28.06.2012 | 23:55 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 55

"Har kun vært der en gang. Men ganske sikker på at det er stien som er rett utenfor." Snart var alle ferdige med maten, og var i full gang med å pakke sekker og ta på seg passende klær til turen.

____________________

 

 

*Liam's POV*

Harry hadde tatt ledelsen, og vi fulgte stien til punkt og prikke. Vi møtte på dyr her og der. Det var veldig normalt med sauer i området. "Vet du hvor langt det er eller?" *Ditt Navn* gikk ved siden av meg, hånd i hånd. "Nei, jeg er ikke helt sikker. Men hvis du blir sliten, kan jeg og du snu og gå tilbake." Hun nikket, men sa ingenting. Etter en stund stoppet vi. Å gå i bratt oppoverbakke var ikke så veldig digg. Det rant en bekk rett ved siden av stien, og vi fylte opp igjen drikkeflaskene våre der. "Skal vi gå videre?" Harry var fortsatt veldig ivrig etter å nå fossen.

 

*Ditt Navn's POV*

Etter tre timer med gåing, nådde vi endelig målet vårt. Harry tok av seg t-skjorta og hoppet rett ut i vannet. "Bli med da!" Du så på Liam. Han ristet på hodet. "Jeg blir ikke med." Han satte seg ned på en stein. "Da kan du jo holde meg med selvskap da." Du satte deg på fanget hans. Han la armene rundt deg og hvilte hodet mot ryggen din. Resten av guttene var i full gang med en stor vannkrig. Du visste at de var høylydte, men du hadde aldri hørt dem så bråkete som da. "AU!" Louis kom opp på land igjen. "Jeg tror det var noe som beit meg!" Han sjekket foten sin. "Det er fisker her." Louis nikket. "Det ser ut som et fiskebitt." Niall himmlet med øynene. "Som om du skulle vite hvordan fiskebitt ser ut!" Med den setningen hoppet Louis ut igjen og sprutet vann på Niall i samme slengen.

 


"Kanskje vi burde komme oss ned til hytta igjen? Det tar ganske lang tid." Du og Liam stod allerede klare til å gå. Guttene kom opp på land. Siden det fortsatt var nydelig vær, lot de sola tørke de våte klærne dems. Liam gikk litt fortere enn ellers, og snart hadde dere to klart å gå litt fra de andre. "Hastverk eller?" Liam stoppet. "Nei, egentlig ikke. Vil bare tilbake igjen." Han plantet kyss over hele ansiktet ditt. "Vent til dere kommer hjem igjen da!" Harry brøytet seg vei forbi dere. "Dere kan jo ta litt hensyn til oss andre." Liam brøyt ut i latter. "Ta hensyn til andre? Styles, du har deg nesten med jenter foran oss. Kanskje det heller er du som burde passe deg litt." Harry stoppet opp. Han snudde seg sakte rundt, og dere kunne alle se hvor flau han ble. Liam dyttet seg forbi han, på akkurat samme måte som Harry selv hadde gjort. "Ser dere nede i hytta." Han dro deg med seg. Når dere kom et lite stykke unna dem, klarte verken du eller Liam å holde dere seriøse.

 

Mer? 25 kommentarer til neste del!

 


28.06.2012 | 23:46 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 54

"Skal du ut til guttene igjen?" Jeg la meg ved siden av henne. "Nei, jeg hadde tenkt til å legge meg jeg også," sa jeg mens jeg tok av meg t-skjorta. "Ok." Hun la seg til rette og lukket øynene.

______________________

 

 

*Ditt Navn's POV*

"Frokost!" Niall banket hardt på døra. "Vi kommer." Liam så deg rett inn i øynene. "Du er utrolig søt med bustete hår." Du prøvde å gre noen av flokene ut med fingrene dine. Liam lo. "Kom igjen, kanskje det er igjen noe mat til oss også." Han tok på seg en pysjbukse og en t-skjorte. Selv hadde du fortsatt buksa og toppen på. "Hvor er genseren jeg hadde på i går?" Du rotet rundt i bagen din. "Sorry, jeg tok den av deg etter at du sovna. Tenkte at det var varmt nok uten." Han kastet den til deg. Du dro den på, og dere gikk ut til de andre.

 

Liam helte iste i glasset ditt. "Hva skal vi ha til middag i dag?" Niall gaflet i seg egg og bacon. Liam tilbydde deg også, men du ristet på hodet. "Vi tenkte at vi kunne grille, det ser ut som været skal holde." Liam la en brødskive på tallerkenen din. "Takk." Du ga han det søteste smilet ditt, før du tok pålegg på skiva og begynte å spise. "Hva skal vi finne på i dag?" Alle så bort på Liam siden han var den eneste som var kjent i området. "Vi kan gå opp til fossen, eller prøve å finne den i alle fall." Harry viste veldig stor interesse for det. "Hvor er den?" Liam trakk på skuldrene. "Har kun vært der en gang. Men ganske sikker på at det er stien som er rett utenfor." Snart var alle ferdige med maten, og var i full gang med å pakke sekker og ta på seg passende klær til turen.

 

Mer?

 


28.06.2012 | 23:33 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 53

Du tok opp toppen fra gulvet og tok den på deg. "Bedre at du har på deg den når vi skal være sammen med guttene." Han kysset deg på halsen før han gikk ut av badet igjen.

____________________

 

 

*Ditt Navn's POV*

Dere satte dere ned i sofaen. Det var allerede ganske varmt i hytta siden det var full fyr i peisen. Guttene spilte kortspill mens du så på. Du var så trøtt at du nesten ikke orket å holde øynene åpne. Liam tapte første runde, og du satte deg i armkroken hans. "Trøtt?" Du ristet på hodet, noe som fikk resten av gjengen til å le. "Vi ser det," kom det fra Niall, som satt på andre siden av deg. Du trakk på smilebåndet. "Jeg kommer ikke til å sovne igjen, lover," sa du i det øyelokkene dine datt ned. Du hørte latter og åpnet øynene igjen. "Kanskje du burde gå å legge deg?" Du ristet på hodet. "Neida, jeg er ikke trøtt." Liam kilte deg på halsen. "Liam!" Du hoppet opp og ble automatisk våken igjen.

 

*Liam's POV*

"Jeg vant!" Harry gned kortene inn i ansiktet på Louis. "Hazza!" Louis kløp han på låret. "Ey, Lou!" Louis geipet til han før han dro hendene gjennom krøllene til Harry. *Ditt Navn* hadde funnet fram DS'en sin, og spile Pokémon. Jeg la armen over skulderen hennes, og hun lente seg inntil meg. Hun gned seg voldsomt i øynene. "Kanskje det er best at du går å legger deg?" Jeg la merke til at hun lagret, og klikket på av/på knappen. "Liam! Hva var det vits med?" Jeg tok henne i armene mine og bar henne inn på soverommet. "På tide å sove, vennen. Ellers kommer du ikke til å våkne i morgen." Jeg la henne ned på senga og hun tok fort dyna rundt seg. "Skal du ut til guttene igjen?" Jeg la meg ved siden av henne. "Nei, jeg hadde tenkt til å legge meg jeg også," sa jeg mens jeg tok av meg t-skjorta. "Ok." Hun la seg til rette og lukket øynene.

 

Mer?

 


28.06.2012 | 23:05 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 52

"Du kan sikle så mye du vil, men hun er opptatt." Han gikk bort til deg, blunket og kysset deg følsomt på leppene. Du la merke til at Zayn hadde en dyp rødfarge i kinnene, og klarte ikke holde tilbake latteren.

_____________________

 

 

*Liam's POV*

Vi gikk nedover stien til vannet. *Ditt Navn* og jeg gikk hånd i hånd helt forrest. Guttene kom traskende etter. Vi kom ned til brygga, og *Ditt Navn* stirret på vannet. "Er det kaldt?" Ingen av oss svarte. Hun tok av seg shortsen og toppen. Resten av oss tok av oss t-skjortene. Louis gliste bredt i det han nærmet seg *Ditt Navn*. Da hun var i ferd med å snu seg, kastet Louis seg mot henne. I løpet av få sekunder var de begge i vannet. "Det er ikke så kaldt!" Harry dyttet Zayn ut i vannet. Før noen av oss andre rakk å reagere, tok han tak i hendene våre. Jeg svømte bort til *Ditt Navn* og kysset henne på panna. "Du overlever vel?" Hun nikket. "Tror det. Men håper du kan førstehjelp i tilfellet jeg ikke kan det."

 

*Ditt Navn's POV*

Etter en halvtimes svømming gikk vi opp til hytta igjen. Det begynte å bli mørkt ute, og så fort dere kom dere inn i hytta, tente Liam opp i peisen. Du gikk inn på badet for å skifte. Du dro buksa på deg. Liam åpnet døra til badet. "Oi, sorry. Visste ikke at du var her." Han målte deg fra topp til tå. Han lukket døra bak seg, og kom bort til deg. "Du har glemt noe." Han gliste. "Hva da?" Han strøk fingeren sin over kjevebeinet ditt. "En topp." Du så ned over kroppen din, toppen hadde du ikke fått på deg enda. Du tok opp toppen fra gulvet og tok den på deg. "Bedre at du har på deg den når vi skal være sammen med guttene." Han kysset deg på halsen før han gikk ut av badet igjen.

 

Mer?

 


28.06.2012 | 22:09 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 51

"Hvor lang tid tar det til hytta?" Liam sjekket klokka før han svarte. "Det tar en stund. Er egentlig ikke helt sikker på hvor lang tid det tar." Du lente hodet på skulderen hans mens du så ut av vinduet.

___________________

 

 

*Liam's POV*

Louis og Harry parkerte bilene utenfor hytta. Alle sammen nærmest spurtet ut av bilene for å få litt frisk luft. Det hadde tatt nærmere tre timer til hytta, men absolutt verdt det. Sola strålte og det var ikke en sky å se. "Kan vi stikke ned å bade etterpå?" Harry gliste. Alle istemte seg enige. "Men vi må få inn bagasjen først, og finne ut hvem som skal sove hvor." Vi gikk inn i hytta. "Fritt for å sove på hemsen!" Niall begynte å klatre opp trappa og Zayn like bak. "Vi skal ha dette rommet." Jeg dro med meg *Ditt Navn* inn på det største rommet, det eneste rommet med dobbeltseng. "Da får vel vi ta dette da." Harry og Louis gikk inn på det siste rommet og satte fra seg sakene sine.

 

*Ditt Navn's POV*

Du gikk inn på badet som tilhørte rommet du og Liam skulle sove på. Du fortet deg å skifte til bikini. Du hadde glemt  shortsen og toppen du skulle ha utenpå, så du gikk inn på rommet igjen. Du ble mildt sagt overrasket da du ikke bare Liam, men Zayn også. Du dekket til magen din med hendene og prøvde å finne shortsen og toppen så fort som mulig. Du kjente en brennende følelse av at noen så på deg. Du snudde deg rundt og så at Zayn stirret på deg. Du fikk på deg toppen. Liam merket stirringa til Zayn også, og dunket han i skulderen. "Du kan sikle så mye du vil, men hun er opptatt." Han gikk bort til deg, blunket og kysset deg følsomt på leppene. Du la merke til at Zayn hadde en dyp rødfarge i kinnene, og klarte ikke holde tilbake latteren.

 

Mer?

 


28.06.2012 | 21:31 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 50

Hun lo en trillende latter. "Eller, jeg har fortsatt lyst på Samoyed." Hun tok tak i hånda mi og smilte stort. Jeg så i speilet på bilen og kunne se at Louis også smilte.

_______________________

 

 

*Liam's POV*

Vi slapp av *Ditt Navn* utenfor huset før vi reiste hjem til meg. Harry og Zayn stod allerede klare med bagene sine. Niall var fortsatt på rommet og pakket. Louis og jeg fant bagene våre og lempet dem inn i bilen. "Hvem sitter på med hvem?" Niall kom ut i gangen. "Louis, Liam og *Ditt Navn* i en bil, og resten av oss i min," sa Harry. "Ok." Niall tok med bagen sin og la den i bagasjerommet på bilen til Harry. "Vet du om *Ditt Navn* er klar?" Zayn plasserte blikket sitt på meg. "Jeg kan ringe å sjekke.."

 

*Ditt Navn's POV*

Mobilen din vibrerte. Det tok ikke mange sekundene før du hørte stemmen til Liam. "Hei vennen, er du klar?" Moren din og Josh ventet i stua. "2 minutter," sa du fort før du la på. Du fortet deg å hente bagen din og satte den i gangen. Du gikk inn i stua og fortalte fort hvordan det hadde gått. Det banket på døra to ganger. Moren din ga deg et kjapt smil før du sprang ut i gangen. Du åpnet døra og begynte å ta på deg sko. "Du så veldig klar ut." Liam lettet hendene deres sammen og tok bagen din i den andre hånda. "Klar til en helg full av morro?" Du nikket ivrig. "Har aldri vært så klar i hele mitt lov." Han dultet deg lekent med skulderen. Dere satte dere inn i bilen, og Louis begynte å kjøre. Harry, Zayn og Niall kjørte etter dere. "Hvor lang tid tar det til hytta?" Liam sjekket klokka før han svarte. "Det tar en stund. Er egentlig ikke helt sikker på hvor lang tid det tar." Du lente hodet på skulderen hans mens du så ut av vinduet.

 

Mer?

 



28.06.2012 | 21:03 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 49

Jeg la armen min støttende over skuldrene hennes. Vi fant tre ledige stoler på venterommet. Klokka på veggen tikket sakte framover. En halvtime til, og hun ville forhåpentligvis være inne til timen.

_____________________

 

 

*Ditt Navn's POV*

"*Ditt for- og etternavn*" Sykepleieren lot blikket gå over rommet før det stoppet ved deg. Du reiste deg og ble med henne inn på kontoret til Dr. Walsh. Han hamret løs på tastaturet til pc-en. "Hei *Ditt Navn*." Han rakte fram hånda for å hilse på deg. Noe du følte du hadde gjort alt for mange ganger til nå. "Du har jo vært gjennom denne oprasjonen før, men er det noe du lurer på?" Du ristet på hodet. "Husker alt ganske så klart." Han nikket som svar. "Vi har tid til operasjonen onsdag neste uke." Dr. Walsh fortsatte å forklare visse ting ved operasjonen. Etter vel tre kvarter var du på veg ut til venterommet igjen. Liam lyste opp så fort han så deg. "Hvordan gikk det?" Han spratt opp fra stolen og la armene rundt deg. "Siden jeg har vært gjennom dette før, går det litt fortere enn normalt. Skal til operasjon allerede på onsdag." Han fikk et litt bekymret uttrykk, før han presset leppene sine mot dine.

 

*Liam's POV*

Louis kjørte bortover veien. *Ditt Navn* stirret ut vinduet. "Se," hun pekte på en gjeng jenter som gikk tur med hundene sine. "Så søte de er!" Hun snudde seg mot meg og smilte. "Husker du da vi var små? De neste kosedyrene jeg hadde var hunder. Og som regel en hvit en, kun fordi jeg ønsket meg en Samoyed." Hun lo en trillende latter. "Eller, jeg har fortsatt lyst på Samoyed." Hun tok tak i hånda mi og smilte stort. Jeg så i speilet på bilen og kunne se at Louis også smilte.

 

Mer?

 


28.06.2012 | 20:29 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 48

"Trenger du virkelig alt det der?" Han hevet øyenbrynene og studerte deg nøye. "Man vet aldri hva man trenger." Du geipet lekent til han. "Se her," sa Liam i  det han tømte innholdet ut over senga di.

___________________

 

 

*Ditt Navn's POV*
Dere våknet av vekkeklokka di. Liam satte seg opp i senga og fikset litt på håret sitt. Du klarte ikke holde latteren tilbake da du tenkte på pakke-teknikken hans. Etter å ha helt alt innholdet i bagen din utover senga, hadde han stilt det samme spørsmål om igjen og om igjen. "Trenger du virkelig dette?" Til slutt hadde dere endt om med en mindre bag. Kun nødvendige klær, kortstokk og mobil. Guttene skulle tydeligvis fikse med mat og andre nødvendige ting. "Kanskje på tide å stå opp?" Liam lente seg mot deg og kysset deg fort på munnen. "Mhm," mumlet du til svar. "Kom igjen." Han hoppet ut av senga og løftet deg opp i armene sine.

 

*Liam's POV*

"Kan du stoppe her?" Louis fant en parkeringsplass og stoppet bilen. Katrine syntes det var greit at Louis og jeg ble med i stedet for henne. "Klar?" Jeg åpnet bildøra for henne. "Egentlig ikke," sa hun mens hun ga meg et halvsmil. "Det kommer til å gå bra." Jeg la armen min støttende over skuldrene hennes. Vi fant tre ledige stoler på venterommet. Klokka på veggen tikket sakte framover. En halvtime til, og hun ville forhåpentligvis være inne til timen.

 

Mer?

 


28.06.2012 | 19:59 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 47

"Jeg tror det funker." Jeg smilte stort til henne. "Hva da?" Hun virket ivrig etter å få vite hva det var. "Nei, du får vente å se." Jeg blunket, og vi begynte å gå mot huset hennes igjen. 

____________________

 

*Liam's POV*

Vi gikk inn i huset hjemme hos *Ditt Navn*. Katrine satt i stua sammen med Josh. "Liam har noe han gjerne vil spørre deg om." Hun ga meg et lite dytt i armen. "Jo, ehh.." begynte jeg, litt usikker på hvordan jeg skulle si det til henne. "Foreldrene mine eier en hytte ute på landet, og jeg tenkte det kunne være en god idé å ta en frihelg der. *Ditt Navn*, jeg, guttene." Katrine nikket. "Så lenge dere reiser etter legetimen i morgen så." *Ditt Navn* strålte av glede. "Så klart!" Hun kastet armene rundt halsen min, og ga meg et vått kyss på kinnet. "Hun ble i alle fall forøyd," kom det spøkefult fra Katrine. Men hun hadde absolutt ikke feil i det.

 

*Ditt Navn's POV*

Resten av dagen brukte du og Liam på å pakke. Han gikk hjem til seg, og du bodde på rommet ditt. Når det nærmet seg kvelden, begynte bagen din å se passe overfylt ut. En hel helg uten mas. Du pustet lette ut. Bare legetimen i morgen, og du ville være fri for en hel helg. Et par armen kom smygende rundt livet på deg. "Hei, Liam." Du snudde deg og rundt og kysset han lett på munnen. "Ferdig med pakkinga?" Du nikket. "Så og si i alle fall." Han så på den overfylte bagen, gikk bort og løftet opp noen av klærne dine. "Trenger du virkelig alt det der?" Han hevet øyenbrynene og studerte deg nøye. "Man vet aldri hva man trenger." Du geipet lekent til han. "Se her," sa Liam i  det han tømte innholdet ut over senga di.

 

Mer?


28.06.2012 | 19:28 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 46

Vinneren av konkurransen (Louis plakat) er Sigrid Martine! :)

 

"Det kommer til å gå bra!" Han kysset deg ved siden av øyet. Du rev deg løs fra grepet hans og sprang ut av huset uten sko. Du løp så fort du kunne nedover veien.

_____________________

 

 

*Ditt Navn's POV*
Du hadde løpt videre innover parken og forbi lekeplassen, da du kom til et lite område med skog. Du satte deg ned på gresset, og lente ryggen mot en av trestammene. Hodet ditt hvilte på knærne dine. Hvorfor skulle alt skje nå? Nå som alt var bra. Liam hadde blitt en del av livet ditt igjen, og dere var tross alt sammen. Da du endelig var lykkelig, skulle et eller annet komme og ødelegge for deg. Stemmen til Liam som ropte på deg, ble tydeligere og tydeligere. Hodet ditt ville gå tilbake, men beina nektet å adlyde. Du klarte ikke unngå tanken om at en ferie borte fra alt kjent og kjært, ville vært godt.

 

*Liam's POV*

*Ditt Navn* sat sammenkrøket inntil en trestamme. "Jenta mi, går det bra?" Hun så opp på meg med tunge øyne. "Hvor deilig ville det ikke vært med en ferie nå?" Jeg nikket. "Kom nå, så går vi hjem." Jeg hjalp henne på beina. "Jeg har kanskje en idé om hvordan vi kan komme oss ut for helga." Hun så på meg med et skeptisk blikk. "Jeg tror det funker." Jeg smilte stort til henne. "Hva da?" Hun virket ivrig etter å få vite hva det var. "Nei, du får vente å se." Jeg blunket, og vi begynte å gå mot huset hennes igjen. 

 

Mer? Sorry for skrivefeil, har litt dum pc... :)


25.06.2012 | 23:27 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 45

"Men, det hadde vært fint om dere ikke lagde så mye lyd. Josh hadde våknet, og lurte på hva i all verden som skjedde. Det var ikke langt fra at han gikk inn på rommet ditt." *Ditt Navn* rødmet sterkt, men hun var ikke alene.

_____________________

 

 

*Liam's POV*

"Ehm, ja, vi skal huske på det," svarte *Ditt Navn* fort. Jeg tok tak i hånden hennes, men jeg var like flau som henne. Katrine gliste enda mer. "Ingen skade skjedd da folkens." Hun lo en trillende latter som roet oss ned noen hakk. "Hvor er Josh forresten?" "Hos besteforeldrene dine. De lurte forresten på når dere to skulle komme en tur. Lenge siden de har møtt Liam." Hun begynte å skifte kanaler etter noe som gikk ann å se på. "Og forresten, *Ditt Navn*, de ringte fra sykehuset i dag." *Ditt Navn* klemte ekstra hardt i hånda mi.

 

*Ditt Navn's POV*

Liam la armen beskyttende rundt deg. "Hva sa de?" Nervøsiteten kom krypende oppover ryggraden din. "Du skal inn til møte med Dr.Walsh i morgen." Du nikket rolig. "Er det satt noen opperasjons dato?" Moren din ristet på hodet. "Det er det dere skal prate om i morgen." Du så opp på Liam. "Det kommer til å gå bra!" Han kysset deg ved siden av øyet. Du rev deg løs fra grepet hans og sprang ut av huset uten sko. Du løp så fort du kunne nedover veien.

 

Mer?

 



25.06.2012 | 23:05 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 44

Fanfics.blogg.no-siden på facebook blir slettet nå, just sayin. Men gruppa er fortsatt i bruk:) Betyr mye hvis dere melder dere inn♥ 

 

strøyk hånda si forsiktig oppover låret ditt, og du visste nøyaktig hva som kom til å skje. "Kanskje vi heller skal gå inn på rommet?" Det tok ikke lang tid før Liam nærmest bar deg inn.

____________________

 

 

*Ditt Navn's POV*

Du våknet av følelsen av at noen så på deg. Liam strøk hånda si over håret ditt. Han smilte stort når han så du var våken. Hodet ditt lå på den bare brystkassa hans. Du kunne ligget sånn i evigheter, men du visste at dere til slutt måtte stå opp. Magen til Liam rumlet. "Sulten?" Du så opp i de nydelige, brune øynene hans. "Ganske." Du satte deg opp i senga, med følelsen over at håret ditt stod til alle kanter. Speilet som stod inne på badet ble fort tatt i bruk. Håret ditt hang rett ned, mest antagelig på grunn av Liam. "Kommer du?" Han hadde allerede fått på seg klær. Du dro på deg en av T-skjortene hans, som hadde blitt igjen etter sist gang han sov over, og et par pysjbukser. Josh var ikke å se noen steder, og moren din satt istua og så på tv.

 

*Liam's POV*

"God morgen, dere" Katrine smilte bredt til oss. "God morgen." *Ditt Navn* dro meg med inn på kjøkkenet for å finne noe å spise. "Kan dere komme ut hit litt etterpå?" Ropte Katrine, og begge svarte et fort "ja". Vi varmet noen av pizzabitene fra kvelden før, og tok de med inn i stua. "Det er ikke akkurat noe jeg har så veldig lyst til å snakke med dere om, det er tross alt deres sak," begynte hun. *Ditt Navn* sendte meg et skeptisk blikk. "Men, det hadde vært fint om dere ikke lagde så mye lyd. Josh hadde våknet, og lurte på hva i all verden som skjedde. Det var ikke langt fra at han gikk inn på rommet ditt." *Ditt Navn* rødmet sterkt, men hun var ikke alene.

 

Mer?

 


24.06.2012 | 23:56 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 43

Dette innlegget er til de supre folka som kommenterer♥ Takk folkens, dere fortjener den! ♥ :D

 

Harry, Niall og *Ditt Navn* ble med opp i bilen. Resten av guttene ble igjen for å bowle ferdig. Vi satte oss inn i bilen.

___________________

 

 

*Liam's POV*

Harry kjørte fort bortover veien. *Ditt Navn* hvilte hodet på skulderen min. Niall og Harry satt i en ivrig diskusjon om morgendagen. Hva vi skulle finne på. Når vi kom frem til huset, fulgte jeg *Ditt Navn* bort til døra. "Du kan jo sove her i natt" hvisket hun til meg. Jeg nikket. "Alt for deg." Jeg kysset henne på kinnet før jeg gikk tilbake til bilen. "Jeg sover her i natt." Niall ga meg tommelen opp før de kjørte av sted. *Ditt Navn* hadde allerede gått inn, og stod i gangen. "Mamma, Liam sover her i natt." Katrine kom til syne. "Hei Liam, så koselig." Hun gikk inn på kjøkkenet. "Er dere sultne? Pizzaen er snart ferdig." Så fort jeg gikk inn i huset, kjente jeg lukten av pizza.  

 

*Ditt Navn's POV*

Moren din satte fram et fat med pizza på. Verken Liam, Josh eller du måtte vente lenge før dere hev innpå. Moren din, som ikke var sulten, gikk for å legges seg. Helt siden dere hadde fått vite at kreften var tilbake, hadde hun vært ekstremt sliten. Det var ikke bare deg det påvirket. Josh ble fort ferdig, og gikk for å legge seg han også. Liam snudde seg bort fra deg. "Liam?" Før du visste ordet av det hadde han plantet et kyss rett ved siden av munnen din. Først trodde du det var vått, men fant fort ut at det var pizza. "Grisen!" Han hev seg over deg og begynte å kile deg. "Lille gris, gå av!" Du klarte å dytte han litt unna, kun fordi han ikke brukte all styrken sin. Du satte deg opp igjen, og han kysset deg forsiktig på leppene. Han strøyk hånda si forsiktig oppover låret ditt, og du visste nøyaktig hva som kom til å skje. "Kanskje vi heller skal gå inn på rommet?" Det tok ikke lang tid før Liam nærmest bar deg inn.

 

Mer?

 


24.06.2012 | 22:18 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 42

"Hvordan skulle jeg vite at dere var sammen?" Liam løftet hånden til et nytt slag. I det han skulle til å slå, tok Louis tak i armen hans. 

___________________

 

 

*Ditt Navn's POV*

Liam fikk seg løs fra Louis, ga Alex et advarende blikk og gikk ned igjen på bowlingen. Du fulgte fort etter han. Resten av guttene bare stod der, sammen med Alex og Anette. "Liam, vent da!" Du tok tak i genseren hans så fort du tok han igjen. "Sorry, det var ikke meningen at det skulle skje." Liam stoppet opp og ristet på hodet. "Det går bra." Du sneik armene dine rundt han og kysset han på halsen. "Dessuten, jeg burde ikke blitt med Alex ut." Liam snudde seg så dere stod ansikt til ansikt. "Du visste ikke at han skulle gjøre det der da." Han plantet et kyss midt i mellom øynene dine. "Du kastet deg rundt halsen hans, og ga han en skikkelig kos. "Takk Liam," sa du før du kysset han på haka.

 

*Liam's POV*

Resten av guttene kom tilbake fem minutter senere. "Skal vi fortsette der vi slapp?" Vi begynte å bowle igjen, mens *Ditt Navn* og Niall så på. De pratet i veg om alt mulig. Hun begynte å gni seg i panna igjen, et tegn på at hun hadde vondt i hodet. Tankene mine hoppet tilbake til sist gang hun hadde gjort det. Da hun hadde besvimt. Jeg gikk bestemt bort til henne. "Skal vi kjøre deg hjem?" Hun trakk på skuldrene. "Det er veldig tydelig at du har vondt i hodet." Hun nikket. "Ok, hvis det er greit for dere, så." Harry, Niall og *Ditt Navn* ble med opp i bilen. Resten av guttene ble igjen for å bowle ferdig. Vi satte oss inn i bilen.

 

Mer?

 


23.06.2012 | 23:54 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 41

"Jeg vet ikke helt, jeg.." Han dro deg i armen. "Kom igjen da. Det der tar sin tid uansett." Du prøvde å stritte imot, men det hjalp ikke, Alex var alt for sterk.

_______________________

 

 

*Liam's POV*

"Så, hvordan er det egentlig å være superkjendiser?" Anette så fra den ene til den andre. "Annerledes," jeg klarte ikke helt å plassere hvordan det var. "Litt irriterende at man aldri får gå i fred," begynte Harry. "men vi får jobbe med det vi vil, og det er det som betyr noe. Og fansen er jo helt utrolige!" Jeg så meg rundt, og oppdaget at *Ditt Navn* ikke var å se noen steder. "Dere, hvor er *Ditt Navn*?" De andre guttene så rundt i lokalet, men så henne ikke de heller. "Kanskje hun bare er på do." Anette sukket. "Hvor ble det av Alex da? Han er vel ute og røyker." Jeg tok et skritt bakover. "Hun er sikkert med han ut. Jeg går å ser etter dem jeg."

 

*Ditt Navn's POV*

"Du har sykt fine øyne" Alex bøyde seg nærmere deg. "Ehm, takk." Du tok et skritt til siden. Han fant frem en røyk og fyrte den opp. Etter et drag kastet han den fra seg på bakken. Han gikk enda nærmere deg, og la den ene armen din på ryggen din. "Jeg mener det, du har verdens fineste øyne." Han dyttet deg inn mot veggen og begynte å kysse deg på nakken. Hele vekten hans var lent mot deg. Du prøvde desperat å dytte han bort, men klarte det ikke. Han var alt for sterk. Plutselig ble all vekten borte. "Hva faen er det du driver med?!" Liam dro til Alex i ansiktet. "Ro deg ned 'a, kompis!" Alex kom seg på beina igjen. "Ro meg ned? Du prøver deg på kjæresten min!" Alex gikk to små skritt bakover. "Hvordan skulle jeg vite at dere var sammen?" Liam løftet hånden til et nytt slag. I det han skulle til å slå, tok Louis tak i armen hans. 

 

Mer?

Siste del av maratonet:) 20 kommentarer til del 42? :)

 



23.06.2012 | 23:36 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 40

Tror ikke jeg har sagt noe om alderen til Josh, men har er rundt sånn 8-9 år :)♥

 

"Nehei, Ikke i min bil! Det kan dere bare drømme om!" kom det fort fra Louis. Jeg trakk meg ganske fort unna.

____________________

 

 

*Liam's POV*

"Se her," Harry viste *Ditt Navn* hvordan hun skulle gjøre det. Hun ristet på hodet. "Jeg tror jeg ser på først jeg." Hun satte seg ned ved siden av Niall, som heller ikke hadde lyst til å bli med. "Fire stykker da," kom det fra Zayn. "Start the party!" Harry begynte å danse vilt på gulvet. Vi andre stod bare å så på. "Ehm, Harold. Du burde kanskje slutte," kremtet Louis frem. En gjeng med ungdommer som var to baner bortenfor oss, stirret på han. "Er ikke dere One Direction?" Den ene gutten reiste seg og kom bort. "Venninna mi er Directioner." Han snudde seg og peket på jenta med det lange, brune håret. "Jo, vi er vel det." Harry fikset litt på håret sitt. Jenta satt og stirret på oss, som om hun ikke trodde det hun så. "Kan hun få ta bilder med dere?" Louis nikket .Gutten gikk bort til henne, og dro henne med seg tilbake.

 

*Ditt Navn's POV*

Mens guttene pratet i vei og tok bilder med jenta, som viste seg å hete Anette, kom gutten bort til deg. "Hei, Alex." Han strakte fram hånda. "*Ditt Navn*" Han smilte lurt til deg. "Så, du henger rundt med kjendiser?" Du nikket. "Ser visst sånn ut." Du la merke til at Alex hadde smilehull, akkurat som Harry. "Du vil ikke bli med ut en tur 'a?" Du så fra Alex til Liam og tilbake igjen. "Jeg vet ikke helt, jeg.." Han dro deg i armen. "Kom igjen da. Det der tar sin tid uansett." Du prøvde å stritte imot, men det hjalp ikke, Alex var alt for sterk.

 

Mer?


23.06.2012 | 23:14 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 39

 "Kan vi stikke hjem nå?" Josh smilte stort. "Ja, kom igjen da." Du reiste deg fra husken, og sammen med Josh og Zayn begynte dere på veien tilbake.

_____________________

 

 

*Ditt Navn's POV'

Dere sa ha det til Zayn og gikk resten av veien hjem. Du sjekket klokka. Du og Josh hadde vært på lekeplassen ganske lenge, så klokka nærmet seg snart halv to. Josh satte seg med Wii'en sin så fort han kom inn døra. Du stakk opp på badet og tok en lang dusj. Jo lenger vannet rant, jo mer avslappet ble du. Musklene dine ble mindre og mindre anspente. Du slo av vannet og fant frem et håndkle. Du fønet håret ditt så det ble nesten tørt, og startet med sminken.

Så fort du var ferdig med sminken, prøvde du desperat å finne noe å ha på deg. Det endte til slutt, etter en times tvil, men en olabukse og en blondetopp. Fem minutter senere ringte det på døra. "*Ditt Navn*, guttene venter!" Du tok med deg de hvite ballerinaskoene dine og sprang ned trappa. "Hei" Du kysset Liam fort på leppene før du tok på deg skoene.

 

*Liam's POV*

Jeg og *Ditt Navn* satte oss inn i bilen til Louis. Resten av guttene satt på med Harry. Vi kjørte bortover mot Bowlingen. *Ditt Navn* satt bare å stirret ut vinduet. Jeg strøk hånda mi over kinnet hennes. Hun snudde seg mot meg, og smilte. Jeg bøyde meg mot henne og kysset henne fra munnen og nedover halsen. "Nehei, Ikke i min bil! Det kan dere bare drømme om!" kom det fort fra Louis. Jeg trakk meg ganske fort unna.

 

Mer?


23.06.2012 | 22:06 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 38

Dere kom frem til døra, og guttene sa hade. De løpte mot huset til Liam igjen. Det siste du så, var Liam som snudde seg fort og vinket.

_____________________

 

 

*Ditt Navn's POV*

Mobilen din ringte, og du langet ut etter den. "Hallo?" sa du med trøtt stemme. "Hei jenta mi. Er du opptatt i dag?" Du tenkte deg om før du svarte. "Nei, tror ikke det." Du satte deg opp i senga for å våkne litt mer. "Vil du bli med ut på bowling i kveld?" Du gned to fingre over panna, prøvde å lindre hodepinen litt. "Ja, selvfølgelig!" Liam lo a entusiasmen din. "Vi henter deg ved 4-tida. Be ready." så la han på. Du så på klokka. Den var bare halv ti. Tid hadde du i alle fall mer enn nok av. Du stappet føttene dine inn i noen tøfler og labbet nedenunder for å se om moren din og Josh hadde stått opp.

Josh kom springene til deg med en gang du kom ned trappa. "Kan du bli med en tur på lekeplassen i dag?" Du nikket. "Må bare spise frokost først." Han gliste bredt og satte seg ned ved kjøkkenbordet sammen med deg. "Mamma?" Moren din kom til syne i døråpningen. "Kan jeg bli med Liam ut på bowling i dag?" Hun nikket rolig. "Hvis du orker det. Bare ikke slit deg helt ut." Hun blunket til deg før hun forsvant igjen.

 

"Kom igjen da, *Ditt Navn*!" Josh dro deg med mot lekeplassen. Sola skein og det var masse unger der. "Ro deg ned, Josh. Jeg kommer." Du satte deg ned på en ledig huske mens Josh lekte sisten med to av de andre barna. Plutselig kjente du et dytt på huska, og snudde deg rundt. Zayn stod bak deg og smilte. "Hei, hva gjør du her?" Du reiste deg fra huska og satte deg andre veien. "Går meg en tur. Hadde ikke noe annet å finne på." Du nikket til svaret hans. "Uten de andre?" Han fikset litt på håret sitt. "Ja, de andre satt bare å prata." Josh kom løpende bort til dere. "Hei Zayn!" Etter han kom det noen små jenter. De sprang hylende bort til Zayn og ville klemme han. Han satte seg ned på huk og ga dem en klem hver. Så fort de var ferdige, sprang de bort fra dere. "Kan vi stikke hjem nå?" Josh smilte stort. "Ja, kom igjen da." Du reiste deg fra husken, og sammen med Josh og Zayn begynte dere på veien tilbake.

 

Mer?


23.06.2012 | 21:43 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 37

Og han hadde rett. Filmen var absolutt bra! *Ditt Navn* satt i armkroken min og lo så hun begynte å gråte. Jeg tørket de bort for henne, og hun kysset meg på haka.

______________________

 

 

*Liam's POV*

Vi gikk nedover gangveien alle sammen. Guttene ble med på å følge *Ditt Navn* hjem. Josh kom løpende etter oss. "Vent på meg!" Han hoppet opp på ryggen min. Guttene så skeptiske på meg. "Lillebroren min," sa *Ditt Navn* før jeg rekk å reagere. "Løp, Liam! Løp!" Akkurat som Josh ville, begynte jeg å løpe så fort som mulig med han på ryggen. Latter hans hjallet i gatene. "Du kan stoppe nå, Liam," fikk han frem mellom latterhikstene. Jeg stoppet, og han hoppet av ryggen min. Han begynte å løpe tilbake mot *Ditt Navn* og guttene. Så fort han kom bort til dem, hoppet han inn i armene hennes. Selv om Josh ofte spilte veldig tøft, var han egentlig skikkelig klengete på *Ditt Navn*. Han forgudet henne, rett og slett.

 

*Ditt Navn's POV*

Josh tok tak i hånda di, og dere gikk i møte med Liam. Niall rufset litt til håret til Josh, som begynte å le. Når dere kom fram til Liam, la han den ene hånda rundt livet på deg. Han kysset deg på panna, før dere fortsatte å gå. du leiet Liam i den ene hånda, og Josh i den andre. En høylydt samtale ble snart tatt opp igjen. Guttene var absolutt fulle av energi. Dere kom frem til døra, og guttene sa hade. De løpte mot huset til Liam igjen. Det siste du så, var Liam som snudde seg fort og vinket.

 

Mer?


23.06.2012 | 21:09 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 36

Louis la seg under senga, før dere andre slukket lyset og listet dere ut igjen. Sekunder senere hørte dere en forferdelig lys, og det tok ikke lang tid før Zayn var utenfor døra.

______________________

 

 

*Ditt Navn's POV*

"Hva faen er det dere driver med?" Zayn virket ikke alt for blid. "Vi vekker deg." Zayn trasket forbi dere og inn på badet. Plutselig stoppet han, og begynte å le. "Selv om det var en kjip måte, var det litt morsomt." Han gliste stort før han lukket badedøra. Louis kom ut av rommet med boksen i hendene. Resten av dere gikk ned i stua. Niall klarte ikke slutte å le. I løpet av livet ditt, hadde du aldri hørt noen le så voldsomt. I tilegg var latteren hans veldig smittsom, så dere andre sleit med å holde dere seriøse. Etter noe som virket som en evighet, kom Zayn ned. "Du bruker lenger tid enn *Ditt Navn* på badet, Zayn. Og hun er jente," sa Liam. Noe som ga Niall enda mer latterkrampe.

 

*Liam's POV*

Niall var fast bestemt på å sette på en film for å løfte stemningen. Det hadde ikke vært helt det samme siden guttene fikk vite om *Ditt Navn*. Han fant fram "Horton redder en hvem", og puttet den i DVD-spilleren. "Er den bra?" *Ditt Navn* så bort på Niall. "Ja! Er det ingen av dere som har sett den?" Harry nikket. "Jo, har sett litt av starten, men ikke mer enn det."
Og han hadde rett. Filmen var absolutt bra! *Ditt Navn* satt i armkroken min og lo så hun begynte å gråte. Jeg tørket de bort for henne, og hun kysset meg på haka.

 

Mer?


23.06.2012 | 19:54 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 35

Så fort jeg kom opp på rommet mitt, la jeg henne forsiktig ned på senga og brettet dyna over henne. Jeg la meg ned ved siden av henne, kysset henne på kinnet og prøvde å sove.

_____________________

 

 

*Ditt Navn's POV*

En stripe med lys kom gjennom glippen mellom gardinene. Du sjekket klokka. Halv ni. Liam sov fortsatt. Selv hadde du ligget våken halve natta. Du klarte ikke sove etter at du hadde blitt bært opp på soverommet, og hadde med jevne mellomrom våknet. Du sukket høyt. Du trakk på deg noen av sokkene til Liam før du gikk nedenunder. Harry og Niall satt ved kjøkkenbordet og spiste. "Sulten?" Niall smilte stort til deg. Du nikket fort før du begynte å lage deg litt mat. Like etter satte du deg ned ved siden av han. Louis kom tassende inn på kjøkkenet, halvt i søvne. "Harreh, vet duh om Li har knekkis?" Han gned seg voldsomt i øynene og fikset fort på håret. "De har vel sikkert det. Let i skapet eller noe." Du måtte le litt av synet. Louis, med bustete hår og som knapt klarte å prate, og Harry, dønn våken. De var egentlig som et gammelt ektepar. I mens du tenkte på saken, gøyv Louis på leting etter knekkebrød.

 

Etter vel en time kom Liam traskende ned trappa. "Hei folkens." Han satte seg ved siden av deg, og plantet et litt vått kyss på kinnet ditt. Det var kun Zayn som sov fortsatt, og guttene planla en måte å vekke han på. "Vi har helt vann på han litt mange ganger, så det er bare kjedelig nå," sa Harry fort. "Jeg har en idé!" Louis hoppet opp fra stolen han satt på, og sprang inn på rommet han delte med Harry. "Vi kan bruke denne!" Han kom tilbake med en spray boks i hånda. Av den typen som lager forferdelig lyd. "Er ikke det litt slemt?" spurte du når Louis dro deg med til soverommet. "Nei da. Han elsker oss uansett hva vi gjør." Dere snek dere inn på rommet alle sammen, og slo på lyset. Zayn sov, og ante fred og ingen fare. Louis la seg under senga, før dere andre slukket lyset og listet dere ut igjen. Sekunder senere hørte dere en forferdelig lys, og det tok ikke lang tid før Zayn var utenfor døra.

 

Mer?

 


Passa liksom litt inn.. Haha, han er så søt :3


23.06.2012 | 19:12 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 34

"Er veldig sliten, men har i alle fall funnet ut hva slags kreft det er." Guttene, som hadde pratet litt, ble stille. "HÆ?!" Niall reiste seg fra sofaen. Hun stirret på meg.

____________________

 

 

*Ditt Navn's POV*

"Liam har tydeligvis ikke fortalt det til dere altså." De ristet på hodet alle sammen. "Vel," du satte deg ned ved siden av Niall, og fikk han til å sette seg også. "det startet rett etter at Liam reiste på X-Factor, og One Direction ble til. Jeg hadde hjernesvulst, og de oppererte den bort. Men det viser seg at den har kommet tilbake." Harry stirret på deg med åpen munn. Ingen av guttene sa noe. "De mistet tydeligvis evnen til å prate," sa du sarkastisk. Zayn tok først ordet igjen. "Og hvorfor har vi ikke fått vite noe før nå?" Du svelget hardt. "Jeg har liksom ikke funnet rette øyeblikket til å fortelle det til Liam. Ikke at det egentlig finnes et riktig øyeblikk til noe sånt, men ja." Zayn nikket. Liam tok tak i hånda di og klemte forsiktig. Sånn han alltid gjorde når han var på gråten. Du klemte svakt tilbake, ønsket at ingen ting av dette virkelig skjedde.

 

*Liam's POV*

*Ditt Navn* sovnet med hodet på fanget mitt. "Kanskje vi burde bære henne opp?" Harry hoppet litt ut av samtalen som hadde vært. "Det kan være smart." Harry reiste seg for å hjelpe, men jeg stoppet han. "Jeg klarer henne alene." Harry nikket før han satte seg ned igjen. Jeg løftet henne opp i armene mine og begynte å gå mot trappa. Jeg kunne føle at guttene så på meg. Så fort jeg kom opp på rommet mitt, la jeg henne forsiktig ned på senga og brettet dyna over henne. Jeg la meg ned ved siden av henne, kysset henne på kinnet og prøvde å sove.

 

Mer?

 


23.06.2012 | 18:14 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 33

"Hva er det?" Niall, som satt ved siden av meg, dunket meg forsiktig i armen. "Ehm.. Jeg orker ikke prate om det enda," svarte jeg fort.

___________________

 

 

*Ditt Navn's POV*

"Du burde kanskje sagt det til Liam litt før." Moren din ga deg et oppgitt blikk. "Det er ikke akkurat enkelt å si noe sånt. Ikke til han." Du stirret ut av vinduet. "Det kom aldri et øyeblikk det passet å si det. Skulle jeg bare si noe sånt; Hei Liam! Jeg har kreft." Det kom et snufs fra moren din, og du la merke til at hun gråt. "Unnskyld." Hun tørket dem bort og tok et dypt pust. "Jeg vet det ikke er lett." Han tok den ene hånda fra rattet og strøk den over skulderen din. "Men det kommer til å gå bra igjen." Hun smilte et varmt smil, et smil av typen som faktisk ga deg et lite håp.

 

*Liam's POV*

Det banket på døra, og samtalen tok brått slutt. "Hvem kan det være?" Zayn så på klokka. Den nærmet seg elleve. "Jeg stikker å åpner." Louis gikk ut i gangen. Vi kunne høre at Louis pratet med noen, men vi hørte ikke hvem. Like etter ble døra lukket, og Louis kom inn igjen i stua. "Hvem var det?" Han snudde seg mot gangen, der *Ditt Navn* kom inn. "Hei dere." Jeg hoppet opp fra sofaen og sprang bort til henne. Jeg kysset henne mykt på leppene. "Hvordan går det med deg, vennen?" Hun smilte matt. "Er veldig sliten, men har i alle fall funnet ut hva slags kreft det er." Guttene, som hadde pratet litt, ble stille. "HÆ?!" Niall reiste seg fra sofaen. Hun stirret på meg.

 

Mer?

 


23.06.2012 | 17:46 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 32

Rastløsheten tok snart over. Etter å ha gått frem og tilbake på gulvet, sparket jeg hardt til pulten. Glasset som stod på kanten datt fort på gulvet og knuste. "Liam?" Det banket på døra.

___________________

 

 

*Liam's POV*

Harry åpnet døra litt. Han målte meg litt med blikket før han kom inn på rommet. "Hva er det som har skjedd?" Harry så fra glassbitene til meg. "Det er ikke så vanskelig å fortså at det er noe galt." Han satte seg ned på senga og ventet på svaret mitt. "Jeg vet ikke helt om jeg orker å prate om det akkurat nå." Harry nikket. "Si ifra når du vil det da." Hn klappet meg fort på skulderen før han gikk ut igjen. "Og forresten," sa han når han skulle lukke døra. "Du burde koste opp det der så du ikke får det i foten. Ikke spesielt digg."

 

*2 timer senere*

"Liam?" Jeg åpnet døra så vidt det var. "Ja?" Det var Louis som ropte. "Det er mat." Jeg gikk sakte nedover trappa. "Karen stakk ut en tur. Hun skulle besøke ei venninne."Jeg nikket til dem. De satt allerede klare ved bordet. Hjemmelaget pizza. Vanligvis ville jeg kastet meg over maten, men ikke i dag. Niall serverte meg pizza på en tallerken, men jeg klarte ikke gjøre annet enn å stirre på den. "Hva er det?" Niall, som satt ved siden av meg, dunket meg forsiktig i armen. "Ehm.. Det har med *Ditt Navn* å gjøre.." startet jeg, og ventet på reaksjonene dems.

 

Mer?

 


21.06.2012 | 23:44 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 31

Det føltes som om hjertet mitt stoppet å slå. "For noen måneder siden fikk vi vite at den var helt borte." Hun gråt enda mer enn før. "Vi var hos doktoren igjen her om dagen, da du lurte på hvor vi var. Kreften er tilbake."

_____________________

 

 

*Ditt Navn's POV*

Liam satt bare der. Han stirret på deg, uten å si et ord. "Jeg skal på CT nå, så jeg må stikke." Du klemte hånda til Liam forsiktig før du gikk ut av rommet. Det var kanskje litt stygt å bare gå fra han, uten at han fikk reagere, men du måtte reise. Om han ville bli eller om han gikk hjem igjen var hans valg. Moren din satt allerede i bilen. "Skal ikke Josh være med?" Hun ristet på hodet. "Han gikk over til Michael." Du fikset met bilbeltet, og moren din begynte å kjøre. I det dere kjørte ut av oppkjørselen, kunne du se Liam stå i vinduet på rommet ditt.

 

*Liam's POV*

Jeg gikk fort bortover veien. På veg hjem. Guttene var sikkert der. Tårene rant nedover ansiktet mitt. Alt på grunn av henne. At hun ikke hadde sagt noe om det før nå. At hun hadde hatt det en gang før. Jeg sparket hardt til en liten stein. Jeg prøvde å tørke bort tårene så jeg slapp å forklare situasjonen til guttene, men det nyttet ikke. Jeg åpnet døra inn til huset. Louis stod i gangen, og stoppet med det han drev med. "Liam, hva har skjedd?" Jeg ristet på hodet og gikk opp på rommet mitt. Døra ble lukket i et voldsomt bråk, og snart lå jeg og stirret opp i taket.
Rastløsheten tok snart over. Etter å ha gått frem og tilbake på gulvet, sparket jeg hardt til pulten. Glasset som stod på kanten datt fort på gulvet og knuste. "Liam?" Det banket på døra.

 

Mer?

 


19.06.2012 | 22:38 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 30

Du flyttet blikket fra han. "Jeg hater å spørre, men har du vært utro eller noe?" Du ristet på hodet. "Da kan det vel ikke være så ille, lille venn." Han ventet på et svar. Du trakk pusten dypt, og hoppet i det.

____________________

 

 

*Ditt Navn's POV*

"Jo, det har seg sånn at.." Du fikk ikke sagt mer før mobilen til Liam ringte. "Unnskyld vennen, meg jeg må ta denne." Han gikk ut av rommet og lukket døra bak seg. Du sank sammen på senga og lot tårene trille. Motet du hadde klart å bygge opp, datt sammen. Liam kom inn igjen. "*Ditt Navn*?" Du tørket fort bort tårene. "Jenta mi da." Han satte seg ned ved siden av deg og kysset deg på kinnet. "Vil du si det nå?" Du trakk på skuldrene. "Jeg vet ikke helt om jeg klarer" fikk du hikstet frem. Du prøvde å roe deg ned ved å puste rolig inn og ut. Liam strøk hånda på ryggen din. "Jeg kan ikke tvinge deg til det, men kanskje det faktisk hjelper" sa han trøstende.

 

*Liam's POV*

*Ditt Navn* lente hodet sitt på skulderen min. "Liam, jeg vet liksom ikke helt hvordan jeg skal klare å si det." Jeg tok tak i hånda hennes. "På en fornuftig måte altså." Hun snufset. Det banket på døra. "*Ditt Navn*? Har du sagt det enda? Vi må reise snart." Hun sukket. "Jeg skal si det nå, eller prøve i alle fall. Så jeg kommer snart." Dere hørte at hun gikk ned trappa igjen. *Ditt Navn* la begge hendene sine oppå dine. "Liam, det har skjedd mye siden vi hang sammen før." Jeg nikket. "Og i den perioda, fikk vi vite at jeg hadde kreft." Det føltes som om hjertet mitt stoppet å slå. "For noen måneder siden fikk vi vite at den var helt borte." Hun gråt enda mer enn før. "Vi var hos doktoren igjen her om dagen, da du lurte på hvor vi var. Kreften er tilbake."

 

Mer?

 



19.06.2012 | 21:24 | Kategori: Last Kiss

Directioner-treff

Heisann!

Sammen med to venninner, har jeg fått til et Directioner-treff i Opplandhttps://www.facebook.com/events/315298638554767/ (Hvis dere ikke får det opp, legg meg til på facebook!) Det tar sted 4. Juli, og vi håper jo at flest mulig kan komme:) De som bor utenfor er også velkommene, og det tar ca. 2,5 timer fra Oslo med buss - altså ikke lange tida.
Det blir mulighet for å sove over (i telt) hjemme hos meg, eheh! Og, hvis noen virkelig må, kan vi nok få det til så de kan komme dagen før og sove over sånn også. Blir mest antagelig flash mob, hvis folk vil det også. Synes flest mulig kan komme, da blir det absolutt verdt det! :D
Hvis dere lurer på noe, kan dere kommentere, eller ta kontakt med meg på facebook :) 

 

- Benni

Btw, mangler noen få kommentarer på del 29 :3 


18.06.2012 | 21:39 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 29

Liam satte seg ned på sengekanten din og strøk håret ditt bakover. "Jeg lover." Han kysset deg fort på munnen. Du lukket øynene, og med hjelp fra Liams nynnende stemme, sov du like etterpå.

____________________

 

 

*Ditt Navn's POV*

Du våknet opp av bråk i første etasje. Liam var enten nede, eller så hadde han reist hjem til seg selv igjen. Du gikk ned, og fant moren din, Josh og Liam sittende ved frokostbordet. "Hei dere." Du gredde fort gjennom håret ditt med fingrene før du satte deg ned ved siden av Liam. Du kjente et stikk av skyldfølelse i det du møtte blikket til Liam. Han tok deg i hånda. "Sulten?" Du trakk på skuldrene. "Ikke så veldig." Du reiste deg igjen og gikk opp på rommet ditt. Moren din forventet at du skulle si det til Liam, men du klarte ikke. For å få tankene over på noe annet, tok du en dusj.

Etter en lang dusj fønet du håret og sminket deg. Fort flettet du håret ditt også, da var det ikke like mye i veien. Det banket svakt på døra. "Ja?" Bankingen sluttet og personen sa et eller annet. "Hæ?" Du slo av springen. "Snart ferdig eller?" Det var Liam. Du lukket igjen toalettveska før du låste opp og gikk ut til han.

 

"Liam, vi må prate sammen." Liam satt på senga. Han smilte, men så fort han så ansiktet ditt endret det seg. Smilet ble til en strek. "Hva er galt?" Han kom bort og la den ene armen sin rundt deg. Den andre hånda brukte han på å tørke tårene dine. Du hadde ikke lagt merke til at du gråt før det. "Hva er det, vennen?" spurte han igjen, uten å ta blikket fra deg. "Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal di det." Han lot hånda si hvile mot kinnet ditt. Du flyttet blikket fra han. "Jeg hater å spørre, men har du vært utro eller noe?" Du ristet på hodet. "Da kan det vel ikke være så ille, lille venn." Han ventet på et svar. Du trakk pusten dypt, og hoppet i det.

 

Mer? Sorry for at det ikke har blitt lagt ut noe før, men har vært på Tusenfryd i dag:)

 


17.06.2012 | 17:58 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 28

For deg som lurte på delene med Last Kiss;  har gått over alle linkene, så de er riktig nå;)

 

Hun gned to fingre mot hodet, som om hun hadde vondt. Niall kunne litt swing, så han prøvde å lære henne. Det var egentlig et ganske morsomt syn. Niall snurret henne rundt i det det skjedde. Jeg reiste meg fort opp fra sofaen, og stirret på henne.

______________________

 

 

*Liam's POV*

Jeg klarte ikke røre meg. Harry slo av musikken. Niall satte seg ned på kne. "Hva skjedde?" kom det fra Louis. Blikket mitt klarte ikke feste seg noe sted. Det gikk mellom henne, og guttene. "Liam, du må våkne opp!" Zayn knipset foran øynene på meg. Jeg blunket for å prøve å klarne hodet. Jeg gikk bort til Niall og satte meg ned på kne. "Besvimte hun?" Niall nikket. "Det ser sånn ut." Harry satte seg ned han også, og ristet svakt i henne. Hun lagde en eller annen slags mumlende lyd, og åpnet øynene sakte. Hun så rett på meg. "Hva skjedde?" Vi hjalp henne opp fra gulvet, og bort til sofaen. Hun satt seg i armkroken min. "Du besvimte." Jeg kysset henne på hodet. "Hmm?" Hun så opp på meg med matte øyne. "Har du vondt i hodet?" Jeg tenkte på at hun hadde massert hodet sitt rett før det skjedde. Hun nikket. "Sikkert bare mye stress i det siste."

 

*Ditt Navn's POV*

"Ha det, gutter!" Harry vinket en siste gang før han gikk ut døra. Liam kom fort tilbake til deg. "Har du fortsatt vondt i hodet?" Du ristet på hodet. "Tablettene hjalp." Liam nikket. "Kanskje du burde sove litt?" Du nikket. "Følger du meg opp?" Han tok tak i hånda di, og snart stod dere inne på soverommet ditt. Klokka var ikke blitt så mye enda, men du merket at du var veldig sliten. Du la deg under den kjølige dyna. "Ikke gå før jeg har sovnet.." Liam satte seg ned på sengekanten din og strøk håret ditt bakover. "Jeg lover." Han kysset deg fort på munnen. Du lukket øynene, og med hjelp fra Liams nynnende stemme, sov du like etterpå.

 

Mer?

 


16.06.2012 | 21:50 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 27

"Hva ser du på?" Jeg smilte halvveis. "Deg." Jeg tok tak i hånda hennes. Det banket på døra, og hun reiste seg. Noen sekunder senere ble døra åpnet og masse bråk nådde inn til kjøkkenet.

_____________________

 

 

*Liam's POV*

"HEEY! Get this party started!" Louis og *Ditt Navn* kom inn på kjøkkenet. Like etter kom de andre gående. Seriøst? Jeg merket at jeg bl smålig irritert. Det var kanskje litt egoistisk, men jeg hadde gledet meg til å være alene med henne.  Guttene fulgte etter henne ut i stua, hvor musikken snart ble satt på. *Ditt navn* kom inn igjen på kjøkkenet. "Blir du ikke med ut til de andre?" Jeg trakk på skuldrene. "Er det noe eller?" Hun satte seg ned ved siden av meg. Jeg stirret ned på bordet. Skulle jeg si det rett til henne? Jeg trakk pusten, og sa det jeg tenkte. "Jeg håpet egentlig å få være alene med deg i dag. Bare oss to." Hun la hånda si på låret mitt. "Føler det på samme måte, men vi kan ikke bare kaste dem ut." *Ditt Navn* bøyde seg fram og kysset meg mykt på kinnet.

 

Louis og Harry danset på gulvet. Niall satt i enden av sofaen og pratet med *Ditt Navn*. Zayn var på do, mest antagelig for å sjekke seg i speilt. Og jeg satt her, i andre enden av sofaen enn de andre, og virket passe sur. Jeg kunne ikke noe for det. Det å se hun kose seg med de andre, selv om jeg ikke hadde noe imot det, mens jeg egentlig hadde planer om å være alene med henne, var helt jævelig. Harry kom og satte seg ved siden av meg. Zayn hadde kommet tilbake og danset nå med Louis.
"Hva skjer?" Harry la hånda på skulderen min. Jeg møtte blikket hans. "Ingenting." Uansett hvor mye jeg hadde lyst til å si det, kunne jeg det ikke. De var jo bestevennene mine. De fortjente ikke akkurat å bli kastet ut. Harry så skeptisk på meg, men nikket. Jeg la merke til at *Ditt Navn* så på oss. Heldigvis kunne hun ikke høre hva vi pratet om, siden musikken var så høy.
Harry gikk tilbake til Louis og Zayn, der de danset vilt. Niall virket litt ivrig etter å bli med. Han fokuserte delvis på *Ditt Navn* og delvis på guttene. Blikkene våre møttes. Han mimet ett eller annet, men jeg kan ikke skryte at jeg var så flink til å lese lepper.

Vi satt sånn en stund til, helt til Niall brøt kontakten. Han sa noe til *Ditt Navn*, som nikket til svar. Han tok hånda hennes og leide henne ut på gulvet. Hun gned to fingre mot hodet, som om hun hadde vondt. Niall kunne litt swing, så han prøvde å lære henne. Det var egentlig et ganske morsomt syn. Niall snurret henne rundt i det det skjedde. Jeg reiste meg fort opp fra sofaen, og stirret på henne.

 

Mer?

Btw, noen som tilfeldigvis skal til Tusenfryd på Mandag?:) Vil gjerne møte noen Directioners der ♥ 



13.06.2012 | 21:57 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 26

Jeg svarte et fort "Ha det" før jeg hørte lyden av føttene hennes bli svakere og svakere. Noen minutter senere hørte jeg lyden av bilen som reiste av sted. Klokka var bare ni. Jeg så bort på *Ditt Navn* og lukket øynene igjen.

______________________

 

 

*Ditt Navn's POV*

Liam hadde armen sin rundt deg. Du dro fingrene gjennom håret ditt. Liam hade våknet han også. "Hei vennen." Du kysset han forsiktig på leppene. Han lot tommelen gli over panna di. "Sovet godt?" Du nikket. "Du også?" Han mumlet noe som hørtes ut som et "ja". "Forresten, Kathrine og Josh er hos besteforeldrene dine." Det overrasket deg ikke så veldig. Når det var mye stress, tok moren din seg ofte en tur til dem. "Men hvordan vet du det?" Liam tok en liten tjufs av håret ditt og svinnet det rundt fingeren. "Moren din banket på døra i stad og sa det. Du sov og jeg ville ikke vekke deg." Han kysset deg på panna. "Du er bare verdens søteste" sa du mens du la hånda di på brystet hans.

 

*Liam's POV*

 Vi satte oss ved kjøkkenbordet for å spise frokost. Det var fortsatt fint vær. "Hva skal vi gjøre i dag?" spurte jeg, mest for å få i gang en samtale. "Vet ikke. Hva vil du?" Det stod litt stille hos meg. "Vi kan jo bare sitte rundt her og ikke gjøre noe særlig." *Ditt Navn* nikket. "Det går jo ann." Hun fortsatte å spise maten sin. Jeg målte henne med blikket. De perfekte øynene, smilet, absolutt alt ved henne. Hun møtte blikket mitt og rødmet litt. "Hva ser du på?" Jeg smilte halvveis. "Deg." Jeg tok tak i hånda hennes. Det banket på døra, og hun reiste seg. Noen sekunder senere ble døra åpnet og masse bråk nådde inn til kjøkkenet.

 

Mer?


09.06.2012 | 23:40 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 25

Kan dere sjekke ut http://laidbackretards.blogg.no/ ? :)♥ Takk!

 

"HEY! Ikke mos meg her da!!" Vi trakk oss fort fra hverandre. Josh satte seg opp. "Prøvde dere å ta livet av meg mens dere kliner eller?" Han geipet til oss før han gikk ut av rommet.

_____________________

 

 

*Ditt Navn's POV*

"Sorry for det der Liam:" Du tok den ene hånda foran øynene dine. "Det var jo vår feil da." Dere så på hverandre og begge fikk totalt latterkrampe. "Måten han så på oss på!" Det var så vidt du klarte å presse fram ordene. Dere roet dere ned en del. Du switchet kanalene mens du satt i armkroken til Liam. Ingenting var bedre enn det! Du fant en film som startet, og lot den stå på. Ingen av dere konsentrerte dere så voldsomt om TV-en uansett. Du fiklet kanten på genseren hans. Liam bøyde seg ned og kysset deg på panna. Du la armene dine rundt nakken hans og så han dypt inn i øynene. "Jeg elsker deg", hvisket han. Leppene dine delte seg i et smil. "Jeg elsker deg også, Liam."

 

*Liam's POV*

Jeg så bort på henne. Hun sov. Fingrene mine gled over kinnet hennes. Hun hadde dratt dyna helt opp til nesa. Hun mumlet et eller annet. Det var litt morsomt, for hun pleide å snakke i søvne. Det hadde hun gjort hele livet. Jeg la armen min rundt henne. Det banket svakt på døra. "Er dere våkne?" Kathrine sa det veldig lavt. "Kun jeg." *Ditt Navn* vred litt på seg. "Jeg og Josh reiser til bestemor og bestefar. Dere greier vel å være alene. Ha det." Jeg svarte et fort "Ha det" før jeg hørte lyden av føttene hennes bli svakere og svakere. Noen minutter senere hørte jeg lyden av bilen som reiste av sted. Klokka var bare ni. Jeg så bort på *Ditt Navn* og lukket øynene igjen.

 

Mer?

 


*Imagine*


07.06.2012 | 21:55 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 24

Du klappet på sofaen ved siden av deg. Josh satte seg i armkroken din. Ingen bedre måte å se på film på. "Men du, *Ditt Navn*, hva gjorde dere hos Liam?" Tankene dine spant rundt i hodet ditt. Skulle du fortelle det?

___________________

 

 

*Ditt Navn's POV*

Moren din ventet på svar. "Vi så en film, også var de andre guttene der i dag også." Hun nikket. "Så koselig da." Hun gikk ut på kjøkkenet og ryddet litt. Josh var helt oppslukt i filmen. Du lente hodet bakover, og det tok ikke langt tid før du ikke var helt til stede. Liam stod foran deg. Han sa noe, men du kunne ikke høre hva. Du prøvde å strekke deg mot han, men han trakk seg unna. Han gråt. "*Ditt Navn*!" Liam trakk seg lenger og lenger unna, helt til han ble borte. Du ble revet ut av drømmen og så rett inn i øynene til Liam. "Går det bra?" Han satt på huk ved siden av deg. Josh hadde sovnet han også, han hadde ligget i armkroken din. "Ja." Du dyttet litt hår bak øret. Liam satte seg ned ved siden av deg og la hånda si på låret ditt.

 

*Liam's POV*

"Dette er kanskje ikke måten jeg egentlig ville gjøre det på, men jeg klarer bare ikke vente." Jeg gned hendene nervøst mot hverandre. *Ditt Navn* møtte blikket mitt. "Vil du bli jenta mi?" Et smil tok fort form på leppene hennes. "Ja!" Jeg kysset henne på munnen. Det gikk ganske fort over til klining. "HEY! Ikke mos meg her da!!" Vi trakk oss fort fra hverandre. Josh satte seg opp. "Prøvde dere å ta livet av meg mens dere kliner eller?" Han geipet til oss før han gikk ut av rommet.

 

Mer?


06.06.2012 | 19:08 | Kategori: Blogg

Alle delene - Last Kiss

Del 1 - http://fanfics1d.blogg.no/1337521689_last_kiss__del_1.html

 

Del 2 - http://fanfics1d.blogg.no/1337628260_last_kiss__del_2.html

 

Del 3 - http://fanfics1d.blogg.no/1337717755_last_kiss__del_3.html

 

Del 4 - http://fanfics1d.blogg.no/1337987254_last_kiss__del_4.html

 

Del 5 - http://fanfics1d.blogg.no/1338152219_last_kiss__del_5.html

 

Del 6 - http://fanfics1d.blogg.no/1338199626_last_kiss__del_6.html

 

Del 7 - http://fanfics1d.blogg.no/1338306748_last_kiss__del_7.html

 

Del 8 - http://fanfics1d.blogg.no/1338476277_last_kiss__del_8.html

 

Del 9 - http://fanfics1d.blogg.no/1338487237_last_kiss__del_9.html

 

Del 10 - http://fanfics1d.blogg.no/1338493605_last_kiss__del_10.html

 

Del 11 - http://fanfics1d.blogg.no/1338637983_last_kiss__del_11.html

 

Del 12 - http://fanfics1d.blogg.no/1338648796_last_kiss__del_12.html

 

Del 13 - http://fanfics1d.blogg.no/1338652931_last_kiss__del_13.html

 

Del 14 - http://fanfics1d.blogg.no/1338660820_last_kiss__del_15.html

 

Del 15 - http://fanfics1d.blogg.no/1338663183_last_kiss__del_16.html

 

Del 16 - http://fanfics1d.blogg.no/1338666701_last_kiss__del_16.html

 

Del 17 - http://fanfics1d.blogg.no/1338666811_last_kiss__del_17.html

 

Del 18 - http://fanfics1d.blogg.no/1338668970_last_kiss__del_18.html

 

Del 19 - http://fanfics1d.blogg.no/1338673004_last_kiss__del_19.html

 

Del 20 - http://fanfics1d.blogg.no/1338673222_last_kiss__del_20.html

 

Del 21 - http://fanfics1d.blogg.no/1338748354_last_kiss__del_21.html

 

Del 22 - http://fanfics1d.blogg.no/1338840708_last_kiss__del_22.html

 

Del 23 - http://fanfics1d.blogg.no/1338911592_last_kiss__del_23.html

 

Del 24 - http://fanfics1d.blogg.no/1339098915_last_kiss__del_24.html

 

Del 25 - http://fanfics1d.blogg.no/1339271610_last_kiss__del_25.html

 

Del 26 - http://fanfics1d.blogg.no/1339532239_last_kiss__del_26.html

 

Del 27 - http://fanfics1d.blogg.no/1339798891_last_kiss__del_27.html

 

Del 28 - http://fanfics1d.blogg.no/1339803691_last_kiss__del_28.html

 

Del 29 - http://fanfics1d.blogg.no/1339805129_last_kiss__29.html

 

Del 30 - http://fanfics1d.blogg.no/1340138305_last_kiss__del_30.html

 

Del 31 - http://fanfics1d.blogg.no/1340308813_last_kiss__del_31.html

 

Del 32 - http://fanfics1d.blogg.no/1340317134_last_kiss__del_32.html

 

Del 33 - http://fanfics1d.blogg.no/1340393558_last_kiss__del_33.html

 

Del 34 - http://fanfics1d.blogg.no/1340401324_last_kiss__del_34.html

 

Del 35 - http://fanfics1d.blogg.no/1340412011_last_kiss__del_35.html

 

Del 36 - http://fanfics1d.blogg.no/1340462911_last_kiss__del_36.html

 

Del 37 - http://fanfics1d.blogg.no/1340468109_last_kiss__del_37.html

 

Del 38 - http://fanfics1d.blogg.no/1340480053_last_kiss__del_38.html

 

Del 39 - http://fanfics1d.blogg.no/1340486091_last_kiss__del_39.html

 

Del 40 - http://fanfics1d.blogg.no/1340487379_last_kiss__del_40.html

 

Del 41 - http://fanfics1d.blogg.no/1340488180_last_kiss__del_41.html

 

Del 42 - http://fanfics1d.blogg.no/1340489323_last_kiss__del_42.html

 

Del 43 - http://fanfics1d.blogg.no/1340574633_last_kiss__del_43.html

 

Del 44 - http://fanfics1d.blogg.no/1340617381_last_kiss__del_44.html

 

Del 45 - http://fanfics1d.blogg.no/1340647759_last_kiss__del_45.html

 

Del 46 - http://fanfics1d.blogg.no/1340813723_last_kiss__del_46.html

 

Del 47 - http://fanfics1d.blogg.no/1340840252_last_kiss__del_47.html

 

Del 48 - http://fanfics1d.blogg.no/1340840272_last_kiss__del_48.html

 

Del 49 - http://fanfics1d.blogg.no/1340906709_last_kiss__del_49.html

 

Del 50 - http://fanfics1d.blogg.no/1340908108_last_kiss__del_50.html

 

Del 51 - http://fanfics1d.blogg.no/1340911452_last_kiss__del_51.html

 

Del 52 - http://fanfics1d.blogg.no/1340914356_last_kiss__del_52.html

 

Del 53 - http://fanfics1d.blogg.no/1340917538_last_kiss__del_53.html

 

Del 54 - http://fanfics1d.blogg.no/1340918514_last_kiss__del_54.html

 

Del 55 - http://fanfics1d.blogg.no/1340920132_last_kiss__del_55.html

 

Del 56 - http://fanfics1d.blogg.no/1340921031_last_kiss__del_56.html

 

Del 57 - http://fanfics1d.blogg.no/1341352516_last_kiss__del_57.html

 

Del 58 - http://fanfics1d.blogg.no/1341588182_last_kiss__del_58.html

 

Del 59 - http://fanfics1d.blogg.no/1341691229_last_kiss__del_59.html

 

Del 60 - http://fanfics1d.blogg.no/1341858261_last_kiss__del_60.html

 

Del 61 - http://fanfics1d.blogg.no/1341874852_last_kiss__del_61.html

 

Del 62 - http://fanfics1d.blogg.no/1342280716_last_kiss__del_62.html

 

Del 63 - http://fanfics1d.blogg.no/1342303301_last_kiss__del_63.html

 

Del 64 - http://fanfics1d.blogg.no/1342441474_last_kiss__del_64.html

 

Del 65 - http://fanfics1d.blogg.no/1342795861_last_kiss__del_65.html

 

Del 66 - http://fanfics1d.blogg.no/1343078236_last_kiss__del_66.html

 

Del 67 - http://fanfics1d.blogg.no/1343336965_last_kiss__del_67.html

 

Del 68 - http://fanfics1d.blogg.no/1343858730_last_kiss__del_68.html

 

Del 69 - http://fanfics1d.blogg.no/1344520189_last_kiss__del_69.html

 

Del 70 - http://fanfics1d.blogg.no/1344941871_last_kiss__del_70.html

 

Del 71 - http://fanfics1d.blogg.no/1344949795_last_kiss__del_71_sis.html

 

Louis fanfic; Want U Back

Zayn fanfic; What You Didn't Know

Niall fanfic; Goodbye Is Like Dying


06.06.2012 | 18:59 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 23

Han dro deg nærme seg i en klem. "Jeg elsker deg også, Liam." så fort du hadde sagt ordene trakk han seg litt fra deg igjen, men ikke på den måten du først trodde. Han bøyde seg litt ned mot deg, og presset leppene sine mot dine.

_______________________

 

 

*Liam's POV*

Jeg gikk inn igjen til guttene. Det var som å gå på en sky. "Hvorfor gliser du så mye, Liam?" Zayn blunket. Han hadde vel en eller annen idé. "Det kan du lure på." De lo alle sammen. Det var garantert ikke så vanskelig å forstå hvorfor. Mamma ropte på oss, hun sa noe om at maten var klar. Vi sprang inn på kjøkkenet alle sammen. Heldigvis kom ikke Niall først!

 

*Ditt Navn's POV*

Du lot to fingre gli over leppene dine. De leppene som Liam hadde kysset. Det var som om du drømte. Du kløp deg selv i armen. Det eneste som skjedde, var at du fikk vondt. Dette var faktisk virkeligheten! Mobilen din vibrerte, og du tok den opp fra lomma. Andrea hadde sendt deg en melding. *Hei, finne på noe i morgen?:) xx* Du veide for og imot før du svarte ja. For alt du visste, kanskje hun skulle unnskylde seg. Du gikk den siste biten hjem. Moren din satt sammen med Josh i stua. "Vennen?" Hun pleide alltid å kalle deg det. "Ja." Du gikk ut i stua til dem og satte deg ned. "Hva ser dere på?" Josh smilte oppmuntrende til deg. Han visste alt sammen nå. Du smilte tilbake. "Vi ser på Biler 2" Yndlingsfilmen til Josh. "Kom hit da.." Du klappet på sofaen ved siden av deg. Josh satte seg i armkroken din. Ingen bedre måte å se på film på. "Men du, *Ditt Navn*, hva gjorde dere hos Liam?" Tankene dine spant rundt i hodet ditt. Skulle du fortelle det?

 

Mer?

 


04.06.2012 | 22:11 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 22

Nei, jeg kommer ikke til å blogge mindre på denne bloggen forde om:) Får nok tid til begge! ♥

 

Er det noe eller, Liam?" Han la vel merke til det bekymrede uttrykket jeg garantert hadde. "Nei da." Det virket ikke som han trodde på det, men han lot saken ligge. Vi tok med resten av sakene ut, og satte på en film.

_____________________

 

 

*Liam's POV*

*Ditt Navn* hadde klart å sovne i armene mine. Hun lå lydløst med øynene lukket. Filmen var for lengst slutt, og guttene pratet stille med hverandre. Jeg tok ikke stor del i samtalen, mest opptatt av å se på henne. Hva som kunne være galt sirklet i hodet på meg. Det kunne være hva som helst, men noe var det i alle fall. Jeg sukket, og merket at de andre så på meg. "Liam, vi merker at det er noe. Kan du ikke bare fortelle og bli ferdig med det?" sa Harry. "Det er ikke noe stort. Det er bare det at jeg tror det er noe som har skjedd med *Ditt Navn*. Hun virket så annerledes når hun kom hjem igjen. Josh hadde ikke fått vite hvor hun og moren var. Men *Ditt Navn* sa de var på gåtur." Det virket ikke som noen av de andre reagerte så på det. "*Ditt Navn* sa noe om det i stad, når du var på kjøkkenet. Og at Josh er veldig vimsete og ikke får med seg alt. Ikke ta sorgene på forskudd." Selv om de prøvde, klarte de ikke roe meg ned. Vi ble revet ut av samtalen igjen da *Ditt Navn* våknet.

 

*Ditt Navn's POV*

Du gned deg i øynene. Det første du gjorde, til tross for alle blikkene du fikk fra guttene, var å sjekke klokka. "Jeg må stikke nå. Lovte mamma å komme hjem igjen til fem." Du tenkte over det faktum at du sovnet før det var skikkelig kveld. Du sa ha det til guttene i stua. Liam fulgte deg ut i gangen. "Du vet du kan si alt til meg ikke sant?" Han holdt hodet ditt mellom de varme hendene sine. "Ja Liam, jeg gjør det." Du prøvde å smile litt, men smilted nådde ikke øynene dine. Han strøk tommelen over øveste del av kinnet ditt. "Det er sterke ord, men jeg mener det. Jeg elsker deg." Han dro deg nærme seg i en klem. "Jeg elsker deg også, Liam." så fort du hadde sagt ordene trakk han seg litt fra deg igjen, men ikke på den måten du først trodde. Han bøyde seg litt ned mot deg, og presset leppene sine mot dine.

 

Mer?


03.06.2012 | 20:32 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 21

"Hvor har du vært?" Hun satte seg litt lenger unna meg. "Vi bare gikk en tur og pratet." Jeg nikket. "Hvorfor fikk ikke Josh vite det?" Det var noe som ikke stemte her.

_______________________

 

 

*Ditt Navn's POV*

"Vi trengte å prate i fred. Josh fikk vite det, men han har vel sikkert glemt det." Liam virket fortsatt ganske skeptisk. "Tror du ikke på meg?" Jeg la til en litt såret tone. Uansett hva som skjedde, han kunne ikke få vite hva vi egentlig hadde gjort. Tårene presset på bak slitne øyelokk, det såret å lyve til han. "Jo da" sa han til slutt. Du reiste deg fra senga. "Hva skal du i dag?" Han kremtet litt. "Lurte egentlig på om du ville bli med meg på en salgs date i dag?" Du snudde deg og så på han. "Hva mener du med en slags date?" Han la armene sine rundt deg. "Hjemmekveld, popkorn og film. Hos meg." Det tok ikke mange minuttene før dere var på vei bort til Liam.

 

*Liam's POV*

Guttene satt i stua. "Hei dere!" De reiste seg og ga *Ditt Navn* en klem hver. Hun satte seg ned å pratet med de mens jeg fikset med popkorn, potetgull, sjokolade, brus og litt annet småtteri. Harry kom ut på kjøkkenet og hjalp meg litt. "Er det noe eller, Liam?" Han la vel merke til det bekymrede uttrykket jeg garantert hadde. "Nei da." Det virket ikke som han trodde på det, men han lot saken ligge. Vi tok med resten av sakene ut, og satte på en film.

 

Mer?

 


03.06.2012 | 00:15 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 20

Når de andre var opptatt i en samtale hadde han begynt å fortelle deg vitser. Og han mobbet deg en del for "Olga"-delen også. Bare tanken på det fikk deg til å le.
_____________________

 

 

*Liam's POV*

"Gutter, jeg stikker nå!" Jeg lukket døra bak meg og begynte å gå i retning av huset hennes. Jeg klarte ikke vente lenger. Til slutt begynte jeg å småjogge, selv om det kun tok fem minutter å gå. Ikke lenge etterpå stod jeg utenfor huset og banket på døra. Josh kom og åpnet. "Hei Liam." Han smilte til meg. "Hei Josh, er søstra di hjemme?" Han ristet på hodet. "Hun er ute en tur sammen med mamma." Jeg dro hånda gjennom håret. "Vet du når de kommer tilbake?" Han trakk på skuldrene. "De sa ikke hvor de skulle, men eg vet ingenting. Men du kan godt komme inn. Vi kan spille Xbox." Siden jeg ikke hadde stort annet å gjøre, ble jeg med han inn.

Vi hørte det knirket i trappa. "Josh?" Kathrine ropte. "Kan du komme ned litt? Vi må ta en prat." Josh så nervøst bort på meg. "Bli med du også, så hun vet at du er her. *Ditt Navn* er også med henne." Vi gikk ned trappa og ble møtt av begge to i gangen. "Liam!" *Ditt Navn* hørtes passe overrasket ut. Hun ga moren et skeptisk blikk. "FInn på noe dere, jeg skal prate med Josh." *Ditt Navn* dro meg med opp på rommet sitt. Så fort hun lukket døra og vi hadde satt oss ned på senga, klarte jeg ikke la være. "Hvor har du vært?" Hun satte seg litt lenger unna meg. "Vi bare gikk en tur og pratet." Jeg nikket. "Hvorfor fikk ikke Josh vite det?" Det var noe som ikke stemte her.

 

Mer?

 

Siste del av maratonet:) Kanskje blir det et lite et i morgen.. Vet ikke helt enda:) Også vil jeg takke dere for at dere leser/kommenterer osv.! Sinnsykt koselig at folk faktisk tar kontakt og prater med meg på facebook, dere har ikke peiling på hvor mye det faktisk betyr! :)♥ Ikke vær redd for å prate til meg (Benedikte Nordby på fb), elsker å chatte! ♥

 


03.06.2012 | 00:00 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 19

Det virket allerde som de var gode venner. Hun satt ved siden av meg, og vi holdt fortsatt hender. "Så, hva skjer egentlig mellom dere?" Harry nikket mot hendene våre. Jeg og hun så på hverandre. 

_____________________

 

 

*Liam's POV*

De andre ble stille og ventet på et svar fra oss. "Vi dater på en måte", sa jeg mumlende. De andre nikket. *Ditt Navn* nikket enig. "Vi dater, men ikke på en måte." Hun smilte lurt til meg før hun kysset meg på haka. Vi byttet samtale emne igjen. Det viste seg at guttene hadde kommet hit på sparken. De ville gjerne møte *Ditt Navn*, siden jeg hadde sagt at vi skulle møtes når jeg kom hjem igjen. "Hvor lenge har dere kjent hverandre?" Niall flyttet litt på seg i sofaen. *Ditt Navn* satt mellom oss to. "Siden hun ble født egentlig. Hun er like gammel som Harry. Mamma og Kathrine er jo gode venner, så vi har vokst opp sammen. Men den første gangen vi skikkelig møttes var på lekeplassen når vi var fem år. Jeg husker det fortsatt. Jeg dyttet henne på huska." Jeg kysset henne på bakhodet. Det var noen minner jeg aldri ville glemme.

 

*Ditt Navn's POV*

"Ha det da!" Liam kysset deg på kinnet. "Ser deg i morgen." Du gikk nedover mot huset ditt. Guttene hadde virkelig vært greie! Når dere først hadde kommet inn på rommet hadde du blitt veldig nervøs, men de viste seg å være kjempe hyggelige. Absolutt noen gutter du kunne bli bedre kjent med. Spesielt Louis, siden han var så sykt morsom. Når de andre var opptatt i en samtale hadde han begynt å fortelle deg vitser. Og han mobbet deg en del for "Olga"-delen også. Bare tanken på det fikk deg til å le. 

 

Mer?

 


02.06.2012 | 23:28 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 18

Siden vi hadde spist hjemme hos *Ditt Navn*, takket vi begge nei. "Forresten, Liam. Det er visst noen som venter på deg på rommet ditt." Hun blunket. Jeg tok tak i hånda til *Ditt Navn*, og tok henne med opp for å se hvem det var.

____________________

 

 

*Ditt Navn's POV*

Vi gikk inn på rommet til Liam. På senga satt en blond gutt og en brunhåret en. På den ene stolen satt en brunhøret gutt med krøller, og den siste gutten, med svart hår, stod ved vinduet. "Hei gutter." Du trodde egentlig at Liam skulle slippe hånda di så fort han så de, men han holdt like godt fast i deg, om ikke hardere. Du regnet med at det var resten av gruppa. "Hei Liam!" Den blonde gutten hoppet opp fra senga og kom bort til dere. Han ga Liam en klem, og flyttet så blikket til deg. Han holdt fram hånda. "Niall." Du håndhislte på han. "*Ditt Navn*." Han nikket. "Så det er du Liam har pratet så mye om." Resten av guttene kom å hilste på deg også. Han med svart hår het Zayn og han med krøllene het Harry. Den siste gutten kunne ikke være andre en Louis. "Louis, men det vet du vel allerede." Han blunket til deg. Han siktet garantert til samtalen dere hadde hatt da de var i Australia. "Olga." Svarte du med et stort smil om munnen. "Så det var deg! Jeg trodde virkelig at han hadde hatt seg en one-night stand nå, jeg!" Alle begynte å le.

 

*Liam's POV*

Vi satt nede i stua alle sammen. Det virket som guttene likte *Ditt Navn*, heldigvis. De lo og moret seg. *Ditt Navn* var veldig lett å bli glad i, og enkel å prate med. Det virket allerde som de var gode venner. Hun satt ved siden av meg, og vi holdt fortsatt hender. "Så, hva skjer egentlig mellom dere?" Harry nikket mot hendene våre. Jeg og hun så på hverandre. 

 

Mer?

 


02.06.2012 | 23:04 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 17

Du gliste. "At du burde være hjemme til klokka to eller noe." Liam begynte å stirre opp i taket. "Han sa det vel bare på tull." Han reiste seg fra senga. "Jeg stikker å fikser meg jeg." Han gikk inn på badet, og du ble liggende igjen alene i senga.

_______________________

 

 

*Ditt Navn's POV*

Ti minutter senere kom han ut igjen. Du forventet egentlig at han skulle ha på seg noe helt annet, og ble overrasket da han kom ut i OnePiece. "Blir du med bort etterpå eller, Olga? For å sjekke hva Louis mente." Du nikket. "Bare la meg fikse meg først." Du sprang inn på badet og sminket deg. Klærne hadde du helt glemt igjen. Da du var ferdig gikk du inn på rommet igjen. Liam lå på senga og spilte på mobilen sin. "Jeg skal bare stikke inn på badet å skifte igjen." Liam snudde seg halvveis. "Du kan skifte inne her. Jeg skal ikke titte." Du fniste. Du fant frem klærne du skulle ha på deg. En enkel olabukse og en t-skjorte. Liam hadde sett deg i undertøyet før, du du brydde deg egnetlig ikke så alt for mye om det. "Ferdig." Liam reiste seg, og dere gikk bort til han.

 

*Liam's POV*

Jeg låste opp døra. *Ditt Navn* stod bak meg. Jeg åpnet døra, og ble møtt av lukten av pannekaker. "Hallo?" Ingen svarte, men mamma kom ut i gangen. "Hei dere!" Hun kom bort og ga *Ditt Navn* en klem. "Så du sov er i natt? Lenge siden sist forresten." Vi ble med inn på kjøkkenet. "Er dere sultne?" Siden vi hadde spist hjemme hos *Ditt Navn*, takket vi begge nei. "Forresten, Liam. Det er visst noen som venter på deg på rommet ditt." Hun blunket. Jeg tok tak i hånda til *Ditt Navn*, og tok henne med opp for å se hvem det var.

 

Mer?

 


02.06.2012 | 22:28 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 16

 "Hvis du vil, kan du sove over her." Hun smilte oppmuntrende. "OK, hvis det er greit så. Koseligere enn å være alene. Men jeg må bare stikke å hente noen saker."

____________________

 

 

*Ditt Navn's POV*

Du gned meg i øynene. Akkurat som du pleide å gjøre hver morgen når du våknet. Liam lå på en madrass på gulvet. Du satte deg opp i senga. Dere hadde ligget å pratet til langt på natt. Liam stirret opp i taket. "Hei." Han snudde seg så han så på deg. "Hva skal vi finne på i dag?" spurte han. Mobilen hans ringte og avbrøt svaret ditt. "Bare vent litt." Han så på displayet. "Kan du ta den? Det er Louis." Han blunket til deg. "Og hør veldig trøtt ut. Klokka er ett." Han kom og satte seg på sengekanten din. Du tok i mot mobilen og la den til øret. "Hallo?" Du la til en russisk aksant. Det var stille i den andre enden. "Liam?" Louis hørtes veldig skeptisk ut. Du faket et gjesp. "Han sover fortsatt. Hvem er dette?" Når han svarte hørtes han veldig skeptisk ut. "Louis, kamerat av han. Og hvem er du?" Det var nesten så du begynte å smile. "One-night standen hans." Du så bort på Liam som hadde en lydløs latterkrampe. "Veldig morsomt. Hvem er du?" Du prøvde å få roet deg ned Liam i tilfellet han plutselig lo med lyd. "Olga. Vi møttes i byen i går." Liam begynte å le enda mer. "Kan du vekke han så jeg kan få prate med han? Han burde være hjemme hos seg selv til klokka to." Du rynket panna. "Han sover, så nei. Jeg kan ikke love at han skal være hjemme til to. Vi blir nok litt opptatt etterpå." Du fortet deg å legge på uten å vente på svar.
Liam lå sammenkrøka på senga di. Han lo så han gråt. Han prøvde å roe seg ned og satte seg opp. "Det er det morsomte som har skjedd på lenge!" Du la deg ned ved siden av han og tørket på tårene hans. Han strøk deg over håret. "Men hva sa Louis?" Du gliste. "At du burde være hjemme til klokka to eller noe." Liam begynte å stirre opp i taket. "Han sa det vel bare på tull." Han reiste seg fra senga. "Jeg stikker å fikser meg jeg." Han gikk inn på badet, og du ble liggende igjen alene i senga.

 

Mer?

 


02.06.2012 | 21:58 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 15

Liam var veldig bestemt på å betale regningen. Etter en del diskusjon ga du deg til slutt. Dere gikk i retning mot husene deres, men i følge Liam var det ikke dit dere hadde tenkt dere nå.

________________________

 

 

*Ditt Navn's POV*

Når vi begynte å nærme oss husene dro han deg med inn i parken. Det begynte å bli mørkere. Han styrte dere mot lekeplassen, der det ikke var gatelys midt på natta. Han la seg ned i gresset og klappet på plassen ved siden av seg. Du la deg ned ved siden av han. Han begynte å peke opp på himmelen der dere kunne se stjernene. De skinte svakt. Du la den ene armen over brystet hans og la hodet inntil skulderen hans. Han tok tak i den armen du hadde over han, og flettet fingrene sine mellom dine. Han vendte hodet mot deg, og kysset deg forsiktig på panna. Et perfekt øyeblikk var tre ord som beskrev sutasjonen. Dere lå der et par timer før Liam kommenterte at dere burde stikke. "Kanskje ikke så lurt å sovne ute her?" Han hjalp deg opp. "Ikke akkurat."

 

*Liam's POV*

Jeg fulgte henne til døra. "Så, hva skal du i morgen?" Hun så ned i bakken mens hun spørte. "Er opptatt hele dagen." Jeg så skuffelsen i ansiktet hennes. "Fordi jeg skal være med deg." Jeg løftet litt på haka hennes så hun møtte blikket mitt. Smilet hennes kom fram igjen. "Tulling." Hun dunket meg lekent på overarmen med neven sin. "Du slår fortsatt ikke så hardt som du tror." Jeg skulle til å gi henne en klem, og i det jeg la armene mine rundt henne begynte hun å kile meg. Jeg hoppet unna. "*Ditt Navn*, det der er ikke OK." Hun blunket til meg. "Ha det-kos da!" Jeg gikk bort til henne igjen. Denne gangen klarte hun i alle fall å la være å kile meg. Jeg trakk meg litt fra henne og fulgte med på ansiktet hennes. "Jeg burde stikke. De andre vent.." Jeg stoppet midt i setningen. "Glem det, jeg er alene så ingen venter på meg." Jeg ristet på hoset og smilte oppgitt. "Glemsom." Jeg begynte å gå da hun ropte på meg. "Vent litt, kommer snart tilbake." Hun gikk inn døra, og et halvt minutt senere kom hun ut igjen. "Hvis du vil, kan du sove over her." Hun smilte oppmuntrende. "OK, hvis det er greit så. Koseligere enn å være alene. Men jeg må bare stikke å hente noen saker."

 

Mer?

 


02.06.2012 | 21:29 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 14

Så sminket du deg litt penere. Du valgte en enkel, ganske kort kjole. Klokka begynte å nærme seg 18, da Liam skulle komme tilbake. Du tok på deg noen svarte ballerinasko før du gikk ned til moren din.

_______________________

 

 

*Liam's POV*

"Du vet den restauranten vi var på når vi var minde?" *Ditt Navn* nikket. "Dit skal vi." Resten av den lille turen bort til restauranten gikk vi i stillhet. Så fort vi kom inn ble vi vist bort til et bord i hjørnet, litt skjermet fra resten av lokalet. Vi bestilte mat og drikke før kelneren gikk sin veg, og vi var igjen så og si helt alene. "Du aner ikke hvor glad jeg ble for at du sa ja." Vi satt i en sofa, vendt mot hverandre. Jeg hadde hånda mi på låret hennes. Hun satte seg enda nærmere meg. "Du aner ikke hvor glad jeg ble for at du spurte." Jeg strøk henne over kinnet med tommelen. Tanken om å kysse henne streifet tankene mine, men ble avbrutt av at kelneren kom med maten. Vi trakk oss litt fra hverandre og begynte å spise.

 

*Ditt Navn's POV*

Liam var allerede ferdig med maten sin, så han satt og fulgte med på deg. Vanligvis synes du det var litt ubehagelig at folk så på at du spiste, men ikke med Liam. Selv etter at dere ikke hadde sett hverandre på en god stund, var han fortsatt den egentlig bestevennen din. Personen som hadde stått ved sida di helt fra start. Du gjorde deg ferdig med maten og tok en slurk drikke. Dere ble ganske fort ferdige på restauranten. Liam var veldig bestemt på å betale regningen. Etter en del diskusjon ga du deg til slutt. Dere gikk i retning mot husene deres, men i følge Liam var det ikke dit dere hadde tenkt dere nå.

 

Mer?

 


02.06.2012 | 20:57 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 13

Hun hadde alltid vært personen som ventet på at vi skulle bli mer enn bare venner, selv om det aldri hadde skjedd. "På date." *Ditt Navn* kom bort og stilte seg ved siden av oss. Hun tok et tak i hånda mi. Vi ventet begge på hvordan moren hennes kom til å reagere.

__________________________

 

 

*Liam's POV*

"Endelig!" Hun lo. "Gratulerer da. Dere har ikke peiling på hvor lenge jeg har ventet på den beskjeden." Hun blunket til oss. *Ditt Navn* så ned i bakken. Når moren hennes gikk, så hun opp på meg igjen. "Det der var litt falut." Vi satte oss ned i sofaen. Josh viste full konsentrasjon til TV-en. *Ditt Navn* la seg med hodet i fanget mitt. Jeg strøk håret hennes bort fra ansiktet med to fingre. Sånn satt vi en god stund. Hun glemte helt av Fear Factor, og det eneste vi gjorde var å se på hverandre. Som om ingen av oss kunne få nok. Hun brøyt øyeblikket med å titte opp på klokka. "Når er det vi skal ut? Og hvor skal vi?" Ingen av delene hadde jeg tenkt så mye over. "Hvis jeg stikker nå, så kan jeg komme tilbake om ca. to timer?" Hun nikket. På veg ut i gangen stoppet hun meg. "Men hvor skal vi, Liam?" Jeg ristet på hodet. "Bare noen timer til, så skal du få vite det." Jeg forlot huset uten å si noe mer.

 

*Ditt Navn's POV*

Det første du gjorde så fort han gikk var å springe opp på rommet ditt og fikse deg. Siden du ikke visste hvor dere skulle, var det litt vanskelig å finne noe å ha på seg. Du vasket gjennom håret og krøllet det fort. Så sminket du deg litt penere. Du valgte en enkel, ganske kort kjole. Klokka begynte å nærme seg 18, da Liam skulle komme tilbake. Du tok på deg noen svarte ballerinasko før du gikk ned til moren din.

 

Mer?

 


02.06.2012 | 20:28 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 12

Hun satte seg ned på huska. Forsiktig begynte jeg å dytte henne. Latteren hennes fylte stedet. Definitivt en latter jeg hadde savnet. Ideen jeg hadde fått i natt, kom tilbake i tankene mine. Det var på tide å spørre.

_______________________

 

 

*Ditt Navn's POV*

Liam sluttet å dytte, og du slakket på farta. Det tok ikke lang tid før huska stod helt stille. Han stilte seg foran deg og tok tak i den ene hånda di. "Vil du bli med meg ut i kveld?" Du merket at du måpte, men spørsmålet hadde kommet veldig overraskende. "Jeg vet at det er lenge siden vi så hverandre sist, men jeg liker deg veldig godt." Liam beit seg i leppa. Det var tydelig at han var nervøs for svaret. "Ja." Du klarte ikke få fram noe annet. Spørsmålet hadde nesten satt deg i sjokktilstand. "Mener du det?" Du nikket til svar. Han ga deg en skikkelig klem i det du reiste deg opp. "Men Liam, det du sa, er det også sant? At du liker meg?" Du rødmet av spørsmålet ditt. "Hvert eneste ord." Du måtte de brune øynene hans. Liam var så perfekt som det gikk ann å bli. "Jeg har noe å fortelle deg også." Blikkene dere låstes sammen. "Jeg liker deg også." Du var ikke lenger den eneste som rødmet. Ingen av dere var av den typen som elsket å prate om følelser. Det stoppet liksom litt opp. Han flettet fingrene deres sammen, og sånn gikk dere resten av veien hjem.

 

*Liam's POV*

Så fort vi kom hjem til henne, satte vi oss ned i sofaen og så på TV. Det var fortsatt helt utrolig at hun hadde sagt ja. Og at hun faktisk likte meg også! Lillebroren hennes, Josh, kom inn og satte seg i stua sammen med oss. *Ditt Navn* hadde satt på Fear Factor, yndlingsprogrammet hennes. Det var ikke mye som hadde forandret seg siden vi hang sammen. Like etter kom moren hennes, Kathrine, inn også. "Nei men, ser man det. Hei, Liam!" Hun smilte varmt til meg. "Hei Kathrine, lenge siden sist." Jeg reiste meg og ga henne en klem. *Ditt Navn* fulgte nøye med på oss, med et smil om munnen. "Mamma, jeg og Liam skal ut i kveld." Kathrine så fra henne til meg, og tilbake igjen. "På hvilken måte?" Hun hadde alltid vært personen som ventet på at vi skulle bli mer enn bare venner, selv om det aldri hadde skjedd. "På date." *Ditt Navn* kom bort og stilte seg ved siden av oss. Hun tok et tak i hånda mi. Vi ventet begge på hvordan moren hennes kom til å reagere.

 

Mer?

 


02.06.2012 | 20:00 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 11

Forhåpentligvis kom ikke venninna hennes, hva det nå var hun het igjen. Vi gikk i retning av parken og lekeplassen igjen. Det var en ting jeg måtte huske på når vi kom dit. Hun måtte bare si ja til det!

______________________

 

 

*Ditt Navn's POV*

Du så opp på den blå himmelen. Hva var bedre enn sol og varme nå som du og Liam hadde møtt hverandre igjen? Han nynnet på en sang. "Hva heter den?" Han stoppet opp. "More than this" han rynket litt på nesa. Av grimasen hans å skjønne, var det nok en av sangene dems. Det slo deg med et hvor lite du visste om One Direction. "Jeg føler meg skikkelig fæl. Vi var jo beste venner, også kan jeg ikke en eneste ting om gruppa, har ikke hørt sangene eller noen ting." Deler av grunnen visste du innerst inne. På mange måter hadde Liam byttet deg ut med guttene. I starten hadde det vært alt for jævelig å bare tenke på det. Jo lengre det gikk, jo mer prøvde du å ignorere det. Liam var ikke lenger en del av livet ditt. Helt til nå. "Jeg forventer ikke at du skal gjøre det heller. Foretrekker at du fortsatt bare ser på meg som Liam." Han la armen rundt skuldrene dine når dere gikk inn i parken. Fuglene kvitret høyt. "Akkurat som i gamle dager" mumlet Liam. Du så opp på han. "Så gamle er vi ikke altså." Du slo han lekent i skulderen før du begynte å løpe fra han.

 

*Liam's POV*

Jeg tok henne igjen ved starten av lekeplassen. Ingen av oss hadde tatt i alt vi kunne. Hun så bort på huskene. Stedet hvor vi møttes første gangen. "*Ditt Navn*?" Hun snudde seg og så meg rett inn i øynene. "skal jeg dytte deg?" Det kom fram et smil i ansiktet hennes. "Akkurat som i gamle dager" Jeg gikk etter henne bort til huskene. Hun satte seg ned på huska. Forsiktig begynte jeg å dytte henne. Latteren hennes fylte stedet. Definitivt en latter jeg hadde savnet. Ideen jeg hadde fått i natt, kom tilbake i tankene mine. Det var på tide å spørre.

 

Mer?

 


hits