31.07.2012 | 22:31 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 67

Han grep tak i genseren min. "Du gjør det ikke bedre for noen ved å reagere sånn." I stedet for å kaste flere steiener, sparket jeg en av dem i stedet. "Dette skjer virkelig ikke, Louis. Dette er bare et mareritt."

___________________

 

 

*Liam's POV*

Øyelokkene spratt opp for sjuende gangen denne natten. Jeg klarte ikke lukke øynene uten å se henne for meg. De fleste ville ikke trodd hun var syk. Men jeg så det. Katrine så det. Josh så det. Kanskje hun selv ikke la merke til det, men det gjorde vi. Den glødende huden var byttet ut med en slags grålig tone. Øynene hadde mistet den dype fargen. Og mye av energien var borte. Egentlig burde jeg ha skjønt at hun var syk før hun sa noe. Ting hadde blitt forandret, men jeg overså det. Stolte på at det ikke var noe når hun sa det.

 

Når klokka nærmet seg åtte, etter å ha ligget våken i fire timer, banket det forsiktig på døra. "Liam, er du våken?" Zayn stakk hodet inn. "Moren din ble oppringt av Katrine, og hun lurte på om du skulle bli med på sykehuset nå." Du svarte ikke, men hoppet ut av senga og dro gårsdagens klær på. Louis satt allerede klar i bilen da jeg kom ned, så jeg sprang rett ut uten å tenke på noe annet. "Kanskje du burde spise før vi reiser?" foreslo Louis. "Nei, ikke på tale. Kan heller kjøpe noe der hvis jeg blir sulten." Han startet bilen uten å diskutere noe mer.

 

Mer?

 

Beklager nok en gang for dårlig blogging. Ahh, tror det er like greit at dette er den siste fanfic'en. Har skjedd en del i det siste + at jeg skal snart flytte.. Skal prøve å presse inn bloggen likevel:)


24.07.2012 | 23:02 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 66

Guttene stirret på meg. Louis hadde lagt armen på skulderen min, men jeg merket det først nå. Amanda hadde sagt at vi ikke skulle miste håpet, og det skulle jeg ikke heller.

__________________

 

 

*Liam's POV*

"Det er best om dere reiser hjem og får dere litt søvn." Amanda hadde kommet ut igjen med samme beskjed som i stad. At tilstanden var ustabil. Da alle bortsett fra meg reiste seg, ga hun meg et strengt blikk. "Du også, Liam." Harry dro meg delvis opp fra stolen og ut i bilen. Jeg hadde fortsatt ikke kommet over sjokket, men jeg var ikke alene. Katrine og Josh var som i transe. Ingen av oss pratet. Louis satte seg bak rattet på bilen til Katrine, mens Harry kjørte bilen sin.

 

"Kom deg hjem og sov nå Liam." Louis stoppet utenfor huset til Katrine. Alle hoppet ut. Katrine klemte meg på overarmen. "Dere også." Hun tok Josh i hånden og de gikk inn. Louis og jeg begynte å gå hjem. Hvert steg føltes tyngre og tyngre. Dette skjedde ikke. Fanget i delvis desperasjon kløp jeg meg hardt i armen. "Hva driver du med?" Louis dunket inn i siden på meg. Jeg så ned på armen min og merket at jeg hadde kløpet så hardt at jeg hadde begynt å blø. "Hva var det godt for?" Han stoppet meg og så meg rett inn i øynene. "Dette kan ikke være sant!" Jeg skrek det ut, uten å bry meg om naboene. "Liam, ro deg ned." Jeg bøyde meg ned, tok opp en stein og kastet den så langt og hardt jeg kunne. "Liam, ro deg ned!" Han grep tak i genseren min. "Du gjør det ikke bedre for noen ved å reagere sånn." I stedet for å kaste flere steiener, sparket jeg en av dem i stedet. "Dette skjer virkelig ikke, Louis. Dette er bare et mareritt."

 

Mer?


22.07.2012 | 16:00 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 65

Svar til Trude: Vet ikke helt om det blir maraton før Last Kiss er slutt, men regner med at det er igjen typ. 10-15 deler. Avhengig av hvor lange delene er^_^

 

"Men hva om det ikke gjør det?" Tårene presset på bare av tanken. "Ikke tenk sånn. Det kommer til å gå helt bra. Tenk positivt!" I stedet for å si han imot, prøvde jeg faktisk å tenke sånn.

______________________

 

 

*Liam's POV*

 Louis ga meg støtt og stadig et støttende blikk. Han prøvde å starte en samtale, men tok til slutt hintet om at jeg ikke ville prate. Ingenting han sa kunne få meg til å føle meg bedre på dette tidspunktet. "De er tilbake." Louis pekte mot inngangen, der hele gjengen kom gående mot oss. Katrine satte seg på andre siden av meg. Mens Josh satte seg på fanget til moren, ble resten av guttene stående. Ute av stand til å vite hva man skulle si, ble vi bare sittende i stillhet. Jeg stirret på klokka. Hver gang sekundviseren flyttet på seg, mistet jeg mer og mer håp.

 

"Liam?" Jeg klarte å vri blikket bort fra klokka og mot Katrine. Alle stirret på meg. Katrine nikket mot sykepleieren, Amanda. "Operasjonen er ferdig." Katrine reiste seg opp. "Tilstanden hennes er ustabil." Det kom et gisp fra Katrine før hun sank ned i stolen igjen. "Legene gjør alt de kan," Amanda satte seg på huk ved siden av Katrine og størk henne over ryggen. "Bare hold håpet oppe, ok?" Katrine nikket. Josh stod å stirret ut i lufta, akkurat som han ikke enset noen ting. Katrine dro han til seg, og strøk nedover armen hans. Guttene stirret på meg. Louis hadde lagt armen på skulderen min, men jeg merket det først nå. Amanda hadde sagt at vi ikke skulle miste håpet, og det skulle jeg ikke heller.

 

Mer?


19.07.2012 | 20:44 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 64

Operasjonen kom til å bli mye enklere enn forrige gang, siden kreften ikke hadde begynt å spre seg enda. Heldigvis hadde de oppdaget det i tidlig stadie. Liam kremtet. "Ser deg senere." Han la armene rundt deg og ga deg et siste kyss før han forlot rommet.

_____________________

 

 

*Liam's POV*

Jeg satte meg på en stol ved inngangen. Ikke på tale at jeg skulle reise tilbake før hun var ferdig. Jeg satt helt i mine egne tanker da jeg kjente en hånd på skulderen. "Går det bra eller?"Jeg møtte blikket til Zayn. De andre guttene stod litt lenger borte og pratet med Katrine og Josh. "Tenkte du kunne trenge litt selskap." Han ga meg et oppmuntrende smil, og satte seg ned ved siden av meg. Heldigvis slapp jeg å være helt alene. Hvert sekund føltes som en evighet.

 

"Kom nå Liam, du trenger å spise noe du også." Katrine kom bort til oss. Zayn stod allerede klar til å bli med. "Jeg går ikke noen steder før hun er ferdig. Og dessuten er jeg ikke sulten." Zayn mumlet noe til Katrine før de gikk. Etter få sekunder var jeg helt alene igjen. Jeg sukket og la hodet mot veggen. "Tenkte jeg skulle bli igjen så du får litt selskap." Lou satte seg der Zayn satt for to minutter siden. "Det kommer til å gå helt bra med henne, Liam." Han klappet meg støttende på skulderen. "Men hva om det ikke gjør det?" Tårene presset på bare av tanken. "Ikke tenk sånn. Det kommer til å gå helt bra. Tenk positivt!" I stedet for å si han imot, prøvde jeg faktisk å tenke sånn.

 

Mer?


16.07.2012 | 11:59 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 63

Det begynte å bli litt mørkere, og selv om det var sommer var gatelysene på. Lyset gjorde asfalten gulsvart. Du trakk for gardinene før du la deg i senga. I morgen var den store dagen. Du la hodet ned på puta, og prøvde desperat å få deg litt søvn.

_____________________

 

 

*Ditt Navn's POV* 

Liam kom inn på rommet ditt. En time til du skulle ta operasjonen. Du tappet nervøst med fingrene på låret ditt. "Hei vennen min!" Han dro deg inn i en kjempekos. "Leeyum?" Han trakk seg litt fra deg. "Det kommer til å gå helt fint." Han ignorerte smilet ditt. "Hvordan har du det?" Han satte seg ned på senga ved siden av deg. "Jo, det går bra." Du kunne tydelig se bekymringen i øynene hans. "Jeg vil bare at dette skal bli ferdig." Han kysset deg på panna. "Da er vi jo to da." Selv om Liam var aldri så seriøs, klarte du ikke la være å prøve å lette på stemningen. Han himlet med øynene av den lystige tonen din. Liam så deg dypt inn i øynene. "Jeg elsker deg, du vet det, ikke sant?" Han hadde aldri sagt det rett til deg, men du var klar over det. Du nikket. "Jeg elsker deg også." Liam reiste seg fra senga. "Hvor skal du?" Han begynte å gå mot døra. "Skal bare kjøpe noe å drikke. Tørst?" Du nikket. Selv om Amanda hadde sagt at du helst skulle være på rommet, fulgte du etter Liam ned til kiosken.

 

Amanda kom busende inn på rommet. "Alt er klart nå." Du nikket. For å gi Liam og deg litt tid ga hun deg "2 minutters-tegnet", og gikk ut igjen. "Så, ser deg når du våkner igjen." Han kysset deg før du rakk å reagere eller svare. Dere ble stående å se inn i øynene til hverandre. "Klar?" Amanda kom inn igjen på rommet, sammen med en annen sykepleier. Operasjonen kom til å bli mye enklere enn forrige gang, siden kreften ikke hadde begynt å spre seg enda. Heldigvis hadde de oppdaget det i tidlig stadie. Liam kremtet. "Ser deg senere." Han la armene rundt deg og ga deg et siste kyss før han forlot rommet.

 

Mer?


14.07.2012 | 23:37 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 62

"Det kommer til å gå bra, Liam." Du kysset han på kinnet. Så fort du trakk deg unna, trakk han deg nærmere igjen. "Lover du?" spurte han i en barnslig tone. "Ja." Du rakk så vidt å svare før han presset leppene sine mot dine.

___________________

 

 

*Ditt Navn's POV*

"Det er på tide at dere går. Besøkstiden er over." Amanda kom inn på rommet. "Ok, skal bare si ha det." Hun forsvant like fort som hun kom. Moren din ga deg en klem og et smil før hun gikk bort til døra. "Skal du sitte på hjem igjen, Liam?" Han nikket. Josh hev seg rundt halsen din i en siste kos for dagen. Så var det Liam sin tur. "Jeg kommer innom i morgen, før operasjonen." Han kysset deg forsiktig på munnen før alle tre forsvant fra rommet. Like etter at de hadde gått, kom Amanda inn igjen. "Sulten? Tørst?" Hun hadde med seg et brett med mat og drikke. Du nikket. Siste måltidet hadde vært rett før dere reiste, og det var en god stund siden. Vann og en skål med en type suppe. Du stappet det i deg uten å nøle. Amanda satt inne hos deg til du var ferdig. "Var det kjæresten din som var med deg? Eller er begge brødrene dine?" Du ristet på hodet til det siste spørsmålet. "Liam er kjæresten min." Det virket som det plutselig gikk opp for henne. "Liam Payne?" Du nikket. "Jeg trodde han bare lignet jeg, haha!" Latteren hennes smittet over på deg. Etter å ha pratet en stund, måtte hun gå. "Pliktene kaller," gliste hun før hun forsvant.

Fra vinduet kunne du se ned på parkeringsplassen. Det begynte å bli litt mørkere, og selv om det var sommer var gatelysene på. Lyset gjorde asfalten gulsvart. Du trakk for gardinene før du la deg i senga. I morgen var den store dagen. Du la hodet ned på puta, og prøvde desperat å få deg litt søvn.

 

Mer?


13.07.2012 | 22:38 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 61

Man tror alltid at det liksom ikke skjer innad sin egen familie. Helt til det skjer da." Jeg la hånda mot kinnet ditt. "Det kommer til å gå bra." Men da jeg sa ordene, kjente jeg et stikk av usikkerhet.

_____________________

 

 

*Ditt Navn's POV*

"Hei, du må være *Ditt For- og Etternavn*" En sykepleier, som tydeligvis het Amanda, viste deg til rommet du skulle sove på. Moren din, Liam og Josh fulgte etter dere. Det å gå i de samme korridorene som forrige gang, ga et enda sterkere innstrykk. Du kjente Liam ta tak i hånda di og flette fingrene deres sammen. "Jeg tok forresten med denne til deg." Han rakte deg yndlingsboka di; I Am Number Four. Helt siden første gang du leste den, hadde du blitt hekta. "Tusen takk, gutten min." Du gikk litt nærmere han sånn at skulderen din av og til var inntil overarmen hans. Sånn var det vel å a en ganske høy kjæreste.

Så fort dere kom inn på rommet, forlot Amanda det igjen. "Dere skal få litt tid alene," sa hun smilende når hun lukket døra. Rommet var nøyaktig likt det du hadde hatt forrige gang. De samme kjedelige, hvite veggene og det matte,grå gulvet. Det var som å skru tiden tilbake. Det eneste som var annerledes denne gangen var Liam. Heldigvis. Du satte deg ned på senga, og du måtte ikke be Liam om å gjøre det samme. Moren din plasserte seg i en av stolene, og Josh satte seg like greit på gulvet. Det var helt stille i det lille rommet. Det eneste dere hørte var hverandres pust. Ingen visste nøyaktig hva som skulle sies. Moren din reiste seg igjen. "Kom Josh, vi kan gå bort på butikken en tur." Josh hoppet opp og ga deg en kos før han ble med moren din ut av rommet. Positivt var det jo at butikken lå rett over "gata" for sykehuset, så det tok ikke lange tiden. Du la deg ned i senga med beina over fanget på Liam. Han holdt fortsatt tak i hånda di, som om han var redd for å slippe taket. "Liam?" Han fortsatte å stirre på døra. "Liam?" sa du igjen. Han reagerte ikke, så du satte deg halvveis opp og knipset foran øynene hans. "Går det bra med deg eller?" Han nikket svakt. "Med meg så." Liam kremtet før han fortsatte. "Jeg er bare redd.." Han møtte endelig blikket ditt. Du satte deg skikkelig opp igjen og lente hodet mot skulderen hans. "Det kommer til å gå bra, Liam." Du kysset han på kinnet. Så fort du trakk deg unna, trakk han deg nærmere igjen. "Lover du?" spurte han i en barnslig tone. "Ja." Du rakk så vidt å svare før han presset leppene sine mot dine.

 

Mer?

 

UNNSKYLDUNNSKYLDUNNSKYLD for 0 blogging! Skal prøve så godt jeg kan å få til et maraton noen av de neste dagene, med de siste delene av fanficen♥ If you want?


10.07.2012 | 00:55 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 60

Etter å ha småpratet litt, la hun merke til at klokka nærmet seg elleve. "Kanskje du burde dra? Det begynner å bli sent." Jeg protesterte. "Jeg kommer ikke til å forlate deg."

____________________

 

 

*Ditt Navn's POV*

Det å våkne i armene til Liam var ikke akkurat noe problem for deg. Du kjente pusten hans mot hodebunnen. Uten å vekke han listet du deg ut av rommet og inn på badet. Du tok en dusj før du fønet håret. Pysjen ble tatt på igjen, og du gikk ned i stua. Moren din var allerede våken. "Legen ringte i stad, de ville helst ha deg på sykehuset fra og med i dag." Du nikket, uten å la ordene synke inn. Det hele virket bare for utrolig til å være sant. Dere hørte fottrinn i trappa, og snart stod Liam ved siden av deg. Han så fra den ene til den andre, i et forsøk på å tyde uttrykkene deres. "Hva er det?" Han tok tak i hånda di. "Legen ringt i stad. Jeg skal legges inn på sykehuset i dag istedet." Det var noe i øynene til Liam som forandret seg, men du klarte ikke helt å forklare hva. Han sa et fort "ok" før han gikk inn på kjøkkenet.

*Liam's POV*

"Vennen?" *Ditt Navn* stod bak meg og la armene sine på skuldrene mine. Jeg snudde seg rundt og prøvde å gi henne et smil. "Unnskyld.. Det kom bare litt overraskende på." Jeg la armene sine rundt henne. "Det har ikke synket inn hos meg enda. Det virker bare for urealistisk. Man tror alltid at det liksom ikke skjer innad sin egen familie. Helt til det skjer da." Jeg la hånda mot kinnet ditt. "Det kommer til å gå bra." Men da jeg sa ordene, kjente jeg et stikk av usikkerhet.

 

Mer? Sorry for at jeg ikke har blogget før, har hatt besøk:)


08.07.2012 | 23:00 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 59

Du nikket. "Ja, kanskje det." Så fort hun gikk ut, skiftet du til pysj. Mobilen din vibrerte, og du sjekket meldinga. *Natta jenta mi<3* Du smilte av nattameldinga fra Liam. Du svarte han fort før du sovnet.

_____________________

 

 

*Liam's POV*

"Hey, Li!" Harry smårev meg i håret. "Du må stå opp!" Louis stod like bak han, dansende. Harry dro meg ut av senga så jeg datt ned på gulvet. "Tusen takk!" sa jeg sarkastisk før jeg rev med meg noen klær inn på badet. Jeg fortet meg å dusje siden guttene ventet på meg nede. De skulle bli med meg på shopping. Det banket hardt på døra. "Jeg kommer snart." Kjapt tørket jeg håret litt og fikk på meg klær, før jeg sprang ned til dem. Vi satte oss i bilen til Harry. "Vent litt, jeg må ringe noen først." Jeg tastet vilt på mobilen og fant nummeret. "Hei Andrea." Hun kremtet. "Hva vil du? Jeg og *Ditt Navn* har jo ikke pratet sammen på evigheter." Jeg beit meg hardt i leppa før jeg svarte. "Jeg trenger en liten tjeneste. Jeg skal kjøpe noe til *Ditt Navn*, men aner ikke hva. Vet du om noe?" Det tok nesten et halvt minutt før hun svarte. "Møt meg ved kjolebutikken."

 

Harry kjørte i full fart mot butikken. Da vi kom fram, stod Andrea allerede og ventet på oss. Jeg hoppet ut av bilen og gikk bort til henne. "Forhåpentligvis er kjolen er fortsatt." Jeg fulgte etter henne inn. Hun gikk bestemt bort til et stativ og letet. Etter litt trakk hun fram en nydelig lilla kjole. "Hun elsker den!" Andrea rakte meg kjolen. Jeg takket henne før jeg betalte den. Andrea stod fortsatt og ventet da jeg var ferdig. "Kunne du hilse henne og si at jeg er lei meg for det som skjedde? Det var aldri meningen at det skulle skje, det bare gjorde det på en måte." Jeg nikket. Andrea var kanskje ikke så ille likevel.
Jeg satte meg inn i bilen. "Hva kjøpte du?" Louis rev posen ut av hendene mine og tittet oppi. "Kjøpte du denne til henne?" Jeg bare nikket. "Fin farge." Han ga den tilbake til meg, med et smil om munnen. "Andrea sa at hun elsker den, så hvorfor ikke?" Vi kjørte videre til noen andre butikker og handlet.

 

"Stikker dere å fikser den siste overraskelsen til henne?" Niall nikket før han klappet igjen bildøra. Han og Harry kjørte avgårde. "Når har du tenkt til å gi det til henne?" Louis kom opp ved siden av meg. "Jeg vet ikke helt. Etter operasjonen tror jeg." Han nikket. Zayn ropte at det var mat, og vi gikk inn igjen. Zayn og foreldrene mine hadde fikset med taco. "Nam!" Louis satt seg ned ved bordet, klar til å gafle i seg. "Resten av guttene da?" Mamma så på meg. "De skulle fikse overraskelsen til *Ditt Navn*. Jeg skal over dit en liten tur etterpå, så jeg kunne ikke bli med." Hun nikket. "Og de skulle kjøpe seg mat på veien. Eller kanskje en matpause hver vei, på grunn av Niall."

"Jeg stikker nå, sees senere!" Jeg lukket døra bak meg, og jogget hele veien bort til *Ditt Navn*. Hun hadde tydeligvis sett meg i vinduet, for akkurat i det jeg skulle banke på, åpnet hun døra. "Hei kjæresten min." Hun kastet seg mot meg, og kysset meg på munnen. "Skulle nesten tro at du ikke hadde sett meg på flere år jo." Hun lo en trillende latter og jeg kysset henne forsiktig på nesa. "Du er verdens nydeligste, vet du det?" Hun rødmet. Hver gang blikkene våre møttes, var det som om det var siste gang jeg så henne. "Kanskje vi skal gå inn igjen?" Hun nikket. Josh lekte med en radiobil og Katrine satt fordypt i en bok. Vi gikk opp på rommet hennes. "Jeg gruer meg.." sa hun så fort vi hadde lagt oss ned på senga. Jeg la armen min over henne. "Det kommer til å gå helt fint. Jeg lover." Hun lente hodet inntil halsen min. "Sliten?" Hun trakk på skuldrene. "Litt, kanskje." Etter å ha småpratet litt, la hun merke til at klokka nærmet seg elleve. "Kanskje du burde dra? Det begynner å bli sent." Jeg protesterte. "Jeg kommer ikke til å forlate deg."

 

Mer? 20 kommentarer før neste del!

 

Pluss, jeg føler at det ikke er like mange som gidder å kommentere lenger.. Men folk spør meg hele tiden om nye deler. Vil dere ha nye deler, KOMMENTER! Punktum :) Folkenz, kommenter så mye der vil. Sitter ikke akkurat å dobbeltsjekker IP-adresser eller noe :)


07.07.2012 | 21:51 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 58

Jeg la armen min over skuldrene hennes. "Tre dager igjen," sa hun matt. Jeg kjente et stikk av bekymring. Hun klemte svakt på låret mitt, før hun lente hodet på skulderen min og lukket øynene.

______________________

 

 

*Ditt Navn's POV*

"Hallo!" Du gikk inn døra og slang fra deg bagen i gangen. "Hei, vennen" ropte moren din fra kjøkkenet. Det luktet kake i hele huset, så du regnet med at hun bakte. "Endelig hjemme igjen." Hun kom ut i gangen. Forklet hennes var blitt hvitt av mel. "Ja, det tok litt lenger tid enn forventet. Bilen gikk tom for bensin, så Harry måtte komme tilbake med bensin." Moren din nikket før hun gikk inn på kjøkkenet igjen. "Har du lyst på kake?" Du fulgte etter henne. "Hva slags kake da?" Hun holdt fram en stor tallerken med cupcakes. Du tok en og spiste litt. "Jeg går opp og pakker ut, jeg."

 

Du koblet iPoden din til høytalerene, og satte på det nye albumet til Maroon 5, Overexposed. Bagen plasserte du på sengekanten. Josh braste inn på rommet ditt. "Hei søss!" Han kastet seg om halsen på deg. "Hei, småen." Josh satte seg ned ved siden av bagen, og så på at du pakket ut. "Hva gjorde dere på turen?" Han endret stilling, så han heller lå i senga di istedet. "Vi badet, gikk tur og koste oss foran peisen." Du la klærne du ikke hadde brukt tilbake i skapet.

"Josh! Det er leggetid!" Moren din kom inn på rommet ditt, på leting etter Josh. "Så det er her du har gjemt deg, altså?" Han nikket. "Natta" Han ga deg en nattakos før han sprang ut av rommet. Du ble var på at albumet spiltes for tredje gang. "Hvor mye er klokka?" Moren din himlet med øynene og lo. "Den nærmer seg ti, kanskje du skulle prøve å få deg litt søvn?" Du nikket. "Ja, kanskje det." Så fort hun gikk ut, skiftet du til pysj. Mobilen din vibrerte, og du sjekket meldinga. *Natta jenta mi<3* Du smilte av nattameldinga fra Liam. Du svarte han fort før du sovnet.

 

Mer?


06.07.2012 | 19:39 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 57

"Skjønner du denne?" Hun rakte den til meg, og jeg stirret lenge på den. Hva det nå enn var som skulle løses, var ikke enkelt å forstå. Jeg ristet på hodet, og hun fortsatte å prøve.

_____________________

 

 

*Ditt Navn's POV*
Sola begynte å gå ned bak fjellene. "Kommer ikke Harry snart eller?" Louis kastet seg bakover i gresset. "Jeg begynner å bli lei av å vente." Du satt i armene til Liam, stedet der du følte deg tryggest. Han lente panna mot bakhodet ditt, og nå og da kysset han deg ved øret. Du startet å kneppe opp og igjen knappene som var på skjorteermene hans. Mobilen til Louis ringte, og etter få sekunder ble ringetonen avbrutt. "Kommer du snart eller, Hazza? Jeg dør snart av for mye frisk luft. No more Larry Stylinson!" Louis begynte å le. "Okey, sees snart da." Mobilen ble lagt tilbake i lomma. "Hva skjer?" Du kjente pusten til Liam mot huden din. "Carlito er rett rundt hørnet."

 

*Liam's POV*

Harry kom ut av bilen med bensinkanna i hånda. "Her." Han ga den til Louis, som fort helte bensinen på bilen. "Klare til å reise videre eller folkens?" Jeg hjalp *Ditt Navn* opp fra bakken, og vi fortet oss inn i bilen. Heldigvis tok det ikke mer enn rundt en time tilbake. *Ditt Navn* satte seg i armkroken min. Jeg la armen min over skuldrene hennes. "Tre dager igjen," sa hun matt. Jeg kjente et stikk av bekymring. Hun klemte svakt på låret mitt, før hun lente hodet på skulderen min og lukket øynene.

 

Mer?

 

Forresten, noen som skal på 1D Meet-up'et i Oslo 12. Juli? :)


06.07.2012 | 16:18 | Kategori: Last Kiss

Stuff

Hei!

Tusen takk til personen som meldte meg på Ukens blogg! Betyr mye hvis dere gjør det. Sjansen for å bli trekt ut er jo liten, men den er der:) Hvis flere av dere har lyst, kan dere gjøre det her!
Må også beklage for dårlig blogging, igjen. Skulle blogge i går, men endte med at jeg satt med isbiter i munnen i noen timer. Tusen takk til allergien min, liksom. Skal prøve å få skrevet en del de neste dagene, forhåpentligvis tar ikke allergien livet av meg.
Pluss, det mangler noen kommentarer på forrige del for at jeg skal legge ut en ny en:)

 

- Benni


03.07.2012 | 20:44 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 56

Liam dyttet seg forbi han, på akkurat samme måte som Harry selv hadde gjort. "Ser dere nede i hytta." Han dro deg med seg. Når dere kom et lite stykke unna dem, klarte verken du eller Liam å holde dere seriøse.

___________________

 

 

*Ditt Navn's POV*
"Er alt inne i bilen nå?" Louis lukket bagasjelokket og så på både deg og Liam. "Ganske sikker på det." Louis satte seg inn bak rattet. "Vi reiser ikke tilbake og henter det." For å være helt sikker, gikk Liam inn i hytta og dobbeltsjekket at alt var tatt med. "Vi kan reise nå." Harry kjørte av gårde, og Louis ventet ikke lenge før han kjørte etter. Da dere kom inn på hovedveien, begynte Harry å kjøre en del fortere. Louis holdt den samme farten. "Harold har litt hastverk" Louis så på dere via speilet, og gliste. Rundt den neste svingen, og han var borte vekk. "Wow, han kjørte virkelig fort," fortsatte Louis.
Liam åpnet en vannflaske og ga den til deg. "Du så litt tørst ut." Du tok et par slurker før du skrudde på korken igjen. "Hvor lenge er det igjen?" Liam sjekket klokka. "En time." Han skulle til å si noe mer, men ble avbrutt av Louis. "Faen?" Han dunket hardt i rattet. "Vi har et lite problem."

 

*Liam's POV*
Vi satt i grøfta, i skyggen av bilen. "Vi har gått tomme for bensin, så bilen vil ikke gå." Louis presset mobilen mot øret. *Ditt Navn* hadde lagt seg ned i gresset, hun hadde øynene lukket. "Kan du? Tusen takk!" Louis la fra seg telefonen om smilte. "Harry skulle komme tilbake med bensin, han skulle bare sette av resten av guttene først." Jeg nikket. "Så litt over en time altså?" Denne gangen var det Louis som nikket. Jeg la meg ved siden av *Ditt Navn*. Hun åpnet øynene og så på meg.
Minuttene gikk, og *Ditt Navn* fant fram iPoden sin. Hun begynte å spille 100 Floors, yndlingsspillet hennes. "Skjønner du denne?" Hun rakte den til meg, og jeg stirret lenge på den. Hva det nå enn var som skulle løses, var ikke enkelt å forstå. Jeg ristet på hodet, og hun fortsatte å prøve.

 

Mer?

 

Sorry for at jeg ikke har blogget de siste dagene. Har hatt tankene helt andre steder. Skal prøve å få det til bedre denne uka:) Btw, noen som vet om noen tips hvis man klør mye i munn/hals? Sliter veldig med allergi :/hits