29.08.2012 | 22:16 | Kategori: The Love Game

The Love Game - Del 4

"Og forresten, både Kaitlyn og Sarah er borte i dag. Kan du sminke guttene? Hayden hadde jo med sin egen stylist, så vi fikk ikke problemer med det. Dette derimot.." Du snudde deg og gikk mot rommet der guttene allerede satt og ventet.

__________________

 

*Ditt Navn's POV*

Guttene hadde plassert seg i sofaen som stod bortest i rommet. Den gutten med mørkest hår kom bort til deg. "Zayn," sa han mens han rakte fram hånda. "*Ditt Navn*" svarte du automatisk. "Skal vi starte?" Han nikket før han satte seg ned i stolen. Du fant frem sminke og hårprodukter. Du glattet fort ut huden hans med en passende foundation, og startet på håret. "Hvordan vil du ha det?" I det han begynte å forklare, møtte du blikket til Harry. Du rødmet svakt og prøvde å få oppmerksomheten tilbake på Zayn. "Hva sa du?" Han bare smilte til deg før han begynte på nytt. Det greie med å style gutter, var at de ikke skulle ha mer enn litt foundation og hårstyling. Etter en tjue minutters tid var det kun Harry igjen. Zayn hadde satt seg i sofaen igjen, sammen med han som het Liam.


De to siste, Niall og Louis, hadde gått ut av rommet når de var ferdige. Harry prøvde å møte blikket ditt mens du stylet han. Sta som du var, holdt du oppmerksomheten på håret hans. Liam og Zayn var på vei ut døra. "*Ditt Navn*?" Du møtte blikket til Harry og skulle akkurat til å svare i det du kjente en finger som stakk deg i sida. Du hoppet unda av sjokk. "Zayn!" Han stod noen meter unna deg med et bredt smil om munnen. "Bare vent.." sa du mystisk i det du gjorde siste finishen på krøllene til Harry.

 

Mer? Siden du var så flink til å kommentere Hege, følte jeg at jeg burde poste en del c: xx

 


29.08.2012 | 19:45 | Kategori: The Love Game

The Love Game - Del 3

Hun blunket lekent til deg. "Veldig morsomt," mumlet du sarkastisk før du tok enda en slurk av vannet.

__________________


*Ditt Navn's POV*


Moren din håndhilste på alle fem av guttene. Du fikk med deg navnene, men ikke hvem som var hvem. De skulle ha en annen lyssetting enn Hayden, så du begynte å flytte på lysene. "Trenger du hjelp?" Den ene gutten, han med det brune, krøllete håret, stod ved siden av deg. "Eh, nei takk." Du merket at du rødmet. Du snudde deg og fortsatte med å flytte på lysene. Du tok noen steg bort, og merket blikket hans på deg. Resten av gjengen gikk inn på kontoret til moren din for å diskutere pris. "Kanskje du skulle bli med dem?" hintet du. Det var sjeldent at så kjekke gutter så mye som enset deg. Han ristet på hodet. "Jeg er Harry forresten. Og du heter?" Du møtte blikket hans i noen hundredels sekunder før du så bort. "*Ditt Navn*" Et bredt smil tok form i ansiktet hans. "Fint navn." Du satte ned det siste lyset og gikk bort til kameraene. Du endret innstillinger på både det du brukte, og det moren din brukte.Harry stod fortsatt ved siden av deg. Det var ikke meningen å avvise han på den måten, men du ble fort usikker blant gutter. "Jobber du her?" spurte han nysgjerrig. Det var tydelig at han ville opprettholde samtalen. "Nei, men Madelene er moren min." Du fikset de siste innstillingene på kameraet, akkurat samtidig som moren din og resten av gruppa kom inn i studioet igjen. "Da får dere gå til sminke, så er vi klare." Moren din pekte i retning a sminkerommet og lot guttene gå i forveien. "Er de ikke kjekke?" Du nikket. "Absolutt." Hun smilte kjapt til deg før hun fortsatte. "Og forresten, både Kaitlyn og Sarah er borte i dag. Kan du sminke guttene? Hayden hadde jo med sin egen stylist, så vi fikk ikke problemer med det. Dette derimot.." Du snudde deg og gikk mot rommet der guttene allerede satt og ventet.

 

Mer? 15 kommentarer? Takk til dere som liker/deler innlegget, betyr mye! c:


28.08.2012 | 21:41 | Kategori: The Love Game

The Love Game - Del 2

Du hjalp henne med å finne fram kameraer og plassere lys og lignende. Du tittet ut på venterommet i det dere skulle starte photoshooten og fikk nesten hakeslep av synet.
____________________

 

*Ditt Navn's POV*

"Vennen?" Moren din dro oppmerksomheten tilbake til shooten. Hayden stod klar, og dere startet. Tankene dine vandret av sted til guttene du hadde sett utenfor. For øyeblikket likte du at det bare var en glassvegg mellom selve studioet og venterommet. Du tittet forsiktig bort på dem igjen, men trakk fort blikket tilbake. De stod og tittet inn i studioet. Du prøvde så godt du kunne å konsentrere deg om fotograferinga, men det ble bare vanskeligere som tiden gikk. Moren din gikk litt bort fra kameraet sitt. "Neimen, se hvem som er her!" Hun vinket til guttene, noe som fikk deg til å se bort på dem igjen. "Hvem er de?" Spørsmålet ditt fikk moren din til å måpe. "One Direction vel. De er veldig kjente, jenta mi." Du bare nikket til svar og fortsatte å fotografere Hayden.

 Etter en halvtimes tid var shooten over, tok du og moren din noen minutter fri."Tørst?" Hun kastet en flaske med vann mot deg. Du tok den elegant i mot og tok en slurk. "Hvor gamle er de guttene? Og skal vi ta bilder av de også?" Moren din nikket. "Ja, de er de neste kundene. Tror de er rundt 18-20, men er ikke helt sikker." Hun blunket lekent til deg. "Veldig morsomt," mumlet du sarkastisk før du tok enda en slurk av vannet.

 

Mer? 15 kommenterer? c:

 

Ja, for deg som lurte; dette er fanficen jeg startet på med IM5 (har slettet bloggen). Men kom aldri lenger enn del 4, men skal "starte den på nytt" her (: Og ja, delen er litt kort...


28.08.2012 | 20:58 | Kategori: The Love Game

The Love Game - Del 1

*Ditt Navn's POV*

"*Ditt Navn*, er du klar?" Moren din stod i døråpningen til rommet ditt. "Snart" Du kikket fort bort på henne før du fortsatte med å påføre maskara. Endelig skulle du få være med moren din på jobb! Hun var en av USAs mest kjente fotografer, og en dag på jobb med henne var en dag med kjendiser. Hvem ville vel si nei til det? Hun gikk bort fra døråpningen og lot det fikse deg ferdig. Du flettet håret ditt fort. Du så over det ryddige rommet ditt. Du og moren din bodde i en leilighet i Los Angeles. Moren din var ekstremt opptatt av interiør, og det lyste lang vei. Leiligheten var det man kunne kalle en luksusleilighet. "*Ditt Navn*?" Moren din ropte fra stua. "Kommer nå!" Du festet en strikk i fletten før du tok veska på skulderen og gikk til utgangsdøra. Moren din stod allerede klar. Du puttet føttene ned i det grå paret med Converse, før dere gikk ut døra.


 

Fotostudioet til moren din lå bare noen kvartal fra leiligheten. På veien stakk dere innom Starbucks. Sektretæren var allerede på plass, og stod for øyeblikket å informerte en blondine. Det var ikke før hun snudde seg at du så at det var Hayden Panettiere. Moren din ga deg et fort smil før dere gikk inn på kontoret hennes. "Du kan godt bli med å ta bilder, vennen. Alltid greit med bilder fra flere vinkler. Hayden skal ta bilder til en forside." Du nikket. Helt siden du var liten hadde moren din fylt hodet ditt med alt som hadde med fotografi å gjøre. Du hjalp henne med å finne fram kameraer og plassere lys og lignende. Du tittet ut på venterommet i det dere skulle starte photoshooten og fikk nesten hakeslep av synet.

 

Mer? Klarer dere 10 kommentarer?

 

Klarte ikke holde meg unna så altfor lenge, haha c: Ny fanfic på gang igjen! 


14.08.2012 | 15:25 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 71 (Siste del)

Valpen så bedende på meg med de brune øynene. Plutselig sprang den ut av rommet. Like etter kom den tilbake med et bånd i munnen.

__________________

 

 

*Liam's POV*

Å gå bortover gata brang fram mange minner. Jeg hadde ikke gått her siden før operasjonen til *Ditt Navn*. Minner fra da vi var små, når vi vokste opp sammen; at jeg alltid egentlig hadde vært litt forelsket i henne, og helt fram til de siste turene våre her. Tårene rant nedover kinnene mine. Synet mitt ble så tåkete at jeg satte meg ned på en benk. Valpen hoppet opp i fanget mitt, og jeg begravde ansiktet i pelsen dens.

 

"Liam!" Jeg tittet opp og så Louis komme mot meg. "Wow, går det bra?" Han satte seg ned på benken. Jeg ga ham et giftig blikk. "Så klart ingenting går bra! *Ditt Navn* er død!" Jeg klarte ikke så på han i det jeg sa ordene. Det hele var bare uvirkelig. "Unnskyld Liam, det var ikke sånn ment." Louis prøvde å møte blikket mitt. "Samtidig som jeg husker det; Katrine ringte. Hun lurte på om du ville komme bort dit en tur." Jeg trakk matt på skuldrene. Å komme inn i huset som *Ditt Navn* hadde bodd i var ikke fristende. Men Katrine og Josh som måtte bo der hadde det enda værre. De var tross alt familien hennes også. "Jeg tror jeg skal ta meg en tur. Blir du med?" Louis nikket, og snart var vi på veg bort dit alle tre.

"Hei gutter," Katrine åpnet døra for oss. Vi ble med inn i stua. Jeg klarte ikke la være å se meg omkring. Alt var som det pleide. Vel, nesten alt. Hun smilte stort til oss. "Ehm.. Hva er det?" Hodet mitt jobbet i høygir. Katrine, som akkurat hadde mistet datteren sin, smilte? Hun kremtet før hun begynte. "Det har skjedd en feil." Louis tittet bort på meg. "Vi fikk feilopplysninger i går. *Ditt Navn* lever." Hun fortsatte historien, men hodet mitt nektet å få med seg hva hun sa. Hun lever! Louis dunket meg i armen. "Følger du med?" Jeg ristet på hodet. "Unnskyld." Katrine bare feide det bort. Det viste seg at Amanda hadde klart å blande to av sakene. "Hun kommer faktisk hjem i dag. Legen sa det var greit så lenge hun får hjemmebesøk." Smilet i ansiktet mitt vokste seg større og større. Dette skjedde faktisk! Dette var virkelig! "Du kan godt vente oppe på rommet hennes, som en overraskelse. Hun vet selvfølgelig om uhellet, men hun vet ikke at du vet det enda." Hun blunket til meg.

 

Louis ble med opp på rommet hennes, og etter vel en halvtime hørte vi stemmen hennes i første etasje. Vi satt begge på senga hennes. Valpen hadde lagt seg til å sove på putene hennes. Skrittene ble tydeligere og tydeligere jo nærmere hun kom døra. Jeg reiste meg nervøst fra senga. Dørhåndtaket gikk ned, og hun kom inn på rommet. Hun stoppet når hun så oss. "Liam!" Hun satte fra seg veska hun hadde hatt i hånda, og kastet seg rundt nakken på meg. Jeg pustet inn lukten av henne. Louis listet seg ut av rommet og lot oss være igjen alene. Gledestårer rant ned ansiktet mitt. Nå kunne jeg i alle fall ikke være i tvil lenger. Hun trakk seg litt unna. "Unnskyld for at du ikke fikk vite noe før.." Jeg avbrøyt henne med å presse leppene mine mot hennes. "Ikke bry deg om det. Det viktigste er at du er her." Jeg trakk henne inn i enda en kos. Vi hadde klart oss gjennom dette, da kunne vi klare oss gjennom alt!

 

Btw, hvis dere kommenterer på dette innlegget, så skal dere få vite overraskelsen (; Den kommer mest antagelig senere i kveld!


14.08.2012 | 12:57 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 70

Jeg reiste meg fra bordet og gikk tilbake på rommet. Stereoen ble satt på full guffe, og ikke lenge etter kom tårene. Time etter time gikk, og da klokka nærmet seg ti, la jeg meg for å sove.

________________

 

 

*Liam's POV*

Da jeg våknet neste morgen, orket jeg ikke løfte hodet fra puta. Tanken på at jeg ikke fikk se henne igjen, gjorde så jeg bare hadde lyst til å bli liggende å dø. Det banket hardt på døra og guttene sprang inn. "Liam, kom deg opp!" Harry hørtes litt sint ut i det han dro meg ut av senga. Jeg landet på gulvet med ansiktet ned. "Hva driver dere med?" Jeg satte meg opp inntil senga mens jeg gned meg på kinnet. "Bare bli med, du kommer ikke til å angre!" Hva var det de drev med nå? Med hjelp fra Zayn kom jeg meg opp på to bein. Jeg fulgte etter dem ned på kjøkkenet. Maten stod allerede klar på bordet. "Var dette det store, liksom?" Guttene nikket og satte seg ned. Det fristet å bare gå igjen, men siden guttene tydeligvis hadde stelt i stand dette, følte jeg at jeg måtte bli. Uansett hvs slags humør jeg var i. Harry hadde fikset med omelett og hjemmelaget brød. De hadde i alle fall lagt en innsatts i dette. Jeg klistret på meg et skjevt smil og prøvde så godt jeg kunne å bli med i samtalen. Det stakk vær gang de sa ord som minnet meg om *Ditt Navn*. Jeg stirret ned på bordet. "Jeg stikker opp igjen" var det siste jeg sa før jeg forlot kjøkkenet og lot guttene sitte igjen alene.

Samoyedvalpen ble med inn på rommet mitt. Kanskje det kunne være koselig med litt selskap som ikke pratet. Jeg la meg ned på senga og valpen la hodet på brystkassa mi. Øynene mine søkte mot veggen. Der det hang et bilde av meg og *Ditt Navn* fra turen vi hadde hatt. Jeg sukket. I dette huset var alt som var igjen, og som minnet meg om henne; bildet, valpen og kjolen. Valpen så bedende på meg med de brune øynene. Plutselig sprang den ut av rommet. Like etter kom den tilbake med et bånd i munnen.

 

Mer?


12.08.2012 | 21:20 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 69

Å bli sittende her gjorde ikke saken bedre. Hun var borte, og jeg kom aldri til å se henne igjen. Jeg sparket til hjulkapselen på bilen. Ting ville aldri bli som det var.

___________________

 

 

*Liam's POV*

Jeg hørte at Louis lukket døra bak oss før jeg sprang opp på rommet mitt. Var det stygt av meg å tenke at akkurat nå ville jeg bare reise herfra? Bort fra alt som kunne assosieres med *Ditt Navn*? Jeg begravde hodet i puta, og sovnet av utmattelse.
"Liam?" Det banket på døra, og Niall stod i døra. "Det er mat." Samoyedvalpen, som egentlig skulle være den andre overraskelsen til *Ditt Navn*, kom løpende inn på rommet og hoppet opp i senga. Hun sleiket meg i ansiktet, men jeg dyttet henne bort. De mørke øynene så bedende på meg, men alt de fikk meg til å tenke på, var *Ditt Navn* og at jeg aldri kom til å se henne igjen.

 

Etter en del om og men hadde Niall klart å dra meg med ned. De andre var allerede halvferdige med å spise. Moren min klemte skulderen min forsiktig. Hun visste nøyaktig hva hun skulle gjøre når jeg var i dette humøret. Jeg prøvde å få fram et smil til henne, men det funket ikke særlig bra. Niall satte en tallerken med spaghetti foran meg, men jeg nektet å spise. Kanskje jeg bare skulle sulte meg til døde? Fristende, men de ville få meg innlagt før den tid. Mulighet etter mulighet dukket opp i hodet mitt, men jeg visste selv at jeg ikke kom til å klare noen av de. Familien, guttene, fansen.. Jeg kunne ikke klart å såre enda flere. Ikke etter.. Jeg burde sovet hos henne om natten, blitt hos henne hele tiden, vært eneste sekund betydde noe. Men nå, nå er alt over.
Jeg reiste meg fra bordet og gikk tilbake på rommet. Stereoen ble satt på full guffe, og ikke lenge etter kom tårene. Time etter time gikk, og da klokka nærmet seg ti, la jeg meg for å sove.

 

Mer?


09.08.2012 | 15:47 | Kategori: Last Kiss

Last Kiss - Del 68

"Kanskje du burde spise før vi reiser?" foreslo Louis. "Nei, ikke på tale. Kan heller kjøpe noe der hvis jeg blir sulten." Han startet bilen uten å diskutere noe mer.

___________________

 

 

*Liam's POV*

Da vi kom fram til sykehuset, stod Katrine sammen med Josh og Amanda. Alle tre stod med ryggen til, og Amanda strøk Katrine over ryggen. Jeg sendte Louis et bekymret blikk, før vi fortet oss bort. "Hva har.." jeg avbrøyt meg selv når jeg så ansiktet til Katrine. Kinnene hennes var våte av tårer. "Liam.." hikstet hun. Louis la hånda på skulderen min. Amanda åpnet munnen i det hun skulle fullføre setningen til Katrine, men jeg stoppet henne. "Ikke si noe." I det jeg fullførte setningen klarte jeg ikke holde tårene tilbake. Sommeren som skulle være den beste til nå var ødelagt. Jeg snudde på hælene og gikk ut av det enorme bygget.

"Liam?" Jeg kunne høre at Louis kom løpende bort mot meg. Jeg løftet hodet fra hendene mine, de var klissvåte. Han satte seg på huk ved siden av meg, og la armen på skulderen min. "Kanskje vi skal reise hjem?" Tankene fór rundt i hodet på meg før jeg svarte et kort ja. Å bli sittende her gjorde ikke saken bedre. Hun var borte, og jeg kom aldri til å se henne igjen. Jeg sparket til hjulkapselen på bilen. Ting ville aldri bli som det var.

 

Mer? Tenkte jeg skulle prøve å få lagt ut noen deler i dag, så kommenter! :) Og når fanficen er slutt, så har jeg en little surprise til dere!(;

 


hits