dagdrømmen din. "Sorry, du har bare så sykt fine øyne." Du rødmet kraftig og Louis tok tak i hånda di. "Det går bra. Jeg sa bare at jeg ville gjøre det beste ut av de tre neste dagene." Han smilte varmt til deg og kysset deg forsiktig på kinnet. Dere spiset og koste dere. Når dere var ferdige betalte Louis regningen.

"Skal vi gå videre?" Han begynte å gå foran deg, så du småjogget etter. "Er det virkelig mer?" Du stirret storøyd på han da du tok han igjen. Han nikket med et smil om munnen. "Absolutt. Hva forventet du deg når jeg spurte om du hadde høydeskrekk? En vanlig date på en restaurant?" Han lo litt av ansiktsuttrykket ditt. "Vel, nei. Jeg trodde at du tulla jeg." Du trakk forsiktig på skuldrene og flettet fingrene dine inn i hans. Det begynte å bli kaldt, så du dro opp glidelåsen på jakka di. Han stoppet opp og pekte på noe høyt over dere. "Hvis du vil da, vi er jo ikke nødt." Han kysset deg mykt på leppene. "Seriøst, jeg ville aldri latt en slik sjanse gå fra meg, Louis!"

Mer? 7 kommentarer?
Kommer mest sannsynlig i alle fall en del til i kveld!

____________________________________

Jeg har tenkt litt mer over det med maraton. Hvis jeg får skrevet en del denne uka, kan det hende at jeg tar et lite maraton på lørdag. Har bursdag da, så skal feire familiebursdag. På søndag vil jeg sannsynligvis sitte med en del lekser + framføringer og alt annet skolestyr, så det går i alle fall ikke på søndag.. Men får se det ann :) 


22.01.2012 | 19:10 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 40

Han smilte svakt. "Hva med å ta den første nå?" Han dro deg ut av senga. Du så ned på klærne dine og ristet svakt på hodet. "Du må vente til jeg har skiftet." Du nærmest dyttet han ut av rommet.
_________________________________

Daten fikk deg på andre tanker, i alle fall for en stund. Du fant frem en bukse uten hull og en pen topp. Du så deg fornøyd i speilet. Håret ditt satte du opp i en hestehale. Du tok den første veska du fant. Siden det meste av outfitet ditt var mørkt, passet grønt veldig bra.


 Louis banket forsiktig på døra. "Klar?" Han stakk hodet inn. Da han så deg fikk han hakeslep. "Wow:" Stammet han frem. Du lo av reaksjonen hans, noe som fikk han til å rødme. "Takk, tror jeg." Dere gikk leiende ned til bilen. Han åpnet bildøra for deg. I det han skulle lukke den kom det bort en hel haug med jenter. "Louis, kan du signere denne? Kan vi ta bilder sammen?" Jente hylte om hverandre, så det var vanskelig å høre hva de egentlig sa. Louis smilte unnskyldene til deg før han startet å skrive. "Er det greit at *Ditt navn* blir med på bildene også eller, jenter?" De så først på hverandre også nikket de. Louis tok tak i hånda di og hjalp deg ut av bilen.

Da dere var ferdige med å ta bilder sa Louis ha det til jentene før han lukket bildøra di. Han jogget over til andre siden og satte seg inn bak rattet. "Jentene var heldige som fikk tatt bilder med i dress da." Du skar en grimase til ham. "De bryr seg ikke så mye om hva jeg har på meg da." Han startet bilen og begynte å kjøre. "Hvor er det vi skal?" Du var med ett nysgjerrig. Han hadde ikke fortalt noe om hver dere skulle. "Du får vente å se." Var det eneste svaret du fikk.

Mer? Hvor tror du de skal? 7 kommentarer?

_________________________________

Jeg fikk et spørsmål isted, om hvor mange deler  det er. Og for å være ærlig, jeg har ikke peiling! Jeg skriver de fleste rett før jeg legger de ut, og jeg har en del ideer til. Mye av det som har skjedd kommer på sparket også.. Så jeg kan ikke fastslå noe tall.. :)


22.01.2012 | 18:04 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 39

Louis svarte uten å tenke stort over det. "Harry sover i sin, også kan *Ditt navn* sove sammen med meg, og Eva kan da bruke senga *Ditt navn* har brukt til nå." Han himlet med øynene. "Det er da ikke så vanskelig, Liam?"
________________________________

"Nei, det var vel ikke det." Liam trakk på skuldrene. Samtalene ble fort tatt opp igjen. Du satt i hjørnet på sofaen med beina på fanget til Louis. De andre pratet i veg om alt mulig. Louis satt å fulgte med på hva du gjorde. Du følte ikke for å snakke. Da Eva kom, kom også minnene om at dere kun hadde 3 dager igjen. Du beit deg hardt i leppa for ikke å begynne å gråte. Du reiste deg fra sofaen og gikk inn på soverommet til Louis. Du la deg ned på senga. Det var litt kaldt, så etter litt krøyp du under dyna i stedet. Du dro dyna helt over hodet. Tårene trillet nedover kinnene dine. Bare tanken på å være borte fra Louis gjorde vondt. Du prøvde å tørke bort tårene med hånden, men det bare flere.

 

Du la hodet ned i den ene puta. Det var helt stille. Det virket ikke som om de andre pratet lenger. En varm hånd strøyk deg forsiktig over ryggen. Du snudde deg fort rundt. Louis tørket bort en tåre på kinnet sitt med den andre hånda. "De andre stakk til Liam." Sa han lavt. Du hadde ikke hørt at han hadde kommet inn, eller merket at han hadde dratt dyna litt ned. "Ok." Svarte du fort. Stemmen din bristet nesten. Han la seg ned i senga ved siden av deg og ga deg en klem. Tårene rant mer enn før. Både du og Louis prøvde å tørke bort både dine og hans, noe som ikke var like enkelt. "Du?" Han trakk seg unna så han kunne se deg inn i øynene. Du bare så på han. "Vi har ikke vært på noe ordentlig date enda." Han smilte svakt. "Hva med å ta den første nå?" Han dro deg ut av senga. Du så ned på klærne dine og ristet svakt på hodet. "Du må vente til jeg har skiftet." Du nærmest dyttet han ut av rommet.

Mer? 5 kommentarer? 

Forresten, jeg har tenkt litt på det med nytt maraton, når synes dere jeg burde ha det? 


22.01.2012 | 15:52 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 38

"Hey Søta." Hørte du Louis si. Eva ga mobilen tilbake til deg, litt rød i kinnene. "Hei Louis." Svarte du og skar en grimase til Eva. "Eva lurer på om dere kan komme tilbake, hun bil gjerne møte dere." Du kunne høre at Louis spørte de andre guttene. "Så klart vi kommer, vi er der om et halvt minutt." Så la han på. Du la ned mobilen og smilte til Eva. "De kommer."
_________________________________________

Ikke lenge etter hørte dere at døra ble åpnet. Inn kom fem sinnsykt kjekke gutter. Eva fikk nesten hakeslep. Du klarte ikke ta øynene fra Louis, som kom og satte seg ved siden av deg. Zayn, Harry, Liam og Niall ga glem til Eva etter tur, og det så ut som om hun passet veldig godt sammen med de allerede. Der var Eva veldig heldig, hun hadde som regel ingen problemer med å bli kjent med folk. Du var rake motsetningen, litt mer stille og sjenert. Dere spilte litt kort og hadde det morsomt.*
 


"Kober en av dere til litt musikk?" Zayn reiste seg. Han skulle hente mer popkorn og brus på kjøkkenet. "Jeg kan gjøre det." Du reiste deg også. Mobilen din lå på bordet, i det du skulle ta den opp la du merke til at Louis blunket til Harry. Du rettet deg opp igjen og så forvirret bort på begge to. "Hva skulle det.." Du fikk ikke fullført setningen. Louis hoppet opp fra sofaen og la deg ned på golvet. Han var sterkere enn deg, så det var ikke vanskelig for ham. Han sette seg på beina dine og Harry tok tak i armene dine. Du visste hva som kom til å skje. Allerede før Louis hadde startet å kile deg, lo du. Zayn kom ut fra kjøkkenet og nesten kastet fra seg alt han hadde i armene. Han ville også være med.

Etter litt slapp de deg, så du fikk kommet deg opp i sittende stilling. "Det var veldig slemt gjort." Du så strengt på alle tre. De stod foran deg og smilte som tre småunger i en godteributikk. Da du reiste deg, gikk du bare rett forbi alle tre. Uttrykket Louis fikk i ansiktet fikk deg nesten til å le. Han prøvde å tolke oppførselen din, men kom tydeligvis ingen vei. "*Ditt navn* da, ikke bli sur." Du klarte ikke holde tilbake latteren lenger. Louis ble tydelig overrasket. "Og du kalte oss slemme? Jeg trodde først du blei sikkelig sur på oss." Han ga deg et valpeblikk. Du la armene rundt halsen han og kysset han mykt på leppene. Det var nok til å få opp humøret hans igjen.

 

Eva abrøt dere. "Jeg må stikke nå." Du slapp taket rundt halsen til Louis. Louis så reaksjonen din. "Du kan jo sove her, hvis det er greit for dere to da." Han så bort på deg også bort på Harry. "Ja, det hadde ært supert." Du smilte og Harry nikket. "Men har dere nok senger da?" Liam lo og dultet Niall i armen. Louis svarte uten å tenke stort over det. "Harry sover i sin, også kan *Ditt navn* sove sammen med meg, og Eva kan da bruke senga *Ditt navn* har brukt til nå." Han himlet med øynene. "Det er da ikke så vanskelig, Liam?"

Mer?  Ble en litt lenger del enn vanlig, men håper dere ikke har noe imot det :)
5 Kommentarer?


22.01.2012 | 12:50 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 37

Faren til Eva hadde blitt arrestert for mishandling. Moren til Eva hadde i en periode vært så redd at hun aldri forlot huset. Du grøsset ved tanken, men nikket igjen så hun skulle fortsette. "Det har seg sånn at.." Startet hun. Du var usikker på om du egentlig ville høre hva hun hadde å si.
__________________________________

"Du vet jo at pappa ble arrestert for to år siden, right?" Hun tittet opp på deg og sluttet å tvinne tomler. "Ja, det var jo rett etter at vi ble kjent." Hun nikket tilbake. "Jo, han ble bare dømt til rundt to år, så han er ute igjen nå. Han ville gjerne treffe meg, og jeg sa ja. Det er det jeg har gjort de siste dagene." Hun så opp på deg for å se reaksjonen din. Du visste ikke helt hva du skulle svare. "Hvordan gikk det?" Fikk du frem til slutt. Hun smilte. "Veldig bra, synes jeg i alle fall." Du ga henne en klem. Det viktigste var jo tross alt at hun var lykkelig. "Men det jeg egentlig skulle frem til er at jeg løy til deg for å kunne gjøre det. Det var jo ikke meningen, men jeg var usikker på hvordan du kom til å reagere hvis jeg sa det." Du forstod henne godt, du hadde sannsynligvis gjort det samme hvis du hadde vært i hennes sko. "Det går greit, det viktigste er at alt gikk bra." Hun kastet seg inn i armene dine. Noen tårer trillet ned kinnet hennes. "Jeg kan ikke beskrive hvor mye det betyr for meg at du ikke er sur!" Hun hylte deg inn i øret. Du tørket bort noen av tårene hennes da hun trakk seg tilbake.

 

"Men, tilbake til deg." Eva var veldig nysgjerrig av seg, så du kunne gjette til hva som kom nå. "Hvordan går det med deg og Louis? Er dere sammen? Bor du her, eller bor du på hotellet nå?" Det kom flere spørsmål, men du fikk ikke med deg hva hun sa. En eller annen gang måtte hun lære seg at det ikke var like enkelt å forstå henne hele tiden. "Nei, vi er ikke sammen, men vi dater. Ja, jeg bor her. Louis ville ikke la mer bo på hotellet alene. Og det går fremover. Fornøyd med svarene?" Eva ristet på hodet. "Alt for lite info" Hun geipet til deg. "Du kan få mere senere" Du gjespet. Dagene i London føltes ekstremt lange. Det var vel hovedsakelig at det alltid skjedde noe, både rundt deg og guttene. "Kan jeg få møte guttene eller, før jeg stikker?" Hun tok tak i mobilen din og fant nummeret til Louis. Hun ringte og du kunne høre ringelyden. "Hey Søta." Hørte du Louis si. Eva ga mobilen tilbake til deg, litt rød i kinnene. "Hei Louis." Svarte du og skar en grimase til Eva. "Eva lurer på om dere kan komme tilbake, hun bil gjerne møte dere." Du kunne høre at Louis spørte de andre guttene. "Så klart vi kommer, vi er der om et halvt minutt." Så la han på. Du la ned mobilen og smilte til Eva. "De kommer."

Mer? Klarer dere 5 kommentarer? :)


22.01.2012 | 00:43 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 36


Louis åpnet, men stod sånn til at du ikke så hvem det var. "*Ditt navn*, det er noen som vil prate med deg." Han hørtes forvirret ut. Da han snudde seg skjønte du hvorfor.
____________________________

Av alle menneskene du kunne tenkt deg, var det denne personen du forventet minst å se. I døråpningen, til en leilighet hun aldri hadde vært i, stod Eva. Eva, som i bestevenninnen din. Du sprang bort til henne og så og si hoppet inn i armene hennes. "Eva! Hva gjør du her?" Du var nesten på gråten. Hun trakk seg litt unna deg. "Kan vi prate om det senere?" Du nikket fort. Hun ble med inn i leiligheten. Eva hadde ikke lyst til å måtte forklare hva som hadde skjedd så lenge Louis var til stede. Det måtte dere begge respektere. Det var helt utrolig at hun ikke hadde reist tilbake til Norge likevel. "Hvordan fant du ut hvor guttene bor?" Eva smilte mystisk til deg. "Amanda visste det jo. Tror du virkelig hun har tenkt til å si at hun har vært her, uten å fortelle adressen til folk? Hun er veldig lett å bestikke vet du." Hun blunket til deg.

Louis gikk bort til til de andre guttene, slik at du og Eva kunne prate i fred. Du ville ikke at han skulle gå, men du måtte jo være der for Eva. "Så, hva er det som har skjedd?" Sa du så fort Louis hadde lukket døra bak seg. "Jo, du husker det jeg fortalte om faren min?" Hun tvinnet tomler. Du nikket. Minnene om kvelden hun hadde fortalt deg alt sammen, hadde brent seg fast i hodet ditt. Faren til Eva hadde blitt arrestert for mishandling. Moren til Eva hadde i en periode vært så redd at hun aldri forlot huset. Du grøsset ved tanken, men nikket igjen så hun skulle fortsette. "Det har seg sånn at.." Startet hun. Du var usikker på om du egentlig ville høre hva hun hadde å si.

Mer? 5 kommentarer?
____________________________

Klarer bare ikke takke dere nok for alle kommentarer og for at dere er innom bloggen så mye. Har nådd 250 kommentarer og nesten 1500 sidevisninger på litt over en uke! Dere aner ikke hvor mye dette faktisk betyr! :) Uansett, tusen takk!


21.01.2012 | 17:25 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 35


"Ja, vi er jo venner. Hun vil ikke at du skal såre meg, skjønner du." Det var ikke det inntrykket du hadde fått av Daria da du møtte henne. I steder for å argumentere med Louis om Daria, satte du deg enda nærmere. "Jeg er glad du forstår" Sa du og kysset han på leppene.

____________________________________Du trakk deg litt unna. Han trakk deg nærmere igjen og kysset tilbake. "Jeg er glad i deg *Ditt navn*" Han kysset deg enda en gang. "Jeg er glad i deg også, Louis." Dere satte dere til å se på en ny film, denne gangen en thriller. Louis sa den het Case 39. Du hadde alltid vært av den litt skvettene typen, så det var veldig greit å ha Louis ved siden av deg. Dere spiste popkorn. Louis satt og kastet noen på deg, noe som fikk deg til å le. Dere fulgte ikke lenger med på filmen. Dere slo den av og satte heller på litt musikk. Du visste ikke så mye om musikksmaken hans, men det han satte på var ganske bra. Du kjente igjen noen av sangene til The Fray, men ikke så mye mer enn det. Louis gikk ut på soverommet og hentet ei av dynene. Det var ganske kaldt, men det ble fort varmere. Du satte deg så tett inntil han du kunne og han la armene rundt deg og kysset deg.

Dere satt sånn en stund, helt til det banket på. Du begynte egentlig å lure på hvor populære Louis og Harry var. Det banket jo på støtt og stadig. Du lurte først på om det var Daria eller Amanda, og det gode humøret ditt forduftet. Louis åpnet, men stod sånn til at du ikke så hvem det var. "*Ditt navn*, det er noen som vil prate med deg." Han hørtes forvirret ut. Da han snudde seg skjønte du hvorfor.Mer?? :) <3 Hvem tror du det er?

____________________________________

Tusen takk for alle søte kommentarer i dag! :) Virkelig motiverende, og firster med et nytt maraton snart!! <3 Husk å lik facebook sida til bloggen også! Den finner du her!

21.01.2012 | 16:59 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 34


Han gikk og fant fram PC-en. Ansiktsuttrykket hans var ikke til å lese. "Hva er det Louis?" Du fikk ikke med deg hvem som spurte. Louis reagerte ikke. Hva var det som hadde skjedd? Og hvem hadde ringt?

____________________________________Du stirret på Louis. Han reagerte fortsatt ikke. Harry satte seg ved siden av ham og så hva som stod på skjermen. Han ble tydelig overrasket. "Det er ikke sant Louis, det vet du! Det var kun en kos." Louis snudde skjermen mot dere. Det første du la merke til var bildene. Først et bilde av deg og Louis, når Louis kysset deg på kinnet. Det andre var et bilde av deg og eksen din. Bildet da dere kysset var tatt for over et halvt år siden. "Hva slags overskrift er det?!" Det var Zayn som hadde snakket. Du leste overskriften du også. "Trekantdrama?" Du så bort på Louis. Så opp på guttene. De forstod hintet ditt og gikk ut av leiligheten. "Vi stikker til Liam," var det site du hørte. Du lukket PC-en og så på Louis.

"Seriøst Louis," Du visste ikke helt hvordan du skulle starte. "Du vet at jeg liker deg. Bildet av meg og Simen er over et halvt år gammelt." Du prøvde å å han til å se på deg, noe som vanskeligere enn du trodde. Du tok han i hånda. "Louis, jeg liker deg og kun deg." Endelig så han opp. "Sorry at jeg reagerte sånn. Jeg ble bare så overrasket når Daria ringte." Han så unnskyldende på deg. "Daria?" Du ble med ett litt usikker. "Ja, vi er jo venner. Hun vil ikke at du skal såre meg, skjønner du." Det var ikke det inntrykket du hadde fått av Daria da du møtte henne. I steder for å argumentere med Louis om Daria, satte du deg enda nærmere. "Jeg er glad du forstår" Sa du og kysset han på leppene.Mer?

____________________________________

Mest sannsynlig siste innlegg i dag, men er ikke sikker. Skal bort ved 18-tida, og vet ikke når jeg kommer hjem igjen.. Håper dere likte maratonet i alle fall! <3

21.01.2012 | 16:28 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 33


Han skrudde opp lyden på TV-en. Guttene hadde tydeligvis hørt på musikk. Du ble overrasket da du hørte at det var norsk musikk. Louis skrudde enda høyere og City Boy hørtes i hele huset.

_____________________________________Du sang med for full hals. "Visste dere at Donkeyboy er et norsk band?" Du så interessert bort på Louis. Han ristet på hodet. "Det ble laget i Drammen i 2005" Svarer du stolt. Du tok opp mobilen din og gikk inn på youtube. "Har dere kobling?" Du reiste deg fra fanget til Louis. Han gikk bort til TV-en og fant frem en kabel. Du koblet til. "Hør på dette." Du hadde funnet en kjempe fin cover av sangen dere hadde hørt på i bilen, I like it Like that. "Hvem er det som synger?" Spurte Harry nysgjerrig. Han tittet ut fra kjøkkenet. "Megan og Liz Mace. De er noen av de mest kjente av de ukjente youtube-artistene." Guttene lo av setningen din.

Pizzaen Harry hadde lagd smakte kjempe godt. Dere hørte på lav musikk og pratet. Mobilen til Louis ringte. Du klarte ikke høre hvem det var, eller hva personen sa. Louis, som hadde vært skikkelig tøysete, ble med ett alvorlig. "Mhm." Svarte han og la på. Han gikk og fant fram PC-en. Ansiktsuttrykket hans var ikke til å lese. "Hva er det Louis?" Du fikk ikke med deg hvem som spurte. Louis reagerte ikke. Hva var det som hadde skjedd? Og hvem hadde ringt?Mer?

21.01.2012 | 16:12 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 32


"Hva er det *Ditt navn*?" Du så på ham, men klarte ikke svare. Du var nær ved å få tårer i øynene, og du ville virkelig ikke begynne å gråte fire dager før du skulle reise. Han satte seg ned på sengekanten og strøk deg over kinnet.

____________________________________Han skjønte hvorfor du var så stille. "*Ditt navn*, det er fortsatt fire dager igjen." Stemmen hans sprakk nesten, så du skjønte at han hadde det på samme måte. Louis la seg ved siden av deg i senga og la hodet inntil panna di. Du kunne godt ha sovnet sånn, men det ville vært bortkastet tid. Du så han inn i øynene og flettet fingrene dine inn i hans. Dere hørte at døra ble åpnet og stemmene til Harry og Liam. Filmen var tydeligvis ferdig. Ingen av dere sa noe. Du kunne kjenne pusten til Louis på kinnet ditt.

Harry banket på og stakk hodet inn. "Jeg skulle bare si i fra om at vi er tilbake og at Niall og Zayn kommer ned etterpå. Vi hadde tenkt til å lage pizza og finne på noe. Blir dere med?" Han så på begge to. Louis nikket kjapt og Harry lukket døra. Han satte seg opp og så ned på deg. "Skal eller skal ikke?" Du satte deg opp du også. "Det virker kanskje litt dumt at vi sitter inne her alene, når de er ute i stua?" Du geipet til han og gikk bort til døra. "Kom da, Boo Bear." Han spratt opp og løp bort til deg.

Guttene hadde allerede kommet. Harry stod på kjøkkenet sammen med Niall og lagde mat. Eller, Harry lagde mat og Niall spiste. "Niall!" Ropte Harry. "Kan du slutte å spise nå? Det er kun rundt en time igjen jo." Niall så surt på ham, men han gikk ut i stua. I sofaen satt Liam og Zayn og spilte Pokèmon, noe som ikke overrasket deg. TV'en stod på, uten lyd. Louis satte seg ned ved siden av dem og dro deg ned på fanget sitt. Han skrudde opp lyden på TV-en. Guttene hadde tydeligvis hørt på musikk. Du ble overrasket da du hørte at det var norsk musikk. Louis skrudde enda høyere og City Boy hørtes i hele huset.Mer? Tilbake til maraton igjen! Whoop Whoop!

21.01.2012 | 15:42 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 31


Fortsatte Louis. Du stirret på han. "Jeg hadde tenkt til å spørre om vi skulle starte å date?" Louis rødmet. Du klarte ikke la være å smile stort. Du visste allerede hva du kom til å svare.

_____________________________

"Ja." Svarte du, nesten like rød som Louis. Han tok et bedre tak rundt deg. Amanda hylte. "Nå kan jeg skryte av at jeg var tilstede når Louis spurte *Ditt navn*!" Hun hoppet opp og ned. "Forresten, når jeg kommer på det. Hvor lenge var det du sa du skulle være her?" Hun så bort på deg. "Jeg skal være her i fire dager til." Du følte allerede savnet du kom til å kjenne når du måtte tilbake til Norge. "Skola starter om fem dager, så jeg må være hjemme til da." Du prøvde å smile, men øynene dine forble like triste som du følte deg. Louis skjønte hvorfor og ga deg en klem. "Men hva skjer med der.." Startet Amanda men Harry avbrøt henne. Han så stygt på henne.

Amanda og jentene måtte reise etter litt. Moren til Amanda hentet de. Harry stakk til Liam for å se på en film, så du og Louis ble igjen helt alene. Det var en trykt stemning mellom dere. Du klarte bare ikke få det ut av hodet. Fire dager igjen. Fire! Du gikk inn på soverommet og la deg ned i senga. Louis kom etter deg. "Hva er det *Ditt navn*?" Du så på ham, men klarte ikke svare. Du var nær ved å få tårer i øynene, og du ville virkelig ikke begynne å gråte fire dager før du skulle reise. Han satte seg ned på sengekanten og strøk deg over kinnet.

_____________________________

Jeg vil bare takke til dere som leser og kommenterer på bloggen. Tilsammen har dere kommentert over 200 kommentarer, på en uke med blogging! Også har dere nådd over 1100 sidevisninger! Wow. Tusen takk! <3

21.01.2012 | 13:59 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 30


"Vas Happenin' Boo Bear!?" Niall brøt ut i en ny latterkrampe og både du og Louis små lo. Louis skrudde av radioen og parkerte bilen kjapt. Harry parkerte rett ved siden av, et halvt minutt senere.

_________________________________Amanda spratt ut og kom bort til deg. "Er det her dere bor?" Hun så på bygningen. "Det er enda finere inne. I alle fall hos Louis og Harry." Du hadde jo ikke vært i leilighetene til noen av de andre guttene. Louis holdt rundt deg når dere ventet på at Harry og resten av jentene skulle komme bort. Han slapp taket og tok hånda di istedet da dere begynte å gå. Amanda og Harry gikk foran dere, Amanda danset ved siden av ham. Du lo av måten hun oppførte seg på. Harry låste opp og Amanda prøvde å roe seg ned. De andre jentene kom bak dere, etterfulgt av Liam, Zayn og Niall. "Her er det." Hørte du Harry si i det du gikk inn i leiligheten. Amanda stod der med lysende øyne. "Ikke sant det er fint her?" Spurte du henne. Hun nikket tydelig. Louis tok et tak rundt deg igjen og kysset deg på kinnet.

"Jeg visste det!" Nærmest skrek Amanda. Du skvatt til og så rart på henne. "Dere er sammen ikke sant?" Du rødmet av reaksjonen hennes, selv om dere ikke var sammen. "Nei, vi er ikke sammen." Svarte både du og Louis i kor. "Men nå ødela du overraskelsen min, Amanda." Fortsatte Louis. Du stirret på han. "Jeg hadde tenkt til å spørre om vi skulle starte å date?" Louis rødmet. Du klarte ikke la være å smile stort. Du visste allerede hva du kom til å svare.Mer? Hva synes dere om maratonet så langt?

21.01.2012 | 13:32 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 29


"Hun bor sammen med meg og Harry. Men vi kan ikke akkurat kalle det et hotell da." Amanda måpte. "Seriøst? Tror du vi kan bli med bort og så på den eller?" Louis så på deg og så tilbake på Amanda.

____________________________________"Du får spørre Harry." Du la merke til at Harry kløp Louis i beinet. "Det er greit for meg." Sa han fort og smilte til Amanda. "Men det er litt rotete altså." Hun lo den trillende latteren sin. "Jeg tviler på at det er rotete der altså." Dere reiste dere og gikk bort til bilene. Zayn, Liam og Niall satt på med dere tilbake igjen, slik at Amanda og de to vennene hennes fikk være med i samme bil.

Louis slo på radioen, og du kjente fort igjen sangen. "I like it like that" Alle i bilen sang i kor. Det var visst ikke bare du som hadde hørt på Hot Chelle Rae. Liam veivet med armene og stakk Niall i siden. Louis tittet fort bort på deg før han fokuserte på veien igjen. "Skru opp enda høyere da *Ditt navn*!" Zayn og Liam åpnet hvert sitt vindu og du skrudde opp lyden. Folk snudde seg etter bilen, Zayn stakk hodet ut og vinket til de som gikk på fortauet. Mange av de vinket tilbake, men noen bare stirret. Louis ristet på hodet. "Nå tror de sikkert at du er helt gal, Zayn." Zayn tok hodet inn igjen og så strengt på Louis. "Vas Happenin' Boo Bear!?" Niall brøt ut i en ny latterkrampe og både du og Louis små lo. Louis skrudde av radioen og parkerte bilen kjapt. Harry parkerte rett ved siden av, et halvt minutt senere.Mer?

____________________________________Jeg skal hjelpe søstera mi med et fotoprosjekt, så kan hende det går lenger enn en halvtime før jeg legger ut ny del. Bare sånn at dere vet det :)

21.01.2012 | 12:57 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 28


Liam og Zayn hadde kjøpt hver sin popkorn og stod nå og kastet på hverandre. Noen av jentene stoppet opp og så på dere. "Kan vi autografer?" Det var noe kjent med den ene jenta, og du ble overrasket når du så hvem det var.

_________________________________

"Amanda?" Jenta som stod i midten så bort på deg. "*Ditt navn*!" Hun løp bort til deg og ga deg en god klem. "Det er så lenge siden jeg har sett deg!" Amanda smilte stort. "Ferie?" Spurte du blidt. "Ja, vi har ferie i Oslo nå. Dere har hadde vel forrige uke dere?" Hun skakket på hodet. "Ja, men siden jeg og Eva skulle være med i dansekonkurransen måtte vi bli her en ekstra uke." De andre jentene stod og fikk autografer fra guttene, bortsett fra Louis som stod rett ved siden av deg. "Eva? Er hun her også?" Louis klemte hånda di, han visste at du helst ville slippe å prate om den saken. "Nei. Jeg vet ikke hvorfor, men hun reiste hjem her om dagen. Jeg skal bli ut uka." Amanda nikket. De andre jentene kom bort til Louis, og han slapp armen din for å kunne skrive. "Du har blitt kjent med disse guttene du da?" Amanda så misunnelig på deg. Du nikket til svar.


Jentene ble med dere bort for å ta flere karuseller. Denne gangen ble det Crazy Dance. Dere satte dere inn, du satt mellom Louis og Amanda. Hun fortsatte å prate i et kjør. Etter en time begynte du å bli ganske sliten i hodet, både av pratinga til Amanda og alt bråket. Dere satte dere ned på en benk. Siden det ikke var plass til alle måtte du sette deg på fanget til Louis. "Hvilket hotell er det du bor på?" Louis smilte av spørsmålet og svarte for deg. "Hun bor sammen med meg og Harry. Men vi kan ikke akkurat kalle det et hotell da." Amanda måpte. "Seriøst? Tror du vi kan bli med bort og så på den eller?" Louis så på deg og så tilbake på Amanda.

Mer?

21.01.2012 | 12:27 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 27


"Vi har allerede kjøpt biletter." Dere måtte ikke betale noe for å komme inn, siden klokka bare var ett. Dere gikk rundt og så hva som var der, før dere bestemte dere for hva dere skulla ta.

___________________________________

Dere bestemte dere for å ta tekoppene først, og klarte merkelig nok å presse 6 stykker inn i en. Trangt ble det, men det var jo litt morsomt også. Da tekoppene var ferdig gikk Niall for å kjøpe seg mat. "Ikke akkurat overraskende." Sa Liam så lavt at Niall ikke hørte det. "Vil du ha noe, *Ditt navn*?" Louis tok opp lommeboka si. "Nei, jeg tror ikke det." Svarte du fort. Du mislikte at andre brukte penger på deg, og du hadde jo tross alt med din egen lommebok. "Du er vel sikkert tørst?" Du skar en grimase til Louis. Det var søtt av han å ville spandere. "En cola da." Du himlet med øynene og Louis kysset deg fort på kinnet.

"Her." Han ga deg brusen. Du skulle til å svare da Harry avbrøt deg. "Du er heldig *ditt navn*. Han spanderer aldri noe på meg, og vi bor jo sammen!" Harry lat som om han gråt og tørket bort noen tårer. Niall brøyt ut i latterkrampe, noe som fikk resten av dere til å le også. Da du klarte å puste normalt igjen, åpnet du brusen og drakk litt. Liam og Zayn hadde kjøpt hver sin popkorn og stod nå og kastet på hverandre. Noen av jentene stoppet opp og så på dere. "Kan vi autografer?" Det var noe kjent med den ene jenta, og du ble overrasket når du så hvem det var.

Mer?

21.01.2012 | 11:58 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 26


Han nikket. "Du burde finne noe å ha på deg. Også, hvis det er greit da, kan vi spørre om resten av gjengen vil være med." Han tok med seg det tomme brettet og gikk. Du satt igjen alene i senga. Tivoli kunne bli spennende.

_______________________________Du reiste deg og fant frem klær. Badet var i andre enden av leiligheten, og du nærmest danset deg gjennom stua. Du tok en rask dusj, sminket deg og tok på de nye klærne. Siden du ikke hadde tatt med verken rettetang eller krølltang lot du håret lufttørke. Du gikk ut av badet og tilbake på soverommet. Du la sminken din tilbake i kofferten før du gikk ut i stua. "Louis?" Det var stille i leiligheten. Du skvatt til da Louis la armene sine rundt deg. "Hei igjen." Hvisket han inn i øret ditt. Han lo av reaksjonen din. Harry kom inn i stua han også, med Zayn på slep. "Hei *Ditt navn*!" Zayn kom bort og ga deg en kos. "Klar for tivoli eller?" Han geipet. "Skal alle være med?" Du så på Zayn til Louis og tilbake igjen. "Jeg, Louis, Zayn, du og jeg tror at Liam og Niall også skal være med" Svarte Harry.

Dere sprang ut til bilene. "Førstemann!" Ropte Liam. Louis tok tak i hånda di og dere løp bort til bilen hans. Han åpnet døra for deg før han satte seg inn selv. Zayn skulle også sitte på med dere. Det var et lite stykke å kjøre til tivoliet, og Zayn fortalte vitser så og si hele veien. Louis, som kjørte, prøvde å fokusere, noe som var vanskelig med Zayn i baksetet. Du måtte bare le.

Dere måtte gå et lite stykke, siden parkeringplassen til tivoliet var stappfull. Du tok tak i hånda til Louis. Han snudde seg og smilte til deg. Dette var absolutt noe du kunne venne deg til. De andre guttene stod og ventet på dere ved inngangen. "Vi har allerede kjøpt biletter." Dere måtte ikke betale noe for å komme inn, siden klokka bare var ett. Dere gikk rundt og så hva som var der, før dere bestemte dere for hva dere skulla ta.Mer? Whoop Whoop, Maraton dag! :)

_______________________________Ser ikke ut til at det blir noe særlig til bilder i dag heller, siden blogg.no fortsatt ikke har fått fikset med verktøylinja. Har sendt inn mail til dem, så håper dem får fiksa det raskt..

20.01.2012 | 22:42 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 25


Bare tanken på kysset fikk hjertet ditt til å slå fortere. Det banket på døra. Du trodde det var Louis. "Bare kom inn." Svarte du fort. Men det var ikke Louis som stakk hodet inn denne gangen.

___________________________________

"God Morgen. Jeg har med mat." Harry kom nesten dansende inn på rommet. "Takk." Sa du lattermild. Harry var virkelig en hyggelig gutt. Du skulle virkelig ønske du kunne bli lenger. Det var jo kun gått 3 dager siden Eva hadde tekstet deg. 4 dager igjen. Alt for lite. Men du ville gjøre det beste ut av det. Harry satte et brett med mat på senga. "Håper du i alle fall liker noe av det jeg har fikset. Og forresten, vet du hvor Louis er?" Harry la merke til at du rødmet, og tok hintet. Han snakket ikke mer om det, ikke til deg i hvert fall.

Louis kom inn to minutter etter at Harry hadde gått ut. Han skulle møte Niall, så han hadde hastverk. Louis smilte når han så hva Harry hadde gjort. "Så hyggelig gjort av ham." Det var mer enn nok mat til en person, så både du og Louis spiste av det. "Hva skal vi finne på i dag da?" Nysgjerrigheten din tok overhånd. "Vi kan reise på tivoli? Gå rundt i byen? Mer shopping? Bare være her? Mange muligheter vet du." Du smakte litt på forslagene før du svarte. "Tivoli?" Du så spent på han. Du hadde alltid likt tivoli og berg og dalbaner. Hele atmosfæren på fornøyelsesparker/tivoli var helt fantastisk. Han nikket. "Du burde finne noe å ha på deg. Også, hvis det er greit da, kan vi spørre om resten av gjengen vil være med." Han tok med seg det tomme brettet og gikk. Du satt igjen alene i senga. Tivoli kunne bli spennende.Mer? Kommenter!

___________________________________

Siste innlegg i kveld, men dere kan kommentere mye - også kommer det nye deler i morgen. Maraton, Whoop Whoop! Legger ut et lite innlegg etterpå, med litt mer info! So stay tuned!

20.01.2012 | 21:47 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 24

Louis stakk hodet inn. "Kan jeg komme inn?" Du smile. "Jada." Han lukket døra lavt bak seg. I to lange sted var han borte ved senga og satte seg ned på sengekanten.
_______________________________________

Han smilte til deg. Han tok tak i hånda di igjen, noe du ikke hadde noe i mot. Han så deg dypt inn i øynene, og du glemte nesten hvor du var. De grågrønne øynene lyste opp rommet. Dere satt sånn en stund før du la deg ned på ryggen. Han krabbet oppi og la seg ved siden av deg. Du snudde deg og kysset han på haka. Louis smilte. Han kysset deg på panna samtidig som han la den armen over deg. Du følte at du kunne dø her og nå. Dø lykkelig. Hvert eneste minutt med Louis var helt spesielt. Det var helt stille i rommet, og du lukket øynene. Før du visste ordet av det, sov du.


Louis strøk deg over håret. Du åpnet øynene. "Hei. Våken du også." Sa han og gliste. "Mhm." Du var så trøtt at du nesten ikke klarte å svare. Han lo litt av svaret ditt. "Jeg går å finner noen andre klær jeg. Får håpe Harry ikke har stått opp enda." Han reiste seg og gikk ut av soverommet. Du satte deg opp og gned deg i øynene. Du kunne virkelig ikke forstå at gårsdagen faktisk hadde skjedd. Selv om det bare var et kyss på panna, betydde det utrolig mye for deg. Bare tanken på kysset fikk hjertet ditt til å slå fortere. Det banket på døra. Du trodde det var Louis. "Bare kom inn." Svarte du fort. Men det var ikke Louis som stakk hodet inn denne gangen.

_______________________________________

Blogg.no er fortsatt teit, så får ikke endra til samme skrift som før.. This sucks. Men Må derfor blogge på sånn "kode" måte, der man må skrive inn koder for å få fet/kursiv tekst osv.. Flaks for meg at jeg kan de :) Derfor ingen bilder heller..

20.01.2012 | 20:18 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 23

Louis løftet opp haken din og bøyde seg ned mot deg. Du bøyde deg mot han også. Hjertet ditt slo fort. Akkurat i det leppene deres nesten møttes ble døra slått opp. Du snudde deg rundt og ble sjokket over hvem som stod i døråpningen.
______________________________________

Daria. Harry kom ut av soverommet. "Hva var den lyden?" Han stod sånn at han ikke så Daria. Du nikket mot henne og han tittet rundt hjørnet.  "Hva er det?" Du hadde nesten glemt at Louis satt ved siden av deg. Han tok hånda di. "Hva er dette?" Hun kom bort til dere og satte seg på andre siden av Louis. Han ga ham iphonen sin. Når han hadde lest hva som stod der ga han den tilbake. "Er det sant?" Han så bort på deg og smilte før han svarte. "Nei, det er ikke sant." Daria prøvde å le det bort. "Da beklager jeg veldig for avbrytelsen. Men hvis noe sånt skjer igjen, så gir jeg deg ikke en sjangse til." Hun reiste seg opp og gikk. Litt etterpå hørte dere et høyt smell. Louis så unnskyldende bort på deg. "Sorry for det der. Hun har en egen evne til å overreagere."Dere satte på en film, men denne gangen klarte du å følge med. Dere spiste potetgull, drakk brus og lo. Harry kom også ut igjen. Da klokka nærmet seg halv tolv sa da et kjapt "Natta" til guttene før du la deg. Du var utrolig sliten etter en lang dag. I det du hadde lagt deg under dyna banket det forsiktig på døra. Louis stakk hodet inn. "Kan jeg komme inn?" Du smile. "Jada." Han lukket døra lavt bak seg. I to lange sted var han borte ved senga og satte seg ned på sengekanten.

Mer? Rekorden er på 13, klarer dere å slå den?
 


______________________________________

Blogg.no er litt klikk, så får ikke lagt ned bilde på slutten.. -.-

20.01.2012 | 18:51 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 22

Selv om du var glad i Harry, som venn, ønsket du egentlig at et Louis du så på film med. Du satte deg i armkroken til Harry, som var oppslukt i filmen. Du klarte ikke følge med, alt du tenkte på var Louis. Han hadde jo tross alt bedt deg bo hos dem, hvorfor hadde han blitt med Daria da?
_______________________________________

Du kunne høre en lav snorkelyd fra Harry og satte deg opp. Han hadde sovnet. Du fant fjernkontrollen og slo av filmen. Teppet som lå på sofaen la du over Harry. Han var ganske søt når han sov. "Hvor skal du?" Harry åpnet øynene i det du tok et skritt mot soverommet. "Det ble sinnsykt kaldt når du gikk." Han så alvorlig på deg og klappet på plassen ved siden av seg. Du satte deg ned igjen og han da deg en del av teppet. Det varte ikke lenge før både du og Harry hadde sovnet.Harry spratt opp av sofaen da døra ble åpnet, noe som vekte deg også. Du gned deg trøtt i øynene. Louis kom gående inn døra. Han smilte av reaksjonen til Harry. "Hvorfor er du så skvetten?" Harry gikk forbi Louis. Harry hvisket noe til Louis, men du kunne ikke høre hva han sa. Noe som sannsynligvis var planen. Louis så tilbake på deg. "Hei." Han gikk bort til deg og ga deg en klem. "Hei." Svarte du lavt. Du satte deg ned i sofaen igjen og det samme gjorde Louis. "Du.." Han så på deg. "Beklager for oppførselen min før i dag. Det var ikke meningen å overse deg eller noe altså, men jeg har ikke sett Daria på 3 år." Han trakk forsiktig på skuldrene. "Det går greit, men jeg hadde satt pris på om du ikke gjorde det flere ganger." Han nikket. Louis løftet opp haken din og bøyde seg ned mot deg. Du bøyde deg mot han også. Hjertet ditt slo fort. Akkurat i det leppene deres nesten møttes ble døra slått opp. Du snudde deg rundt og ble sjokket over hvem som stod i døråpningen.

Mer? Klarer dere å slå 11 kommentarer (rekorden)?20.01.2012 | 17:16 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 21

Han la armen rundt skulderen på deg. Dere gikk opp igjen og kjørte tilbake til leiligheten. "Harry, hva var det du egentlig hadde tenkt til å si nede på stranda?" Harry kom inn igjen med drikke og potetgull. "Jo, altså.." Startet han.
______________________________________

"Du vet før du stod opp i dag?" Han så på deg for å sjekke om du fulgte med. Du nikket. "Louis sa at han gledet seg til å bli bedre kjent med deg, fordi han allerede har følelser for deg." Han smilte fra øre til øre. Du klarte ikke helt tro det du hørte. Hadde Louis følelser for deg? Blikket du ga Harry var tvilende. "Det er sant. Men han sa egentlig at jeg ikke skulle si det til noen." Han nølte litt. "Men siden det ser ut som du liker han også, så synes jeg at du skulle vite det." Han geipet til deg.Hadde det vært en annen enn Harry som sa det, hadde du sannsynligvis klappet til personen. Du måtte bare le. Harry oppførte seg som en liten unge. "Skal vi se film?" Han hoppet opp fra sofaen og fikk bort for å se hva slags filmer de hadde. Du var ikke sikker på hvilken film han valgte, men du brydde deg ikke så mye. Selv om du var glad i Harry, som venn, ønsket du egentlig at et Louis du så på film med. Du satte deg i armkroken til Harry, som var oppslukt i filmen. Du klarte ikke følge med, alt du tenkte på var Louis. Han hadde jo tross alt bedt deg bo hos dem, hvorfor hadde han blitt med Daria da?
 
Mer? Klarer dere 7 kommentarer på dette innlegget også?
Lik facebook siden til bloggen her! Takk :D


20.01.2012 | 16:16 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 20

"Det var noe jeg lurte på," startet Daria. "Vil dere fem være med til meg? Det skal være fest senere." Hun smilte så blidt at det så ut som om ansiktet hennes skulle sprekke. Guttene så på hverandre.
______________________________________

Du ble ikke overrasket over at hun ikke spurte deg. Du hadde ikke forventet det. "Jeg er ikke gammel nok til å gå på fest, ikke har jeg interesse av det heller. Så jeg blir hjemme." Sa Harry og ga de andre guttene ordet. "Come on, Boo Bear har allerede sagt ja." Hun så på resten av guttene med et valpeblikk. Du så bort på Louis, men han stirret ned i sanda. Hadde han virkelig sagt ja? Niall, Zayn og Liam så først på hverandre, så nikket de. "Vi blir med vi, hvis det er greit for Harry og *Ditt navn* da." Du løftet hodet fra skulderen til Zayn og nikket. Du følte at du kunne snakke med Harry, og du trengte virkelig å prate med noen nå. Du lurte på hva han egentlig hadde tenkt til å si før Daria og Louis kom tilbake.Du la hodet ned på skulderen til Zayn igjen. Dere bare satt der alle sammen. Fem minutters stillhet ble brutt av Daria. "Skal vi gå eller?" Hun reiste seg og og dro i hånda til Louis. Han reiste seg motvillig opp og fulgte etter henne. Det samme gjorde Niall og Liam. Harry, Zayn og du reiste dere. Du fikk en kjapp klem av Zayn før han løp etter de andre. Harry så på deg. "Går det bra?" Du klarte ikke svare. Han la armen rundt skulderen på deg. Dere gikk opp igjen og kjørte tilbake til leiligheten. "Harry, hva var det du egentlig hadde tenkt til å si nede på stranda?" Harry kom inn igjen med drikke og potetgull. "Jo, altså.." Startet han.

Mer? Klarer dere 7 kommentarer?19.01.2012 | 21:02 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 19

Hvem er hun jenta?" Harry så fra den ene til den andre. Alle trakk på skuldrene. Etter litt satte dere dere ned igjen. "De får bare fortsette å gå. De er jo ikke interessert i å gå sammen med oss uansett." Kommenterte Harry.
_______________________________________

Du så i retningen Daria og Louis hadde gått. De hadde gått ganske langt, men du kunne fortsatt se de. Mest av alt hadde du egentlig lyst til å reise tilbake til leiligheten. Eller i alle fall reise fra stranda. Du la hodet ditt på skulderen til Zayn og lukket øynene. Sola stekte og det blåste svakt. Niall, som hadde båret på gitaren sin, begynte å spille igjen. Daria og Louis var 20 meter unna dere nå, på vei tilbake. Harry lente seg mot deg og hvisket. "Han liker deg, så ikke vær redd for hun Daria dama." Han smilte. Hjertet ditt gjorde et lite hopp. Men hva om det ikke var sant? "Hvordan vet du det?" Hvisket du tilbake. *Later* mimet han og smilte så smilehullene syntes ekstra godt. "Tilbake allerede?" Spurte Liam. Daria og Louis hadde satt seg ned ved siden av dere. "Det var noe jeg lurte på," startet Daria. "Vil dere fem være med til meg? Det skal være fest senere." Hun smilte så blidt at det så ut som om ansiktet hennes skulle sprekke. Guttene så på hverandre.

Mer? Klarer dere 7 kommentarer til i morgen?
_______________________________________

2 dager til Maraton, whoop whoop! Spre ordet :)
Hadde satt pris på om dere hadde likt innlegget, tipset venner, etc.
 


19.01.2012 | 19:56 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 18

Noen ungdommer kom bort til dere nå og da for å få autograf. En av jentene satte seg ned ved siden av Louis og kysset han på kinnet. "Hei, Louis." Sa hun sukkersøtt. De andre guttene mumlet noe du ikke fikk med deg. "Hei." Svarte han. Hvem var hun?
______________________________________ 

Louis så bort på deg. "Dette er Daria." Jenta, eller Daria som hun het, så uinteressert på deg. "Hei." Du stikk av sjalusi når du så hvordan hun nesten satt på Louis. Hun kunne rett og slett ikke satt seg nærmere. Daria svarte ikke. Hun bare hevet øyenbrynene og fortsatte samtalen med Louis. Zayn satte seg enda nærmere deg. "Kun for å få Louis til å reagere." Hvisket han inn i øret på deg. "Jeg tror han liker deg, selv om dere ikke har kjent hverandre så lenge." Han smilte til deg. Selv om det ikke var så flaut merket du at du rødmet. Tenk om Louis faktisk likte deg?! Zayn fortsatte å hviske til deg, kun for å få Louis til å reagere. Han hvisket ikke noe særlig viktig, men prøvde alt for å få deg til å le. Fra å bare puste deg i øret til å fortelle vitser. Louis begynte å titte bort på dere nå og da. Daria patet i vei om alt som hadde skjedd siden hun så ham sist. Til slutt satte hun seg på fanget hans. Du måtte nesten le, det var tydelig hvor desperat hun var. I alle fall letter Louis' oppmerksomhet. "Skal vi gå litt?" Spurte Louis etter et par minutter. Daria og guttene reiste seg. Zayn hjalp deg opp og blunket til deg. Daria dro med seg Louis bortover stranda. Harry, Liam og Niall gikk sammen med deg og Zayn. De andre guttene hadde også lagt merke til hvordan Daria oppførte seg. "Hvem er hun jenta?" Harry så fra den ene til den andre. Alle trakk på skuldrene. Etter litt satte dere dere ned igjen. "De får bare fortsette å gå. De er jo ikke interessert i å gå sammen med oss uansett." Kommenterte Harry.

Mer? 5 kommentarer?
______________________________________

Ble ikke noe spennende avsluttning, er fult klar over det. Men måtte bare forte meg å skrive en del. Klarer dere 5 kommentarer fort, kommer det sannsynligvis enda en del i kveld!19.01.2012 | 17:01 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 17

Dere pratet mye, så flere filmer og før dere visste ordet av det var klokka halv to.
Louis var den første av dere som sa noe. "Kanskje på tide å legge seg?" Han hendvendte seg til Harry.
______________________________________

Han skjønte hva Louis mente, så han reiste seg og gikk på soverommet sitt. Han skar en tydelig grimase mot Louis før han lukket døra. Heldigvis for Harry, hadde ikke Louis sett den, i motsetning til deg. Du lo av ham. "Hva er det?" Louis så nysgjerrig på deg. "Ingenting." Du ville ikke ha Harry i trøbbel heller, så det var best å ikke si noe. Dere bare satt i sofaen og så på hverandre en stund. "Jeg ville bare si at jeg er glad for at du blir. Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med deg." Han lo litt han også. "Det føles ut som om jeg har kjent deg lenger enn to dager." Du var enig, bare motsatt veg. Det føltes ut som om du hadde kjent både Louis, og resten av guttene, lenger enn to dager. Den neste uka kom til å bli en av de beste i livet ditt. Dere går til hvert deres rom og legger dere. Dere hadde jo tross alt en uke på dere til å bli bedre kjent.Dere stod tidelig opp. Sammen med Harry, Zayn, Niall og Liam reiste dere til stranda. Dere bada, solte dere og hadde det gøy. Niall hadde tatt med seg gitaren og du hørte på at guttene sang. Du satt mellom Louis og Zayn, akkurat som du hadde gjort i går. Dere gikk opp til en restaurant og spiste før dere gikk ned igjen. Noen ungdommer kom bort til dere nå og da for å få autograf. En av jentene satte seg ned ved siden av Louis og kysset han på kinnet. "Hei, Louis." Sa hun sukkersøtt. De andre guttene mumlet noe du ikke fikk med deg. "Hei." Svarte han. Hvem var hun? 

Mer? Klarer dere 7 kommentarer? 19.01.2012 | 15:52 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 16

Du håpet at Louis hadde tid til å henge med deg litt, eller i alle fall en av guttene. Det fristet ikke å være mye alene etter at Eva reiste. Vinden blåste da du gikk ut av hotellet. Louis satt allerede i bilen og du satte deg inn i den du også.
_______________________________________

Det tok ikke lang tid før dere var fremme ved leiligheten. Alle guttene hadde leiligheter i samme bygg, og Louis og Harry delte en. De andre guttene hadde allerede kommet tilbake og de hvisket seg i mellom når du og Louis kom inn. "Hei." Hylte guttene i kor. Du smilte til dem og sa et fort "Hei." før du fulte etter Louis inn på et av rommene. "Her skal du sove." Sa han og satte ned kofferten din på golvet. Rommet var nydelig.Dere gikk ut i stua og satte dere ned sammen med guttene, som nå hadde satt seg til å spille Pokèmon. Det skjedde ikke så mye, så du og Louis gikk på rommet i stedet. Han fortalte deg mange vitser, og du klarte nærmest ikke stoppe. Det hadde gått over 2 timer når Harry ropte. "Vil dere ha noe å spise? Vi bestiller pizza!" Louis dro deg med ned og dere diskuterte hva dere skulle ha. Du var sikker på at du kom til å få det koselig sammen med guttene, men hvis det kom til å være så morsomt hele tiden kom en uke til å være for lite!
Dere spiste og Harry og Zayn hadde satt på en film. Du var ganske sikker på at det var Grease. "Yndlingsfilmen til Louis." Hvisket Zayn og dultet borti deg med skulderen. Midt i filmen gikk Liam, Niall og Zayn, de skulle møte noen venner. Siden Harry ikke var gammel nok til å drikke enda, ble han igjen sammen med Louis og deg. Dere pratet mye, så flere filmer og før dere visste ordet av det var klokka halv to.
Louis var den første av dere som sa noe. "Kanskje på tide å legge seg?" Han hendvendte seg til Harry.

Mer? 7 kommentarer til del 17! 19.01.2012 | 07:29 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 15

Han satte seg inn og startet den. Du stod utenfor og lurte på hva det var han gjorde for noe. "Kom igjen, sett deg inn." Du gjorde som han sa, og dere kjørte ut fra parkeringsplassen. Dere kjørte bort til hotellet igjen. Hva skulle dere her? Og hadde han sagt i fra til resten av guttene?
_____________________________________

"Hva med guttene?" Louis gikk ut av bilen og åpnet for deg. "De klarer seg fint selv. Hvis du bekymrer deg så for dem, kan du jo bare sende en av dem en melding." Han ga deg mobilen sin. Du ga den tilbake. Når han sa det på den måten hørtes det veldig teit ut. Du fulgte etter Louis inn på hotellet og opp på rommet. Louis låste opp for deg og fant frem kofferten din. "Jeg vet dette sannsynligvis virker litt rart, men du skal bo sammen med meg og Harry. Du får ikke lov å bo alene her på hotellet." Han prøvde å virke mer voksen enn han egentlig var og du brast ut i latter. "Åja, er det sånn det er. Men hva om jeg ikke har lyst?" Klarte du å få frem. "Har du ikke lyst?" Louis rødmet og la kofferten tilbake der den hadde stått. Du lo enda mer. "Jeg bare tuller da, Louis!" Du tok kofferten og la den på senga. Både du og Louis la klær ned i den, så det gikk dobbelt så fort.Louis bar kofferten ned og lempet den inn. I mens leverte du hotellnøkkelen og betalte. Denne uka skulle bli den beste i hele ditt liv. Du kom til å tenke på at guttene sannsynligvis brukte på tid angående touren sin. Du håpet at Louis hadde tid til å henge med deg litt, eller i alle fall en av guttene. Det fristet ikke å være mye alene etter at Eva reiste. Vinden blåste da du gikk ut av hotellet. Louis satt allerede i bilen og du satte deg inn i den du også.

Mer? 5 kommentarer?18.01.2012 | 21:07 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 14

Du klarte ikke si ordene høyt, og ga mobilen til Louis. Han leste den høyt for de andre. Hva skulle du gjøre? Bli i England en uke til, eller reise tilbake til kalde Norge? Du så bort på Louis.
_____________________________________ 

Du hadde sannsynligvis blitt kjent med noen av de mest fantastiske guttene på jord. Kunne du bare forlate de nå? Guttene så nysgjerrig på deg. "Kan vi prate sammen litt?" Louis dunket deg vennskapelig i armen. Dere gikk ut av hallen og satte dere ned på en liten gressflekk. "Jeg vet at jeg bare har kjent deg i et døgn, men kan du være så snill og være her en uke til?" Han så bedende på deg. Du visste ikke helt hva du skulle gjøre. Du og Eva hadde jo reist hit for å være med i dansekonkurransen, men det hadde jo ikke blidt noe av. Nå satt du her, sammen med Louis. Hjem til kalde Norge eller en uke i London? Det var jo ikke vanskelig å velge, men du var fortsatt ikke helt sikker. Å bo alene på et hotell fristet ikke så voldsomt og Louis hadde garantert ikke tid til deg hele tiden. Da fikk du også enda mer til alene. "Ehm.. Jeg vet ikke helt." Louis hadde sett deg inn i øynene siden han spurte deg, men svaret ditt fikk han til å se på bakken i stedet."Vær så snill. For min skyld? Jeg har ikke akkurat noe imot å bli bedre kjent med deg." Han så opp igjen og smilte til deg. Du kjente sommerfuglene i magen igjen. Tenk om dette var eneste sjangsen til å få være med Louis? "Ja, ok. Jeg blir." Han hoppet opp og drog deg med bort til bilen. Han satte seg inn og startet den. Du stod utenfor og lurte på hva det var han gjorde for noe. "Kom igjen, sett deg inn." Du gjorde som han sa, og dere kjørte ut fra parkeringsplassen. Dere kjørte bort til hotellet igjen. Hva skulle dere her? Og hadde han sagt i fra til resten av guttene?

Mer? 5 kommentarer!
_____________________________________

Rekker sannsynligvis å skrive del 15 i dag, og hvis dere når 5 kommentarer legger jeg den ut også. Hvis ikke legger jeg den ut i morgen, usikkert på når. Kanskje rekker jeg det før jeg går på skola (før halv 9). Får se på det!18.01.2012 | 19:30 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 13

Kanskje hun er på dansekonkurransen." Alle så på hverandre før dere sprang ned til bilene. Folk dere møtte på veien ble nesten løpt ned. Det var 5 minutter siden konkurransen hadde startet. Hva om Eva var der?
_________________________________________

Dere kjørte så fort dere kunne i forhold til trafikken. Heldigvis var ikke hallen langt unda. Du og Eva hadde jo egentlig tenkt til å gå dit, det tok rundt 3 kvarter å gå. Da dere kom fram parkerte Louis bilen på første og beste plass. Dere hadde ikke tid til å somle nå. Resten av guttene var rett bak dere. Louis tok et godt tak i hånda di når dere kom inn i hallen. "Så vi ikke mister hverandre." Sa han før han presset seg frem mellom alle menneskene. Du hadde vist guttene et bilde av Eva, så de visste hva de skulle se etter. Det var lettere for guttene å se etter henne, siden alle 5 var høyere den deg. Da dere kom inn i nabohallen, der dansekonkurransen tok sted, gikk dere opp og ned på tribunene. "Jeg tror ikke hun er her." Du ville ikke innrømme det, men hvis hun hadde vært der burde dere ha funnet henne nå. Du tok opp mobilen din for å sjekke hvor mye klokka var. Halv 2. Dere hadde lett etter henne i over en time.


Du hadde også fått noen meldinger. En ny fra moren din, en fra ei venninne og en fra.. Nei.. Du leste avsenderen om igjen. Eva? "Hun har sendt meg en melding" Hylte du til guttene. De kom bort til deg mens du leste gjennom den. *Jeg vet at du sannsynligvis er bekymret, men alt er bra med meg. Jeg reiser tilbake til Norge i morgen, så du får kose deg sammen med Louis. Håper du ikke er alt for sur, og at vi kan møtes om en uke. Eva xx* Du klarte ikke si ordene høyt, og ga mobilen til Louis. Han leste den høyt for de andre. Hva skulle du gjøre? Bli i England en uke til, eller reise tilbake til kalde Norge? Du så bort på Louis.

Mer? Reise hjem eller være igjen?
7 kommentarer til neste del!18.01.2012 | 17:09 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 12

Alt var grått uten Eva. En ting var å være uten henne i noen dager, en annen ting vår å ikke vite hvor hun var. Atter en gang banket det på. Dere så på hverandre. Louis reiste seg og gikk bort til døra.
_______________________________________ 

"Hei. Kom dere akkurat?" Louis virker veldig ivrig. Du hørte mumling ute i fra gangen. "Ja, vi var like rundt hjørnet. Det var litt vanskelig å få tak i romnummeret da. Du kunne jo teksta det til en av oss." Det var guttene, eller i alle fall Liam. De kom inn på rommet igjen alle sammen, Louis fremst. Du var ganske sikker på hvem som var hvem nå, selv om du ikke hadde møtt de mer enn en gang. "Hei *Dittnavn*" Zayn satte seg på venstre siden av deg i sofaen, mens Louis slo seg ned på den høyre. "Hei." svarte du tamt tilbake. Mobilen din vibrerte på bordet og du nærmest hoppet i sofaen. En melding. Du åpnet den og leste. *Vil bare minne dere på dansekonkurransen senere i dag. Mvh Kari* Dansekonkurransen! Du hadde helt glemt hvorfor dere var her i England i det hele tatt. "Hvor mye er klokka?" Du tittet opp på guttene. Zayn dro opp mobilen fra lomma og så tilbake på deg. "Halv tolv, hvordan det?" Dansekonkurransen startet om en halv time! "Danskekonkurransen" fikk du sagt fort før du var ute på soverommet. Du åpnet den ene delen av skapet, men mistet øyeblikkelig fokus. De fleste av klærne til Eva var borte.

 

Du datt nesten sammen. Louis kom bak deg og støttet deg så du klarte å holde deg på beina. "Hva er det, *Dittnavn*?" Han skjønte ikke hvorfor du reagerte. "Klærne til Eva. De er borte." De andre guttene kom også inn på rommet. "Sikker på at hun la alle klærne inn i skapet, og ikke lot de være i kofferten?" Det var Harry som pratet nå. Det stod stille for deg et øyeblikk. Hva om du tok feil? Dere lette etter kofferten til Eva over hele rommet, men dere fant den ikke.
"Hun må ha tatt med seg klærne og reist." Du dumpet ned på senga, ved siden av Harry og Louis. Du la hodet på skulderen til Louis og han la armen rundt deg. Det var da ideen tok form i hodet på deg. "Dansekonkurransen. Kanskje hun er på dansekonkurransen." Alle så på hverandre før dere sprang ned til bilene. Folk dere møtte på veien ble nesten løpt ned. Det var 5 minutter siden konkurransen hadde startet. Hva om Eva var der?

Mer? 5 Kommentarer til del 13! 18.01.2012 | 15:40 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 11

Du la hodet på puta og lukket øynene. Lyden av Louis som gikk ut til stua igjen ble lavere og lavere. Lyden av at Louis låste døra var det siste du hørte før du sovnet. 
________________________________________

Du åpnet øynene. Mest av alt hadde du egentlig lyst til å sovne igjen, sovne for alltid. Glemme gårsdagen. Dobbeltsenga som det egentlig skulle ligge to personer i nå, var halvfull. Du lukket øynene og snudde deg rundt i senga. Armen dunket inni noe hardt. Du sperret opp øynene og så rett inn i de grågrønne øynene til Louis. "Våken?" sa han. Det var tydelig at han også var trøtt. Du nikket. "Håper det er greit at jeg la meg her. Sofaen var litt kort." Han knep øynene hardt igjen og satte seg opp i senga. "Jeg skal bare stikke ned å hente noe i bilen." Louis reiste seg og gikk ut døra. Da du hørte lyden av døra som smalt igjen gikk du ut på badet. Du sminket deg og tok på rene klær. Når du var ferdig gikk du ut i stua og satte deg i sofaen. Det var ikke så mye å gjøre. Mobilen din lå på bordet og du tok den opp og sjekket om du hadde fått noen meldinger. Louis hadde sendt deg en melding mens du var på badet, han skulle reise og kjøpe noe mat. Magen din rumlet som et tegn på hvor sulten du var. Du slo på TVen, så du kunne konsentrere deg om noe annet i mens. En gammel episode av Gossip Girl var det første og beste du fant.


Louis kom inn døra når episoden nesten var ferdig. "Tilbake." Sa han både blidt og høyt. Du gikk bort og hjalp han med maten, før dere satte dere ned for å spise. Tankene dine var helt andre steder, og du merket ikke engang hva du spiste. Alt var grått uten Eva. En ting var å være uten henne i noen dager, en annen ting vår å ikke vite hvor hun var. Atter en gang banket det på. Dere så på hverandre. Louis reiste seg og gikk bort til døra.


Mer? 5 kommentarer!

________________________________________

Blir sannsynligvis maraton på Lørdag, men må komme i forskudd på skrivinga først. Til nå har jeg skrevet delene rett før jeg legger de ut. Men bare sånn at dere vet det : )17.01.2012 | 21:51 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 10

Mobilen din vibrerte, men det kun en melding fra moren din. *Hei jenta mi! Håper du og Eva har det fint i London. Vi her hjemme gleder oss til å se dere igjen snart! <3* Du merket at du gråt. Det banket på døra og du gikk for å åpne. Kanskje det var Eva?
_________________________________________________ 

Du åpnet døra og til din overraskelse, og skuffelse, var det Louis som stod der. Det var jo ikke noe galt i at Louis kom opp, men du håpet jo egentlig at det hadde vært Eva. Han smilte forsiktig til deg før han gikk inn på rommet. Du lukket døra og gikk etter ham. Han satt på sofaen. Du la merke til at han satt med to kopper, med noe som sannsynligvis var kakao, i hendene. Han reiste seg opp igjen og kom bort til deg. "Her." Han ga deg den ene koppen. Du prøvde å smile, selv om du aller mest hadde lyst til å legge deg under dyna og gråte. "Takk." Du satte deg ned i sofaen og det samme gjorde Louis. Dere bare satt der, begge to. Louis drakk litt, men du klarte ikke annet enn å stirre på koppen.Du satte den ned på bordet og reiste deg opp. Døra til soverommet stod åpen, og du gikk bort. Bare stod der og tittet inn. Du gikk bort til senga og la deg under dyna. Louis hadde fulgt etter deg, noe du ikke la merke til før han strøyk deg over kinnet. "Vi skal finne henne. Jeg lover." Forsøket ditt på å smile ble mislykket. Du la hodet på puta og lukket øynene. Han gikk ut til stua igjen. Lyden av at Louis låste døra var det siste du hørte før du sovnet.

Mer? 5 Kommentarer?
_________________________________________________

Jeg har fått en kommentar om jeg ikke kan ha maraton snart. Jeg kan kanskje ha det til helga, hvis jeg husker på det. Så hvis det blir noe av, blir det først Lørdag eller Søndag. Da sitter jeg sannsynligvis ikke med lekser store deler av dagen! Andre som ønsker maraton? 


17.01.2012 | 19:51 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 9

Dere kjørte tilbake samme veg som dere hadde gjort før i dag, men med en helt annen stemning i bilen. Hadde det virkelig skjedd noe med Eva, eller var alt sammen bare en dårlig spøk? Hun hadde jo tross alt sin egen type humor.. 
___________________________________________ 

Ingen av dere sa noe. Dere fant fram til hotellet og du prøvde å ringe Eva. Ingen tok den. Du lente hodet på nakkestøtta på bilsetet. "Alt er sikkert bra med henne." Louis prøvde å berolige deg, noe som ikke funket så godt. Du prøvde, så godt det lot seg gjøre, å få tilbake hukommelsen etter gårsdagen. Hvilket romnummer? Du åpnet døra og sprang inn til resepsjonen. Det så ut som om det var helt tomt og du gikk nærmest løs på den lille klokka som stod der. En lav, brunhåret kvinne kom gående mot deg. "Hallo." sa hun og satte seg ned på stolen bak resepsjonen. "Hvilket rom er det Eva Charlotte Hansen og *Ditt for- og etternavn*" I tilfellet hun ikke ville oppgi romnummeret til deg, tok du opp passet ditt og viste det. "Rom 54, i 3. etasje. Er det noen på rommet eller trenger du nøkkel?" Hun smilte til deg. "Eva har nøkkelen, men jeg tror ikke hun er på rommet nå." Kvinnen ble med deg opp i 3. etasje, siden de kun hadde 1 reservenøkkel. Hun låste opp og du gikk inn på rommet. Det var tomt. "Eva? Eva?" Du ropte så høyt at de andre gjestene sannsynligvis hørte det. Men hva betydde vel det når Eva var borte? Du lette over alt; i alle rom, under sengene, i skapet - ja over alt. Men ingen Eva noen steder. Du satt deg ned på senga. Mobilen din vibrerte, men det kun en melding fra moren din. *Hei jenta mi! Håper du og Eva har det fint i London. Vi her hjemme gleder oss til å se dere igjen snart! <3* Du merket at du gråt. Det banket på døra og du gikk for å åpne. Kanskje det var Eva?

Mer? 5 kommentarer til del 10! 
Hvem tror dere det er?

___________________________________________ 

Takk til dere som leser og kommenterer, det er dere som gir meg motivasjonen til å fortsette å skrive. Lagde bloggen på Fredag, og har allerede (i skrivende stund) over 40 kommentarer og over 250 sidevisninger! Tusen takk! :D Del 10 kommer ut i dag, hvis dere kommenterer!17.01.2012 | 18:46 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 8

Eva ble stille. "Eva? Er du der?" Det kom ikke noe svar så du tittet ned på mobilen din. Eva hadde tydeligvis lagt på. "Jeg tror jeg må dra." Du tar tak i armen til Louis og drar han med til bilen. 
_____________________________________________________

"Hva er det som skjer?" Han så mot guttene men fulgte villig etter. "Kan jeg forklare det når vi kjører? Vi har kanskje hastverk." Han stoppet og tak i hånda di istedet. "Si det, vær så snill." Du prøvde først å dra deg løs, men Louis var mye sterkere enn deg. "Eva ble plutselig bare borte. Hun bare la på. Tenk om noe har skjedd med henne!" ordene kom så fort ut munnen din at Louis ba deg si de en gang til. Du prøvde så godt du kunne å kontrollere både tanker og pust. Louis nærmest dro deg med tilbake til guttene, siden det stod benker der. Guttene, som var nysgjerrige, stod og trippet bak ryggen til Louis.Harry tok mot til seg og prøvde å få kontakt med dere. "Hva er det som skjer?" Hviskingen mellom de andre guttene ble borte, alle fulgte med på hva enten du eller Louis skulle si. Du satt der som om ingenting skjedde, du klarte ikke reagere. Louis så på deg, han skjønte jo tross alt hvorfor du var helt fjern. "Ikke nå, gutter. Gå heller og sett dere igjen." De gjorde som han sa. Louis tok deg med bort til bilen igjen, uten å si ha det til guttene, og startet motoren. "Adressa?" han dultet borti deg med hånda. Du tittet opp på han, du hadde ikke fått med deg hva han sa. "Adressa til hotellet." mobilen din lå fortsatt i lomma og du tok den opp, fant meldinga og ga mobilen til Louis. Dere kjørte tilbake samme veg som dere hadde gjort før i dag, men med en helt annen stemning i bilen. Hadde det virkelig skjedd noe med Eva, eller var alt sammen bare en dårlig spøk? Hun hadde jo tross alt sin egen type humor..

Mer? Klarer dere mer enn 5 kommentarer på dette innlegget?
Stor sannsynlighet, hvis dere kommenterer, at jeg legger ut i alle fall en del 9 i dag!17.01.2012 | 15:48 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 7

Følelsen av at minuttene gikk fortere og fortere ble sterkere. Louis svingte inn på en liten veg, etter 2 minutter var det fremme. Det du så fikk deg til å måpe.
___________________________________________________

Dere stoppet utenfor en låve. Midt ute på landet. Louis hoppet fort ut og sprang for å åpne bildøra for deg. Var det hit dere skulle? "Takk." Du smilte til ham. "Vi er fremme." Han slo ut med armen mot låven. "Var det ikke filmkveld du sa?" Han lo litt av deg. "Jo, det var i alle fall det som var tanken. Niall og guttene har sikkert fikset med alt utstyret og slik." Du visste ikke helt hvordan du skulle reagere. Dataen og en pose med filmer stod ved siden av alt utstyret. Den eneste lyden dere kunne høre, var vinden. "Hvor er de?" Dere satte dere ned på bakken begge to. "De driver sikkert inne i låven eller noe. Vent her." Louis reiste seg opp og jogget bort til låven.Du kunne høre at han ropte på de. Det virket ikke som om han fikk noe svar. Vinden blåste kjølig, noe som var ganske behagelig i den stekende sola. Du hørte lyden av en kvist som knakk, og snudde deg rundt. Der sto fire gutter. "Louis." ropte du før du smilte til dem. Du skjønte at dette måtte være guttene han letet etter. De tok deg i hånda en etter en og presanterte seg. Niall, Harry, Zayn og Liam. Du skulle nok klare å huske på hvem som var hvem. Louis kom gående fort bort til dere. "Så dere har allerede hilst på hverandre?" Dere nikket alle fem. De virket som en hyggelig gjeng. Det hadde begynt å mørkne litt og guttene tente bål. Filmen ble helt glemt. Niall spilte gitar og dere både sang og lo. Eva ringte deg opp igjen og lurte på når du kom. "Hvor lenge skal vi være her?" Du så bort på Louis. "Så lenge du vil." Harry dunket Louis tullete i armen. Louis skar en grimase tilbake. De oppførte seg som en gjeng med 5-åringer. "Jeg vet ikke helt. Du kan bare legge deg altså, så slipper du å vente på meg." Eva ble stille. "Eva? Er du der?" Det kom ikke noe svar så du tittet ned på mobilen din. Eva hadde tydeligvis lagt på. "Jeg tror jeg må dra." Du tar tak i armen til Louis og drar han med til bilen.

Mer? 5 kommentarer? 16.01.2012 | 20:33 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 6

Dere betalte for maten og gikk til bilen igjen. Om ikke lenge skulle du møte vennene til Louis. Tenk om du ikke likte deg.
____________________________________________

Det var ikke like stille i bilen på veg til der Niall bodde. Dere pratet i vei om alt mellom himmel og jord. Louis prøvde å få deg til å huske mer fra gårsdagen. Mobilen vibrerte i lomma di. Du tok den opp. Det var Eva som ringte. Du tok den og la mobilen inntil øret. "Hei, hvor er du?!" stemma til Eva skøyt opp noen oktaver. "Hei, jeg er ikke helt sikker. Louis og jeg er på veg bort til Niall på filmkveld." Det ble stille i den andre enden. "Louis og Niall? Som i Louis Tomlinson og Niall Horan fra One Direction?" Da var det din tur til å bli stille. Du forstod nå hvorfor navnet Louis Tomlinson hadde hørt kjent ut.Noen av vennene dine var jo tross alt superfan av dem, du burde ha husket det. Du husket plakatene til Melissa. Louis var så mye kjekkere i virkeligheten. "Ja, det er visst det." svarte du, fortsatt litt i dine egne tanker. "Så dere er på veg til leiligheten til Niall altså. Når kommer du tilbake til hotellet?" Setningen rev deg ut av tankene og du tittet bort på Louis. "Jeg vet ikke helt. Spørs jo hvor lenge den varer. Og jeg har faktisk glemt hvor hotellet er." Eva lo. "Du drakk litt mye på den festen i går. Jeg tekster deg adressen."
Du smilte litt for deg selv. Eva hadde en egen form for humor. De fleste ville vel blitt litt mer urolige hvis venninnen ikke kom hjem etter en fest. "Ok, takk. Snakkes senere." Du la mobilen tilbake i lomma. Like etter hørte du meldingslyden din, men siden du visste hva det var brydde du deg ikke mer om den. "Eva?" Louis tittet ort bort på deg før han så på veien igjen. "Ja, hun lurte på når jeg kom tilbake til hotellet." Han skar en grimase. "Lurte på når du kom til hotellet igjen? Burde hun ikke være over ørene bekymret for hva som kunne ha skjedd?" Da han sa det høyt måtte du også tenke litt over det. Jo, det var vel normalt. Louis kjørte ut fra byen. Du visste ikke mye om hvordan eller hvor de bodde, men du forventet en leilighet inne i byen. Dere kjørte lenger ut mot landet.
 Følelsen av at minuttene gikk fortere og fortere ble sterkere. Louis svingte inn på en liten veg, etter 2 minutter var det fremme. Det du så fikk deg til å måpe.

Mer? 5 Kommentarer? 

 


16.01.2012 | 16:25 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 5

Du setter deg ned på en benk like ved og venter på at han var ferdig. Du hadde absolutt ingen grunn til å vite det, men du lurte fælt på hvem det var. Hendingen i leiligheten dukket også opp, hvem var det som hadde banket på?
________________________________________________
 

Louis stod så langt borte at du ikke kunne høre ham. Du så ham bare bevege på munnen. Etter en liten stund kom han tilbake. "Morsomt mens jeg var borte?" Han var like tullete som alltid. Du smilte som svar. Det var ikke så mange mennesker på senteret så det var god plass i butikkene. Dere i gikk i hovedsak rundt å så på, ingen av dere fant noe dere ville kjøpe. Etter et par timer satte dere ned på en liten restaurant og bestilte dere drikke og mat.  
Du kunne ikke nekte for at du trivdes i selskapet til Louis. Han var så annerledes i forhold til de andre guttene du kjente. "Er du opptatt senere?" Han snudde seg mot deg og smilte. "Nei, jeg vet jo tross alt ikke hvor jeg bor. Eller hvor Eva er. Så er absolutt ikke opptatt. Hvordan det?" Sommerfuglene i magen din klarte ikke roe seg ned. Hva skulle han egentlig spørre om? "Jo, altså," startet han. "En venn av meg skal ha filmkveld senere, og jeg lurte ganske enkelt på om du ville være med?" Du klarte først ikke svare.
Du kjente han knapt, men hvor ellers skulle du gjøre av deg? "Ja, selvfølgelig vil jeg være med." Han smilte nesten fra øre til øre. "Det var det jeg fikk vite i telefonen i stad. Niall skal ha filmkveld." Det var altså det han hadde pratet om i telefonen. "Vet han at jeg er med deg?" Du ville ikke trenge deg på. "Ja, jeg sa ifra om det. De pleier alltid finne på noe veldig sprøtt, tenkte at jeg skulle advare de litt." Han lo.
Sommerfuglene i magen din tok nesten av. Du måtte le du også. "Er det så ille?" Du var av den nysgjerrige typen, og klarte ikke motstå spørsmålet. "Det er vel egentlig ikke det, men jeg vet jo ikke hvordan du eller de kommer til å reagere. Greit å være på den sikre siden." Dere betalte for maten og gikk til bilen igjen. Om ikke lenge skulle du møte vennene til Louis. Tenk om du ikke likte deg?

Mer? Klarer dere 5 kommentarer denne gangen også?________________________________________________

Ble en litt kort del, men kommer mer senere. Må bare få gjort noen lekser først!


15.01.2012 | 20:51 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 4

 "Hva heter du?" gutten snudde deg og så deg rett inn i øynene. "Jeg forteller mitt hvis du forteller ditt først." Han oppførte seg nesten litt som en unge. Han geipet til deg og du klarte ikke la være å le. "Jeg heter *Ditt for- og etternavn*. Din tur."
____________________________________

Han smilte det blendende smilet sitt. "Louis Tomlinson." Det var noe kjent med det navnet, men du klarte bare ikke sette fingeren på det. "Louis," sa du lavt til deg selv. "Fint navn." Du fokuserte på øynene hans. "Jeg vet." han stakk deg i siden med en finger. Du både lo og hylte på samme tid. Noen ganger hadde det vært greit å ikke være så kilen. Du dyttet han ned i sofaen og kilte tilbake. Han lo han også. Det banket på døra og begge to så skremt på hverandre. Louis gikk bort og åpnet. Du hørte ikke noe av hva de snakket om. Innerst inne ønsket du sterkt at ingen hadde avbrutt dere. Du stilte deg borte ved vinduet og tittet ut. Sola var i ferd med å gå bak noen skyer. Du hoppet bakover når noen plutselig stakk deg i siden igjen. Louis altså! Du stakk tilbake og han smilte enda mer. "Skal vi stikke og shoppe?" spurte han. "Ja." Dere gikk bort til gangen og tok på dere både sko og jakker. Lommeboka di lå der Louis hadde foreslått, i jakkelomma. Du kom til å tenke på Eva igjen og du tok opp mobilen og tastet nummeret på nytt. Men hun tok den ikke nå heller. Hun kom sikkert til å ringe tilbake. Dere gikk ut på fortauet og du fulgte etter Louis bort til en bil. Dere satte dere inn og han begynte å kjøre. Du visste ikke hvor dere skulle, men du følte du kunne stole på ham. Han så på deg et øyeblikk, men slo blikket ned når han merket at du hadde sett det. Du kunne ikke huske at du hadde møtt noen som han før. Dere stoppet foran et kjøpesenter. Du klarte ikke annet enn å måpe. Louis parkerte bilen og dere gikk inn på senteret.


Dere gikk først bare litt rundt for å se hva slags butikker det var der. Mobilen til Louis ringer. Han sier et fort "Bare vent litt," før han tar mobilen opp av lomme. Du setter deg ned på en benk like ved og venter på at han skulle bli ferdig. Du hadde absolutt ingen grunn til å vite det, men du lurte fælt på hvem det var. Hendingen i leiligheten dukket også opp, hvem var det som hadde banket på?


Mer? Klarer dere 5 kommentarer denne gangen også? 


15.01.2012 | 18:06 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 3

 Han tok opp mobilen og ga den til deg. "Jeg har ikke rotet gjennom den altså, jeg bare la den her." Du klarte ikke la være å smile av reaksjonen hans. Du hadde 18 tapte anrop, alle fra Eva. 
_______________________________________________

Du tastet inn nummeret til Eva i en fei. Du lot den ringe i noe som virket som en evighet før du avslo og la ned mobilen. "Svarer hun ikke?" gutten så nervøst på deg. "Nei, så du er kanskje stuck med meg i hele dag." Du var usikker på hvordan han kom til å reagere. Tenk om han kastet deg ut? Du visste ikke engang hvor i England du bodde sammen med Eva. Tankene dine bla avbrutt av latter. 2Tror du jeg har noe imot det? Vi kan jo finne på noe gøy!" Du klarte ikke la være å smile av entusiasmen i stemmen hans. "Du er jente, du liker sikkert å shoppe.?"
Han nølte litt. "Jo, det kan vi sikkert. Men, hvor er lommeboka mi?" Du måtte nesten le av deg selv. Første gangen du drakk sikkelig drakk du så mye at du bare husket deler av kvelden. "Jakka di henger nede i gangen, kanskje den ligger der." Han reiste seg og begynte å gå. Du hoppet ut av senga, bokstavelig talt, og gikk fort etter. Nedover trappa tittet du ut vinduene. Sola skinte fra en skyfri himmel. Leiligheten var enkel, men pen.Gutten, som du fortsatt ikke visste navnet på, gransket deg nøye. "Det er leiligheten til en venn. Jeg fikk låne den fordi hun ikke er hjemme." han tittet fraværende ut av vinduet. "Den er fin." Hva ellers skulle du si? Det var jo tross alt det den var. "Men du, det er en ting jeg rett og slett har glemt å spørre om." du kjente at pulsen økte. Det var jo et lurt spørsmål, men det hørtes sikkert ganske så rart ut allikevel. "Hva heter du?" gutten snudde deg og så deg rett inn i øynene. "Jeg forteller mitt hvis du forteller ditt først." Han oppførte seg nesten litt som en unge. Han geipet til deg og du klarte ikke la være å le. "Jeg heter *Ditt for- og etternavn*. Din tur."


Mer? Hva synes dere så langt?
_______________________________________________ 

Som dere kanskje har sett, så har jeg fikset design og header, vet ikke hvor lenge jeg kommer til å ha headeren.. Men, ja - bedre enn ingenting : ) 
15.01.2012 | 13:36 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 2

Skulle du bare sitte her å vente? Du satte deg opp igjen. Buksa di lå på gulvet og du tok den på deg. Rett etter at du hadde fått den på deg banket det på døra. "Ja" svarte du fort og satte deg på sengekanten. Gutten titten inn og smilte. "Du er oppe alt, jeg trodde kanskje du hadde sovnet igjen." Han kom bort og satte seg på senga han også. Han ga deg en baguette med ost og skinke og en cola."Ikke så mye til frokost, men det er i alle fall noe. Håper du liker det, forresten."  Du åpnet colaen og drakk halve. Magen din rumlet lavt. Øynene deres møttes, men du slo blikket ned igjen. Du tok en liten bit av baguetten. "Kan du fortelle litt mer om gårsdagen?" Du prøvde å få i gang en samtale, så han skulle gjøre noe annet enn å se på at du spiste. "Vell, det skjedde vel egentlig ikke så mye mer enn det jeg har sagt allerede. Jeg tok deg med hit fordi jeg var redd du kom til å ende opp liggende igjen på fortauet eller noe, når klubben stengte." han ga deg et lite smil.
"Vet du hvor hun jeg var med ble av?" Eva hadde bare blitt borte for deg i går. Du kunne ikke huske å ha pratet med henne etter at dere hadde gått inn. "Nei. Var du sammen med noen?" han så overrasket på deg.  Du visste ikke helt om du skulle smile eller ikke, så det blei mer en grimase. Han lo.
Du bare måtte innrømme at han var den kjekkeste gutten du noen sinne hadde sett. De grågrønne øynene hans nærmest lyste. Du kom tilbake til virkeligheten når du tenkte på Eva igjen. Mobilen din! Du hadde nummeret til Eva på mobilen din. Du tok deg på lårene, siden du trudde mobilen lå i en av bukselommene. "Hvor er mobilen min?" du så deg rundt i rommet. Han reiste seg og gikk bort til kommoden. Han tok opp mobilen og ga den til deg. "Jeg har ikke rotet gjennom den altså, jeg bare la den her." Du klarte ikke la være å smile av reaksjonen hans. Du hadde 18 tapte anrop, alle fra Eva.

 

Mer? Klarer dere 5 kommentarer som på første del? 

____________________________________________________________

Skal forresten prøve å få fikset med nytt design i dag : ) 


14.01.2012 | 21:37 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 1

Du satte deg opp i senga. Lysstråla som kom gjennom glippen i gardinene hadde vekt deg.  Rommet var ukjent. Det eneste du var sikker på var at du ikke var hjemme. Men hvor kunne du være? Du skulle til å hoppe ut av senga og gå bort til vinduet, da døra i den andre enden av rommet åpnet seg. En brunhåret gutt kom inn i rommet og du dro dyna ekstra godt rundt deg, mest som et instinkt.  "Hei" sa han med et smil. Du smilte tilbake. Det føltes litt merkelig å ha en samtale med en ukjent gutt når du ikke engang visste hvor du var. "Er det noe?" gutten så granskende på deg. "Ehm.." hvor skulle du begynne? "Jeg husker absolutt ingenting. Hvorfor er jeg her, og hvor er her?" Du rødmet kraftig. Gutten lo litt av deg. "Vel, du er i England. Det håper jeg du husker." Han stoppet opp for å se etter en reaksjon hos deg. Du nikket. Det var noe av det du faktisk husket. "Jo, det var jo den festen i går da. Du drakk en del for mye, og jeg tok deg derfor med hit, så ingenting skulle skje med deg." 
Han rødmet han også. "Takk." Du la deg ned i senga igjen og gutten satte seg på sengekanten. "Er du sulten eller noe, jeg kan stikke ned og fikse noe mat til deg." Du tenkte deg om litt før du svarte. "Ja, jeg er litt sulten, men du behøver ikke gjøre det altså. Jeg burde stikke snart uansett, så jeg kan sikkert fikse noe selv." Han reiste seg fort opp fra senga. "Jeg behøver ikke, det har du rett i, men jeg vil! Ikke gå noe sted." Og før du rakk å protestere hadde han lokket døra. 


Hva synes dere? Mer?hits